FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.565
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
frenky17 kaže...

Sastavio sam La ligu u 4-2-3-1, al osim callejona nemam brzog igraca, jedino su bekovi po tom pitanju ok...

Dosta je lakse Engleze sastavit, imaju veci Pace...

Pa gel imas TOTY Messia,Ronalda,Alvesa,Marcela.

Salu na stranu,nego imaigraca koji imaju ok pace(navas,IF Guardado,munian,vela,tello,elisu itd.)

13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
SimeKZ kaže...

Niti oni ti nisu pomogli. Imas robinha a ne koristis ga sa finte. To ti je isto ko onaj OP weillton. 

Igram na tipkovnici, enough said.

Alonso je odlican, samo sta danas tako igram da nemogu jedan dobar sut poslat, eo sad sam odigro jednu sa BruteS7 i pogodio jedno 3 stative i precku, Casillas mi je tek sad poceo branit kako treba.

Danas imam osjecaj da su mi svi igraci tromi, Simeta nisam mogo skoro uopce prec jer stalno drzi x a fake shot ne pomaze, najrađe bi sve prodao, otvorio 4 bronze paketica i igrao s igracima koje dobijem.

Ma nije to to, nego budimo realni Brut te razvalio.

16 godina
drakula789 kaže...
frenky17 kaže...

Sastavio sam La ligu u 4-2-3-1, al osim callejona nemam brzog igraca, jedino su bekovi po tom pitanju ok...

Salu na stranu,nego imaigraca koji imaju ok pace(navas,IF Guardado,munian,vela,tello,elisu itd.)

hahaha, nemam ja kovanica puno za if i toty, sastavljam neke ekipice od "normalnih" igraca...

Imam na cam Kaku i Modrica, da kupim Ozila ni on nije nesto brzi...

Te sto si nabrojao i nisu za poziciju cam?

13 godina
KiCo77 kaže...
TheDarkSide kaže...
Flue kaže...

Radi li vam UT ili Season?Meni pise EA servers are not available at this time.Please try again later. 

EDIT:Proradilo :D

Meni nikoj k ne radi..nisam stigo ni stavit bar stvari na AH...ni nista...katastrofa...i hebat cu mater Ea ako me zahebe..jer stavio sam bio Ramosa na BID 150 pocetni...tako nekad radim...i brzo se digne do ogromnih svota, nekad cak i premasi ocekivanja...a sad ako me EA zahebao...i bid je ostao nize od redovne cijene...majku im:D

Ma kojeg Ramosa? Sergia? RM? Sad sam gledo nema nijedan sa pocetnim bidom 150 xD

Nema da...otiso je za 255k..eh eh...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
neaktivan
FIFA 13

ovo nije normalno koliko su skocile cijene ugovora.

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Jos uvijek se mislim o BPL LB-u

Clichy/Evra/Cole?

Jel ima netko iskustva s njima?

0 0 hvala 0
13 godina
d3stroy3r_cro kaže...

Neko je imo analizu na youtubu da ce skocit cijene i bogami su skocile, samo ne znam zasto. 

Inace Clichy odlican izbro, fenomenalan je. Ima ko za posudit 8k coinsa treba mi hitno da zajedno igraca.

13 godina
SimeKZ kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

Neko je imo analizu na youtubu da ce skocit cijene i bogami su skocile, samo ne znam zasto. 

Inace Clichy odlican izbro, fenomenalan je. Ima ko za posudit 8k coinsa treba mi hitno da zajedno igraca.

KRATKO JEDNOSTAVNO...zavrsio je team of the year...samim time, manje se packova otvara...znaci manje igraca dolazi na trziste...znaci vece cijene..kratko jednostavno :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

Kupis SILVER SHINJI koji ti je istom cijenom kao normalni samo sto mozes odigrat duplo vise utakmica(nije duplo ali skoro) za manje coinsa.Ja sam sad tako poceo da funkcioniram.

13 godina
neaktivan
frenky17 kaže...
drakula789 kaže...
frenky17 kaže...

hahaha, nemam ja kovanica puno za if i toty, sastavljam neke ekipice od "normalnih" igraca...

Ne.Ali ostaviKaku on ti je odlican lon shot taker boljeLuku izvadi on je meni bas los...

14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

Kupis SILVER SHINJI koji ti je istom cijenom kao normalni samo sto mozes odigrat duplo vise utakmica(nije duplo ali skoro) za manje coinsa.Ja sam sad tako poceo da funkcioniram.

SILVER SHINJI? Ja u prvi tren pomislio da je kupio silver Kagawu {#}

Som la gent blaugrana
14 godina
frenky17 kaže...
drakula789 kaže...
frenky17 kaže...

Za spanjolce ti 4-2-3-1 nije nesto (moje osobno misljenje).

Ja imam (izmedu ostalog) i 4-2-3-1 (real madrid only) ovako:

------------Benzema------------

---Callejon---Kaka---Modric ---

--------khedira---alonso-------

Marcelo-Pepe-S.Ramos-Arbeloa

-----------Casilllas------------

Ozila imam i nikad ga ne koristim puno mi je bolji modric. Callejon je bolji za LCAM zbog brzine, a Kaka na CF zbog shoota i 4* WF, Modric moze ic na RCAM jer ima isto 4* WF.

Inace su mi draze druge formacije sa LM/RM da mogu stavit Di Mariu i Villu :D

Ne.Ali ostaviKaku on ti je odlican lon shot taker boljeLuku izvadi on je meni bas los...

Za Kaku se slazem, al nemos to za Luku govorit, on je bolji od Kake, iako mu statsi tako ne govore modric ima predobar shoot i jako dobar dribling, uz to ima 4* WF i 4*Skills, imam ga za CAMa u 4-1-2-1-2 vec dugo.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 10:14 (KiCo77).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Je li zna tko kad će serveri proradit?

0 0 hvala 0
14 godina
ivoni kaže...

Je li zna tko kad će serveri proradit?

Mslm da sam vidio na prethodnim stranicama da je neko reko da ce proradit u 13:00

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Btw zasto mi svi u offlineu modu ut imaju 99 sve za freekick?Kakav bug...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Vezni red ojacan Suarezom. Kupio ga za 13k coinsa, u paketicu dobio karticu u mjenjaje formaciju u 4-3-2-1 i jos kupio iz CF.a u CAM a meni treba CM ali odlicno je ovako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nokialino kaže...
jedno pitanje za tbe a sto nisi lepo prodao ono alonsa lik em sto je spor nego je sav grub uopste nije okretljiv.Eh da ja imam ramosa i pepea ajoj mada dede i felipe santana su ipak tenkovi. :)

Svako ima svoje misljenje, ali pricas gluposti.

I da, ima 96 ball control i ne nije okretljiv? -.-"

Pogledaj malo statse kako se zelene.. http://www.futhead.com/fifa/players/11783/

BTW: Jel zna neko kako mogu vjezbat free kickove sa IF/TOTY igracima? vjerovatno nikako, al svejedno pitam

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 15:09 (KiCo77).
13 godina
FIFA 13

Jel opet kenjaju nesto sa serverima. Igram kup i izbaci me van, mislim da sam osto bez finala -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

@Kico

Gol uopće nije nešto posebno, a za okretljivost se gleda agility a ne ball control. Ball control je kako mu se lopta lipi za nogu. Jedino zašto vrijedi tih pol milijuna (XBOX) je 91 vision, 95 short passing i 99 long passing.

0 0 hvala 0
14 godina
Malie kaže...

@Kico

Gol uopće nije nešto posebno, a za okretljivost se gleda agility a ne ball control. Ball control je kako mu se lopta lipi za nogu. Jedino zašto vrijedi tih pol milijuna (XBOX) je 91 vision, 95 short passing i 99 long passing.

Gle, kad budes igrao s njim onda mi se javi.

I zaboravio si na 90 stand tacle, 94 interceptions, 89 longshots, 94 shot power, 85 strength i 96 ball control. Uz sve to 4* WF.

Evo ti jos videa ako ti nije dosta.

13 godina

Xabije vrhunski igrac..ako se s njim zna igrat...odnosno koristit ga kako je namjenjen da se koristi, kao i u pravom zivotu kako igra u Realu...on je jednostavno za proigravanje, vraca se u obranu, sjece i radi pritisak na vezne i napadace kad dodju u posjed lopte na polovici. On nije igrac s kojim se trci napred i pokusava ni driblat niti neznam nija sta...pace mu je slab. Puno njih "sere" po njemu radi pacea...jer pokusavaju igrat sa njim kao sa ozilom...on je tako rec anchor ili deep laying playmaker( jbga sad uzimam termove iz FM-a) al tako ga se moze opisat...vizija mu je dobra...intercept....long pass, short pass, stand tackle, pa i long shot

14 godina
FIFA 13

Istina, ima High DWR i bolji mi je od 90% obrambenih igraca koje sam imao do sad, bez problema uzme loptu, pace mu je jedina slaba strana, ali to je minus tek ako je iza protivnika, ako protivnika samo docekam i ja dobro odigram nece proci :D 

U vezi je isto super zbog preciznih passova, a napad razigrava bez problema i stvara prilike, a kad treba moze potegnut i izvan 16erca.

Po statsima ima slab jumping ali to se ne primjeti zbog visine pa mi zabija i iz kornera(ako ga uspijem naciljat...)

Za freekick mi je postao No1.

Sad veliko pitanje je, jeli on vrijedan toliko novaca, ja sam ga kupio ranije i trenutno sam na zaradi od 300k(da ga idem prodavat). Prodao bi ga, al taj mi novac netreba, neznam koga bi drugog kupio i sasvim sam zadovoljan ekipom i alonsom.

I da, TOTY izlazi jednm u godini, za 2 mjeseca nece ih bit puno na marketu, pa ce bit i trazeni i davat vece svote (barem se nadam).

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 16:59 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

nisam igrao tjedan-dva, danas dodjem i "pobjedim" dva lika, pobjedim pod navodnicima jer su se obojica odspojila u 90toj minuti, a meni se igra smrznula, kad sam se vratio nazad u fifu vidim da utakmica nije ni registrirana...

u proslim fifama ovaj bug (slobodno ga nazovimo cheat/exploit) nikada nije patchiran niti su oni koji ga koriste ikada kaznjeni, i sta sad ? odspoje se ako im zabijes u prvih 5 minuta (od deset ljudi mozda dva ostanu igrati) a sad se stoka i u devedesetoj odspaja bez posljedica... 

0 0 hvala 0
14 godina
dZelja kaže...

nisam igrao tjedan-dva, danas dodjem i "pobjedim" dva lika, pobjedim pod navodnicima jer su se obojica odspojila u 90toj minuti, a meni se igra smrznula, kad sam se vratio nazad u fifu vidim da utakmica nije ni registrirana...

u proslim fifama ovaj bug (slobodno ga nazovimo cheat/exploit) nikada nije patchiran niti su oni koji ga koriste ikada kaznjeni, i sta sad ? odspoje se ako im zabijes u prvih 5 minuta (od deset ljudi mozda dva ostanu igrati) a sad se stoka i u devedesetoj odspaja bez posljedica... 

¸

Ja kad vodim i kad se odspoje obicno dobim pobjedu (kup igram), ali nazalost odspoje se odmah na pocetku pa samo contracte gubim (il odem alt f4 ako mi se da)

15 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#hEGJI4EsnIN8U:pc

Bronze English :)

Pokusat cu opet probat 3-5-2 iako sam s tom formacijom prije imao najgore rezultate.

0 0 hvala 0
16 godina
KiCo77 kaže...

Za spanjolce ti 4-2-3-1 nije nesto (moje osobno misljenje).

Ja imam (izmedu ostalog) i 4-2-3-1 (real madrid only) ovako:

------------Benzema------------

---Callejon---Kaka---Modric ---

--------khedira---alonso-------

Marcelo-Pepe-S.Ramos-Arbeloa

-----------Casilllas------------

Ozila imam i nikad ga ne koristim puno mi je bolji modric. Callejon je bolji za LCAM zbog brzine, a Kaka na CF zbog shoota i 4* WF, Modric moze ic na RCAM jer ima isto 4* WF.

Inace su mi draze druge formacije sa LM/RM da mogu stavit Di Mariu i Villu :D

I sam sam skuzio, vec sam ih pola rasprodao i mogu rec pofino zaradio...

Vratio sam se Englezima, dosta veci pace imaju, Vallencia(Lennon) na RM, Gervinho(Young) LM i to dosta bolje izgleda...

Kupio sam Suareza na ST za 24k sa 95 "ugovora", to je super kad vidimo kako su skocile cijene ugovora {#}

Usput sam i prodao Teveza za 25k, nije mi se pokazao nesto, mogu rec da je Defoe dosta bolje izgledao od njega...

Jel se isplati Kupit Tourea i stavit ga umjesto Ramireza?

17 godina
FIFA 13

A jesam luzer? Naletim danas na Ronaldinha za 1200 coinsa i dok sam razmišljao uzeti ili ne netko mi ga odnese ispred nosa.

Za koliko uopće on ide?  Potom sam naletio na Walcotta za 4000 coinsa i učinilo mi se dobrom kupnjom pa sam ga piknuo.  Jesam li ga pretplatio ili je to o.k. kupnja?  Uzeo sam i golmana gomesa za 950 coinsa nadajući se da ću ga prodati za nešto više. Vidim da mu je pala cijena.  Imao sam i heltona za 1800 coinsa i dok sam išao provjeriti koliko stvarno vrijedi netko ga odnio a sad vidim da ga nema ispod 4000 coinsa. Još sam zelen za prepoznati pravu kupnju...

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 18:39 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

A jesam luzer? Naletim danas na Ronaldinha za 1200 coinsa i dok sam razmišljao uzeti ili ne netko mi ga odnese ispred nosa.

Za koliko uopće on ide?  Potom sam naletio na Walcotta za 4000 coinsa i učinilo mi se dobrom kupnjom pa sam ga piknuo.  Jesam li ga pretplatio ili je to o.k. kupnja?  Uzeo sam i golmana gomesa za 950 coinsa nadajući se da ću ga prodati za nešto više. Vidim da mu je pala cijena.  Imao sam i heltona za 1800 coinsa i dok sam išao provjeriti koliko stvarno vrijedi netko ga odnio a sad vidim da ga nema ispod 4000 coinsa. Još sam zelen za prepoznati pravu kupnju...

Wellitona si debelo predplatio...ja sam ga uzimao za 800-1000 bid i prodavao za 1500-2000 ...

Cuj, ako bvidis nekog dobrog igraca za suludo nisku cijenu, a imas para, ne razmisljaj puno, neko kupi, lako ces ga kasnije i ako si se zeznuo prodat za tu cijenu ili malo visu, cisto da napravis profit ili bar budes na nistici...

17 godina
TheDarkSide kaže...

Wellitona si debelo predplatio...ja sam ga uzimao za 800-1000 bid i prodavao za 1500-2000 ...

Pa nisam ga ni kupio' Gdje sam rekao da sam kupio wellitona?

13 godina
movie kaže...
TheDarkSide kaže...

Pa nisam ga ni kupio' Gdje sam rekao da sam kupio wellitona?

Pardon, citao sam brzinski pa nisam vidio "naletio" :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice