FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.259.372
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
FIFA 13
Kako da dodam svoj grb i takve stvari vezane uz klub?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: FIFA 13
ToMisLaW kaže...

kako me zivciraju ovi ugovori...

taman skupim coina za jedan ugovor i drugima istekne...

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#h0AYdX3mnHxg3:ps3

Ako nis drugo ove bronce ces lako napunit... ja sam siguran jos par dana a onda sam naje*

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
ToMisLaW kaže...

Ako nis drugo ove bronce ces lako napunit... ja sam siguran jos par dana a onda sam naje*

mislis sa bronze  packovima?

My global position systems are vocally addressed
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo nakon jaaaaaaako puno tradeanja i dosta srece sa 2 gold packa (pato, dede) složio svoju bundesliga ekpiu:  http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#d8mdIKYKnHxG7:pc

Par savjeta za tradeove... Izaberite si jednu ligu u kojoj cete obavljati vecinu svjih tradeova, recimo ja sam uzeo bundesligu. Naučite koji igraci su recimo medu boljima sa statsima u srednje rangu i najpozeljni u momcadima i koji se mogu dobro preprodavat. Recimo primjer arnautovic i afellay, dosta je bilo ponude za buyout ili bid oko 6000 coinsa a ja sam ih prodavo onda za 8500 coinsa, znaci dosta dobra zarada, recimo dobro je preko noci ostaviti nekoliko bid-ova pa možda do jutra nešto prode i nabavi se za male novce. Silver contracts su isto dobra stvar za preprodavanje, ako ima koji boyout za 400 coinsa uzmem jer se sigurno prodaju za 600, nije puno al svaki dodatni coin dobro dode i daje daljnu mogucnost kupnje bolji igraca i vece zarde sa njihovom prodajom. Moj pocetni tim je bio slozen od igraca iz meksicke lige, imaju dosta dobrih i povoljnih igraca, nakon malo uigravanja probajte osvojit silver i mozda gold turnir, dobit koji free pack i tako dalje krenuti sa zaradom. Uz malo srece i strpljenja moze se bez previse problema zaraditi dobar coin i sloziti vrhunsku ekpu po zelji. To je sve cega se sad mogu sjetiti, nadam se da je pomoglo nekome {#}  

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako me golmani znaju živcirat, bitno da mi skidaju bombe koje idu u gornje kuteve, a prime mi nekakve jadne udarce po podu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Zašto su makeli iz igre animacije prilikom proslave pogodaka, sad samo ima ona kamera iz daljine....

I nek više izdaju patch koji će usporit gameplay.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sad me pocinje nervirati fifa al zestoko,j*** ti ja kada se izmislja topla voda umesto da su sve uradili kako jesu a brzinu gameplay-a ostavili iz fife 12 sve bi bilo ok,samo neznam sta su ovim oni dobili,zaista mi nije jsno?

Neki kazu to je bug a ja kazem jes k**c bug,znao sam da ce nesto da sjebu kada ja uzimam pre-order bas me nece nista ove godine al bas nista.
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Zaš je ovaj Ribery tako brz {#} Ne moguće ga je stić.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
EraserHead kaže...
KiCo77 kaže...
ToMisLaW kaže...

mislis sa bronze  packovima?

Ne nego sam mislio rec da je lakse ove broncane igrace napunit jer im broncani contract (najjeftiniji) daje +5 a zlatnima +1, al eo ja sam sad na aukciji kupio i gold contract za istu cijenu pa zavisi :) u bronze packu ces dobit barem 2 bronze contracta uvijek

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
gpimp kaže...

Evo nakon jaaaaaaako puno tradeanja i dosta srece sa 2 gold packa (pato, dede) složio svoju bundesliga ekpiu:  http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#d8mdIKYKnHxG7:pc

Par savjeta za tradeove... Izaberite si jednu ligu u kojoj cete obavljati vecinu svjih tradeova, recimo ja sam uzeo bundesligu. Naučite koji igraci su recimo medu boljima sa statsima u srednje rangu i najpozeljni u momcadima i koji se mogu dobro preprodavat. Recimo primjer arnautovic i afellay, dosta je bilo ponude za buyout ili bid oko 6000 coinsa a ja sam ih prodavo onda za 8500 coinsa, znaci dosta dobra zarada, recimo dobro je preko noci ostaviti nekoliko bid-ova pa možda do jutra nešto prode i nabavi se za male novce. Silver contracts su isto dobra stvar za preprodavanje, ako ima koji boyout za 400 coinsa uzmem jer se sigurno prodaju za 600, nije puno al svaki dodatni coin dobro dode i daje daljnu mogucnost kupnje bolji igraca i vece zarde sa njihovom prodajom. Moj pocetni tim je bio slozen od igraca iz meksicke lige, imaju dosta dobrih i povoljnih igraca, nakon malo uigravanja probajte osvojit silver i mozda gold turnir, dobit koji free pack i tako dalje krenuti sa zaradom. Uz malo srece i strpljenja moze se bez previse problema zaraditi dobar coin i sloziti vrhunsku ekpu po zelji. To je sve cega se sad mogu sjetiti, nadam se da je pomoglo nekome {#}  

Kakav je ovaj Feliepe Santana, mislio sam da njega dopeljam umjesto badstubera?

Jako dobar team BTW

13 godina
neaktivan
Mislio sam da je ovo fudbal ali ustavri ovo je fliper,sada mogu opusteno da kazem da je ea usralala na isti nacin kao i pes 2010 sa cuvenim TOPLOM VODOM,Da ti igras fliper fudbal to razumem ali za one koji ne znaju sta je fudbal.Sada sam izgubio bas od jedenog i izasao jer protiv tog brzog dodavanja ne mozes nista bez obzira sto je meni chemistry i te zajebancije 100.Ajos pritom imas first touch samim tim ne bi mogao fliper fudbal da igras sto u demo-u nisi mogao fliper da igras dok u UT,drugari koji nije nikada imao fliper ili nije igrao evo vam u fifi cisto da znate,sada igrao fifu 12 pa ono je pet puta bolji fudba,cak je i pes bolji od ovog sranja,igrao sam danas bas iz inata pes kod druga online na PS3,e ono je gameplay pravi,e sada sto animacije ostalo je sranje to mi i jeste bitno ali je gameplay u realnosti nekoj za razliku od fife gde je realnost na nuli pritom svi igraju UT odnosno fliper fudbal.
16 godina
neaktivan
FIFA 13

zasto mi se tesko spaja sa protivnikom ili nikako...tako mi od pocetka??

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Smece2 kaže...
gpimp kaže...

Kakav je ovaj Feliepe Santana, mislio sam da njega dopeljam umjesto badstubera?

Jako dobar team BTW

Santa je jako dobar branic, ima dobru brzinu i visinu, jak je i u skoku odličan, preporucam ga ako ga uspijes nabavit za neki bid oko 8500 coinsa

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ok, sad sam odigrao prvu online FUT partiju (turnir) i pomeo me lik odma 7:0... Jel razlika u chemistry (on je imao 90tak ja imam tipa 52, sve bronze luzeri iz ovih pocetnih packova i slicno) toliko bitna il sam ja jednostavno tako loš? Imate li kakvih savjeta kako se poboljšati? Ima li smisla opće igrati s takvom šarolikom ekipom ili da ih sve bacim/prodam i probam skupit tim iz jedne lige il štoveć...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel jako bitno da igracu paše formacija(4-4-2), mislim za Chemistry il je ipak bitnije da igraju u istoj ligi/iste nacionalnosti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 23:12 (Jabulani).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jos kada se setim pocetak kada je izasao demo,svi govorili VAU jedva cekam,al sada bolje da je nisam ni uzimao,jos ja govorio kako nije fliper gameplay ustavri on je poptuno fliper,jer da igras manual komandama u FUT-u je bolje predaj mec i izadji odatle,drugo bilo koji drugi mod je po meni cista glupost,ja sam ovo kupio da igram FUT odnsono fudbal a ne da gledam fliper.

Ovde ti nije vise potrebno drzanje L2 i drigbling sada samo levim analogom pravis zanose odnosno pomers se cika caka i eto prosao si sve igrace na malom prostoru i super dao si gol i to je kao VAu idemo dalje nema veze sa vezom,to su unisitli taj segment igre tako da odbrana aj zdravo ne verujem sada da cu da kuim vise fifu,ODNOSNO DA VIDIM STA CE URADITI 2K JER POSTOJE NEKE PRICE DA SE I ONI UMESAJU U VEZI FUDBALA!
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Jos kada se setim pocetak kada je izasao demo,svi govorili VAU jedva cekam,al sada bolje da je nisam ni uzimao,jos ja govorio kako nije fliper gameplay ustavri on je poptuno fliper,jer da igras manual komandama u FUT-u je bolje predaj mec i izadji odatle,drugo bilo koji drugi mod je po meni cista glupost,ja sam ovo kupio da igram FUT odnsono fudbal a ne da gledam fliper.

Ovde ti nije vise potrebno drzanje L2 i drigbling sada samo levim analogom pravis zanose odnosno pomers se cika caka i eto prosao si sve igrace na malom prostoru i super dao si gol i to je kao VAu idemo dalje nema veze sa vezom,to su unisitli taj segment igre tako da odbrana aj zdravo ne verujem sada da cu da kuim vise fifu,ODNOSNO DA VIDIM STA CE URADITI 2K JER POSTOJE NEKE PRICE DA SE I ONI UMESAJU U VEZI FUDBALA!

Mene kad su pitali kakva je igra ja sam objasnio ljudima da je kao retardirani blizanac FIFE 12, izgledaju isto al ovaj je retardiran.... Sto je istina... Treba tu dosta toga isploirati, al i dalje je bolja od PES-a... Malo navikavanja i bit ce ok igra valjda...

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ma samo da uspore gameplay i biće igra super. Al nije mi jasno koji su jarac ubrzavali gameplay, demo je bio dobar...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 22:21 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Može li se za ultimate team napraviti vlastiti logo te dresovi ili se baš moraju kupit od nekog kluba?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Koliko sam skuzio i neke stvari saznao, oni su jedan build prije finalne verzije narpavili sa puno sporijim gameplayem( to je vjerovatno isti onaj koji sam ja igrao) a poslje su vratili na nesto skoro kao demo, tj malo brze, ne vidim poantu u tome...al valjda ce riješit sve:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
neaktivan
Aha kako da ne oni ce da prave sto verzija a rekao si kako nemaju vrmena,gde je tu logika,i sto bi cackali tu famoznu verziju koju igras cak i ne verujem da si je imao ni dve sekunde al ajde ...Oni ovo nece resiti do novog izlaska fife a nadam se da ce do tada malo konkurecija uvidtei sansu koja se ne pruza svaki dan,a to je da ov egodine fifa je u nokdaunu a pes se budi sa nekim inovacijama ali nije ttoto jos su kockasti pokreti i da neponavljam sta sve jos!!!!
13 godina
neaktivan
FIFA 13

da li se vama desi neki mini trzaj?meni se zna desit bas maleni..sve na high rezolucija 1980x1080..ne  bi trebalo biti jer imam dobru konfiguraciju..pa me cisto zanima jel vama bude tako?hvala 

i nije lockan fps

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

da li se vama desi neki mini trzaj?meni se zna desit bas maleni..sve na high rezolucija 1980x1080..ne  bi trebalo biti jer imam dobru konfiguraciju..pa me cisto zanima jel vama bude tako?hvala 

i nije lockan fps

uključi vsync pa probaj... sve iznad 60 fps-a ti je nepotrebno

0_o
13 godina
FIFA 13
Sto se tice FUT-a nadao sam se necemu bolje, ali mi dojam kvari bas taj fitness i ugovori to me toliko zivcira nevjerovatno. Ja bi ugovore izbacio

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RedHill kaže...
Sto se tice FUT-a nadao sam se necemu bolje, ali mi dojam kvari bas taj fitness i ugovori to me toliko zivcira nevjerovatno. Ja bi ugovore izbacio

Otvori par bronce pack-ova slozi bronze ekipu(nebitan chemistry) u zamjene stavi svoju gold ekipu, i igraj onaj silver shield tourament(offline protiv semi pro kompa) tak ces si odmorit cijelu gold ekipu(znaci igras 3 partije sa gold ekipom i onda kednu sa bronze), a i dobijes ukupno oko 2000 coinsa kad odigras cijeli taj turnir(500 nagrada + coins za svaku pobjedu)
13 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
trolljegeren kaže...

i nije lockan fps

uključi vsync pa probaj... sve iznad 60 fps-a ti je nepotrebno

vsync je ukljucen..ali to je onako skroz sitno..mozda je do ati kartice?inace citao sam da se zna imat problema sa ati karticama

13 godina
neaktivan
Sve je super ali gameplay se zove jurimo se po terenu bez mozga,ne zna se ko gde udara,odbrana uopste nije kako treba znaci retardirana,znaci lopta prelece mog stopera a iza njega ni traga ni glasa od lebog beka ilidesbog znaci glupost,ne vidim svrhu TD tipa odbrane kada te vozaju ppomeranjem levog stika ko debila i plus ako je dribler onda primas gol ili kojim slucajem pogadjas stativu ili sutnes bas prejako,

U fifi 12 se znalo kada imas dobru odbranu i gde si pogresio a ovde ko da chemistry nije sto nego minus 100 krecu se po terenu ko debili a pogotov u fazi odbrane mariranje ravno idiotizmu.A pricali kako je to super,e nije nego goli k***.Ovde duga lpta svaka prolazi preko odbrane i ti mozes da se slikas,kada ti je protivnicki igrac okrenut ledjima loptom on bukvalno okrece mog igraca ko ringispil i normalno primam gol bez obzira da li se radilo o extra defanzivcu ili na drugoj strani o nekom prosecnom igracu.I kada mi neko kaze da je to bug onda bolje da su igricu bacili u kantu i izvinuli se da nisu odradili posao kako treba.
15 godina

a sad se vratite par stranica nazad i citajte kako ste je veliko nahvalili...

13 godina

To i je bit FUT-a da je kompliciran, i da izvlaci max iz tebe..fitnes i contracti su ti minimum, a poslje dolazi healing..i karte za moral. Ja sam utuko vec preko 40 sati u FIFU 13 pise mi na originu, i prezadovoljan sam...igrao sam danas protiv frenda frendlie online amtcheve, i osvojio 2 pehara zasad...sad idemo u season 3...vodio me 6 bodova( 9 potrebno za pehar) a ja nula i pobjedio ga 3 zaredom :)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
neaktivan
FIFA 13

kako me zivcira u FUT-u kad me spoji sa frajerom sve gold-rare igrači sam chemistry 100..a ja tek došo u 4 diviziju sa samo 1 zlatnim igračem, i nomrlano da me razguzi 5:0..

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice