FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.277.771
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
ph3nom_gamer kaže...

Bitno da je nabavio 500 dresova sa svojim imenom ...

14 godina
neaktivan

SHREK {#} 

13 godina
neaktivan
Steta sto su Lucas-u,Patu,Michel Bastosu,Gurkufu,Menez-u,Lavezi-u oduzeli po jednu zvezdicu za skill pa sada imaju 4?

Kasnije cu postaviti dva gola sa Dagobertom ajoj pa ono nije zdravo kako je usla u oba slucajeva!!!!
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Ako je ovo točno... pa to može i napraviti samo lik koji sam sebe naziva "brand", koji narcisoid. Koliki idiot trebaš biti da Hrvatsku izbaciš iz računalne igre koju igraju milijuni diljem svijeta?!

U vrlo kratkom roku posrat će sve dobro što je kao igrač napravio za reprezentaciju.

Ako u "updateu" FIFA-e ne bude Hrvatska, treba ga zasuti mejlovima i javno popljuvati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 21:28 (PESfan).
15 godina
sstrmi kaže...
thesekiman kaže...

Prema kome su ovi iz PES-a radili model Rooneya? {#}

i ja se pitam,stvarno izgleda kao pravi Rooney-ovaj iz PES-a naravno.Onaj iz fife je žalostan :/

ili nikad nisi vidio Rooneya na TV-u ili ti je vid jako oslabio, ili si teški PES fanboy, vjerojatno ovo treće.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
httpsmaniac kaže...
antiljano27 kaže...

Evo napokon dobio FIFU 13 (cura kupila, sad il me toliko voli, ili je ovo način da me se riješi) i čini mi se da je malo brze u ultimate teamu ali ništa sad toliko strašno da je neigrivo, a obrane ispadaju zato šta se ne prilagodjavate igri. Ako se obrana pravilno postavi nema problema sa tim lob passevima itd itd. Zamjerka UT je to što je dosadno postalo, bez problema se mogu nabavit coinsi i nema onog "preživljavanja" kakvog je bilo u FUT-u 12. I uspio sam sa red starom odigrat 2-2 pa tek toliko da se zna :D 

moze neki savjet za trejdanje?? 

Ukratko da objasnim kako ja radim, i inače je to dobro za trade. PReduvjet je naravno barem nekakvo poznavanje marketa i kako se cijene kreću. Stavim bronze, engleska nacionalnost i max buy now 400. I krečeš se po stranicama dok ne dođeš do sat vremena do isteka aukcije. I naravno, ako nešto nađeš po putu izvrsno, u principu svi rare englezi sa paceom preko 80 idu za barem 400. Većina igraca stavi aukciju na sat vremena tako da već u prvih par minuta aukcije možeš ugrabiti ako se nešto nađe. Znači samo šaltaš stranice naprijed nazad u okviru od 50 min do sat vremena i čekaš da nešto iskoči. Ja sam sigurno 30-ak tisuća tako zaradio. I taj princip mozes upotrijebit na bilo šta na marketu. 

13 godina
protjeran
antimadridista kaže...
sstrmi kaže...
thesekiman kaže...

Prema kome su ovi iz PES-a radili model Rooneya? {#}

i ja se pitam,stvarno izgleda kao pravi Rooney-ovaj iz PES-a naravno.Onaj iz fife je žalostan :/

ili nikad nisi vidio Rooneya na TV-u ili ti je vid jako oslabio, ili si teški PES fanboy, vjerojatno ovo treće.

Ni u fifi nelici bas na Rooneya al u pesu lici na frankenstein-a hahahah {#}

13 godina
protjeran
FIFA 13

Upravo sam vidio u novinama  pa izvinite ako ste već spomenuli........dali je istina da je debil Šuker odbio dati dopuštenje EA da uvrsti Hrvatsku u najnoviju FIFAu????!!!!

Sad sam vidio gore pa oprostite na tome.............:)

Edit- dali i KONAMI isto onda plaća HNSu? Isti sistem? Izgleda da je KONAMI platio 200 K dolara lol

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 21:07 (Kralj Situacije).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

pozdrav ekipa.evo igram fut vec godinu dana i sada naravno sam presao na fut 13 i zanima me posto jos nisam veteran tog mode-a dali mogu napravit jos jedan account na ea-u? znaci imam jedan tim i napravio bih jos jedan i tamo otvorio starter packove i kemijao :D  oprostite ako je pitanje glupo ali vec sam lud od toga sta ekipa ima ronalda,messia itd a meni je najbolji igrac Demba Ba :) pa me zanima kako su oni to sve uspjeli ostvarit te timove jel ja ne vidim nacin,da hiljadu puta osvojim prvenstvo ne bi imao za ronalda.unaprijed hvala

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Kupio danas FIFU {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 14:25 (Amazon637).

2 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13
Pa jel nema ona opcija create squad ili je to nesta drugo?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ima opcija naravno,ali ne treba meni to,ja zelim potpuno nov ea account ukljucit u moju fifu gdje mi automatski ostavlja ovja account koji sada koristim,to bi mi bio glavni account i uz taj bi napravio jos jedan i preko njega napravio skroz novi tim s novim nadimkom itd.Ja jesam napravio novi ea account na novom mail-u ali ne znam nigdje u igrici gdje mogu promijenit podatke tih accounta.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13

Gol koji mi je donio premier kup:

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/137919351

Da nije zalosno, bilo bi stvarno smijesno.

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Kakve ja glupe golove primam pa to je nevjerojatno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ja na letim na lika sa extra brazilcima i lik igra 5-4-1 formaciju i jos plus stavio na ultra defensive,jesam ga ja pobedio ali sam se namucio jer treba proci tiago silvu i santanu i dede-ane znam u cemu je fora sa tim ultra defensive ja to ne koristim,malo pre igram protiv lika isto samo sto me ovaj pobedio a razlog poblesavio joy a saznao na poluvremenu samo je odjenom poceo samda ide gore dole levi analog i ne prestaje da stane ono kada pomeras da biras opciju pa sam morao komp da restaartujem alik igrao extra,malo mi je cudno kako su odradili ove rar igrace tipa tvez,aguero jednostavno nemozes im nista ma koliko se ti trudio.

A sto se tice golove glupo primljenih mislim da sam kralj u tome ili zadnjih 10 minuta odnosno pet prvog poluvremena i pet drugih kada se lomi rezultat!
14 godina
neaktivan
FIFA 13

moram prestati kupovat paketice...

Uvijek pomislim mozda ce biti nesto, a ono proljev. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zarazno je sa paketicima,zato ih sda ne kupujem,vec cekam jumbo gold pack a do tada ce mi biti govota internet kartica pa cu kupiti po prvi put fifine poene za 20 eura to dodje oko 2200 poena ako se ne varam!
16 godina
neaktivan
FIFA 13

eo ga preuređeni team, i novi manager :D

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#ik20fl62nHAOm:ps3

sada mjenjam team, dovodim švabe da pojacam chemistry :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Ne morašŠvabe, samo kupi igrače iz iste lige i bit će visok chemistry(kod mene je 100, al moraš i managera kupit pravog)

15 godina
Jabulani kaže...
ToMisLaW kaže...

Ne morašŠvabe, samo kupi igrače iz iste lige i bit će visok chemistry(kod mene je 100, al moraš i managera kupit pravog)

Manager je samo nepotreban trošak, pogotovo na početku. Koristan je jedino ako je uvjet za neki turnir 100 chemistry.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 22:47 (Hexfire).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#T6XHszNnnHARg:pc

Sad sam zadovoljan duze vrijeme, kad se skupi nesto coinsa ide se u kupovinu jednog CAM-a i RBa (vjerovatno Lahm ili Piszczek).

Razmisljam i oprodaji Farfana i kupovini Shaqiria.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 23:13 (CroChef).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bolje menjaj ovog na LM?
13 godina
neaktivan
FIFA 13

E ovako ja imam vec oko 50+ sati igre, oko 170 utakmica sam odigro, nekupujem igrace samo otvaram packove, i imam vrlo dobru ekipu imam igraca neznam ni sta cu sa njima, pa danas sam dobio Hugo Llorisa, probao sam ga par utakmica i samo lopte odbijaju se od njega, nije mi nesto specialno dobar, i ako ima skilove pa sam ga sad stavio na prodaju za 45 000 i odjedno neko je ponudio 80 000, dali sam mozda mogo dobiti vise za njega, ili je ovo i vise nego sto sam trebo?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Bolje menjaj ovog na LM?

Barnettu sam dobio u packu pa ce igrat neko vrijeme.

15 godina
alenka kaže...

E ovako ja imam vec oko 50+ sati igre, oko 170 utakmica sam odigro, nekupujem igrace samo otvaram packove, i imam vrlo dobru ekipu imam igraca neznam ni sta cu sa njima, pa danas sam dobio Hugo Llorisa, probao sam ga par utakmica i samo lopte odbijaju se od njega, nije mi nesto specialno dobar, i ako ima skilove pa sam ga sad stavio na prodaju za 45 000 i odjedno neko je ponudio 80 000, dali sam mozda mogo dobiti vise za njega, ili je ovo i vise nego sto sam trebo?

Golman kojeg će svi koji slažu BPL momčad htjeti, a takvih je mnogo pa je logično da je skup. Možda da si stavio 90 do 100k buyout bi dobio i toliko, ali teško je biti siguran. Ak se mene pita, jako dobro si prošao.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

da li je vama Fifa 13 prebrza?

Meni je to prebrzo, lete igrači, Fifa 12 je to imala puno bolje napravljeno.

Normalno, realno su trčali, ovdje lopta ide ko metak.

1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Meni jedino ispucavanje iz "prve" nije normalne brzine, ostalo je sve normalno.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
jumboY kaže...

Gol koji mi je donio premier kup:

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/137919351

Da nije zalosno, bilo bi stvarno smijesno.

Zašto?  Pa pogle kakvi sve golovi svakodnevno padaju diljem europe...

13 godina
neaktivan

nazvao sam ovaj gol najsmotaniji..............zasto nemam pojma...

E da zaboravio sam svima koji su mi rekli da se prebacim na Win 7 jedno VELIKO HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 1:06 (Red_Star_Forever).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

I ja sam ponosan vlasnik fife 13 od danas :P Evo sada mi se downloada..jos malo pa se pridruzujem ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice