FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.290.268
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
drakula789 kaže...

Sto da uzmem?

Bale ima najveci pace,ali je ljevak i ne zgodno je..

Hazard slican Baleu samo desnjak i manji pace

Nani Najmanji pace 87 i 5 star skill i ubojit sut

Također zavisi od formacije, ako igraš tipa 41212 onda nani, ali ako misliš igrat sa 3 iza onda radije bale

15 godina
neaktivan
Ja mislim da bi trebao biti zvijer po statsima u nekoj BPL momčadi, ali ipak je ovo FIFA UT pa se može ispostaviti da je totalno govno, nisam imao prilike isprobati na žalost.
17 godina
FIFA 13
Evo da i mene sreća pomazi nakon toliko otvorenih paketića. Otvorim sada i u jednom dobijem Benzemu i IF Sessegnona... jednostavno ne mogu vjerovati.. toliku vrijednost nisam dobio gotovo u svim paketićima zajedno do sada..
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Evo da i mene sreća pomazi nakon toliko otvorenih paketića. Otvorim sada i u jednom dobijem Benzemu i IF Sessegnona... jednostavno ne mogu vjerovati.. toliku vrijednost nisam dobio gotovo u svim paketićima zajedno do sada..

IF sess. Kazu najbolji IF do sada. A i inace je sess zvijer :D 

15 godina
FIFA 13

Znaci znam da je lose kad npr ako je igracu priodno da igra cam i stavis ga u cm igra losije.. (isprobano, mada neki igraci i ako zamjenis igraju dobro) pa me zanima dali pustit u CM fellainia ili stavit IF CM (CDM) David luiza (4-3-1-2 formacija, centar cm)?

2 Fellaini CM
4 David Luiz IF CM (CDM)
Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

nekuzim neke ljude ali ok.

Imam dva Mandzukica if u trade pileu, jedan 41212 95k, drugi 4411 80k, netko kupi 41212 i stavi ga u formaciju 4411 (oba su imala 7 ugovora)

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Imam Kevin Princa Boatenga u 41212 i na CDM poziciji. 

Rjetko koji se nađe na ovoj poziciji i formaciji, dajem ga ispod cijene.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo jedne moje golčine prije 5 min, karijera s Barcelonom, već prva utakmica prijateljska na world class - Messi

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Encyanix kaže...

Znaci znam da je lose kad npr ako je igracu priodno da igra cam i stavis ga u cm igra losije.. (isprobano, mada neki igraci i ako zamjenis igraju dobro) pa me zanima dali pustit u CM fellainia ili stavit IF CM (CDM) David luiza (4-3-1-2 formacija, centar cm)?

Evo kupio David luiza i bamm.. on nezna sta ce sa sobom.. nikako da drzi liniju sa ostalim igracima nego jednostavno samo stoji pored obrane.. eto.. znaci uopce neigra dobro na cm poziciji.. btw sad sam si bio uzeo sissoka i cabaye-a i izmedju njih dvoje i fellainia cabaye se najbolje pokazo.

13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Encyanix kaže...

Evo kupio David luiza i bamm.. on nezna sta ce sa sobom.. nikako da drzi liniju sa ostalim igracima nego jednostavno samo stoji pored obrane.. eto.. znaci uopce neigra dobro na cm poziciji.. btw sad sam si bio uzeo sissoka i cabaye-a i izmedju njih dvoje i fellainia cabaye se najbolje pokazo.

Ljudi Luiza na stpogledajte malo reviewe na yt svi ga stavljaju na st

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
Encyanix kaže...
Encyanix kaže...

to nema veze sa njegovom prirodnom formacijom, nego cdm inace ima veci def. workrate nego cm

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
KiCo77 kaže...
Encyanix kaže...
Encyanix kaže...

to nema veze sa njegovom prirodnom formacijom, nego cdm inace ima veci def. workrate nego cm

Tako sam nesto mislio rec. :P bio sam ga stavio u drugoj ekipi kao cdm bas i isto nije nesto igro.. po meni titoe najbolji za cdm poziciju.

12 godina
neaktivan
FIFA 13

zar nije yaya toure nabolji na cdm. . . . . ?

3 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Evo nove kombinacije Skupih i pace engleza :) kompany i kaboul najbolja kombinacija definitivno :)

Englezi 

Pace Englezi

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Svi zainteresirani za FIFU regaajte se na www.fifa-onlineliga.com.hr. Trenutno su prijave za FIFA 13 ultimate team turnir. Hvala svima

14 godina
neaktivan
FIFA 13

NOVI VIDEO! PRILIKA DA OSVOJITE VRIJEDNOG IGRAČA!

Like, share , subrscribe! Pratite video kako bi doznali detalje giveawaya! 

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 13

a i nije nesto prevrijedan :D

19k je balonja

a kad izade prvi val tots bit ce jos manje ko i svi skuplji igraci

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Trnjan kaže...

a i nije nesto prevrijedan :D

19k je balonja

a kad izade prvi val tots bit ce jos manje ko i svi skuplji igraci

Nekome je i 19k puno dati za jednog igrača, pogotovo za ljude koji ne znaju tradeati. 

Bolji igrač od Baloa u Serie A je po meni možda samo Di Natale koji je oko 70k, iako su različiti tipovi igrača. Cavani je tu negdje, ali ipak mi je Balo bolji i jači. 

A i poklonjenom konju se ne gleda u zube, pogotovo da bi upali u giveaway trebate napraviti doslovno 5klikova mišem i izdvojiti minutu svog vremena.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 19:49 (DangerouS).
13 godina
widget kaže...

Svi zainteresirani za FIFU regaajte se na www.fifa-onlineliga.com.hr. Trenutno su prijave za FIFA 13 ultimate team turnir. Hvala svima

Aj nek me netko prijavi, rego sam se ali ne dobivam confirm e.mail i ne mogu vidit taj topic.

15 godina
FIFA 13

Ocete giveaway? Onaj koji bude imao najvise glasova do 22:30 dobiva vidića..nema smisla al eto, idemoo. nije zahebancija,stvarno to mislim ;)

0 Hrvek1909
0 DangerouS
1 drakula789
0 barcaINTER
4 movie
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 21:16 (Encyanix).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
FIFA 13

Uzeo sam si  IF jose enriqea za LB i mogu rec da je mozda najbolji lb u engleskoj ligi :D

5 antiljano27
0 CroChef
2 SimeKZ
0 KiCo77
0 Trnjan
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 22:03 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Dosli smo do izjednacenja.. do 23h ko bude dobio vise glasova vidić ide njemu..ajmo svi glasujmo !! ;)

EDIT: 4 glas za antiljano27-a je prekasno stigao zao mi je al ovo se nastavlja!

5 antiljano27
5 movie
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 22:32 (Encyanix).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Vidim da je neki opasan hejter stisnuo palac dole na moj post. 

Za info ostalih, igram fut tek nekih mjesec dana, nisam millioner niti igram po cijele dane, a i dolazi TOTS stoga ipak nemogu odma davati igrače po 100k+ vrijednosti jer čuvam lovu za TOTS, a nakon njega uz malo sreće ću proći milju pa će i nagrade biti veće. 

0 0 hvala 0
15 godina
Encyanix kaže...

Dosli smo do izjednacenja.. do 23h ko bude dobio vise glasova vidić ide njemu..ajmo svi glasujmo !! ;)

EDIT: 4 glas za antiljano27-a je prekasno stigao zao mi je al ovo se nastavlja!

Glasajte!! 3-3 je, za 4 min zavrsavamo

15 godina
FIFA 13

Opet izjednaceno.. ko prvi bude imao 5 glasova nosi vidica i tockaaa!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

eto ti ga gore, sve u svemu, mislim da je najbolje da sutra ja i on odigramo jednu friendly i pošteno ga uzet :D

15 godina
antiljano27 kaže...
Encyanix kaže...

eto ti ga gore, sve u svemu, mislim da je najbolje da sutra ja i on odigramo jednu friendly i pošteno ga uzet :D

Evo ako nije bed danas ju odigrajte.. pobjednik dobiva vidića a utjesna nagrada za gubitnika je lb evra !

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 23:08 (Encyanix).
13 godina
neaktivan

Nazalost nemam vremena to danas odradit, nisam kuci, ako nemozes cekat onda ga njemu daj, nije problem :) 

12 godina
neaktivan
FIFA 13

kad otprilike izlaze TOTSi.    . . . . jeli iza lige prvaka.    

0 0 hvala 0
15 godina
antiljano27 kaže...

Nazalost nemam vremena to danas odradit, nisam kuci, ako nemozes cekat onda ga njemu daj, nije problem :) 

Ma ok pricekat cu do sutra :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice