Ovoj ekipi samo nedostaje Chelini?i to bi bila kompletna moja ekipa sa italijanima.
http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#4QJFA7IxnHSJ6:pc
Ja bez Pirla i Giovinca ne bi sastavljao talijansku momčad.
Ovoj ekipi samo nedostaje Chelini?i to bi bila kompletna moja ekipa sa italijanima.
taj update ili više njih do sada, šta su poboljšali i kakve greške su ispravili što se tiće samog gameplaya?
kakva vam je konekcija u FIFI 13? Ovo u 12 je takav užas da nemože biti veći. Svako malo nekakav diskonekt, pa error pa koje kakve gluposti. Ak je tak i u 13 mislim da neću ni uzet
Evo sad je i zvuk crko u pola tekme
PA ovo mi nije ekipa gde su svi italijani,Pirlo mi je spor A Govinco vise nema 5 zvezdica za skil tako da je on OUT a Robnjo IN!
Passing na manual je prelagan. Čak mi je i lakše nego na assisted jer loptu mogu dodati točno gdje hoću. Ubacivanje i lob-for mi zadaje najveće probleme. Šutevi isto nisu nešto posebno teški.
Pa to i je čar manualnog dodavanja, meni je baš super napravljeno manual dodavanje, bolje nego u Fifi 12 gdje je bilo pre neprecizno.
Giovinco je stvarno zvijer, uzasno je brz, uvijek mi pretrci pol igraca obranbenih. Malo je cudno kaj su mu dali samo 3 zvijezdice. Mislim da je bar zasluzio 4.
kolka je trenutna cijena key-a za fifu 13?
Lol upravo dozivis pozitivan bug..
Imao sam 10 bodova a 14 mi je za prolaz u 1. diviziju (opet, nepitaj kako sam pao)
2 games remaining i izgubim
i sad imam 10 bodova i jos 4 mi trebaju za prolaz a imam samo 1 tekmu, i umjesto da mi pise you will stay in current division on meni ostavi da igram, pobjedim (uvjerljivo 6-0) imam 13/14 i pise mi You have been promoted
Šteta sta sam pre brzo klikto pa nisam uspio slikat :(((
Otvaram gold pack... natpis Toure... naravno da nece bit Yaya Toure vrijedan 60k nego Kolo Toure od 1k... nikad vise gold pack sa coinsima..
Edit sry za dp tek sad skuzih
kada budala poput ove izadje posle 20 minuta a gubio je sa dva prema nula.Onda se pitas odakle mu svi ti igraci a vidis da nema pojma,vise bi voleo da me je odrao za merak jer ipak ima BOMBU ekipu za razliku od moj.Stvarno mi nije jasno da li zaista imaju srece u otvaranju gold paketica ili se koriste drugim nacinom dolazenje do coinsa.ISkreno vise se ne opterecujem sa tim.Ipak rezultat govori da je izasao posle dvadeset minuta,to mi vise vredi nego sto cu imati jednog dana ekipu kao sto je njegova.
Nevjerujem, sad mi igra crkne usred polufinala, naravno vodim 1-0 protiv odlicne PL ekipe :(
Šta se više isplati?
Moze neki savijet kako ustedjet?
Nez sta mi je gore, osnovat jos jednu ekipu pa da dajem duplo vise para za contracte il kupovat squad fitness kartice (koje su skupe)
1 | Kupovat fitness kartice |
---|---|
5 | 2 ekipe i trosit duplo za cont |
Šta se više isplati?
Nez sta mi je gore, osnovat jos jednu ekipu pa da dajem duplo vise para za contracte il kupovat squad fitness kartice (koje su skupe)
Pa koristi zamjene tu i tamo. Nema ti koristi od druge ekipe jer ti se ovoj prvoj ne napuni fitness ako igraš s drugom. Barem je tako bilo u 12.
Šta se više isplati?
Pa koristi zamjene tu i tamo. Nema ti koristi od druge ekipe jer ti se ovoj prvoj ne napuni fitness ako igraš s drugom. Barem je tako bilo u 12.
Napuni se igracima na klupi
Stvarno ima stoke na tom serveru. Pa da ne mozes normalno odigrati tekmu ako vodis 2-0 frajeri automatski izlaze. Sad sam igro protiv nekog napuhanog govneta sa Giovincom, Torresom i ostalim mađijama i frajer mene lijepo dere 2-0 i ja se malo ulovio i preokrenuo na 2-3 i majsstor u roku sekunde nakon 3 gola izaso van. Takvima treba trajno zabraniti igranje... Ili barem banove dijeliti nakon 2,3 izlaza iz igre.
EDIT: We see that your account is currently logged in to the console version. FUT Web is only available when you are logged out of console. Please log out and try again in a few minutes.
Zasto si ne mogu team vidit ?
Ima likova na skolskom sta znaju to napravit... pa sta ima treba dat 5 zvijezdica :D
Prodajem McGeady, 5 skill, 91 pace, 86 dribling, 4-4-1-1.
Ima likova na skolskom sta znaju to napravit... pa sta ima treba dat 5 zvijezdica :D
Pa Ronaldo nije uspio na videu, sad mu treba dat 3 skill stars, makar meni to i nije toliko bitno, koristim roullete i fake shot.
Pa Ronaldo nije uspio na videu, sad mu treba dat 3 skill stars, makar meni to i nije toliko bitno, koristim roullete i fake shot.
Lako freestylat.. napravi to u igri... cuj ronaldu 3 stars...
"Super ekipa", jedini problem je sta si stavio link za ultimate team a ne svoj squad -.-
nikako nemogu da kupim fifa points nema sanse zna li neko problem dali je neko probao?
U squad tabu moraš ići na share i onda taj link koji dobiješ kopiraš.
taj update ili više njih do sada, šta su poboljšali i kakve greške su ispravili što se tiće samog gameplaya?
ako može tko ukratko odgovoriti
U squad tabu moraš ići na share i onda taj link koji dobiješ kopiraš.
Znam, al evo sad mi je prdno EA server taman kad sam vodio 2-0, sad ako mi se upise poraz poludit cu.
Ova FIFA je čisto smeće, je**** ti mat**** i toj konekciji njihovoj, vodim 6-0 protiv nekog tipa u četvrtfinalu turnira i "pukne mi veza" prema EA serveru... Naravno, sve ostalo mi radi normalno, nije mi net puko, nije nikakav 24h disconnect niti ništa slično... I naravno da mi je to dragi EA zaračunao kao loss i još me upozorava da mi je povećao disconnect counter i slično. Ma nek mi odu u 3pm fino...
šta baš nitko nezna kolko trenutno košta key za fifu ( ffs )