FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.257.351
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo ponovo mog squda nakon osvajanja divizije 4...Umalosam kupio Welbecka za 800 i ondadođenekipapakki kupi ga za 150 :/

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#kjPjWvIXnHSaq:pc

100JKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
drakula789 kaže...

Evo ponovo mog squda nakon osvajanja divizije 4...Umalosam kupio Welbecka za 800 i ondadođenekipapakki kupi ga za 150 :/

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#kjPjWvIXnHSaq:pc

edit:onda dođe neki papak i kupi ga za 150 :/ imam problema sa specom na desnoj strani u opce ne radi...

100JKO
14 godina
neaktivan
FIFA 13

glupo mi je sto se nemoze mjenjati kartice medjusobno, jedino ako se s frendom mjenjas.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako mogu znati sta mi frend prodaje osim da ga pitam u oci :D

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

imali neko da prodaje coinse za novac?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel ima ko Suareza i kakav je dojam o njemu, i jel se isplati stavit njega umjesto benta

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mirkossam kaže...

imali neko da prodaje coinse za novac?

EA, u igri mozes kupiti fifa lovu koju mozes trositi na paketice.

Ak si na to  mislio.

Ak ne, soz...

16 godina
neaktivan
G1g1 kaže...

Jel ima ko Suareza i kakav je dojam o njemu, i jel se isplati stavit njega umjesto benta

Normalno da je bolji od Benta...

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Neki frajer iz Srbije dobio IF Messija i prodaje ga za 6 milja. Al ga je pos**** :D

balkan-gaming.net - NBA, PES i FIFA online
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Cool, u FIFI 12 je bio oko 12-15 milji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moj tim update: (italijani) 

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#fqdNe7UDnHSnl:pc

16 godina
neaktivan
FIFA 13

jeli bolje stavit 4-3-3 sa LW ST RW ili stavit 4-3-2-1 sa LF ST RF???

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ja sam tu formaciju (4321) stavljao za engleze sa lw,st i rw i pokazivalo mi je normalno sve kako treba a rf,lf neznam mislim da ce ti pokazati zelenu kopacku u formaciji.MAda sam poceo da raspodajem eng osim kabula ,ben arfe i david luiza svi ostali su totalni promasaj ove godine sto se tice fut-a 13,meni opste ne pasu svi mi deluju retardirano.
13 godina
FIFA 13

Evo i mojih brijaca. Pokusavam talijane skupljat. Polagano ide. http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#en3AZwTvnHSp4:pc

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13
kako igrate fifu, na skroz manual ili onako kako je po defaultu namješteno?

nikad nisam probao skroz manual, ali kažu da je jako teško, ali ovo mi se čini onda nerealno (default).

šta vi savjetujete,kako vi?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ljudi moji pa ja nisam igro bolju igru,kreno sam carrer sa PSG 3 prijateljske(na proffesional)ibra 9 golova ,3 asistencije ali koja je to realnost nisam jos dozivio Silva mi se ozljedi i prekid igre ovi donose ono kad se nosi iznesu ga van i sudac baci loptu na pod i oni mi vrate *_* najbolja igra ikad :)

Zan klo van dam

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

to je vec bilo i u fifi 12.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 10:59 (Red_Star_Forever).
14 godina
FIFA 13

Ima tko Jordi Albu da ga da ispod cijene?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zasto je Marcelo toliko skup?I zasto nema 4 za skill?
14 godina
x man 001 kaže...
kako igrate fifu, na skroz manual ili onako kako je po defaultu namješteno?

nikad nisam probao skroz manual, ali kažu da je jako teško, ali ovo mi se čini onda nerealno (default).

šta vi savjetujete,kako vi?

Manual igram, najzabavnije je tako. 

14 godina
Red_Star_Forever kaže...
Zasto je Marcelo toliko skup?I zasto nema 4 za skill?

Najbolji LB španjolske lige i brazila... a dosta ljudi igra sa tim ekipama...

Btw. slobodnjaci iz blizine 16erca su totalno owerpowered, gore mi je skrivit faul blizu 16 nego unutar 16...

Moj squad: http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#iPCf2oXsnHRFz:pc

13 godina
neaktivan

Bolji naj toj poziciji je i on se zove MARCIO AZEVEDOOOOOOOO!oN JE TENK!5 skills!93 pace!

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 12:30 (Red_Star_Forever).
14 godina
Red_Star_Forever kaže...

Bolji naj toj poziciji je i on se zove MARCIO AZEVEDOOOOOOOO!oN JE TENK!5 skills!93 pace!

Vidim da samo furaš Pace-Strength kombinaciju... Skoro svi igrači su ti na istu foru

14 godina
Volos kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Vidim da samo furaš Pace-Strength kombinaciju... Skoro svi igrači su ti na istu foru

Pa u FUT-u pace > sve ostalo.

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Najbolje mi je kad igram protiv lika koji igra na assisted, i na kraju ja imam bolji pasing na manual nego on na ass. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 13:58 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Najbolje mi je kad igram protiv lika koji igra na assisted, i na kraju ja imam bolji pasing na manual nego on na ass. :)

Passing na manual je prelagan. Čak mi je i lakše nego na assisted jer loptu mogu dodati točno gdje hoću. Ubacivanje i lob-for mi zadaje najveće probleme. Šutevi isto nisu nešto posebno teški.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa on ima 5 zvezdica za skill,sto je kod mene primarno pa sve ostalo a sta treba da gledam po tebi bas me interesuje!?
14 godina
FIFA 13

kakva vam je konekcija u FIFI 13? Ovo u 12 je takav užas da nemože biti veći. Svako malo nekakav diskonekt, pa error pa koje kakve gluposti. Ak je tak i u 13 mislim da neću ni uzet {#}

DM
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovoj ekipi samo nedostaje Chelini?i to bi bila kompletna moja ekipa sa italijanima.

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#4QJFA7IxnHSJ6:pc

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice