FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.257.388
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Impact engine je opet u k*rcu, opet bude hrpu prejadnih faulova i glupih ozljeda.

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 13
Jabulani kaže...

Impact engine je opet u k*rcu, opet bude hrpu prejadnih faulova i glupih ozljeda.

Nisam primjetio? Do sad sam imao jednu ozlijedu i to na treningu..

14 godina
Jabulani kaže...

Faulova da, posebno za penal. Ozljede nisam baš primijetio. Dosad niti jedna u FUT-u, što me prilično čudi. 

13 godina
neaktivan

Penali me nerviraju u FUT-u su mi postali nocna mora,povrede nisam imao ni jednu do sada,znam uvek kada me neko dobro pokosi i igrac se povredi uvek ima pauzu barem tri tekme a ovde se on kao povredi ali igra sledecu tekmu.

Jedno pitanje,kako protiv 5 njih u odbrani i plus stavljeno na Ultra Defensive?Kako to proci?To mi je ostala nepoznanica i u fifi 12?{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 10:17 (Red_Star_Forever).
14 godina
Red_Star_Forever kaže...

Jedno pitanje,kako protiv 5 njih u odbrani i plus stavljeno na Ultra Defensive?Kako to proci?To mi je ostala nepoznanica i u fifi 12?{#}

Nemam baš velikih problema. Skoro svi igraju ultra defensive i nema neke pretjerane koristi od toga. Jednostavno je sve toliko brzo da čak ni to ne pomaže. A ak je baš netko dobar, samo opališ sa 20 metara i to je to. Ne trebaš se ušetat u gol s loptom ako ovaj ima 11 ljudi u 16 metara. 

15 godina
neaktivan
Ovo je najužasnije napravljeno po meni. Igram karijeru sa QPR i njihov igrač uđe meni u putanju i on padne svira njemu faul. I onda igrač nabije ko svinja u moj gol aut. Wut?
17 godina
FIFA 13

Dakle, možda sam uranio no gledam cijelu temu i samo negdje vidim problematiku

oko brzine igre  (raspravu) no ne i konkretno rješenje. Vidim da je većini o.k. no bome

sve posvuda na forumima govori o ovome (ne tiče se online igranja i tog problema).

Imam dva pitanja:

a) da li se i Vama dešava da promijenom tipa, visine i dr. kamere u igri dolazi i do promijene brzine

gameplaya. Zašto pobogu - pod pretpostavkom da su sve ostale postavke uvijek ''fiksne'' ?

b) Ukoliko netko može dati jasan savjet kako DRASTIČNO smanjiti brzinu

gameplaya kako bi -po mom osobnom mišljenju bio realniji, također PUTEM SLIDERA. Napominjem da

eksperimentiram već dva dana te mi se desi da slidere (user & cpu) spuštam, stavim sve na

manual, te da je npr. u carrier modu jedno vrijeme sve o.k. a potom kada npr igram International

tekme da sve ponovno podivlja.

Dakle, rezolucija na 1680.1050, High teksture, stavim gampelay slow, težina professional, kamera default na tele broadcast

i kako ste -ako je netko to radio, postavili

user i cpu slidere ???

Zašto sve ovo -zato jer igram offline protiv cpu-a, jer lopte u četrvtroj engleskoj ligi lete ko

iz bestrzajnog topa, dok mi cpu sa igračima tipa overall 55 ŠIŠA po terenu na 5000 okretaja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

froggybone

FIFA ima problema s brzinom. Rekao bih da su postavke u Demo-u bile bolje.

Kutevi kamere su namjerno različiti od stadiona do stadiona.

Probao sam i sam s postavkama (za brzinu), ali nisam oduševljen prčkanjem po tome.

Također, komentator se nekad jedva čuje, nadlglasava ga buka (kad je tako glasno meni je osobno iritantno) sa stadiona.

Može se ovo podesiti, ali zar nije trebalo doći već podešeno, odnosno trebali su ostaviti kako je bilo u Demo-u.

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Ova Fifa je jedno ogromno razočaranje. Bugovitija od Fife 12 barem za duplo. Najgore je to što pun ku*ac ti bugova utječe na moje poraze u Seasons modu i izluđuje me. Impact engine mi je postao nepodnošljiv. Ma nemam vremena sad pisat postove, drugom prilikom ću se iskaliti nad fifom..

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Opet ne radi UT,valjda ce taj update polovinom oktobra resiti dosta toga?

Koga pre Coutinjo ILi Jadson na poziciji CAM (4-1-2-1-2) u samom napadu imam 4 opcije pato,fabinjo,vagner love i walington nei?

Zahvaljujem!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 14:37 (Red_Star_Forever).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

ovih dana nikako neide prodaja, imam desetak igraca i par formacija i niko nist nece uzet, a cijene jedne od najjeftinijih. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
froggybone kaže...

Dakle, možda sam uranio no gledam cijelu temu i samo negdje vidim problematiku

oko brzine igre  (raspravu) no ne i konkretno rješenje. Vidim da je većini o.k. no bome

sve posvuda na forumima govori o ovome (ne tiče se online igranja i tog problema).

Imam dva pitanja:

a) da li se i Vama dešava da promijenom tipa, visine i dr. kamere u igri dolazi i do promijene brzine

gameplaya. Zašto pobogu - pod pretpostavkom da su sve ostale postavke uvijek ''fiksne'' ?

b) Ukoliko netko može dati jasan savjet kako DRASTIČNO smanjiti brzinu

gameplaya kako bi -po mom osobnom mišljenju bio realniji, također PUTEM SLIDERA. Napominjem da

eksperimentiram već dva dana te mi se desi da slidere (user & cpu) spuštam, stavim sve na

manual, te da je npr. u carrier modu jedno vrijeme sve o.k. a potom kada npr igram International

tekme da sve ponovno podivlja.

Dakle, rezolucija na 1680.1050, High teksture, stavim gampelay slow, težina professional, kamera default na tele broadcast

i kako ste -ako je netko to radio, postavili

user i cpu slidere ???

Zašto sve ovo -zato jer igram offline protiv cpu-a, jer lopte u četrvtroj engleskoj ligi lete ko

iz bestrzajnog topa, dok mi cpu sa igračima tipa overall 55 ŠIŠA po terenu na 5000 okretaja.

Eh to sto kazes da sisaju lopte ko iz topa, ja am odigrao oko 300 utakmica na ultimate teamu, imam 123 pobjede 40 nerijeseni, 127 poraza, oni koriste onaj cit mislim da nestave speed, ali promjenu sut sebi i zato daju golove sa centra, navodno kazu da nemoze online ma da nevjerujem  evo pogledaj 

14 godina
neaktivan
CroChef kaže...

ovih dana nikako neide prodaja, imam desetak igraca i par formacija i niko nist nece uzet, a cijene jedne od najjeftinijih. 

a da staviš na "njuškalo.hr"  :)

sorry na offtopic ... nisam mogao izdržat a da ne napišem :p

Hasta La Victoria Siempre
14 godina
alenka kaže...

navodno kazu da nemoze online ma da nevjerujem  evo pogledaj 

Ne vidim što ovo dokazuje pošto lik ne igra online tekmu.

13 godina

Kakvih likova na seasons...frajer stavi 5 branica, 4 takorec defanzivna vezna i ultra defensive...to je bila komedija...igrao sam ko barca protiv chelsea ( onu bunker utakmicu )

Samo se šetam sa jednog kraja šesnest na drugi...i trazim rupu da ili pucam ili pokusam progurat loptu napred...nakraju mi je dosadilo pa sam poceo sa CR7 prolazit igrace i uspio opalit golcinu xd...

Sta je najbolje, frajer i kad je dobio dobre lopte, da napravi kakvu kontru na meni nista on, on ide polako napred do centra, malo poslje centra i vraca loptu natrag...hahaha...Mozda tip testira tu formaciju i takav "gameplan" al i nije se bas proslavio...

Ja kako sam vidio da ce tip tako igrat cijelu utakmicu, promjenio formaciju stavio 3-4-3 i tako do kraja utakmice..Upsio ga dobit 2:0...al je utakmica bila dosadna...imao sam 77% posjeda xd...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
Hexfire kaže...
alenka kaže...

Ultimate Team je online mod -.-

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan

Ma ja sam to probao offline, smo dosadno zabijes 5 golovaza 30 sekundi onda pustis joystik enmogu ti uzeti lopte i radis poso, poslje poluvreme stavis i tako sam radio 3 sata, oko 50 000 zaradio, samo dosadno neda mi se, a mozda se nekome da to raditi.

13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Hexfire kaže...
alenka kaže...

Ma mislio je reci igra sa CUP, a ne sa userom, al sve u svemu tako vidim coinsi se lako dobijaju, npr onaj cup sto imas 2500 coinsa +gold pack, samo moras imati 5 zvjezdi team i onaj cemistry kako li 100%, znaci 4 utakmice po 500 coinsa da dobijem 2000 pa onda +2500 sto osvojis, i na to sve gold pack.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 15:17 (alenka).
14 godina
FIFA 13

BTW odkud meni 3 gold packa sad u my packs? nisam nis kupovao, a nemam ultimate edition

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

BTW odkud meni 3 gold packa sad u my packs? nisam nis kupovao, a nemam ultimate edition

i ja sam ih dobio, i dobio u jednom callejona a u druga 2 škartove.

My global position systems are vocally addressed
13 godina
neaktivan

Pa zar nebi trebali dobiti 12 packova kroz 3 mjeseca standard fifa, a ultimate edition 24 packa kroz 6 mjeseci, ja sam do sada dobio tri packa, al imam ultimate edition

15 godina
neaktivan

nemam ultimate edition, ne znam odakle sada ta 3 packa

prvi put cujem da  i standard dobiva.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 15:27 (EraserHead).
14 godina
EraserHead kaže...
KiCo77 kaže...

i ja sam ih dobio, i dobio u jednom callejona a u druga 2 škartove.

Od mojih je dobar jedino Rafael, prodajem ga jer skupljam španjolsku ligu, a tog Callejona imam vec jako dugo i sve najbolje o njemu

15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Od mojih je dobar jedino Rafael, prodajem ga jer skupljam španjolsku ligu, a tog Callejona imam vec jako dugo i sve najbolje o njemu

imao sam baš nedavno par odličnih španjolaca koje sam prodavao ispod cijene samo da ih što prije prodam, hebga

13 godina
neaktivan

Problem je u tome sto svi imamo standard fifu, jel imali su problema pa sad haj znaj, mozda neznaju vise ko je imo ultimate ko standard, nesto nije ok a mozda i daju bonuse zbog ovi lagova pucanja kad vodis i tako.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo mojih najnovijih...

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#izKISlebnHELi:pc

Potroseno tu negdi oko 18000 coinsa na sve igrace sto je prilicno jeftino, a uzea sam skoro sve najbolje iz Francuske lige osim onih skupih zvijezda tipa Ibrahimovic, Lavezzi, Menez, Lisandro Lopez, Pastore...Jos mi je cilj imat Aubameyanga (pre drag igrac, ali nigdi ga nema za moju formaciju ili ga bude pa ima nerealnu cijenu tipa 15000 coinsa) i Yannick Djala za kojeg vec imam spremnu karticu position modifier RW > RM i ima sam ga na pocetnom bidu od 1500, a buy out 2600 i debil nisam ga odma uzea nego ceka i dode neki lik pokupi ga 10ak min prije isteka...Sad moram cekat da se pojavi opet. Pitroipa ce uc u prvu samo trebam uzet LW > LM, bilo je par pokusaja bidanja, al ode skoro uvijek preko 3000.

Bilo je tu dobrih kupovina tipa Gomis za 400 samo, Mavuba 1000, Chejdou 700, Debuchy 450, Pitroipa 1000, Belhanda 2100, Gourcuff 500...Gameira sam platija 1500 jer me neki lik izivcira sa bidanjem, a da sam jos malo priceka moga sam i njega za 600-700 dovest, al nema veze sad za 800-900 coinsa.Najskuplje sam doveo ovog Mariana za 2700, ali lik se prodaje po 8000 pa opet mislim da sam dobro prosao + ima 18 contracta, drugi je isto bek samo lijevi, Bedimo za 2500, Carrassa (drugi najbolji golman u ligi zajedno s Siriguom) za 2000, Lovrena sam dovea za 700.

I dobija sam danas 3 gold packa? Bezveze sam usa u Store i vidi imam na raspolaganju 3 gold packa nemam pojma zbog cega...jel mozda zato jer sam cijelu onu broncanu ekipu posla na trade pa kao nagrada? Nemam ultimate verziju...U tim packovima nista posebno nisam dobija osim Cahilla i Mikela iz Chelseaja. Prvi je otisa za 4000, drugi za 1500.

U Ultimate teamu najbitnija mi je širina klupe i rotiranje, onda su svi zadovoljni i ne trebam uopce koristit one fitness kartice. Na svakoj poziciji imam kvalitetnu zamjenu...

EDIT: Hehe, evo sad upravo naisa na Lisandra Lopeza buy out 4600, naravno da sam uzeo :) Ulazi umjesto Gameira pa sad imamo Lyonov napad :)

EDIT 2: Evo i Sakha za 1500, ulazi umjesto Lovrena :)

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 16:09 (axest).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Hexfire kaže...
Jabulani kaže...

Faulova da, posebno za penal. Ozljede nisam baš primijetio. Dosad niti jedna u FUT-u, što me prilično čudi. 

da evo bas sad 
igrac mi se zabije u protivnickog ovaj padne i penal ,a lik normalno trkcaro

odma sam ugasil igru

Ove slabije momcadi me zivciraju jer im nikak ne mogu probit obranu ,a protiv barce ,milana i slicnih nemam nikakvih problema :S 

http://revohd.com
14 godina
KiCo77 kaže...
Hexfire kaže...

No shit Sherlock...

Ali pošto lik igra protiv TotW, tj. igra protiv CPU-a, naravno da vrijede CPU postavke koje si postaviš. Koga briga za to kad se FUT igra protiv drugih FUT momčadi, a ne protiv kompa.  

13 godina
neaktivan

Sta ti jos fali da bi imo chemistry 100%, i 5 zvjezdi?

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Koje trolanje fife... otvaram gold pack kad ono pise Marcelo. 

A ono Marcelo iz PSVa :( 

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice