FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.256.855
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
FIFA 13

Ne mogu vjerovat da ne mogu strziti 4-1-2-1-2 kartice i osbourna :D Nije moguce...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

OFFT: Prodajem fifa 13 acc novi lvl 1

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Samo sta sam napiso otisle oba dvije kartice 4-1-2-1-2 za 10k. Odmah kupio jos 3 za po 6,5k x2 i jednu za 6k. 30k coinsa u igri. I jos da se Osborne proda to je to :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 13
CroChef kaže...

ovo se zove sreca

dobar stadion {#}

14 godina
neaktivan

Da li ste za da pravim neku mini ligu ili turnir u fut-u,samo za nas sa foruma?

9 da?
1 ne?
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ovako, sljedeci petak uzimam 4600 fifa pointsa, pa bi vas pitao jeste li zainteresirani da svi koji hoce dodje na skype/teamspeak pa kad otvaram packove da odma prodajem ako kome sto treba.Glupo bi mi bilo pisat tu sto dobivam jer je ipak to oko 30 paketica :)

Svi koji ste zainteresirani PP.

3 Da
1 Ne

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Stvarno ces bacit lovu na to? Mislim da se ne isplati za PC verziju kad to sve mozes napravit besplatno, mislim nije posten nacin i nebi to nikad napravio, ali ja na tvom mjestu nebi trosio novac bezveze kad je cijeli PC market zatrovan zbog cheatera. I zapravo sad sam tek skuzio zasto ih ima u posljednje vrijeme u tolikom broju, upravo su svi htjeli skupit coinse da mogu otvarat paketice sa TOTY igracima...

btw. kome je ovaj post dosadan i naporan neka ga ne cita.

Jel ima neka stranica za najjeftinijom FIFA-om za PS3? Ako ima neka mi javi. Prijatelj mi je jos davno dobio na nagradnoj igri PS3 i reka je da mu skuplja prasinu, pa ako igra nije pretjerano skupa mozda je i priustim :)

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
axest kaže...

Stvarno ces bacit lovu na to? Mislim da se ne isplati za PC verziju kad to sve mozes napravit besplatno, mislim nije posten nacin i nebi to nikad napravio, ali ja na tvom mjestu nebi trosio novac bezveze kad je cijeli PC market zatrovan zbog cheatera. I zapravo sad sam tek skuzio zasto ih ima u posljednje vrijeme u tolikom broju, upravo su svi htjeli skupit coinse da mogu otvarat paketice sa TOTY igracima...

Jel ima neka stranica za najjeftinijom FIFA-om za PS3? Ako ima neka mi javi. Prijatelj mi je jos davno dobio na nagradnoj igri PS3 i reka je da mu skuplja prasinu, pa ako igra nije pretjerano skupa mozda je i priustim :)

Ja sam tek poceo igrati Fifu pa trebam coinse.Imam prosjecnu momacad, sa kojom sam nekako uspio doci do 1.DIV , ali od tog trenutka  sve utakmice gubim, pa trebam coinse.Ovako preko tradea sakupljat lovu mi je nekako presporo, mozda neznam kako treba trejdati :D

13 godina
FIFA 13

Tekme gubis zbog skilla ne zbog ekipe. Ima likova sa bronze ekipama koji krse sve. Tako da, poradi na igri. Ne bacaj novce kako ti je kolega gore reko. A iz paketica neces vratiti ulozeno sgiurno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Stari squad 

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#bMAO8W4XnICFW:pc

Novi squad

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#keHY6xOknIJfl:pc

Nakon sto sam prodao stari squad,imao sam oko 170k.Otvorio sam nesto packove kad su TOTY defenderi izasli.Dobio sam racku.Ostalo mi je oko 60k.Tradao sam do 110k te odlucio promjenit formaciju u 4-1-2-1-2

Dosad mi je 4-3-1-2 bila favorit.Probao sam 3-5-2 ali nije mi se svidjela.

4-1-2-1-2 je ODLICNA formacija.Definitivni favorit.No cijene su prevelike.Jedan Ben-Arfa obicno kosta oko 1-2k dok u 4-1-2-1-2 kosta 10k+.

Balo je jos uvijek glavni igrac u teamu. 4 odigranih utak. 9 golova

Dvoumim se da li da poboljsavam ovu momcad ( Prioritet su mi LB,RB.Za RB-a bi stavio Richardsa.) ili napraviti jos jedan squad (Dvoumim se izmedu ovih 3 liga Russian/Seria A/Bundesliga squadu)

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 5:41 (Darkensync).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Flue kaže...

Ovako, sljedeci petak uzimam 4600 fifa pointsa, pa bi vas pitao jeste li zainteresirani da svi koji hoce dodje na skype/teamspeak pa kad otvaram packove da odma prodajem ako kome sto treba.Glupo bi mi bilo pisat tu sto dobivam jer je ipak to oko 30 paketica :)

Napisao sam post par stranica prije, na 600k potrošenih paketića nisam dobio apsolutno ništa. Ne znači to automatski da ti neces. samo budi oprezan

13 godina
FIFA 13

Mi trejdamo :D Jos da odu ove tri kartice 4-1-2-1-2 evo me prvi put na 100k :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Sad igrao porotiv nekog lika 7-1 i u 80 minuti mi dode error da vise nisam povezan s njim i ne dobijem bodove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Encyanix kaže...

Sad igrao porotiv nekog lika 7-1 i u 80 minuti mi dode error da vise nisam povezan s njim i ne dobijem bodove...

a ko da se to nama nije desilo 100 puta

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Koji vam je najveci win streak? evo ja sam sad napravio 10 streak i popusio zadnju bzvz..

1 5 Winova
2 8 Winova
6 10 Winova
4 15 Winova
2 20+ Winova
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 13:59 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
axest kaže...

Kako bi procitali ovo boldano morali smo procitati i do toga :/

A sta se tice prvog odlomka, pa upravo zbog cheatera su fifa pointsi najbrzi (i najskuplji) nacin do milijuna, sigurno nece prije skupit 4m nego sta ce otvorit paketic i dobit TOTY

antiljano27 kaže...
Flue kaže...

Napisao sam post par stranica prije, na 600k potrošenih paketića nisam dobio apsolutno ništa. Ne znači to automatski da ti neces. samo budi oprezan

Makar i ako ne dobi nis zaradit ce conse, a zbog njih i kupuje

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 13:44 (KiCo77).
14 godina
neaktivan

Upravo sa preko chat-a ima prepirku sa jednim likom lik ima plavog marcela i dani alvesa,crnog tiaga silvu kao i ostale dobre igrace i kaze na srecu sam dobio tekmu a to sto sve vreme koristi dubinkse lopte na pata i welitona mu nije pomoglo nego sve golove debilne posle kornera ali ne ono glavom nego golman odbrani pa sledi neko komesanje i tako primim gol dok sam mu ja odrazao predavanje u skillu i u tika taka i golove davao iz stvorenih akcija............HEabo samu sve po spisku i jos mu kazem dzaba tebi sve ti igraci kada nemaj pojma.I da napomenem Marcio Azevedo je pojeo hulka za uzinu a da ne pricam sto je Jorge Herique prolazio pored marcela kao da ga nema.Toliko od mene.Na kraju je rezultat bio 4 prema 3 za mene!!!

izvinite mnogo sam se iznervirao pa samo morao da napisem.

Njegov tim Njegov tim
Moj tim Moj tim
14 godina
neaktivan
FIFA 13

zna li mi neko reci kako da napravim upload video snimka na EA radi ovih chatera da oni to vide

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
koda je to nešto što ne znaju
Pričam i serem bezveze
14 godina
neaktivan
FIFA 13

ali kada prijavis video oni ce ga sankcionisati

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

http://i.imgur.com/OSUSx.png

lol, danas se dignem i iden provjerit jel mu pala cijena i vidim ovog 59 min 300 BIN hahahha. Drugi je 70k

1 0 hvala 0
15 godina
sjećam se vremena dok sam bio tako naivan :D
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
axest kaže...

Kako bi procitali ovo boldano morali smo procitati i do toga :/

A sta se tice prvog odlomka, pa upravo zbog cheatera su fifa pointsi najbrzi (i najskuplji) nacin do milijuna, sigurno nece prije skupit 4m nego sta ce otvorit paketic i dobit TOTY

Da, sjeba sam se, al nebitno :D

Ma nema teorije da bi im dao prave pare samo da bi bio koliko toliko ravnopravniji cheaterima jer EA je zapravo kriv sto oni uopce postoje i sto je moguce cheatat, iz principa im nebi dao. Da je to konzola onda da, da je imam mozda bi cak i uzeo nesto pointsa, al ovako se ne isplati nimalo kad, ako bas zelis coinse imas i besplatan nacin...Je da je neposten, ali nebi bio ni prvi ni zadnji...

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
14 godina
neaktivan
danas ako sam odigrao tri utakmice,sve sami citeri,slazem se sa AXEStom da je Ea sama za to i kriva tj cak sam po nekim teorijama i ubedjen da je ona to sve i napravila.Zasto?e to ne bi znao bas da objasnim.
14 godina
FIFA 13

Felipe Santana slucajno stavljen buynow 200 XD

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

5x 4-1-2-1-2 cekaju da odu za 10k buynow :D I da se penjemo na 130k coinsa. $ od njih kupljene za 6k, jedna za 5,8k. Jednu sam trebo upecat za menj od 4k ali jednostavno mi je pocelo stekat iz nekog cudnog razloga i nisam uspio bidat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.futhead.com/fifa/players/4138/
Jel ima netko iskustva sa Richardsom? Kakav je?

Jedino sto me brine je to sto ima High Att Workrate.No,vec imam D.Luiza koji ima high att.workrate i nisam imao problema s njim.Uvijek bi bio na svojoj poziciji.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Odlican igrac, ja ga imam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13
2 Seria A
5 Bundesliga
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 19:49 (Darkensync).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice