FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.248.019
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
Re: FIFA 13

jel ima poštenih igrača u finalu TOTW cupa? frajer sa Hulkom, Patom, Dedeom i top class ekipom mi prekine utakmicu i syebe contracte {#}

13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#eSFM7V1znIdbp:pc

jedna recesijska sa kojom sam u finalu TOTW cupa i nemogu nać protivnika{#}

evo osvojio singleplayer i nagrada veća od cijene ekipe {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 12:42 (BoobZ).
15 godina
FIFA 13

jučer je bilo lakše naći protivnika (barem meni), danas je koma :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Izgubio sam 3-2 sa 3 crvena u obrani {#}

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...

Izgubio sam 3-2 sa 3 crvena u obrani {#}

da pogodim: lunging in slide tackle {#}

16 godina
neaktivan
FIFA 13

poz..imateli neki tutroijal za situaciju kad izaletim sa napadačem pred golmana, tu sam najslabiji? da malo vježbam.. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
hare mn kaže...

poz..imateli neki tutroijal za situaciju kad izaletim sa napadačem pred golmana, tu sam najslabiji? da malo vježbam.. hvala

možemo večeras prijateljsku odigrat pa vježbaj {#}

16 godina
neaktivan

dobro bi bilo al ja imam jogurt pst :)

17 godina
hare mn kaže...

dobro bi bilo al ja imam jogurt pst :)

Ja ga jutros pojeo... vindijin mi je najbolji...

13 godina
FIFA 13

Prva tekma, prva pobjeda... Mandzo doktor :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

IF Benzema se prodaje za 1.500.000 {#} vec sam ga htio kupit... hahaha

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Ja isto gledam i nevjerujem koliko su neki spremni dati.

14 godina
Đapa club kaže...
KiCo77 kaže...

Ja isto gledam i nevjerujem koliko su neki spremni dati.

PS3 535,800
Xbox 590,666

PC 1,629,000

:(

Al nevjerujem da ce ostat na 1.6m, to je lik valjda dobio 1. pa je nabio cijenu a neka budala kupila, previse je to za +9 stats

i sta je ovo s messijem i ronaldom, 5m i 7m, koj k*rc?

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Na pc-u ima manje igrača nego na konzolama i zato se takve cijene toleriraju. Jedino je žalonso što zbog toga padaju cijene ostalim igračima jer svi se žele dokopati IF kartica. Zasada jedino formacija 4-1-2-1-2 drži konstantu i cijene su kao i otkada je igra izašla, a ostale formacije su postale barem kod nekih igrača vrlo jeftine. Emenike se može nabaviti za 1k itd.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Meni je igra dosadila, eto i to se desilo.

Nadam se da ću nakon pauze opet htjeti igrat. Fifu 12 sam igrao od kad je izašla pa sve do Fife 13, a Fifa 13 mi je već sad dosadila.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Nadam se da ću nakon pauze opet htjeti igrat. Fifu 12 sam igrao od kad je izašla pa sve do Fife 13, a Fifa 13 mi je već sad dosadila.

Meni kada dosadi obavljam raznorazne trade-ove. Sada pokušavam skupiti 500k i onda napraviti neku ekipu za 250k.., a sa ostatkom nastaviti kupovati, prodavati.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

nakon sto zavrsim tekmu ultimate teama, online seasons, kada se opet vraca u menu igra  koci tj ne reagira, muzika je tu u pozadini ali totalno zapinje. ima li ko od vas slican problem , nisam valjda jedini. uvijek me neki belaji prate sa ovom fifom, konacno se natjeram igrat FUT i onda me pocne zajebavati.

EDIT: alt + f4 je jedino sto mi pomaze tu, ali nema mi logike da nakon svake tekme izlazim i opet ulazim u fifu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 22:45 (httpsmaniac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Đapa club kaže...
Praetorian1 kaže...

Meni kada dosadi obavljam raznorazne trade-ove. Sada pokušavam skupiti 500k i onda napraviti neku ekipu za 250k.., a sa ostatkom nastaviti kupovati, prodavati.

daj mi samo molim te objasni kako uspijes skupiti 500k ? jel ja nešto krivo radim, jel igramo drugu igru? ja da igram cijele dane i sve pobjeđujem nebi tolko skupio :O

14 godina
Reedy kaže...
Đapa club kaže...
Praetorian1 kaže...

daj mi samo molim te objasni kako uspijes skupiti 500k ? jel ja nešto krivo radim, jel igramo drugu igru? ja da igram cijele dane i sve pobjeđujem nebi tolko skupio :O

Trade  =//=  igranje

13 godina
neaktivan
FIFA 13
http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/143175587 ovaj gol me podsjeća na onaj crtić tsubasa ozora... strava

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

pozdrav ekipa!

sad cu po pri puta probat fifu 13 i zanima me kako se na njoj updataju roosteri znaci zadnji transferi i promjene?

dali postoji nekakva stranica za skinut patch ili se to moze u igri updatat?

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
skočko kaže...

pozdrav ekipa!

sad cu po pri puta probat fifu 13 i zanima me kako se na njoj updataju roosteri znaci zadnji transferi i promjene?

dali postoji nekakva stranica za skinut patch ili se to moze u igri updatat?

Iz igre, iz opcija...ionako kad budes iso prvi put u neki od modova pitat ce te za download squad update, tako da odradi..dal bio FUT, Seasons, Karier ili nesto trece..:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
KiCo77 kaže...

Trade  =//=  igranje

Kako kome. Ako je poanta što prije napraviti Ultimate ekipu, a tradeanjem je to daleko brže nego igranjem tekmi onda i to spada u igranje, pošto ćeš prije imati ono što želiš, tj. iskustvo igranja će ti prije biti na razini koju očekuješ. (ok u slučaju futa, razina koju misliš da očekuješ sve dok ne skužiš da je dati 7m za messija isto kao dati 40$ za sims 3 dlc sa 3 nova sudopera)

13 godina
Hexfire kaže...
KiCo77 kaže...

Trade  =//=  igranje

Kako kome. Ako je poanta što prije napraviti Ultimate ekipu, a tradeanjem je to daleko brže nego igranjem tekmi onda i to spada u igranje, pošto ćeš prije imati ono što želiš, tj. iskustvo igranja će ti prije biti na razini koju očekuješ. (ok u slučaju futa, razina koju misliš da očekuješ sve dok ne skužiš da je dati 7m za messija isto kao dati 40$ za sims 3 dlc sa 3 nova sudopera)

upravo tako, isto tako i dati 30k za Pique-a dok recimo u BPL-u kupiš Vertonghena za 1500 i bolje igra {#}

14 godina
neaktivan
Reedy kaže...
Đapa club kaže...
Praetorian1 kaže...

Pa nisam još skupio, ali budem s vremenom ako ne odustanem u međuvremenu {#} Teško je dođi do prvih 100k, ali dalje ide lakše, barem vjerujem da je tako. Npr. jučer sam kupio Pepe-a u formaciji 4-1-2-1-2 za 30k, a preko noći se prodao za 50k. Sada sam kupio IF Hamsika za 86k i vjerujem da mogu dobiti 150k, treba vremena i strpljenja, ali da se dobro zaradit pametnom kupnjom.

14 godina
Đapa club kaže...
 Sada sam kupio IF Hamsika za 86k i vjerujem da mogu dobiti 150k, treba vremena i strpljenja, ali da se dobro zaradit pametnom kupnjom.

Nadam se da budeš. Moje iskustvo sa IF je da je često teško zaraditi na njima.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Vidim da vas ovdje ima puno koji igrate Fifu 13 pa stoga bi vas moglo ovo zanimati:

http://crofc.net/vijesti/fifa13/esl---your-road-to-katowice---fifa-13/

Također na našem forumu možete pitati sve što vas zanima.

Ukratko: natjecanje će sadržavati 4 kvalifikacijske runde i pravo na natjecanje imaju svi igrači iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Pobjednici na tim 4 kvalifikacijskim rundama idu u Poljsku na Veliko Europsko natjecanje. Glavna nagrade je jako vrijedna i stvarno se isplati okušati u tome. Prijave za prvi kvalifikacijski ciklus su u tijeku i jos uvijek stignete se prijaviti.

pishla, crofc tim!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hare mn kaže...

Imaš par mogućnosti.

Prva je da golmanu prilaziš iskosa, otprilke metar lijevo ili desno od sredine kad ulaziš u šesnaesterac i ciljaš daljnji kut. Običan udarac je uglavnom dovoljan, pucaj čim uđeš u šesnaesterac.

Drugi, dosta težak, ali jedini pali ako ideš direktno na golmana (po sredini) je da pustiš sprint korak prije sudara s golmanom i tik prije nego se golman baci na loptu gurneš desni stick prema golu, ali malo gore ili dolje (prema lijevom ili desnom kutu gola). Golman će te ili srušiti, pa će biti penal ili ćeš proći s loptom i samo zabiti u prazan gol (često puta se i ušetati).

Treći je ako golman izlijeće na tebe da ga lobaš, ali ovo je dosta teško jer nije lako točno lobati (ako prekratko držiš onda je preslaba, a ako predugo onda preleti gol). Vježbaj ovu jer je dobra za situacije kad lopta dolijeće između tebe i golmana, ti prvi stižeš, ali ti je golman na metar. Tad je to jedina opcija.

14 godina
Hexfire kaže...
KiCo77 kaže...

Trade  =//=  igranje

Nisam reko da trade nema veze sa igranjem, nego da trade nije isto sta i igranje(pritom mislim igranje=utakmica a ne da je igranje cim upalim fifu).

Znaci prvo je ovaj reko da je zaradio 500k, a onda ovaj drugi da nemoze ni 100k taman igrao cijelu dan i noc, pa ja kazem da ako bi dobro tradeao da bi brze i pare nabavio.

Uostalom evo ovaj kup novi je glavna nagrada 10k, odigras 4 utakmice * 15 minuta jednako je 12.000 po satu, naravno ako dobro igras i pobijedis sve

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice