FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.259.145
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
Re: FIFA 13

pricaj mi o tome, trebali bi neki filter napravit, da igras sa priblizno istima...po kartama i jacini...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
strbi kaže...

kako me zivcira u FUT-u kad me spoji sa frajerom sve gold-rare igrači sam chemistry 100..a ja tek došo u 4 diviziju sa samo 1 zlatnim igračem, i nomrlano da me razguzi 5:0..

I mene je to zivciralo...  sve dok ja nisam postao taj sa gold igracima i sve dok ja nisam razguzio jadne bronce/silvere :P

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...
ph3nom_gamer kaže...
trolljegeren kaže...

da li se vama desi neki mini trzaj?meni se zna desit bas maleni..sve na high rezolucija 1980x1080..ne  bi trebalo biti jer imam dobru konfiguraciju..pa me cisto zanima jel vama bude tako?hvala 

i nije lockan fps

uključi vsync pa probaj... sve iznad 60 fps-a ti je nepotrebno

vsync je ukljucen..ali to je onako skroz sitno..mozda je do ati kartice?inace citao sam da se zna imat problema sa ati karticama

bilo tko??hvala

13 godina

Neznam ni ja po koj put sam spomenuo..RivaTuner i D3DOverrider...90% slucajeva riješava problem

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Neznam jeste vidjeli, ali poceli su funkcionirat fifa bodovi na PCu.

Al su full skupi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja zasto sudac ne sudi faul kad igrac "vuce" za dres protivnickog, mislim vidi se da uspori dosta kad je iza njega igrac, a ne vidim kako bi ga mogao usporiti, a da ne radi faul.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CroChef kaže...

Neznam jeste vidjeli, ali poceli su funkcionirat fifa bodovi na PCu.

Al su full skupi.

Hvala na informaciji :D

10€ za 10 regularnih gold packova (5000 coina)... previse... kad su najavljivali Fifu 13 ultimate edition su rekli da se dobiva gratis 24 paketica kroz 6 mjeseci vrijednih ukupno 10€... znaci da je ovo duplo skuplje nego sta sam ja ocekivao... 

ups krivo sam procitao.. rekli su 15funti = 20€ = 2200 = 22 paketica

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 0:33 (KiCo77).
13 godina
neaktivan
Idealist kaže...

a sad se vratite par stranica nazad i citajte kako ste je veliko nahvalili...

Da hvalili smo demo koji je bio pun pogodak,ALI .............................................................................................................................................................................................................. to ti je moj komentar na ali,ako hoces jos krace sranje.

Jedino kada igras na manual postavke fudbal je vrhunski al to je veoma blaga rec a sve ostalo a pogotov fut je nista u odnosu kada igras manual.Samo su trebali da stave brzinu istu kao sto je i za manual neznam sta stalno izmisljaju toplu vodu,onom ko je ok fut i ta brzina,onda taj nikada nije gledao uzivo tekmu ili igrao neki takmicarsku utakmicu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 1:03 (Red_Star_Forever).
14 godina
Red_Star_Forever kaže...
Samo su trebali da stave brzinu istu kao sto je i za manual neznam sta stalno izmisljaju toplu vodu,onom ko je ok fut i ta brzina,onda taj nikada nije gledao uzivo tekmu ili igrao neki takmicarsku utakmicu.

Ustvari brzina je ista na manual i na assited, ali s ovim prvim je nemoguće izgradit napad u sekundi pa sve izgleda realnije. A da ne pričam uopće koliko je zabavnije.

Evo malo pomalo savladavam i pucanje na manual. Još uvijek ima tu ala Sivonjić promašaja, ali počelo je nešto i ulaziti. Za tjedan dva, bit će to to.

16 godina
neaktivan
FIFA 13

dali vam radi ONLINE SEASONS???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deno100 kaže...

dali vam radi ONLINE SEASONS???

radi

13 godina
neaktivan
MIslio sam nije toliko sve brzo odigravanje na jedan dodir i odmah si u gol sansi,vise mi se svidja manual nego cela sa svim modovima zajedno.

Ljudi dobili smo polu-proizvod,deluje mi u par navrata kao da su uradili ofrlje neke stvari.Kao ajde ima onih kji ce reci VAU sto je dobro a ustvari je KATASTROFA!!!

Manuall ovde retko ko igra a i online isto tako malo pre sam cekao pola sata da igram i kada sam nasao lik ima losu vezu pa sam izasao i toliko za mene od fife 13 (poluproizvod)

I nisam primetio da na EA forumu se ljudi zale ili ja isam nasao a i da sam nasao ne znam koje bi koristi imao od toga kada znam da nece nista popraviti,slobodno cu dati mladjem bratu da igra ffu 13 a ja cu cekati novi fudbal i igrati pes 13 pa kakav takav barem nije ping pong!
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Vidim neki kukaju na veeeliko...stvarno ne razumijem zasto...kada je izasao demo svi zadovoljni, a sada kada je full verzija vani, nista ne valja. To nikako ne stoji jer kakva god bila fifa 13 bolja je od fifa12 i fifa 13 demo-a. To sto netko popusi par tekmi pa zapjeni, kako je fifa ziva glupost, a do jucer je sve bilo super i realno, to je druga stvar.

Po meni je ovo kvalitetan proizvod, koji nije dobro izbalansiran, ali pod ovo neizbalansiran najprije mislim na teren, golove, kazneni prostor, let lopte jer mene stalno muci taj neki omjer (još od fife 12) koji mi ostavlja dojam, kao da se radi o nekom mini-velikom nogometu. To je po meni jedini veliki problem ali ovo je skuzilo tek nekolicina ljudi.

Ja kada sam kritizirao demo i uocio da si vec sa par tip-tap poteza pred golom nitko nije nista komentira nego se svi svezali clipa koji nema nikakve veze sa fifom nego je imao drugu svrhu.

Sitnice koje mene zivciraju jos od  fifa 12 su retardirane proslave u nekim trenutcima, slave pogodak kao neki đilkoši što mi je nekako djetinjasto i neozbiljno.

ALI ono stvarno sto me je ras**zdilo je kada sam vidio da nisu ošišali Ramosa, mislim stvarno (šala mala).

Oni pederi sto uzmu onu crnu loptu pa moram igrati udaljen 10 cm od monitora, takvim bi zabranio igrati...

Uglavnom to je to za sada, uzivajte, a oni koji su totalno nezadovoljni neka cekaju "povratak kralja" 2014.      

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 8:32 (KODAK17).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13
I vi ste tvrdili kako je ovaj fliper od igre bolji od pes-a?? Hahaaha..Fifa 12 je bolja 3 puta od fife 13 i pesa 12.. Imam oba originala,probao sam obe igre..Pes 2013 je definitivno bolji od fife 13,definitivno i to bez rasprave.. Ova fifa je stvarno jadna..Btw,prodajem svoj original fife,ipak pes broj 1... Uzivajte u ovoj djecijoj arkadi!! ;)
Moj PC  
0 9 hvala 0
13 godina
FIFA 13
Da je FIFA 13 arkada ne bi bilo na milijiune prodanih primjeraka, a PES jedva dostigne milijun. Kada je velika potraznja za nekim proizvodom koji ima povoljnu cijenu onda znaci da je taj proizvod kvalitetan. Brojke ne lazu i nemozes ih pobiti, kada ljudi shvate da je PES bolji, prodavat ce se vise PES-a nego FIFE kako je prije bilo, tako da ne iznosite izjave bez jednog konkretnog argumenta!

1 0 hvala 0
14 godina
KODAK17 kaže...

Vidim neki kukaju na veeeliko...stvarno ne razumijem zasto...kada je izasao demo svi zadovoljni, a sada kada je full verzija vani, nista ne valja. To nikako ne stoji jer kakva god bila fifa 13 bolja je od fifa12 i fifa 13 demo-a. To sto netko popusi par tekmi pa zapjeni, kako je fifa ziva glupost, a do jucer je sve bilo super i realno, to je druga stvar.

Ne znam na ćemu moraš biti da ti je ovakva brzina gameplaya bolja od 12. FUT je neigriv, seasons online još tako tako, a ti možeš pričati što hoćeš. Na demo se isto prigovaralo da je gameplay malčice prebrz, a još je u igri protiv kompa cijelokupni doživljaj sporiji. Ali pošto je bilo rečeno da je to stariji build, te da će u finalnoj inačici biti sporije, nitko nije očekivao ovakvu katastrofu.

Uopće nije problem izgubiti tekmu ako se izgubi od boljeg protivnika, ali izgubiti tekmu jer je apsolutno nemoguće reagirati u nekim trenucima zbog brzine, je frustrirajuće. Ne vidim poantu igranja ako mogu u svakoj tekmi napravit 20 gol šansi u 12 minuta, a isto toliko mi napravi i protivnik. Niti ima izazova, niti ima osjećaja zadovoljstva kad postigneš gol, niti je potrebno razmišljati kuda s loptom, ništa. Osvojiš loptu, stisneš A A A i onda B i u pravilu vodiš 1:0.

Netko tko igra većinom VP i offline karijeru, ovo neće toliko smetati, ali oni koji igraju samo online, a posebno oni koji igraju samo FUT su sigurno razočarani. Jedino igranje na manual spašava ovu igru u ovom trenutku, barem dok se gospoda iz EA-a ne odluče to popraviti. Ako je uopće moguće popraviti.

@Redhill

Argument: igra x ima više prodanih primjeraka pa je sigurno bolja je najgluplji argument koji postoji. U ovom trenutku koliko god PES bio loš, sigurno je bolji od ovog. Barem dok se kontrole ne prebace na manual, onda je ovo miljama ispred bilo koje nogometne igre dosad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 9:24 (Hexfire).
13 godina
neaktivan
Ovde je premija ako ne primis vise od dva gola a zasto to kazem ?pa lepo jednostavno odbrana je sistem zvani ispadaj ko budala ,jer tvoji kao da nisu na terenu,da stavljam ultra defensive necu jer mi to nije od igranje fudbala vec ni sam ne znam,pa i kada tad stavis jednostavno opet te protivnik prolazi kao da si prvi put krenuo da igras/Sve ovo govorim o FUT a za offline necu ni pricam jer nisam zato kupio fifu 13 da igram sam sa sobom i da govorim kako je ovo super,lepo bi sacekao krek i igrao offline tako da to nema nikakve logike fifa se kupuje i igra zbog offline-a.To sto je ona raspodata u nekim prodavnicama jer je demo davao dobre nagovestaje ali smo se svi redom iznenadili!Ovde onaj koji nikada nije igrao fifu moze lagano dobiti onog koji je vec uigran sa odbranom TD.SMEJURIJA OD igre!Jos burazer tj njegov stric dao 8000 dinara odnosno 80 eora za fifu 13 jer je ovaj zapeo jer mu se svidja igra al dobro treci razred je osnovne pa ne razume toliko a o pesu nece ni da je ima na kompu.Meni je zao strica sto je izdvojio 80 eura za nista,fakticki bacio pare!
14 godina
FIFA 13

Po prvi put sam kupio FIFU i znam da nisam baš veliki stručnjak za nogomet, više igram NBA 2K, zato nisam ništa dirao one assisted controle kakve su na početku. A i ja sam izgubio volju za igranjem FUT jer kad sam kupio oxlade-chamberlaina za lijevo i sturridgea za desno krilo shvatio sam o čemu svi pričaju kako samo daš lob through pass i zabijaš golove ko na pokretnoj traci, ušao sam u prvu diviziju offline i online, i dok na offline brzina ima manje značenje, na online je prejednostavno zabiti gol zato bih probao počet igrat na manual. Prvo bi malo vježbao protiv AI prije online igranja pa me zanima jel se kod manuala apsolutno sve što se da isključiti isključi ili možda nešto ipak ostaje on ili semi (možda golmani ili nešto tako)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Ovde je premija ako ne primis vise od dva gola a zasto to kazem ?pa lepo jednostavno odbrana je sistem zvani ispadaj ko budala ,jer tvoji kao da nisu na terenu,da stavljam ultra defensive necu jer mi to nije od igranje fudbala vec ni sam ne znam,pa i kada tad stavis jednostavno opet te protivnik prolazi kao da si prvi put krenuo da igras/Sve ovo govorim o FUT a za offline necu ni pricam jer nisam zato kupio fifu 13 da igram sam sa sobom i da govorim kako je ovo super,lepo bi sacekao krek i igrao offline tako da to nema nikakve logike fifa se kupuje i igra zbog offline-a.To sto je ona raspodata u nekim prodavnicama jer je demo davao dobre nagovestaje ali smo se svi redom iznenadili!Ovde onaj koji nikada nije igrao fifu moze lagano dobiti onog koji je vec uigran sa odbranom TD.SMEJURIJA OD igre!Jos burazer tj njegov stric dao 8000 dinara odnosno 80 eora za fifu 13 jer je ovaj zapeo jer mu se svidja igra al dobro treci razred je osnovne pa ne razume toliko a o pesu nece ni da je ima na kompu.Meni je zao strica sto je izdvojio 80 eura za nista,fakticki bacio pare!

Sve je ovo bilo vec u demo izdanju igre... Bio sam ja to vec pisao ranije, al nije bas tolko pretjerano kolko vi tvrdite... Tactial defence mozes zaboravit, obrana se sastoji od toga da mu sjeces pasove i tjeras ga van tako da ide na cros, kocka(sto je meni oduzimanje lopte) se koristi dosta rijetko, cesce koristim cisti contain(x), i to se koristi samo kad on stisne sprint, cim stisne sprint, ti stisnes contain i dosta cesto ces mu uzet loptu, nema veze gdje on skrece... Mene vise iritira u obrani to kad ja uzmem loptu moj obrambeni igrac nece izbacit niti dodat tu loptu vec ide radit 1. touch i tu se sjebe i primim gol... Takve glupe golove primam minimalno 1 u 3 utakmice, sto je dosta jadno...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Da li ste vi primetili, da u ovoj Fifi, nema razlike voditi Walcota ili Mesija, Pirla ili Rosickog, i da ne nabrajam dalje!

PES, jeste smesan sto se animacija tice, ali sto se tice kreativnosti, kombinacija, akcija i mogucnosti davanja golova, miljama je ispred Fife, ali miljama!

Evo jos jednog primera, uzmite Totija iz Fife i Totija iz Pes-a, videcete dratsicnu razliku. U fifi je gori od bilo kog overall igraca sa ocenom 75, znaci covek je neupotrebljiv, a bez obzira na godine, on je i dalje majsor, lucidan, ima odlican pas, prekid... U Pes-u je to majstorski odradjeno. Prosto je neverovatno, ali ja prosle godine igrajuci Fifa 12, koji je skoro pa savrsen fudbal, uvek sam kupovao igrace, hteo to ili ne, sa speed karticom od oko 90, ili preko, i to mi je jako smetalo, ali drukacije se nije moglo, sa sporim igracima si golo g.... a u ovoj tek to dolazi do izrazaja, dok u Pesu mi je san dovesti Totija na mesto AMF, a Pirla na mesto DMF, dok u Fifi su ti igraci neupotrebljivi. Sta hocu da kazem, hocu da kazem da se u Pes-u tacno oseti svaki igrac, bez obzira na player ID, vec uopste nije bitna brzina igraca da bi igrao i pobedio, vec je podjedanako bitno raspolozenje igraca, energija, snaga i ostale ocene. Takodje je bitna stvar da pojedini igraci mogu igrati na nekoliko pozicija u timu, i to da pojedini igraci imaju bolje ocene na nekim pozicijama u odnocu na njihove primarne, sto daje jos vecu mogucnost kombinovanja i taktiziranja. Ovo su neke sustinske razlike, koje su mene ove godine odvukle na Pes, ne dodajuci da se kod nas u Srbiji igraju online turniri, menager lige i uopste lige, i to po divizijama... I za kraj, novi DLC, koji ce izbaciti Konami resice jos mnogo nedostataka, i vizuelno popraviti celokupnu ocenu, a kao jednu izvrsnu novost, omogucice citerima, da na poluvremenu priznaju rezultat, bez izlazenja iz igre, sto ce drasticno smanjiti one koji izlaze pri nekom malo vecem rezultatu! U Pes-u me sa protivnikom povezuje za nekih 3-5 sekundi, dok u Fifi, cekam i cekam na protivnika!

Bice ubacen i chat, koji je jako dobro osmisljen i uradjen, sve u svemu 11. oktobar je a nas pesoholicare lep dan!

Sve mi ovo vise lici na ono vreme Fife soccer 95 i International superstar soccer iz 96, sa novim endzinom, Pes ce ponovo pojesti Fifu, u to sam siguran!

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 11:15 (Zoki Mpek).

4 2 hvala 3
14 godina
mijanB kaže...

Prvo bi malo vježbao protiv AI prije online igranja pa me zanima jel se kod manuala apsolutno sve što se da isključiti isključi ili možda nešto ipak ostaje on ili semi (možda golmani ili nešto tako)?

Golman ti ostaje isti, tu se ništa ne mijenja. Ovo sve drugo je manualno, pass, udarac, pass u for, ubacivanje itd. Meni osobno je pucanje zasad najteže jer sam naviknut samo usmjeriti gljivu prema golu i lupit B. Na manual treba baš naciljati i naučiti kako točno postaviti gljivu u određenom trenutku. Ne pretjerujem kad kažem da se svaki milimetar koji pomakneš gljivu osjeti. Ako imaš precizan gamepad, užitak je igrat na manual.

Možeš za početak krenuti sa semi assisted kontrolama, ali i to će te teško pripremit za pravu stvar.

Ako se odlučiš igrat tako, javi mi se na originu. Baš jučer sam po prvi puta krenuo tako. I normalno je da u prvih par tekmi ne možeš ni dodat, a kamoli zabiti gol, ogromna je promjena u odnosu na assisted. 

16 godina
Cyber_Freak kaže...
I vi ste tvrdili kako je ovaj fliper od igre bolji od pes-a?? Hahaaha..Fifa 12 je bolja 3 puta od fife 13 i pesa 12.. Imam oba originala,probao sam obe igre..Pes 2013 je definitivno bolji od fife 13,definitivno i to bez rasprave.. Ova fifa je stvarno jadna..Btw,prodajem svoj original fife,ipak pes broj 1... Uzivajte u ovoj djecijoj arkadi!! ;)

Hvala ti Bože što se čiterčini ne sviđa ova igra. 

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

Da li ste vi primetili, da u ovoj Fifi, nema razlike voditi Walcota ili Mesija, Pirla ili Rosickog, i da ne nabrajam dalje!

PES, jeste smesan sto se animacija tice, ali sto se tice kreativnosti, kombinacija, akcija i mogucnosti davanja golova, miljama je ispred Fife, ali miljama!

Evo jos jednog primera, uzmite Totija iz Fife i Totija iz Pes-a, videcete dratsicnu razliku. U fifi je gori od bilo kog overall igraca sa ocenom 75, znaci covek je neupotrebljiv, a bez obzira na godine, on je i dalje majsot, lucidan, ima odlican pas, prekid... U Pes-u je to majstorski odradjeno. Prosto je neverovatno, ali ja prosle godine igrajuci Fifa 12, koji skoro pa savrsen fudbal, uvek sam kupovao igrace, hteo to ili ne, sa speed karticom od oko 90, ili preko, i to mi je jako smetalo, ali drukacije se nije moglo, sa spori igracima si golo g.... a u ovoj tek to dolazi do izrazaja, dok u Pesu mi je san dovesti Totija na mesto AMF, a Pirla na mesto DMF, dok u Fifi su ti igraci neupotrebljivi. Sta hocu da kazem, hocu da kazem da se u Pes-u tacno oseti svaki igrac, bez obzira na player ID, vec uopste nije bitna brzina igraca da bi igrao i pobedio, vec je podjedanako bitno raspolozenje igraca, energija, snaga i ostale ocene. Takodje je bitna stvar da pojedini igraci mogu igrati na nekoliko pozicija u timu, i to da pojedini igraci imaju bolje ocene na nekim pozicijama u odnocu na njihove primarne, sto daje jos vecu mogucnost kombinovanja i taktiziranja. Ovo su neke sustinske razlike, koje su mene ove godine odvukle na Pes, ne dodajuci da se kod nas u Srbiji igraju online turniri, menager lige i uopste lige, i to po divizijama... I za kraj, novi DLC, koji ce izbaciti Konami resice jos mnogo nedostataka, i vizuelno popraviti celokupnu ocenu, a kao jednu izvrsnu novost, omogucice citerima, da na poluvremenu priznaju rezultat, bez izlazenja iz igre, sto ce drasticno smanjiti one koji izlaze pri nekom malo vecem rezultatu! U Pes-u me sa protivnikom povezuje za nekih 3-5 sekundi, dok u Fifi, cekam i cekam na protivnika!

Bice ubacen i chat, koji je jako dobro osmisljen i uradje, sve u svemu 11. oktobar je a nas pesoholicare lep dan!

Sve mi ovo vise lici na ono vreme Fife soccer 95 i International superstar soccer iz 96, sa novim endzinom, Pes ce ponovo pojesti Fifu, u to sam siguran!

Sad vec pricas gluposti LOL... Fifa je i dalje miljama ispred PES-a... Kad pes izda novi engine, onda cemo pricat o usporedbi...

13 godina
protjeran
Zoki Mpek kaže...

Evo jos jednog primera, uzmite Totija iz Fife i Totija iz Pes-a, videcete dratsicnu razliku. U fifi je gori od bilo kog overall igraca sa ocenom 75, znaci covek je neupotrebljiv, a bez obzira na godine, on je i dalje majsot, lucidan, ima odlican pas, prekid... U Pes-u je to majstorski odradjeno. Prosto je neverovatno, ali ja prosle godine igrajuci Fifa 12, koji skoro pa savrsen fudbal, uvek sam kupovao igrace, hteo to ili ne, sa speed karticom od oko 90, ili preko, i to mi je jako smetalo, ali drukacije se nije moglo, sa spori igracima si golo g.... a u ovoj tek to dolazi do izrazaja, dok u Pesu mi je san dovesti Totija na mesto AMF, a Pirla na mesto DMF, dok u Fifi su ti igraci neupotrebljivi. Sta hocu da kazem, hocu da kazem da se u Pes-u tacno oseti svaki igrac, bez obzira na player ID, vec uopste nije bitna brzina igraca da bi igrao i pobedio, vec je podjedanako bitno raspolozenje igraca, energija, snaga i ostale ocene. Takodje je bitna stvar da pojedini igraci mogu igrati na nekoliko pozicija u timu, i to da pojedini igraci imaju bolje ocene na nekim pozicijama u odnocu na njihove primarne, sto daje jos vecu mogucnost kombinovanja i taktiziranja. Ovo su neke sustinske razlike, koje su mene ove godine odvukle na Pes, ne dodajuci da se kod nas u Srbiji igraju online turniri, menager lige i uopste lige, i to po divizijama... I za kraj, novi DLC, koji ce izbaciti Konami resice jos mnogo nedostataka, i vizuelno popraviti celokupnu ocenu, a kao jednu izvrsnu novost, omogucice citerima, da na poluvremenu priznaju rezultat, bez izlazenja iz igre, sto ce drasticno smanjiti one koji izlaze pri nekom malo vecem rezultatu! U Pes-u me sa protivnikom povezuje za nekih 3-5 sekundi, dok u Fifi, cekam i cekam na protivnika!

Bice ubacen i chat, koji je jako dobro osmisljen i uradje, sve u svemu 11. oktobar je a nas pesoholicare lep dan!

Svaka cast na postu,isto mislim kao i ti.. Fifa 12 moram priznati je stvarno rasturila sve,pogotvo pes 12,tu nema dvojbe.. Ali ova nova fifa 2013,nije to to...Fifa nije napravila pomak spram 2012,ali pes jeste i to veliki..
13 godina
neaktivan
AKo je ispred pesa ajde mi onda objasni molim te objasni sitem pas sve na prvi i gol u veoma brzo roku a da ne vidis ni loptu gde se nalazi,drugouzmes loptu sa svojim igracem i samo pomeras gljivu levo desno i tvoji igraci ispadaju ko budale,jer to realnost jes al malo sutra jel to realnost sto svaki kontra napad ili duga lopta u prazan prosotr je 95 posto gol jedino ako pogodis okvir gola.

Sve toga nije bilo u fifi 12 i zato je ona po meni remek delo ovo sada je izmisljotina za koju ni oni ne znaju sta su uradili!!!!!!!!!!!!
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
KODAK17 kaže...

Ne znam na ćemu moraš biti da ti je ovakva brzina gameplaya bolja od 12. FUT je neigriv, seasons online još tako tako, a ti možeš pričati što hoćeš. Na demo se isto prigovaralo da je gameplay malčice prebrz, a još je u igri protiv kompa cijelokupni doživljaj sporiji. Ali pošto je bilo rečeno da je to stariji build, te da će u finalnoj inačici biti sporije, nitko nije očekivao ovakvu katastrofu.

Uopće nije problem izgubiti tekmu ako se izgubi od boljeg protivnika, ali izgubiti tekmu jer je apsolutno nemoguće reagirati u nekim trenucima zbog brzine, je frustrirajuće. Ne vidim poantu igranja ako mogu u svakoj tekmi napravit 20 gol šansi u 12 minuta, a isto toliko mi napravi i protivnik. Niti ima izazova, niti ima osjećaja zadovoljstva kad postigneš gol, niti je potrebno razmišljati kuda s loptom, ništa. Osvojiš loptu, stisneš A A A i onda B i u pravilu vodiš 1:0.

Netko tko igra većinom VP i offline karijeru, ovo neće toliko smetati, ali oni koji igraju samo online, a posebno oni koji igraju samo FUT su sigurno razočarani. Jedino igranje na manual spašava ovu igru u ovom trenutku, barem dok se gospoda iz EA-a ne odluče to popraviti. Ako je uopće moguće popraviti.

Jesam li ja mozda rekao da mi je bolja ovakva brzina. Citaj pazljivije, pa ces shvatiti sto sam zelio reci...Ja takodjer preferiram sporiji gameplay, volim stati na loptu graditi napad. Meni je samo cudno da poslije toliko hvale i dike sada nista nevalja.  

13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
AKo je ispred pesa ajde mi onda objasni molim te objasni sitem pas sve na prvi i gol u veoma brzo roku a da ne vidis ni loptu gde se nalazi,drugouzmes loptu sa svojim igracem i samo pomeras gljivu levo desno i tvoji igraci ispadaju ko budale,jer to realnost jes al malo sutra jel to realnost sto svaki kontra napad ili duga lopta u prazan prosotr je 95 posto gol jedino ako pogodis okvir gola.

Sve toga nije bilo u fifi 12 i zato je ona po meni remek delo ovo sada je izmisljotina za koju ni oni ne znaju sta su uradili!!!!!!!!!!!!

ne razumijem čemu takvo napadanje i pljuvanje po fifi 13. nisam ju ni kupio još ali mi se čini ko da se tu iskaljuješ jer ti očito ne paše taj stil i gameplay i nemožeš pobjedit. stvarno izgleda ko da izgubiš utakmicu pa ovdje izbacuješ frustracije. 

13 godina
protjeran
FIFA 13

Dal je itko takodjer primjetio konstatno pogadjanje stativa?
Ovo je boljka fifa-e i u prosloj verziji. A sad je jos izrazenija. Mislim da imam 3-4 stative po utakmici (nesto ja, nesto protivnik). 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

ne razumijem čemu takvo napadanje i pljuvanje po fifi 13. nisam ju ni kupio još ali mi se čini ko da se tu iskaljuješ jer ti očito ne paše taj stil i gameplay i nemožeš pobjedit. stvarno izgleda ko da izgubiš utakmicu pa ovdje izbacuješ frustracije. 

ALo ja sam malo pre odrao lika sa 10 prema 2 jel to fudbal ili vaterpolo,aj ako smes jednu na fifi 12 da vidis dal mi odgovara ili ne pa popio barem tri komada,ocito nisi igrao ili ne znas kakav je temppo igre u oravom fudbalu,ne zelim da igram fliper vec fudbal.

Da bi mogao nekog da MRZIS moras pre toga da ga VOliS!

Ovo ako je fudbalski gameplay sa loptom u prazan prostor i puf gol onda vi zamisljajte da igrate fudbal a ja cu onda kao da ispadnem los jer imam nesto pritv obvog fudbala a to sto na ea-nom forumu ljudi besne zbog toga znaci ni njima odjednom ne odgovara ovaj gameplay a vec su igrali fifu 12.TAko zato svakog ko hoce da igra oline fifu 12 moze pa da vidi koliko je jadna sada u ovom trenutku fifa 13 ako se nesto ne popravi ili promeni nekim updejtom ili sta vec!

13 godina
FIFA 13

FIFA 12 je bila revolucija i sad svi isto ocekuju od FIFA 13. Pa ne mogu svake godine stavljat novi engine i ostale đinđe minđe sta vama ne pase. FIFA ce tuci PES sve dok Konami ne promjeni engine i to je tocka. PES je goli klinac naspram FIFE koja ga sisa u svakom pogledu igre. Sta meni vrijedi prirodni pokreti CR.a ako ja sa njim opaim sa 25m i zabijem golcinu svaki put. Sta mi vrijedi igrat sa Dinamom kad sa Beqirajom drmam Benficu 3-0 na najteze. Fifa je bog i batina nogometnih igara.

Moj PC  
2 3 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice