FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.255.649
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Nokialino kaže...
Moja iskustva sa xbox su takva da sam ga dao mladjem bratu jer mi nikako nije pasovao i kupio gamepad od sony 2 em jeftiniji i sve radi mada ja igram samo fifu tako da za ostale igre ne znam jer hitman igram na tastaturi i mis.I nikako nisam mogao da se naviknem na xbox-ov i cinilo mi se ko da nikada u zivotu nisam igrao bilo sta na gamepad-u!

Croatian Racer jel si ti pzbiljan ili se salis,pa oduvaces ovog,,,,,,,,,,,,,

ahahahahaha 

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 21:59 (CroatianRacer).
13 godina

Sad sam naso ove dvije slike, malo starije...pa se prisjetio..kakav amaterizam u DIV1...pitam se kako ti ljudi uopce dodju do DIV1. Ajde da izgubi par razlike, al da se dese ovakvi potopi...za to se nemoze rec "loš" dan nego jednostavno zapitat se "kako je takav uopce uspio doc do DIV1?" ili sam ja toliko ispred tog igraca...nije mi jasno...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
neaktivan
FIFA 13

ahahah, da bilo ih je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Igra li tko pro-a?

Ako želite mozete doc u nas klub samo se javite na PM. Ultra je zanimljivo, pogotovo ako imate mikrofon i slusalice onda je jos veca zabava...ima nas oko 7-8...ma uglavnom tko zeli nek se javi na PM pa cemo se sve dogovorit. :)

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

u kojoj ste diviziji?

13 godina
neaktivan

A i vi ste bistri pa ne vidite da je squad iz mrtvog Zimbabwea lol

Igram ja Proa, ima nas 10ak. Prezabavno je sa mikrofonom i slušalicama.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 22:18 (Malie).
13 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

u kojoj ste diviziji?

A vrtimo se stalno iz 5. u 6...trenutno smo u 6. ali treba nam pobjeda u 2 utakmice za promociju. Neke smo utakmice stvarno glupo gubili i nesretno, ali ajde najbitnija je zajebancija...sad su nam i igraci napredovali pa mozemo bit samo bolji :)

Prije nove godine bilo bi nas po 6 odjednom, sad nakon malo manje, nema nesto glavnog pa nas igra po 3-4.

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Mi smo redovito 3 div i bili smo u 2 u par navrata.

15 godina
neaktivan
FIFA 13

a bome mi u prvoj ^^ 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Mogu ja u neki klub?(Pro) :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo moje nove momcadi LA COSA NOSTRA http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#krmPWqxSI7k:360

Trenutno imam 11 tisuca, zanima me kako da uspjesno trejdam, vidim sa skoro svi tako dosta zarađuju...

Da kupim one kartice 4:1:2:1:2, pa ih prodajem po 8k?  vidim da kostaju oko 5k 

0 0 hvala 0
13 godina

Sta je ovo danas? Dan lagera? Porotiv svakog kojeg sam igrao stalno trza, nekih vise, nekih manje..a  sad dvojcom sam igrao doslovo strip utakmice...

Sta je najbolje imaju svi ono zeleno pod conection kao da je dobra, pa opet kad udjem kad krene utkamica...jao majko mila...jos kad mi kreten stavi boju lopte kao trava, ma milina...dodje mi da mu izletim iz monitora i zatucem ga prvim sta nadjem. Ili lik sa zelenim dresovima kao trava, pa poludio sam...pratim svoje igrace, nemogu njegove jer su zeleni kao trava, pa sam morao igrat doslovno ko barcelona tika taka da uspije s,kuzit tko mu je di, jer ako sam brze igrao i na kontre kako inace igram onda katastrofa...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Sta je ovo danas? Dan lagera? Porotiv svakog kojeg sam igrao stalno trza, nekih vise, nekih manje..a  sad dvojcom sam igrao doslovo strip utakmice...

Sta je najbolje imaju svi ono zeleno pod conection kao da je dobra, pa opet kad udjem kad krene utkamica...jao majko mila...jos kad mi kreten stavi boju lopte kao trava, ma milina...dodje mi da mu izletim iz monitora i zatucem ga prvim sta nadjem. Ili lik sa zelenim dresovima kao trava, pa poludio sam...pratim svoje igrace, nemogu njegove jer su zeleni kao trava, pa sam morao igrat doslovno ko barcelona tika taka da uspije s,kuzit tko mu je di, jer ako sam brze igrao i na kontre kako inace igram onda katastrofa...

Ja zadnja dva dana otkako sam (ponovno)instalirao Fifu u opce ne mogu nitkog naci u D5..Pa zar je moguce da nema nikog u D5?...Ili glui Ea nije ustanju te servera malo vise platit pa ce raditi kako spada.Mislim da je EA krenuo stopama Konamija i da sljedeci pes(14) bude savrsenstvo jer ovaj ea nema konkurenciju...

13 godina
drakula789 kaže...
TheDarkSide kaže...

Ja zadnja dva dana otkako sam (ponovno)instalirao Fifu u opce ne mogu nitkog naci u D5..Pa zar je moguce da nema nikog u D5?...Ili glui Ea nije ustanju te servera malo vise platit pa ce raditi kako spada.Mislim da je EA krenuo stopama Konamija i da sljedeci pes(14) bude savrsenstvo jer ovaj ea nema konkurenciju...

EA nije bajan, ni FIFA...al PES je zato grozan...tako da trenutno je FIFA u svemu bolja...a cisto sumljam da ce PES napravit veliki skok napred sa PES 14..vjerujem da ima i FIFA asa u rukavu...dotukli su PES...al nevjerujem da ce se opustit...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 11:13 (KODAK17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Ludog dana jučer... nekad stvarno treba imat više sreće nego mozga u ovoj igri.

Odem na trade pile i upecam ballotelija za 13k buy now o.O, Lescott buy now 800, Agger buy now 700 i Oscar buy now 600 coinsa... I kao da to nije bilo dovoljno upecam dvije formacije 4-1-2-1-2 za 3k buy now, CF -> CAM za 450 i CF -> ST 550 coinsa. Još sam upecao pun trade pile fitness cardsa +30 za 800-850 buy now coinsa.

I poveh svega naletim na poštenog cheatera. Treba mi pobjeda da osiguram ostanak u DIV1 i spoji mi sa likom kojem je Koscielny na golu i ostatak ekipe ko iz ludnice o.O i kontam ajd imam još 2 tekme za osigurat ostanak kad tamo lik igrao do poluvremena, pustio me da zabijem gol za vodstvo i na poluvremenu se disconnect pa mi pripisana pobjeda i ostanak u DIV1

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
RasQee kaže...

Odem na trade pile i upecam ballotelija za 13k buy now o.O, Lescott buy now 800, Agger buy now 700 i Oscar buy now 600 coinsa... I kao da to nije bilo dovoljno upecam dvije formacije 4-1-2-1-2 za 3k buy now, CF -> CAM za 450 i CF -> ST 550 coinsa. Još sam upecao pun trade pile fitness cardsa +30 za 800-850 buy now coinsa.

I poveh svega naletim na poštenog cheatera. Treba mi pobjeda da osiguram ostanak u DIV1 i spoji mi sa likom kojem je Koscielny na golu i ostatak ekipe ko iz ludnice o.O i kontam ajd imam još 2 tekme za osigurat ostanak kad tamo lik igrao do poluvremena, pustio me da zabijem gol za vodstvo i na poluvremenu se disconnect pa mi pripisana pobjeda i ostanak u DIV1

{#}

15 godina
neaktivan
FIFA 13

treba ih sve pobit, mamicu im citersku

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pazi neko je postavio neki klip na YT i pre jedno dve nedelje ili manje i vidim na tom klipu likove sa kojima se malo susreta,tako da EA koliko vidim radi ali malo sutra,kao prijavis tog citera i on bude banovan a ovaj lik postavio 10 minuta o njima video i oni dalje CITAJU!
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja sam postavio prije 3-4 dana, ali nece oni nista napravit kad vec dosad nisu nista, a cujem da ovo sve traje od FIFA-e 12 jos. Ne brinu se oni za PC igrace, a ovo nema smisla igrat, em sta ne mozes, em sta su unistili cijeli market sto je isto trebala bit jedna zanimljiva stavka Ultimate teama...

1 0 hvala 0
13 godina
RasQee kaže...

4-1-2-1-2 nejde vise nikako za 9k, a fitness kartice nema sanse da ces prodat iznad 1000coinsa. Moja je stajala 2 dana dok nisam spustio na 700 i 1200 buy now i tek je u posljednjoj sekundi netko bido za 700 i otisla. Market se raspo. Treba trazit nove stvari koje vrijede. 
Primjer je Cazorla, njega nisi mogo nac ispod 10k, sad ga vec ima po 4k u 4-1-2-1-2 formaciji. Ja ga kupio i rokam po 9k i niko nece. Propo market. 

13 godina
SimeKZ kaže...
RasQee kaže...

4-1-2-1-2 nejde vise nikako za 9k, a fitness kartice nema sanse da ces prodat iznad 1000coinsa. Moja je stajala 2 dana dok nisam spustio na 700 i 1200 buy now i tek je u posljednjoj sekundi netko bido za 700 i otisla. Market se raspo. Treba trazit nove stvari koje vrijede. 
Primjer je Cazorla, njega nisi mogo nac ispod 10k, sad ga vec ima po 4k u 4-1-2-1-2 formaciji. Ja ga kupio i rokam po 9k i niko nece. Propo market. 

za 10 dana ga opet nećeš nać ispod 10 čim se prestanu kupovat  paketi ko blesavi u lovu na TOTY

15 godina
neaktivan
axest kaže...

Ja sam postavio prije 3-4 dana, ali nece oni nista napravit kad vec dosad nisu nista, a cujem da ovo sve traje od FIFA-e 12 jos. Ne brinu se oni za PC igrace, a ovo nema smisla igrat, em sta ne mozes, em sta su unistili cijeli market sto je isto trebala bit jedna zanimljiva stavka Ultimate teama...

ja sam doslovno je** ma*** supportu EA 3 dana za redom, i reko mi je da pripremaju update, da tehnicari rade na tome da banuju citere i srede trade pile, ah sad nemora znacit d anista ne rade, mozda su jednostavno nesposobni, i moje misljenje je da se oni vise brinu o onima na konzolama jer smo mi na PC-u u manjini.

12 godina
neaktivan
FIFA 13

imam nekih 50 fitness kartica na lageru a i nije mi neka žurba da ih prodam odmah, držim cijenu 1200/1400 i svaki dan odu barem po 3-4 komada. Jutros dok sam pio kavu naletim na Evru u 4-2-3-1 za 4k i odmah preprodam za 9,9k, fina zarada. Još mi je uletio Podolski (CF) u 4-2-3-1 za 3,4k njega još čekam da se proda za 6k.

Ali gledajući općenito na market cijene su dosta opale, ko tek sad počinje igrat FUt može sastavit jako dobar team za nekih 50k, za nekih desetak dana cijene bi trebale biti opet tu negdje možda malo niže nego prije TOTY tjedna i blagdana, barem ovi fitness i contracts karte jer te iskoristiš jednom i nema je više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima li neki humanitarac da može udjelit 5-6 k da dovršim ekipu za ut ligu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Borna41 kaže...

ima

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...
axest kaže...

ja sam doslovno je** ma*** supportu EA 3 dana za redom, i reko mi je da pripremaju update, da tehnicari rade na tome da banuju citere i srede trade pile, ah sad nemora znacit d anista ne rade, mozda su jednostavno nesposobni, i moje misljenje je da se oni vise brinu o onima na konzolama jer smo mi na PC-u u manjini.

Ima u ovome istine,jer sam igrom slucaja bio pre nove godine u trzni centar Usce i tamo je bila akcija kupovine sony 3 najnovije sa fifiom 13 al Ultimate Edition i rekoh ajde da vidim kako to izgleda,kada ono oo pordavacica mi kaze trenutno nemamo vise ovu konzolu na akciji rasrodalo se a ja je pitam koliko to pa stiglo im pre pet dana njih 15 al ce dobijati a sama cena sony 3 sa fifiom 13 je bila oko 40 000 stim da si mogao na 12 rata!Dok ja za te pare napravim mocan komp i sve mi bude isto kao i za konzolu sto se tice fife a i igram na led ekranu od 50 inca i to je isto kao da igram na konzoli barem ja tako vidim.

13 godina
Borna41 kaže...

Kupuj preko dana, opcenito popodne predvecer, n ajvise ekipe je, i najnize su cijene :)

14 godina
neaktivan
Vidim da kupujete te kartice,ja kada ih dobijem stavim 150 pocetnu ncenu na sat vremena i bole me brige tako i za sve neke prosecne igrace ili kartice za poziciju,evo malo pre stavio welitona za3 sata na pocetnu cenu od 150 i vozi .
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice