Mislis da je 3h dovoljno? ja sam znao stavit 6h ili vise, da sto vise ljudi skuzi i da sto vise bida ili si stavi u watch list :))
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
FIFA 13 mi se konstantno urušava kada se pokušavam logirati sve sam fix-ove probao ali ništa ne pomaže
jel netko ima ovakve probleme?
FIFA 13 mi se konstantno urušava kada se pokušavam logirati sve sam fix-ove probao ali ništa ne pomaže
Origigi radi bez problema :) Jbga:) FIFA13 jos uvijek ni nije crackirana tako rec kompletno..bile su neki interni crackovi i poslje neke dorade, al nije to to ...
Origigi radi bez problema :) Jbga:) FIFA13 jos uvijek ni nije crackirana tako rec kompletno..bile su neki interni crackovi i poslje neke dorade, al nije to to ...
ja imam orginal fifa 13, to od onog patcha u 10 mj. mi ne radi
ja imam orginal fifa 13, to od onog patcha u 10 mj. mi ne radi
Probaj reinstall igru...da se skinu svi patchevi i sve sta treba:)
Evo samo da zahvalim ZvoNimir91Hx na coinsima,spasia me za ligu
A joj, a joj, nemos s ovom FIFA-om izac na kraj nikako! Doduše nije ona sad kriva, ali svejedno...
Igram seasons nakon dugo vremena, di sam doša u drugu diviziju i poceo jucer ponovo. Nije mi se dalo s jakim klubovima i opcenito ne volim igrat s njima nego sam isa malo ove egzoticne tipa Kaizer Chiefs, Al Ittihad, LA Galaxy, New York Red Bulls, River Plate i bez da ista mijenjam formacije nego ostavim na default...tu i tamo promijenim kojeg igraca ako postoji bolji u zamjenama i to je to. Bez problema uđem odma u prvu diviziju i bas je gust igrat jer nikad ne znas koji ce drugi klub doc,a bilo je svega od protivnika. I sad imam score 6-1-1 ( poraz kad me diskonektalo s Origina pri rezultatu 0:0 u 15. min. tu sam isto ispalija...), a za osvajanje treba 23 boda, znaci treba mi pobjeda i remi.
Povedem protiv lika s River Plateom protiv Seoula 1:0 pa 2:0, mislim da je oba zabio Trezeguet i malo se opustim kad ono falijem u obrani na gluposti, primim gol iz prvog njegovom udarca, to je standardno moje...Drugi udarac, opet gol, ne mogu vjerovat, a prije toga imam precku stativu, 1 na 1, ali nisam uspija povisit vodstvo. Nista tako se igra sve do 90. mog zadnjeg napada i kornera, stavim ultra attacking kad ono pocea se krug vrtit, odma sam zna da je mene izbacilo...i stvarno ja alt tab vidim onaj žuti znak trokuta, router se valjda resetira ili nesto...sugavi t-com i naravno taj dobije pobjedu, a ja novu sezonu iako sam moga iz prve osvojit diviziju 1 u samo 12-13 sezona...
Uglavnom gust je ovako, default formacija, niti gledam koji je igrac koja noga, koliko ima star skillsa samo picis, jedino eto pokoja zamjena ako ima boljih. Svaki od klubova je ima pokoju zvijezdu Tshabalala, Sharbini, Donovan, Keane, Henry, Juninho, Cahill, Trezeguet...ne preporucam Al Ittihad jer sam izgubija od lika koji je ima 2 ( 2 ) u udarcima,a pobjedija 3:2 :D I to iz 2 nabacaja tj. 3 samo sta je moj neki debil iz jednog zabija autogol glavom bez da je ikog bilo oko njega...Al ajde, bar sam zabio s njima jedan lijepi iz onih kao poluskarica, to je bilo jos u diviziji 2.
Radi li Vam ultimate team web app ? Meni ne radi od podneva, error kao da uopće stranica ne postoji -.-
Radi li Vam ultimate team web app ? Meni ne radi od podneva, error kao da uopće stranica ne postoji -.-
Ni meni ne radi.
Igrao sam FUT...DIV1..spusio od lika 6:2...posteno me dobro satrao...iako sam imao vise sansi od njega, i vise suteva jednostavno lopta nije htijela u gol, a njemu je iz nekih banalnih kuteva i pozicija ulazila...
Nakon toga sam se ispilao, krenuo u drugu utakmicu...do 20. sam gubio 2:0...i do kraja poluvremena nista znacajnije se nije desilo...onda mi je na poluvremenu puko film stavio sam high pressure i ultra attacking i krenuo u pohod, na sve ili nista...48. 2:1 za mene 53 2:2 za mene...nakon toga dobio sam dva gola znaci 4:2...od 70. pa nadalje samo sam ubacivao golove kao u slot mašinu... 4:3 4:4 4:5 i 4:6 za mene..i to sa ultra attacking i high pressure...
Igrao sam FUT...DIV1..spusio od lika 6:2...posteno me dobro satrao...iako sam imao vise sansi od njega, i vise suteva jednostavno lopta nije htijela u gol, a njemu je iz nekih banalnih kuteva i pozicija ulazila...
Nakon toga sam se ispilao, krenuo u drugu utakmicu...do 20. sam gubio 2:0...i do kraja poluvremena nista znacajnije se nije desilo...onda mi je na poluvremenu puko film stavio sam high pressure i ultra attacking i krenuo u pohod, na sve ili nista...48. 2:1 za mene 53 2:2 za mene...nakon toga dobio sam dva gola znaci 4:2...od 70. pa nadalje samo sam ubacivao golove kao u slot mašinu... 4:3 4:4 4:5 i 4:6 za mene..i to sa ultra attacking i high pressure...
šta se cudis ja uso u bad strike 3 dana bez pobjede
ma daj koji k**** 15k za to smece? hahahha nebi lipe dao majkemi, rađe bi gol igro.
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#kMFJoClgnIKWP:pc
Odlucio dati novu priliku Seria A te 3-5-2 formaciji.
Ostalo mi je jos taman coinsa za kupit Cavania.Rađe bi ga zamjenio sa Miccoli-em nego sa Murielom.
ma daj koji k**** 15k za to smece? hahahha nebi lipe dao majkemi, rađe bi gol igro.
Dosta rijedak je, svaki dan provjerim jel ima koji...
A i dosta sam ga koristio... sad sam se prebacio na http://www.footballkitnews.com/wp-content/uploads/2012/05/Preston-Away-Shirt-2012-13.jpg
za domaci bi takodjer mogao dobit 10k (swansea).
kojeg igraca preporucujete za poziciju CB ,nije za mene tako da neznam ostatak tima samo je rekao da treba biti brz jer ovaj sad igrac sto ga ima na toj poziciji je veoma spor?
eagle nisi nam reko koliko para mislis izdvojit, ligu, naciju nista...
Sad sam upravo odigro jedan epic game, lik me povede 1:0 ja prebacim na ultra defensive(!) i na poluvremenu 4:1(poberem 3 gola toliko o ultra defensive) , onda prebacim na attackive(!) i povedem u 75-toj 4:5 ahHAHAHAHHAHA lik je poludio, do kraja je fulo 2 puta 1v1 sa Casillasom, prazan gol sa glavom itd.
Cinilo mi se da FIFA navija za mene, al stvarno zesce, Casillas je sve skidao od 45-te pa do kraja.
Shoot(on target)
Njegovi statsi 23(13)
Moji 8(7)
Goals
On 4
Ja 5
Ova fifa je na trenutke toliko skriptirana da je to smiješno. Vodim lika 4-0, sve moje lopte ulaze i ovaj nemože ništa. Čak imam i penal za 5-0, kojeg njegov golman brani. Odjednom, nekako očekivano, svi njegovi udarci ulaze, nekim čudom 4-4, povedem u 88 minuti 5-4 za mene, stavim sada ultra defense u 90+... Frajer ima napad i nikako da se svira kraj, čak uzmem loptu, ali nekim čudom se odbija njegovom u noge i kao kroz putar me prolazi da bi zabio za 5-5. Takve stvari se ne događaju rijetko i večinom kada rano zabijem 2-3 gola, moja ekipa počne raditi neke čudne skriptirane poteze i svaka lopta ide njegovom igraču ili u out. Neznam da se smijem ili da plačem koliko mi bude muka od svega toga.
Moze li neki iskussniji forumas napisati koliko kosta konfa dovoljna da na pristojnim detaljima i rezi bez problema pokreće FIFA 13?..
Zanima me jer ću i ja početi igrati kada kupim novi komp..
eagle nisi nam reko koliko para mislis izdvojit, ligu, naciju nista..
nije to za mene vec za prijatelja,ali njemu nije bitno ni koja je liga,ni nacija vec mu je bitno da pace bude sto veci i igrac da bude za poziciju CB ,a cijena ako moze neki igrac do 50k ,on igra na ps3
ali evo posto bih i ja poceo igrati zanima me da li se fifa 13 moze besplatno igrati online ili je potrebno kupiti original igricu ,ako treba kupiti gdje je najjeftinija ,moze biti i samo cd-key samo ako nije skupo onda bih je kupio
Ova fifa je na trenutke toliko skriptirana da je to smiješno. Vodim lika 4-0, sve moje lopte ulaze i ovaj nemože ništa. Čak imam i penal za 5-0, kojeg njegov golman brani. Odjednom, nekako očekivano, svi njegovi udarci ulaze, nekim čudom 4-4, povedem u 88 minuti 5-4 za mene, stavim sada ultra defense u 90+... Frajer ima napad i nikako da se svira kraj, čak uzmem loptu, ali nekim čudom se odbija njegovom u noge i kao kroz putar me prolazi da bi zabio za 5-5. Takve stvari se ne događaju rijetko i večinom kada rano zabijem 2-3 gola, moja ekipa počne raditi neke čudne skriptirane poteze i svaka lopta ide njegovom igraču ili u out. Neznam da se smijem ili da plačem koliko mi bude muka od svega toga.
Slazem se, u nekim situacijama kada vodim 3:0 moji obrambeni su nekako mutavi i dobivam golove iz cudnih situacija :D
Moze li neki iskussniji forumas napisati koliko kosta konfa dovoljna da na pristojnim detaljima i rezi bez problema pokreće FIFA 13?..
Zanima me jer ću i ja početi igrati kada kupim novi komp..
fifa uopce nije zahtjevna igra , neki dvojezgreni proc i mal bolja grafica i radi ti ko bog :)
Pa ak kupujes novi komp najbolje ti je to onda pitat u odgovarajucu temu, ili prodavaca i on ce ti nesto slozit, al uglavnom najjeftinije je ako slazes sam kupujes djelove :D
Upravo tako sam pobijedio zadnju tekmu, doduse ja sam sa 1-4 prebacio na 5-4, ali isto to, fifa namjestila :))))
eagle nisi nam reko koliko para mislis izdvojit, ligu, naciju nista..
nije to za mene vec za prijatelja,ali njemu nije bitno ni koja je liga,ni nacija vec mu je bitno da pace bude sto veci i igrac da bude za poziciju CB ,a cijena ako moze neki igrac do 50k ,on igra na ps3
ali evo posto bih i ja poceo igrati zanima me da li se fifa 13 moze besplatno igrati online ili je potrebno kupiti original igricu ,ako treba kupiti gdje je najjeftinija ,moze biti i samo cd-key samo ako nije skupo onda bih je kupio
Nemoze besplatno online, moras kupit, cdkey mslm oko 160-200kn max to ostali znaju pa ce ti rec..
sta se tice CBa, Silva,Chiellini,Ogbonna,Perea,Dede,Santana,Ramos
najveci pace ima Wynne(93) ali nije gold i ima overall 66
Odi na http://ultimatedb.nl/ , pa players database, odi na select a property (odaberi pace) i stavi min value 80 il koliko vec
Ne bi to sve pisao da i sam nisam uspio preokrenuti 3-0, najčešće i to većinom kada bi protivnik poveo vrlo rano. Nego znam da ima mogučnost skripta da golovi lakše padaju u 90 minuti.. Barem tako pišu po stranim forumima, neznam jeli sve to istina, ali je nekako čudno da protivnik ili ja nemogu stvoriti niti jednu šansu da bi najednom imao priliku za pobjedu iz nemoguče situacije.
eo opet isti k**** samo sta sam ovdje dominirao cijelu tekmu osim prvih 10 min.
Lik povede 2:0, ja prebacim na 6:2, i nema veze sta sam tako vodio svejedno sam se uspio iznervirat kad sam 2 put iso sam odozdola na golmana, on izade bas izade full van na rub 16erca i idem lobat i njegov obrambeni mi izbaci s crte jer je lopta isla bas sporo I DVA PUTA ISTA STVAR. Treci put sam samo odero po njemu pa je obranio(Buffon) i jos sam falio penal uz sve to i na kraju dobio 6:3 XD Zao mi je samo jer sam mogo 10:3 al nmvz xD
Falcao ima carobnu glavu xD 2 gola iz kornera i 1 iz ubacaja (s glavom) a šut necu ni komentirat, Buffon se nije ni okrenut stigo :) Ramos mi je zabio prvi gol (isto glavom)
sad kad bi kupio cdkey sta bih trebao uraditi da bih mogao igrati ovo ultimate team jer nisam dosad nikad kupovao igrice original i igrao online pa mi je to zasad jos uvijek nepoznato :),moze li mi neko to sve opisati ako nije problem
Evo mojih plaćenika koje sam zaradio preko vikenda...sa njima krecem u ozbiljan pohod ka vrhu.
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#jU8yjlTfnIKRi:pc
sad kad bi kupio cdkey sta bih trebao uraditi da bih mogao igrati ovo ultimate team jer nisam dosad nikad kupovao igrice original i igrao online pa mi je to zasad jos uvijek nepoznato :),moze li mi neko to sve opisati ako nije problem
Kupis igru, dobijes cd-key. Skines origin i upises ga tamo. Igrat ti se pojavi u izborniku pod games. Kliknes, pustis da se instalira i picis.
mozete li mi dati neki link gdje je cd key najjeftiniji za kupiti ali da je pouzdana prodavnica
Evo mojih plaćenika koje sam zaradio preko vikenda...sa njima krecem u ozbiljan pohod ka vrhu.
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#jU8yjlTfnIKRi:pc
Ti nisu malo spori CB-i? Milsim ok nije ni to lose , al ako naletis na recimo, napadace sa pace 85+, sta ces onda sa for loptama? ja recimo imam ST Wellitona LF-a Robinha i LF-a Henriquea, kako bi recimo izaso na kraj sa tim igracima da se igraju for lopte? Duplo zatvaranje ili bis unapred ko vecina trcao nazad?