evo sad sam poludio, 2x spusio 5:1 i 6:0, i to od likova s nekim mixem igrača i chemestryem 30. meni svi zabušanti, niti jedan igrač mi se ne otkriva, ovima se tako lijepo otkrivali, mogli su birat između 3 igrača kojem će dodat, obrani mi se gubi, dok je u njegovoj obrani odjednom svih 10 igrača i ne mogu ništa, više ne igram online već sma si više puta rekao al ovaj put stvarno, sada samo offline seasons barem ću biti smiren.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo sad sam poludio, 2x spusio 5:1 i 6:0, i to od likova s nekim mixem igrača i chemestryem 30. meni svi zabušanti, niti jedan igrač mi se ne otkriva, ovima se tako lijepo otkrivali, mogli su birat između 3 igrača kojem će dodat, obrani mi se gubi, dok je u njegovoj obrani odjednom svih 10 igrača i ne mogu ništa, više ne igram online već sma si više puta rekao al ovaj put stvarno, sada samo offline seasons barem ću biti smiren.
to sam i ja počeo i shvatio da sam pogriješio jer nisam i prije
vi svi samo trade sa gold i ovim i onim i meni ostavite bronze engleze :D Znači frajer ide za 20k (oldham verzija koje nema više u packovima) a pretvoren je u cam-a što je još dodatnih 4k. obožavam kad se ovako nešto desi
Uf,da sam samo ja tako sritan.
No evo,uspio sam pokupit Grabbana jeftino i prodat za 7500+ profita.
15k? ja sam se mučio tri dana prodat ga za 7k u 41212 formaciji prije dva dana :/
EDIT: desio se očito neki rast cijene, ima li neki osobiti razlog? on je uvijek bio oko 5k
15k? ja sam se mučio tri dana prodat ga za 7k u 41212 formaciji prije dva dana :/
EDIT: desio se očito neki rast cijene, ima li neki osobiti razlog? on je uvijek bio oko 5k
Price lock
Price fixing...kad imas puno karta istog igraca, a ima ih malo, ili nijedan na trzistu dignes cijenu gore, i dirigiras dok imas vecinu...
ma znam ja šta je price fixing, nisam od juče, ali neki igraču nisu podobni za takav price fixing. kada imaš opciju grabbana za 15k i sinclaira i westcarra za 6-9k naravno da uzimaš ovu dvojicu bržih i po meni boljih (ne samo zbog pacea). i radije uzmeš za iste novce slewa.
EDIT: jedna slika za darkensynca, upravo kupio :P
prva tekma sa silver grckim ligom i prvi gol koji je dao ovaj igrac http://www.futhead.com/fifa/players/8292/
Ti paketi ti se ne islate, jedino da imas miljone pa mozes rokat, i da stvarno poslujes jako dobro pa si mozes dozvolit luksuz od 20-30k dnevno da potrosis u nepovrat...al u pravilu sve igrace se nabavlja preko aukcije. Zarada? Pa gledaj sta ljudi vole, vidi priliku di bi mogoa zaradit, kupuj sta je nisko, prodaji po regularnoj ili visljoj cijeni ovisi o situaciji. Opredjeli se za neku drzavu, ligu, klub i prati cijene pa da znas kad ces i koliko zaradit. Uzmi u obzir 5% kojih ide E-a kod svake transakcije..odnosno kad prodajes..
Imas i metodu sa bronze paketicima...one od 400 i 700...znaci uzmes od 400, otvoris...sve bronze shiny igrace stavis za 200bid-250buyout ili vise ovisno o statistikama igraca...bronze obicne igrace rokas po 150-200. Contracte obicne isto rokas za 150-20 a shiny za vise...250-300. Dresove i beđeve ista cijena kao i obicne bronze igrace. Recimo od paketica bronze 400 da se zaradit i vise od tuplo toga. Samo treba imat strpljenja, jer se nece neke stvari prodat iz prve.
Da, to sam skužio da se ne isplati. Odigram svaki dan prvu diviziju dva puta i dobijem dva zlatna paketa no problem mi je kaj ja ne mogu prodati zlatnog igrača a kamo li ove srebrne ili brončane. Prodajem već par dana michua, cannavara, di vaioa, velu, negreda, downninga, vučinića, đeku i još hrpu igrača i ništa... očito sam loš trgovac...
Ti paketi ti se ne islate, jedino da imas miljone pa mozes rokat, i da stvarno poslujes jako dobro pa si mozes dozvolit luksuz od 20-30k dnevno da potrosis u nepovrat...al u pravilu sve igrace se nabavlja preko aukcije. Zarada? Pa gledaj sta ljudi vole, vidi priliku di bi mogoa zaradit, kupuj sta je nisko, prodaji po regularnoj ili visljoj cijeni ovisi o situaciji. Opredjeli se za neku drzavu, ligu, klub i prati cijene pa da znas kad ces i koliko zaradit. Uzmi u obzir 5% kojih ide E-a kod svake transakcije..odnosno kad prodajes..
Imas i metodu sa bronze paketicima...one od 400 i 700...znaci uzmes od 400, otvoris...sve bronze shiny igrace stavis za 200bid-250buyout ili vise ovisno o statistikama igraca...bronze obicne igrace rokas po 150-200. Contracte obicne isto rokas za 150-20 a shiny za vise...250-300. Dresove i beđeve ista cijena kao i obicne bronze igrace. Recimo od paketica bronze 400 da se zaradit i vise od tuplo toga. Samo treba imat strpljenja, jer se nece neke stvari prodat iz prve.
Da, to sam skužio da se ne isplati. Odigram svaki dan prvu diviziju dva puta i dobijem dva zlatna paketa no problem mi je kaj ja ne mogu prodati zlatnog igrača a kamo li ove srebrne ili brončane. Prodajem već par dana michua, cannavara, di vaioa, velu, negreda, downninga, vučinića, đeku i još hrpu igrača i ništa... očito sam loš trgovac...
ja to radim ovako, kad su cijene ful niske stavim 150 bid , a kad su cijene oko par k provjerim najeftinijeg i stavim jos jeftinije i ode u roku cas :)
Osvojio na aukciji 2 ajaxova gostujuca dresa za 3.5k :D nice pure profit
Pletikosa takodjer ide dobro na aukcijama, moze ze nabavit za 1k a ide i preko 5k.
Onda u lov na mog najdrazeg igraca za trejdanje, Delpha iz Aston Ville, ljudi ga cesto stave na 10-15k, a moze se bezproblema prodat za 28-35k
ma znam ja šta je price fixing, nisam od juče, ali neki igraču nisu podobni za takav price fixing. kada imaš opciju grabbana za 15k i sinclaira i westcarra za 6-9k naravno da uzimaš ovu dvojicu bržih i po meni boljih (ne samo zbog pacea). i radije uzmeš za iste novce slewa.
Ja sam upravo prodao svog Grabban-a za 8k.Nije mi se dalo riskirat jer sad ocito onom nije uspio price fix.Sad je 9k najmanji BIN
Zasto je career mode ovako zeznut?Nakon 5 minuta mi se freeza menu,no ne i igrica.Ili kad izadjem iz necega ostane mi na loading screenu.
Da li vrijedi igrat offline seasons na fut-u?
Ja sam upravo prodao svog Grabban-a za 8k.Nije mi se dalo riskirat jer sad ocito onom nije uspio price fix.Sad je 9k najmanji BIN
Zasto je career mode ovako zeznut?Nakon 5 minuta mi se freeza menu,no ne i igrica.Ili kad izadjem iz necega ostane mi na loading screenu.
Da li vrijedi igrat offline seasons na fut-u?
O da, ja sam u dva dana dobio 3 premium golda paketa i 3x5000 coinsa, i nema cheatera :D
Treba mi preporuka za LB-a u BPL
Zasad su to Evra/Cole
Evra mi se cini kao bolji defenzivni igrac,no Cole je bolji u smislu pace/ball controll itd.
No rade bi uzeo Evru.
Zelio bi napraviti i Bronze England team,ali cini mi se mali broj aukcija?18 strana.Prije par tjedana je bilo puno vise.
Nakon 2 mjeseca odmora od FIFE počeo sam opet sa FUT-om. Odlučio sam se za silver Francuze i super su mi zasad. Možda bi bilo pametnije da sam sačuvao nešto od onih 300k koje sam bacio u vjetar kad sam odlučio prestati, ali barem mi je sad zabavnije kad idem od početka.
Trenutno imam u prvoj diviziji 4 pobjede iz 4 tekme, tak dobro mi nije ni sa gold igračima išlo. Igram malo prije protiv lika sa Iniestom, Suarezom, Fabregasom, Falcaom itd, vodim 5:0 u 70-oj minuti i izbaci me s Origina. Tipično.
nakon 2 obicna i 10 premium bronze paketica dobio sam inform sainsbury-ja, vidim na marketu svi idu izmedju 50-60k pa cu ja pokusati barem za 45k da ga prodam....heheh...navukao sam se na ove bronze paketice, nisu rizik a svako malo nesto dobro izadje.
nakon 2 obicna i oko 10 premium bronze paketica dobio sam inform sainsbury-ja. na marketu vidim cijena je izmedju 50-60k pa cu ga pokusati barem za 40k prodat. navukao sam se na ove bronze paketice haha, nije velik rizik a nerijetko izadje nesto dobro iz njih.
http://www.futhead.com/fifa/players/11811/
Molim moderatora da izbrise post iznad .
Meni tek nakon 50 i nekojeg paketica ispalo 90k vrijedno. Ostalo nista posebno. Sad slazem bundesliga igrace i treba mi jedan RB onako kvalitetan. Slucajno sam podolskog kupio a ne pase mi nikako, radi mi los chemistry posto imam vecinu brazilaca. Krenuo slagati argentince ali nema dovoljno igraca :D
Meni tek nakon 50 i nekojeg paketica ispalo 90k vrijedno. Ostalo nista posebno. Sad slazem bundesliga igrace i treba mi jedan RB onako kvalitetan. Slucajno sam podolskog kupio a ne pase mi nikako, radi mi los chemistry posto imam vecinu brazilaca. Krenuo slagati argentince ali nema dovoljno igraca :D
Bundesliga Rb je dobar Piszczek no ima high attack rate.
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#izIMPYb7nIMbt:pc
Prebacivanje ovog 4-4-1-1 teama na 4-1-2-1-2 bi me kostalo oko 120k
Ovaj 4-4-1-1 team me kostao 50k+novac koji imam sad = 100k
Tako da bi trebao malo vise pocet tradeat/igrat.
Ukupna vrijednost accounta mi je 211k
vi svi samo trade sa gold i ovim i onim i meni ostavite bronze engleze :D Znači frajer ide za 20k (oldham verzija koje nema više u packovima) a pretvoren je u cam-a što je još dodatnih 4k. obožavam kad se ovako nešto desi
da se izvuč puno coinsa iz tih bronza... evo što sam ja nedavno ulovio za svoju ekipu.
Ti se igraci cesto znaju naci za te pare, ali osbournea majke mi nikad nisam našao za tako malo coinsa. svaka čast. Jedino šta sam uspio je bilo bidat do 30k za njega i prodat ga za 60 čini mi se.
Nije mi jasno kako si uspio osbourna naci za tako male pare.
59. minute :))
ma velika sreća, ja sam ga prvo bidao na 200, pa mi ga neko skinuo na 800, ja stavio 850 30 min prije kraja i tako ostalo. valjda je neko zaboravio na njega
za fut igrače, pa vi sa ovom informacijom radite što želite.
http://www.futhead.com/fifa/squads/3978067/#squad-player
Ovakav cu tim probat napravit..
edit:tobi emj kostalo 320 k + -
Radi li Logitech F310 ili F510 na FIFI 13 ?Mislim na RS button.
Radi li Logitech F310 ili F510 na FIFI 13 ?Mislim na RS button.
Radi savršeno.
Hvala na odgovoru