FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.259.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
A sta bi sa pricom da ve biti spanskih francuskih i nemackih komentatora,a?ili ona oficijalna reklama za radovanje kao je to lepo odradjeno da ti zamazu oci znaci neveroovatno ili onaj klip sa mesijem i spanskim komentatorom,jos jedna laz u niz-u ea-e zaredom.
13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

FIFA 12 je bila revolucija i sad svi isto ocekuju od FIFA 13. Pa ne mogu svake godine stavljat novi engine i ostale đinđe minđe sta vama ne pase. FIFA ce tuci PES sve dok Konami ne promjeni engine i to je tocka. PES je goli klinac naspram FIFE koja ga sisa u svakom pogledu igre. Sta meni vrijedi prirodni pokreti CR.a ako ja sa njim opaim sa 25m i zabijem golcinu svaki put. Sta mi vrijedi igrat sa Dinamom kad sa Beqirajom drmam Benficu 3-0 na najteze. Fifa je bog i batina nogometnih igara.

Hahaha,koliko imas godina?13 ili 14? Lol,sto volim ovaj nas community,sve puno prepotentnih tinejdzera.. ;)
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
antiljano27 kaže...
Red_Star_Forever kaže...
AKo je ispred pesa ajde mi onda objasni molim te objasni sitem pas sve na prvi i gol u veoma brzo roku a da ne vidis ni loptu gde se nalazi,drugouzmes loptu sa svojim igracem i samo pomeras gljivu levo desno i tvoji igraci ispadaju ko budale,jer to realnost jes al malo sutra jel to realnost sto svaki kontra napad ili duga lopta u prazan prosotr je 95 posto gol jedino ako pogodis okvir gola.

Sve toga nije bilo u fifi 12 i zato je ona po meni remek delo ovo sada je izmisljotina za koju ni oni ne znaju sta su uradili!!!!!!!!!!!!

ne razumijem čemu takvo napadanje i pljuvanje po fifi 13. nisam ju ni kupio još ali mi se čini ko da se tu iskaljuješ jer ti očito ne paše taj stil i gameplay i nemožeš pobjedit. stvarno izgleda ko da izgubiš utakmicu pa ovdje izbacuješ frustracije. 

ALo ja sam malo pre odrao lika sa 10 prema 2 jel to fudbal ili vaterpolo,aj ako smes jednu na fifi 12 da vidis dal mi odgovara ili ne pa popio barem tri komada,ocito nisi igrao ili ne znas kakav je temppo igre u oravom fudbalu,ne zelim da igram fliper vec fudbal.

Da bi mogao nekog da MRZIS moras pre toga da ga VOliS!

Ovo ako je fudbalski gameplay sa loptom u prazan prostor i puf gol onda vi zamisljajte da igrate fudbal a ja cu onda kao da ispadnem los jer imam nesto pritv obvog fudbala a to sto na ea-nom forumu ljudi besne zbog toga znaci ni njima odjednom ne odgovara ovaj gameplay a vec su igrali fifu 12.TAko zato svakog ko hoce da igra oline fifu 12 moze pa da vidi koliko je jadna sada u ovom trenutku fifa 13 ako se nesto ne popravi ili promeni nekim updejtom ili sta vec!

imam pametnijeg posla nego svadjat se. ja ti samo kažem kako ti ispadaš kada pricas o fifi. sa tisuću usklicnika, bez zareza tocke, umorim se dok skuzim sta oces rec. i bas bi mogli neku tekmu fife 12 odigrat pa da popijem barem ta 3 komada

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Baš igrao malo Pes. Milina što se tiče brzine gameplaya, možeš stat na loptu i razmislit kome dodat. Ovo u Fifi je prebrzo, EA yebi se...

Fifa 13 je zarazna i igram ju, ali ovo s brzinom još mogu trpit, ali dokad je pitanje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Fifa je oduvijek bila i uvijek ce biti bolja nego pes. Amen!

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

FIFA 12 je bila revolucija i sad svi isto ocekuju od FIFA 13. Pa ne mogu svake godine stavljat novi engine i ostale đinđe minđe sta vama ne pase. FIFA ce tuci PES sve dok Konami ne promjeni engine i to je tocka. PES je goli klinac naspram FIFE koja ga sisa u svakom pogledu igre. Sta meni vrijedi prirodni pokreti CR.a ako ja sa njim opaim sa 25m i zabijem golcinu svaki put. Sta mi vrijedi igrat sa Dinamom kad sa Beqirajom drmam Benficu 3-0 na najteze. Fifa je bog i batina nogometnih igara.

Ne. Znalo se od najava da to neće biti revolucija kao 12 i svi smo bili ok s tim. Al su zaboravili spomenuti da će umjesto da se igra još uspori dodatkom first toucha i complete driblinga, biti na granici neigrivog za velik broj ljudi.

FIFA 13 je napredovala u svemu osim u gameplayu, a na kraju dana, to je najbitniji fator svake igre za prosječnog igrača.  

@Praetorian

Isprobaj manual.

@CroatianRacer

Ne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 12:37 (Hexfire).
13 godina
neaktivan
pazi sada ovo igram sada UT fifu 13 i ja zaboravio da sam stavio sve na manual i tek pri kraju tekme sam uvideo to,pobedio sam lika sa 4 tri i plus sam mnogo bolje igrao tj mislim kada se stavi na manual da je igra bolja nema veze sto je on sve stavio na asisted,sam sam se prekstio i ostao zatecen,a lik je imao extra ekipu iz spanske lige a ja naravno brazilce.Nenzam sta ce im tolika brzina u gameplay-u,da mozda su zamenili brzinom nitrom :)
17 godina
FIFA 13

Cijelo vrijeme sam u game settings imao frame rate zaključan na 60fps i kvačicu na wait for vsync i igra mi je bilo brza koliko i fifa12.  Sinoć sam u opcijama maknuo kvačicu i i stavio na no limit on fps i igra je išla toliko brzo da sam ostao paf. Nemoguće za normalno igranje. Odmah sam sve vratio kako mi je bilo cijelo vrijeme i igra opet brzo kao fifa12. Možda moj primjer pomogne nekome s prekomjernom brzinom igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@red_star ae me dodaj na origin antiljano27 pa da bacimo

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 12:46 (antiljano27).
17 godina
Zoki Mpek kaže...

Da li ste vi primetili, da u ovoj Fifi, nema razlike voditi Walcota ili Mesija, Pirla ili Rosickog, i da ne nabrajam dalje!

PES, jeste smesan sto se animacija tice, ali sto se tice kreativnosti, kombinacija, akcija i mogucnosti davanja golova, miljama je ispred Fife, ali miljama!

Evo jos jednog primera, uzmite Totija iz Fife i Totija iz Pes-a, videcete dratsicnu razliku. U fifi je gori od bilo kog overall igraca sa ocenom 75, znaci covek je neupotrebljiv, a bez obzira na godine, on je i dalje majsor, lucidan, ima odlican pas, prekid... U Pes-u je to majstorski odradjeno. Prosto je neverovatno, ali ja prosle godine igrajuci Fifa 12, koji je skoro pa savrsen fudbal, uvek sam kupovao igrace, hteo to ili ne, sa speed karticom od oko 90, ili preko, i to mi je jako smetalo, ali drukacije se nije moglo, sa sporim igracima si golo g.... a u ovoj tek to dolazi do izrazaja, dok u Pesu mi je san dovesti Totija na mesto AMF, a Pirla na mesto DMF, dok u Fifi su ti igraci neupotrebljivi. Sta hocu da kazem, hocu da kazem da se u Pes-u tacno oseti svaki igrac, bez obzira na player ID, vec uopste nije bitna brzina igraca da bi igrao i pobedio, vec je podjedanako bitno raspolozenje igraca, energija, snaga i ostale ocene. Takodje je bitna stvar da pojedini igraci mogu igrati na nekoliko pozicija u timu, i to da pojedini igraci imaju bolje ocene na nekim pozicijama u odnocu na njihove primarne, sto daje jos vecu mogucnost kombinovanja i taktiziranja. Ovo su neke sustinske razlike, koje su mene ove godine odvukle na Pes, ne dodajuci da se kod nas u Srbiji igraju online turniri, menager lige i uopste lige, i to po divizijama... I za kraj, novi DLC, koji ce izbaciti Konami resice jos mnogo nedostataka, i vizuelno popraviti celokupnu ocenu, a kao jednu izvrsnu novost, omogucice citerima, da na poluvremenu priznaju rezultat, bez izlazenja iz igre, sto ce drasticno smanjiti one koji izlaze pri nekom malo vecem rezultatu! U Pes-u me sa protivnikom povezuje za nekih 3-5 sekundi, dok u Fifi, cekam i cekam na protivnika!

Bice ubacen i chat, koji je jako dobro osmisljen i uradjen, sve u svemu 11. oktobar je a nas pesoholicare lep dan!

Sve mi ovo vise lici na ono vreme Fife soccer 95 i International superstar soccer iz 96, sa novim endzinom, Pes ce ponovo pojesti Fifu, u to sam siguran!

Sve si nam rekao osim kako u igri osjećaš casillasa, neuera i ostale golmane?  Ja znam da ti se sviđa kada s totijem odigraš dubinsku loptu kroz pet igrača i ona na moje iznenađenje svaki put prođe kroz sve njih do mog igrača i ako je to tebi realnost, dobro... igraj pes.. ako ti se viđe sviđa... što se kreativnosti tiče u fifi još uvijek odigram akcije koje su mi u pesu nemoguće za odigrati. Ne zato kaj nisma sposoban već zato što se igrači nesposobno ponašaju, sve mi je nekako umjetno, bez duše.... fifa nije savršena ali i ovakva kakva je meni je miljama ispred smiješno robotiziranog, nemaštovitog i arkadnog pesa... no ljudi smo, različito mislimo i vidimo i veselimo se različitim stvarima pa je to u redu...

13 godina
Cyber_Freak kaže...
SimeKZ kaže...

Hahaha,koliko imas godina?13 ili 14? Lol,sto volim ovaj nas community,sve puno prepotentnih tinejdzera.. ;)

O cem ti pricas... sta se odmah lovis godina ? Po cemu zakljucujes da imam 13 ili 14 god ? Zato jer mi je PES katastrofa, PES 6 je vrh PES.a ostalo je katastrofa. A ti se malo spusti na zemlju.

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Zoki Mpek kaže...

Da li ste vi primetili, da u ovoj Fifi, nema razlike voditi Walcota ili Mesija, Pirla ili Rosickog, i da ne nabrajam dalje!

PES, jeste smesan sto se animacija tice, ali sto se tice kreativnosti, kombinacija, akcija i mogucnosti davanja golova, miljama je ispred Fife, ali miljama!

Evo jos jednog primera, uzmite Totija iz Fife i Totija iz Pes-a, videcete dratsicnu razliku. U fifi je gori od bilo kog overall igraca sa ocenom 75, znaci covek je neupotrebljiv, a bez obzira na godine, on je i dalje majsor, lucidan, ima odlican pas, prekid... U Pes-u je to majstorski odradjeno. Prosto je neverovatno, ali ja prosle godine igrajuci Fifa 12, koji je skoro pa savrsen fudbal, uvek sam kupovao igrace, hteo to ili ne, sa speed karticom od oko 90, ili preko, i to mi je jako smetalo, ali drukacije se nije moglo, sa sporim igracima si golo g.... a u ovoj tek to dolazi do izrazaja, dok u Pesu mi je san dovesti Totija na mesto AMF, a Pirla na mesto DMF, dok u Fifi su ti igraci neupotrebljivi. Sta hocu da kazem, hocu da kazem da se u Pes-u tacno oseti svaki igrac, bez obzira na player ID, vec uopste nije bitna brzina igraca da bi igrao i pobedio, vec je podjedanako bitno raspolozenje igraca, energija, snaga i ostale ocene. Takodje je bitna stvar da pojedini igraci mogu igrati na nekoliko pozicija u timu, i to da pojedini igraci imaju bolje ocene na nekim pozicijama u odnocu na njihove primarne, sto daje jos vecu mogucnost kombinovanja i taktiziranja. Ovo su neke sustinske razlike, koje su mene ove godine odvukle na Pes, ne dodajuci da se kod nas u Srbiji igraju online turniri, menager lige i uopste lige, i to po divizijama... I za kraj, novi DLC, koji ce izbaciti Konami resice jos mnogo nedostataka, i vizuelno popraviti celokupnu ocenu, a kao jednu izvrsnu novost, omogucice citerima, da na poluvremenu priznaju rezultat, bez izlazenja iz igre, sto ce drasticno smanjiti one koji izlaze pri nekom malo vecem rezultatu! U Pes-u me sa protivnikom povezuje za nekih 3-5 sekundi, dok u Fifi, cekam i cekam na protivnika!

Bice ubacen i chat, koji je jako dobro osmisljen i uradjen, sve u svemu 11. oktobar je a nas pesoholicare lep dan!

Sve mi ovo vise lici na ono vreme Fife soccer 95 i International superstar soccer iz 96, sa novim endzinom, Pes ce ponovo pojesti Fifu, u to sam siguran!

Sve si nam rekao osim kako u igri osjećaš casillasa, neuera i ostale golmane?  Ja znam da ti se sviđa kada s totijem odigraš dubinsku loptu kroz pet igrača i ona na moje iznenađenje svaki put prođe kroz sve njih do mog igrača i ako je to tebi realnost, dobro... igraj pes.. ako ti se viđe sviđa... što se kreativnosti tiče u fifi još uvijek odigram akcije koje su mi u pesu nemoguće za odigrati. Ne zato kaj nisma sposoban već zato što se igrači nesposobno ponašaju, sve mi je nekako umjetno, bez duše.... fifa nije savršena ali i ovakva kakva je meni je miljama ispred smiješno robotiziranog, nemaštovitog i arkadnog pesa... no ljudi smo, različito mislimo i vidimo i veselimo se različitim stvarima pa je to u redu...

Naprotiv, ja dubinsku loptu koristim samo kada ima bas priliku za to. Vise volim pas po zemlji i od noge do noge, sto je u PES itekako moguce, dok u Fifi je skoro pa ne moguce, jer si za dve sekunde vec u gol sansi!

Sto se golmana tice, dojam mi je bolji nego ikada, ne kazem da je on savrsen, ali daleko bolji nego na prethodnim izdanjima + sa novim DLC-om, Konami je obecao da ce online igranje podici tezinu igre, a samim tim i nivo golmana na Top player! Jednostavno meni je PES uzivanje igrati, ali uzivanje. Dok je po mom misljenju FIFA 12, najbolja simulacija ikada!

13 godina
neaktivan
Movie sve to pada u voduy kada je brzina i odbrana nula ali nula je mala rec a pgotov kada igras UT to najbrzi fudbal koji sam igrao svi su u speedu,nema da kaze aj stani malo uzmi te vazduh!tempo igre je isti nema prmene ritma,sad ti napadas pa on i tako ovde i jedni i drugi napadaju
16 godina
Cyber_Freak kaže...

Kaj ti uvijek moraš nekaj kenjat?

Daj ne potiči svađe, usro si mi već jednu igru daj nas pusti na miru!

17 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

Samo se ti nemoj javljati kao vertikala zrelosti i poštenja.

Prestani s trolanjem posvuda. Gdje god dođeš pokrećeš svađu, vrijeme je da staneš na kočnicu da to ne bi morali raditi mi u tvoje ime.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Baš igrao malo Pes. Milina što se tiče brzine gameplaya, možeš stat na loptu i razmislit kome dodat. Ovo u Fifi je prebrzo, EA yebi se...

Fifa 13 je zarazna i igram ju, ali ovo s brzinom još mogu trpit, ali dokad je pitanje...

Pes je toliko ne realan. Ja ga igram i na super player mislim da je najjace i ronaldo mi u 30 kolu ima 60 golova iza njega benzema sa 43 ima i ibro tu negdje, stvarno ima utakmica kad nece lopta u gol ali u vecini slucajeva lopta kao da samo ulazi. Protiv Chelsea u ligi sampiona sam dobio 6-0 u dve utakmice, i onda izgubim od sevilje 4-3 a gubio poslije 30 minuta cak 4-0. Stvarno je nerealno koliko je lako zabiti gol. I kad vidite gdje odbrana stoji, svaka kontra je 2vs2 ili 1vs1, a ronaldo dobije loptu od Ozila i to mora biti gol je golman nezna braniti, a niko ne moze stici ronalda.

13 godina
neaktivan
simo97 kaže...
Praetorian1 kaže...

Pes je toliko ne realan. Ja ga igram i na super player mislim da je najjace i ronaldo mi u 30 kolu ima 60 golova iza njega benzema sa 43 ima i ibro tu negdje, stvarno ima utakmica kad nece lopta u gol ali u vecini slucajeva lopta kao da samo ulazi. Protiv Chelsea u ligi sampiona sam dobio 6-0 u dve utakmice, i onda izgubim od sevilje 4-3 a gubio poslije 30 minuta cak 4-0. Stvarno je nerealno koliko je lako zabiti gol. I kad vidite gdje odbrana stoji, svaka kontra je 2vs2 ili 1vs1, a ronaldo dobije loptu od Ozila i to mora biti gol je golman nezna braniti, a niko ne moze stici ronalda.

Ocigledno odbranu ne znas igrati! Meni su u Pesu realni rezultati skroz! Koncentracija je najbitnija za igranje odbrane u Pes-u!

13 godina

Jest rpobali igrat poritv CPU-a na legendary? Porbajte pa mi recite dal onda mozete doc u 2 sec do gola...treba vrtit, i vrtit, vracat loptu...a kad igras online ili protiv frendova, vecina samo trce prema igracu koji ima loptu, i naravno da se otvara rupa iza i lako se dodaje...a vi od toga radite problem, nije problem fifa..problem su igraci...trce i samo trce ko pratece rakete za igracem koji ima loptu, bezglavo...da to isto rade igraci zapravo golova bi bilo ko kiše..

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
neaktivan
Ma kakav bre komp majko moja mila pa onda ne bi kupovao igru da bi igrao protiv kompa,vec uzeo mornarsku.Kakav bre legendary,koje crne rupe,bas bi voleo da odigramo TI i Ja jednu da vidim na UT kako igras odbranu bas me zanima!!!!
13 godina

Pa kako da igram online ako imam problema sa konekcijom jer rade tu pored mene novu centralu za t-com??? Igram i karier mode u svakoj FIFI...5× lakse je igrat protiv drugog igraca nego protiv cpu-a...

Zadnja linija CPU-a se nemoze razbit...doslovce, ja koji jako dobro znam igrat ne lagendary ove godine se mucim ( manje nego prosle ) igrat protiv CPU legendary-a...jednostavno utakmice sa kompom su realnije, jer je otezano zabijanje golova( sta se tice obrane ). Sjecam se legendary na fifi 11, to si mogo glatko zabit 5-6 golova...a sad? mucim se da ne izgubim, a kamoli izjednacim ili pobjedim...

Obranu igram stalozeno, i ne trcim za igracem koji ima loptu ko da sam prateca raketa, znaci ne guram svog igraca iz njegove pozicije, i ako ga povucem van, vracam van sa drugom, ili sa istim tim zatvaram opet...razmišljam u napred, i ne drzim ko vecina šprint+pass.

17 godina
Zoki Mpek kaže...

Naprotiv, ja dubinsku loptu koristim samo kada ima bas priliku za to. Vise volim pas po zemlji i od noge do noge, sto je u PES itekako moguce, dok u Fifi je skoro pa ne moguce, jer si za dve sekunde vec u gol sansi!

Sto se golmana tice, dojam mi je bolji nego ikada, ne kazem da je on savrsen, ali daleko bolji nego na prethodnim izdanjima + sa novim DLC-om, Konami je obecao da ce online igranje podici tezinu igre, a samim tim i nivo golmana na Top player! Jednostavno meni je PES uzivanje igrati, ali uzivanje. Dok je po mom misljenju FIFA 12, najbolja simulacija ikada!

Daj mi reci zar ti je uživanje gledati golmana koji lebdi u zraku poput balona? Pada na trbuh kao pokošen rafalom, ne može izaći na korner niti skratiti kut. Svaka intervencija je usporena i nerealna. Stoji na pet metara i svaki udarac s trideset i više metara ako pogodiš gol ulazi bez problema. Lik u pesu jednostavno nije golman. To je nakaza koja samo izgledom sliči na golmana. Ubije svaki smisao igre.  Ne mogu se veseliti golu kada lik svakom svojom intervencijom izaziva salve smijeha.  Sjeti se samo kako rukom baca loptu a to je najmanje bitno što se dojma tiče. Ostale elemente golmanskog posla ne treba spominjati jer u igri ne postoje. To kaj neki put obrani čudo nije bitno. Vidim da je vječita borba s igračima pesa golman koji će više braniti na top playeru. Ma to je nebitno. Dajte shvatite da golman u pesu nema ništa golmanskog u sebi. Pokaži mi jednu intervenciju za koju možeš reći da si je vidio na pravoj utakmici? U fifi svaki pokret, svaka intervencija, svaka animacija meni izgleda kao na televiziji ili stadionu, kako hoćeš...

Meni je bitnije da se golman ponaša golmanski bez obzira dobio gol ili obranio. Ne znam na kojoj težini i kojim postavkama igraš fifu no ja se ne smatram debilom a moram priznati da u 2 sekunde ne uspijevam doći u gol šansu. Mene živo interesira kako vi to koji igrate pes uspijevate napraviti. Ozbiljno bih to volio vidjeti u živo. U pesu mi lopta nerealno brzo ide od igrača do igrača. Dodavanja su kirurški precizna kroz nekoliko igrača i nisam vidio da se i jedan protivnički trudi presjeći loptu dok u fifi u zoni udarca ebeno se moraš potruditi izigrati obranu kako ne bi popio blok. Svako duže dodavanje protivnički igrači uklizavanjem ili postavljanjem pokušavaju presjeći.  Sada, što je tebi realnije? Meni je jasno da će netko tko favorizira određenu igru uvijek u njoj vidjeti samo dobre strane i to će zdušno braniti i oko toga se ne treba prepirati. No podatak da se fifa proda 4x više od pesa meni opet daje neku nadu da ima 4x više ljudi kojima se sviđa fifa i da nisam usamljen u mišljenju.  Samim tim mislim da je to bolji i realniji nogomet jer možeš neko vrijeme varati neke ljude ali ne može svo vrijeme varati sve ljude a to je pes osjetio i zato se danas pes proda u jedva 3 milje komada a fifa u 12 milja komada... One pesovske spike kako se fifa prodaje zbog dobre reklame samo bih odgovorio, pa tko brani pesu da se bolje reklamira? Očito nije sve u reklami, nešto je i u igri....

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 15:07 (movie).
13 godina

Ova slika govori sve :))

FIFA 12 prodana u više od 12M primjeraka diljem svijeta

PES 12 prodan u malo više od3M primjerka diljem svijeta

Omjer?

FIFA 13 je vec oborila rekorde od prosle FIFE, za preorder, za prodane u jednom danu, za prodane u tri dana i cijeli tjedan, nastavlja se dominacija :)

Ljudi prepoznaju kvalitetu, iako FIFA ima nekih bugova...opet...i sa time pobjedila je PES prosle godine za 4× više...

Nesjecam se kad je FIFA ovako zaostajala za PESom...mislim nikad...

13 godina
neaktivan

Sve je to lepo sto si rekao ,a sta cemo za brzinom gameplay-a i frustirajucom odbranom i da skoro svaka koju sutnes punom lopta u 80 posto slucajeva ulazi u gol,pricam o FUT-u jer tamo ne mozes da igras manuuel postavke tj mozes ali drugi igraju po deafultu ili skros na aasisted.

Evo igrao sa drugom obican frendly mec game play sasvim normalan ali kada ukljucimm UT to kao da su svi brzi gonzales i sve se brzo odvija.

Boli me uvo sto je ona prodavanija kada je game play u FUT-u blagi uzas mislim na brzinu,udarci,odbrana i slicno a kako to da znam da igram odbranu u online rezimu a ovamoo neznam a igrao protiv lika koji me je u fifi 12 cepao a sada jedva moze da dodje do gola!

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 15:23 (Red_Star_Forever).
13 godina

Meni lopta ulazi u 80% ako igram sa realom, ako igram sa kakvim ljevim klubom, pucaj sa 16snest, lete lopte na sve strane, cak i na assisted. Testirao sam ja golmane, igrao real protiv reala...iker brani sve zivo skoro...pokusao sam mu zabit gol van 16( odprilike sa crte) i od 14 udarca samo jedan je usao, i to jeda, od precke gol...nije da neznam pucat...nego jednostavno iker je kao i u pravom svijetu napravljen super da brani, a jedan na jedan mu je još bolje...

Sad za brzinu igre, ja nemam nikakvih primjedbi, jer meni build up zna trajat i po 30 sec...

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Jest rpobali igrat poritv CPU-a na legendary? Porbajte pa mi recite dal onda mozete doc u 2 sec do gola...treba vrtit, i vrtit, vracat loptu...a kad igras online ili protiv frendova, vecina samo trce prema igracu koji ima loptu, i naravno da se otvara rupa iza i lako se dodaje...a vi od toga radite problem, nije problem fifa..problem su igraci...trce i samo trce ko pratece rakete za igracem koji ima loptu, bezglavo...da to isto rade igraci zapravo golova bi bilo ko kiše..

Bas tako! Ja sam branim protiv ovih super brzih ekipa, na taj nacin da kada protivnik iznese loptu do sredine terena, ja vec lagano na LT+strelica unazad i citva se odbrana povlaci i cekam ga spreman, a kada imam loptu, drzim je sto vise u posjedu i njemu dizem zivac ,jer tada kad on dodje do lopte djeluje ishitreno, sto pak meni odgovara. Znam trcati puni sprint prema svom golu, a protivnik nije stigao do mene, sve to da me nebi pretrcao ili proigrao nekoga lijevo-desno. Treba  znati  protivnik izbaciti iz ritma. Ja  odmah na pocetku vidim kakav je tko i kakav stil igre fura, pa se tako i postavim. Taktizirajte, mogucnosti je mnogo, a samim time i rezultat postaje realniji.

Nemojte odmah pjeniti kada vas neko nabaca.

Malo tika-take jeste li ikada gledali Barcelonu, nedajte im tako olako loptu {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 15:39 (KODAK17).
13 godina
neaktivan

Ja gledam barsu od kada je dosao cuveni madjionicar Ronaldinjo (ovo dok sam kucao njegovo ime morao sam da ustanem iz postovanja jer me je svaki put nasmejao na utakmici).JA preferiram tu igru tika taka sistem i ovde a i u fifi 12 dok sam igrao!!!!Ocito ili je problem mozda i u meni mada ne verujem ili se jos nisam prilagodio na novi game play ali je frustirajuce brz u FUT-u!

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 15:53 (Red_Star_Forever).
16 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Ja gledam barsu od kada je dosao cuveni madjionicar Ronaldinjo (ovo dok sam kucao njegovo ime morao sam da ustanem iz postovanja jer me je svaki put nasmejao na utakmici).JA preferiram tu igru tika taka sistem i ovde a i u fifi 12 dok sam igrao!!!!Ocito ili je problem mozda i u meni mada ne verujem ili se jos nisam prilagodio na novi game play ali je frustirajuce brz u FUT-u!

Dobro skuzili smo sta si htio reci "fifa je smece"..I sta stalno ces sada plakat?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 16:03 (deno100).
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Sve je to lepo sto si rekao ,a sta cemo za brzinom gameplay-a i frustirajucom odbranom i da skoro svaka koju sutnes punom lopta u 80 posto slucajeva ulazi u gol,pricam o FUT-u jer tamo ne mozes da igras manuuel postavke tj mozes ali drugi igraju po deafultu ili skros na aasisted.

Evo igrao sa drugom obican frendly mec game play sasvim normalan ali kada ukljucimm UT to kao da su svi brzi gonzales i sve se brzo odvija.

Boli me uvo sto je ona prodavanija kada je game play u FUT-u blagi uzas mislim na brzinu,udarci,odbrana i slicno a kako to da znam da igram odbranu u online rezimu a ovamoo neznam a igrao protiv lika koji me je u fifi 12 cepao a sada jedva moze da dodje do gola!

Očito je problem što ja ne igram fut pa ne vidim probleme koje vi vidite. Igram karijeru i tu je brzina kao i u fifi12 a sve ostalo ovisi o samom igraču. Ja sam igrom jako zadovoljan i ako bi nešto zamjerio to je za nijansu slabiiji osjećaj pucanja nego u fifi12. 

13 godina
neaktivan
deno100 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Dobro skuzili smo sta si htio reci "fifa je smece"..I sta stalno ces sada plakat?

Ja sam kupio fifu i isam rekao da je smece nego je lose uradjen UT mod i gde si ti cuo rec smece drugo to nije moj recnik trece vec tri godine igramm serijale fife i to original!!!!

Ne mogu jos da shvatim kakav je osecaj igrati protiv kompa fifu ne ovu vec bilo koju ako ima online sistem,malo mi je to sve cudno al dobro svako zna sta hoce i sta zeli i sta mu se najvise rad!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 16:20 (Red_Star_Forever).
13 godina
Cyber_Freak kaže...
SimeKZ kaže...

Rekao je istinu koliko to bilo bolno za tebe i ostale pes fanboyeve. Ja se nadam da ce se PES vratit kako kazete jer sam i sam ga igrao duze nego Fifu no na ovom engineu ga ne mislim vise palit. Slazem se u vezi svega sto kazete u vezi nove Fife. Prebrz gameplay, stalno sijevaju akcije, skill uopce nije bitan. Sranje uglasnom. Fifa 12 online je bio 2 puta bolji.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice