FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.257.361
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

I onda?tebi je svaka akcija ista a plus veoma slabo igram sa timovima,jer moj tim u fut je pet puta jaci nego real,man cyty i borusia zajedno,samo odbranu pogledas i sve ti je jasno.

Edit: Zanimljiv podatak: http://www.sportske.net/vest/sport-iz-fotelje/koja-je-najveca-mana-fifa-13-99858.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 14:29 (Red_Star_Forever).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

moze li mi netko dati link gdje skinuti fifu 13

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Na Originu.

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Bonjasky93 kaže...

Recimo karijeru kao menadzer mogu odigrati samo 2 sezone i onda se slika smrzla kod prelaznog roka i ne moze dalje. Zatim ponekad nakon izmjene ostane na ekranu podatak o njoj i ne vidim pola terena. Ali ovo sto se smrzne slika me brine

Hmm, još nisam došao do druge sezone.  Dok dojdem valjda bu izišao i patch. Trebao je izaći ovaj vikend ali su ga odgodili.  Valjda će se pojaviti ovaj tjedan i riješiti te probleme.  Inače, ja u prvoj sezoni bar do sada nisam imao problema..

13 godina
neaktivan
FIFA 13

zna li itko kako se braniti protiv ljudi koji sastave super brze ekipe , i onda doslovno cjelo vrijeme cekaju kontre i polukontre, gdje bjesomucno rade duple pasove i kad tad netko od tih brzih igraca pobjegne obrani...

igram sa 4-4-2 , jedino mi padne na pamet stavit ultra-defensive pa mi mozda obrana nece izlaziti tako visoko pa dupli pasovi i bjezanje u prostor nece biti tako iskoristivi... ali gai mi se  i pomisao na ultra defensive...

0 0 hvala 0
16 godina

Trebam pomoć oko online igre , da li se nekome dešavalo ili se dešava da ga baca van igre kad starta season online?
Evo, meni se dogodilo sad par puta i još uvijek vodim borbe sa tim, a nigdje rješenja.

13 godina
neaktivan

Evo odgvora za odbranu-covek doktroski napravio video i pokazao kako se igra odbrana,meni je pomoglo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 17:49 (Red_Star_Forever).
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Znači sad nakon patcha je FUT usporen ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Da vas pitam ovaj key2game kad se kod njih uplacuje tj. od ono add to cart i onda sta dalje..Kazem staroj da upati i to je to...

edit:g2play ja sam se zeznio

100JKO
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 21:18 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13
Evo par pitanja
Mislim se uzeti ju za pc i igrati sa ps2 joystickon
Pa me zanima kakva je u odnosu na pes na pc
Grafika u odnosu na pes i sve ostalo koliko je bolja ili losija od pesa
Hvala
[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kelam kaže...
Evo par pitanja
Hvala

Ne možeš ju uspoređivat sa PES-om ... jer je već 2 godine zaredom FIFA pojela PES, posebno u online igranju.

Koristi google i potraži tekstove FIFA 13 vs PES 13 ...

Hasta La Victoria Siempre
15 godina
neaktivan
Kelam kaže...
Evo par pitanja
Hvala

Neki govore da je bolja grafika u PESu, ali meni je bolja u FIFI, u PESu je loš odabir boja, sve izgleda jadno nekako, ali to sam samo ja.

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Bonjasky93 kaže...

Recimo karijeru kao menadzer mogu odigrati samo 2 sezone i onda se slika smrzla kod prelaznog roka i ne moze dalje. Zatim ponekad nakon izmjene ostane na ekranu podatak o njoj i ne vidim pola terena. Ali ovo sto se smrzne slika me brine

Hmm, još nisam došao do druge sezone.  Dok dojdem valjda bu izišao i patch. Trebao je izaći ovaj vikend ali su ga odgodili.  Valjda će se pojaviti ovaj tjedan i riješiti te probleme.  Inače, ja u prvoj sezoni bar do sada nisam imao problema..

kako skinuti taj patch? ja igram na ps3, zar je uopce moguce nadograditi igru? Ili ce oni uskoro poceti prodavati normalne igrice, pa da ovu prodam*?

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ovaj njihov online play je najgore gov*** ikad... Otvorim na ruteru sve jeb*** portove koje traže, upaljen je čak i UPnP (koji sam bio isključio jer je radio sranja u njihovom BF3 btw) i opet ne mogu normalno odigrat online gejm FUT-a jer stalno "your connection to your opponent has been lost" ili "your opponnent has left the match"... Fakat super sustav...

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
MBuda kaže...

Ovaj njihov online play je najgore gov*** ikad... Otvorim na ruteru sve jeb*** portove koje traže, upaljen je čak i UPnP (koji sam bio isključio jer je radio sranja u njihovom BF3 btw) i opet ne mogu normalno odigrat online gejm FUT-a jer stalno "your connection to your opponent has been lost" ili "your opponnent has left the match"... Fakat super sustav...

Isključi firewall.

15 godina
Jabulani kaže...
Kelam kaže...
Evo par pitanja
Hvala

Neki govore da je bolja grafika u PESu, ali meni je bolja u FIFI, u PESu je loš odabir boja, sve izgleda jadno nekako, ali to sam samo ja.

istina, u PES-u fali boja, pogotovo zelenila, sve je nekako mutno i zblurano.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 20:55 (antimadridista).
13 godina

Za koliko se prodaju odprilike formation modifieri? Imao sam gold shiny 4-3-3 prodao se za 5K nakon 10 minuta...vidim da modifieri za ove "popularne" formacije dolaze cak i do 12-15k, p ami nije jasno dal se to zalomi ili stvarno se za te neke popularne formacije moze toliko izvuc...ja sam vidio da za moju 4-3-3 cijene idu 3-4k ja sam roknuo 4k bid u startu i buyout 5k  i nakon 10 min oslo xd

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Napokon, nakon sta su ono riješili osvojia Gold turnir i dobija gold paketic. U njemu David Luiz u 4-3-2-1 formaciji i otisa je za 8000 i jos neke modifikacije za 1300 tako da sam dobro prosa. Ima sam nekih 61000 na 'računu' i idem sad uzet koji paketic, u prvom dobijem Dzeku u onoj najglupljoj formaciji 5-2-2-1 i Cossua iz Cagliarija. U drugom neki skart, u trecem isto tako. Ja govorim ma nemoze to tako stalno, uzmem 4. i opet, kažem aj da bude 5 i opet corak :D

Tako da sam sad pao na nekih 28000 samo i imam nesto na aukciji, al sve slabo i sitno...ne isplati se uzimat te paketice, al sta kad te mame :D

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
13 godina
axest kaže...

Napokon, nakon sta su ono riješili osvojia Gold turnir i dobija gold paketic. U njemu David Luiz u 4-3-2-1 formaciji i otisa je za 8000 i jos neke modifikacije za 1300 tako da sam dobro prosa. Ima sam nekih 61000 na 'računu' i idem sad uzet koji paketic, u prvom dobijem Dzeku u onoj najglupljoj formaciji 5-2-2-1 i Cossua iz Cagliarija. U drugom neki skart, u trecem isto tako. Ja govorim ma nemoze to tako stalno, uzmem 4. i opet, kažem aj da bude 5 i opet corak :D

Tako da sam sad pao na nekih 28000 samo i imam nesto na aukciji, al sve slabo i sitno...ne isplati se uzimat te paketice, al sta kad te mame :D

Sta mi nisi javio? JA kupujem brazilske igrace u formaciji 4-3-2-1, naravno GOLD!

13 godina
neaktivan
FIFA 13

A jbg nisam zna :)

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
13 godina
axest kaže...

A jbg nisam zna :)

Za ubuduce, svi dobri igraci iz brazila, u formaciji 4-3-2-1 , javite se meni :)) Kupujem :) Važno je da su brazilci, pozeljno da igraju za brazilsku ligu ali pašu i iz bilo koje druge lige, i da su u formaciji 4-3-2-1!

14 godina
TheDarkSide kaže...

Za koliko se prodaju odprilike formation modifieri? Imao sam gold shiny 4-3-3 prodao se za 5K nakon 10 minuta...vidim da modifieri za ove "popularne" formacije dolaze cak i do 12-15k, p ami nije jasno dal se to zalomi ili stvarno se za te neke popularne formacije moze toliko izvuc...ja sam vidio da za moju 4-3-3 cijene idu 3-4k ja sam roknuo 4k bid u startu i buyout 5k  i nakon 10 min oslo xd

4-1-2-1-2 kartica je u FIFA 12 išla jedno vrijeme i po 20k. I to kad je za zaradit 20k trebalo daleko više truda nego sada.

14 godina
neaktivan
crash11 kaže...
MBuda kaže...

Isključi firewall.

Bez uvrede, to je vrlo "loš" prijedlog, da se tako izrazim...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel postoji onaj position modifier iz LF > ST? Ili barem u CF pa cu uzet i za ST.

Bas glupa pozicija, da Left forward :/

Prosa sam nekih 40ak stranica i jedino je sta sam vidija je LF > LW...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PA ti iz LF napravi LM,iz CF u ST je skupa kartica.
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Igram ultimate team dan i pol sa malim odmorima.. Uglavnom zanima me gdje mogu otvoriti ta 24 paketa koja se dobiju u ultimate izdanju ili to dolazi postepeno. Moram li negdje ukucati kakav code ili nešto slično.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 23:07 (Đapa club).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
PA ti iz LF napravi LM,iz CF u ST je skupa kartica.

Najskuplja je mislim cdm>cm

15 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Igram ultimate team dan i pol sa malim odmorima.. Uglavnom zanima me gdje mogu otvoriti ta 24 paketa koja se dobiju u ultimate izdanju ili to dolazi postepeno. Moram li negdje ukucati kakav code ili nešto slično.

Svaki tjedan 1 pack.

14 godina
axest kaže...

Jel postoji onaj position modifier iz LF > ST? Ili barem u CF pa cu uzet i za ST.

Bas glupa pozicija, da Left forward :/

Prosa sam nekih 40ak stranica i jedino je sta sam vidija je LF > LW...

Da, bezvezna pozicija, trebali su ostaviti samo LW pošto je isti vrag. Ak već hoćeš nekog LF koristit u špici morat ćeš mu na neki drugi način povećati chemistry. Nema kartice koja prebacuje sa krilne pozicije u centralnu ili na drugo krilo. Jedino možeš donekle pomicati po krilu, znači LM u LW ili LB u LWB.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#bLE1skIVnHKOG:pc

Eto zasto sam pita za LF > ST, radi povratka tandema :)

Sad mi Henry ima samo chemistry 5, a glupo mi je od njega radit LM :(

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice