FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.277.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
Re: FIFA 13
ajdin99 kaže...
rookica19 kaže...

meni je otišla matična, pa ću van se ja pridružit oko 28.10 :(

sta joj je bilo ?

zaspala

prigorila

Som la gent blaugrana
15 godina
FIFA 13

Prvi gol koji sam dao na manual, a da nije iz penala ili kornera {#}. Baš sam ponosan. Online seasons igram i zasad stvarno nema čekanja na pronalaženje igrača.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 11:56 (Hexfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Prvi gol koji sam dao na manual, a da nije iz penala ili kornera {#}. Baš sam ponosan. Online seasons igram i zasad stvarno nema čekanja na pronalaženje igrača.

daj mi samo objasni kako si ti vec 63 lvl XD

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
17 godina
FIFA 13

Kad će više taj crack izać', za PES ima a za FIFU ne.Pa nije fer. {#}

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Smetaju me dvije stvari u Fifi 13:

1. Prebrz gameplay, nije mi jasno zašto su išli toliko ubrzavati igru.

2. Imam dojam da igrači lebde nad terenom. Na nekim terenima je to manje izraženo, dok na nekima je više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
strbi kaže...
Hexfire kaže...

Lvl mi je ostao od 12-ice. Super stvar jer sam odmah mogao do svega u katalogu.

16 godina
neaktivan
FIFA 13

evo moj team:

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#h0AYdX3mnHxg3:ps3

kupujte svi lovrena jeftin je :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iggy81f kaže...
simo97 kaže...
Cofinho kaže...
simo97 kaže...

Kako sada stvari stoje ja cu igrati samo demo posto full igra nece jos izgleda {#}

Full igra je vani vec par dana.

Ali nema cracka. Jeste izasla za vas ali za nas koji nemamo para za original jos nema.

Igrao bi igru, ali ne bi platio. A za cigarete imaš ... zato idi na neki warez forum i tamo kukaj.

Cigrete u zivotu nisam probao nit hocu. A da imam bolji komp mozda bi i kupio igru. A ti bote prestani vrijedjati, ja samo zelim da igram fifu to sto nemam para je moja stvar!!!

14 godina
neaktivan
Hojs kaže...
simo97 kaže...
Cofinho kaže...
simo97 kaže...

Kako sada stvari stoje ja cu igrati samo demo posto full igra nece jos izgleda {#}

Full igra je vani vec par dana.

Ali nema cracka. Jeste izasla za vas ali za nas koji nemamo para za original jos nema.

Ako ne možeš dati 200 kn za igru koju toliko čekaš i za kojom tolikom vapiš onda ju ni ne zaslužuješ igrat. 

I nije istina da nemaš tih 200 kn, a imaš komp koji ju može pokretati?

I sto vise igru igram na very low i imam micro stutering i to je jos jedan od razloga zasto ne kupim igru.

14 godina
neaktivan
Pas22 kaže...

Ja imam 15 godina, tek sam u srednjoj skoli (i to ne bas lakoj) tako da 200kn meni nije bas malo, a druga stvar, ja bih igru kupio, ali s obzirom na to da dnevno ne mogu vise od sat vremena provoditi na kompu upravo zbog skolskih obaveza 200 kn je previse da bi tako potrosio.

Ovako bi usao jednom tjednom kad mogu i bacio koju tekmu 30-40 min, i inace, i fifu 11 i fifu 12 sam kupio.

Takodje imam 15 godina i idem u tesku srednju skolu, a fifu hocu da igram samo zato sto je pes OCAJANN.

13 godina
neaktivan

Iskreno meni je u fifi 12 odbrana bila katastrofalna jer je bio drugaciji sistem u odnosu na 11-cu,u fifi 13 su napravili to da ako imas nekog opasnog driblera,gotovo ko u mesijeom stilu prolazis kroz odbranu ali o mi se i desavalo u 12-ci dok nisam savladao odbranu,sada je teze dati gol iz finese suta sa 16 metara,drugo ne svidja mise u 12 a to je ako igras sa pet u odbarni branis ko neka curica a to me odmah podseca na SPECIJALNOG MURINJA,JEDNOSTAVNO TO NIJE FUDBAL. po meni.ovaj gameplay je bukvalno drugacije filozofije u odnosu na fifu 12 ali totalno,jer to mogu sa pravom da kazem jer imam 150 dana igranja fife i to mnogo ali mnogo sati.Ti si znao gde i kako da se postavis u odbarni jer nije bilo kompletnog driblinga kao sada,drugo svaki igrac je savrseno primao loptu u fifi 12 i samim tim ulije ti sigurnost da neces pogresiti dok ovde nije tako mislim na fifu 13.

Recimo dupli pas u fifi 12 i fifi 13 se bas razlikuju tacno osetis onaj cug kada treba da se otvoris dok to u fifi 12 nije izrazeno toliko vec traljavo.Korneri u fifi 12 skoro pa kao penal dok ovde nije,

Ja mogu da kazem da sam poce4tbik u ovoj fifi jer je totalno drugacija od predhodne a to sto se igra prenosi sa gola na gol pa gledaj te malo tekme po tv-ima sta tamo igraju peske fudbal,ili da naletim na ekipu kao sto je celzi u fomraciji koju je igrao protiv barse i slicno ma vazi najvise sam voleo da cepam one likove koji igraju kao cke sa pet u odbrani.

Izvini a gde je neko video kada igrac ide u punom naletu sa loptom prema golu da ga neki igrac koji se zaleteo na njega da mu uzme loptu jer u toj situaciji ispadne ko budala.

Pa pogledaj te zasto svi igraju protiv barse bunker da ih mesi i ostala druzina ne bi napunila sa 4-5 razlike.

Kao sto sam rekao fifa 13 je totalno drugacija cak sta vise sve ono sto je meni smetalo u fifi 12 to je sada popravljeno u fifi 13,kod mene nikada neces videti da se ja tu branim sa deset igraca u formaciji i slicno jer ja jednostavno volim dinamiku,dribling,dobar udarac sa distance,a ne ko u fifi 12 svaki oput kada dodjem na 16 metara u 90% slucajeva finese sutom je gol bez obzira dal stao noyer ili casiljas na golu,dok ovde tacno vidis razliku u kvalutetu golmana,kod bronzanih mozes da das gol sa 30 metara lagano jer je golman sam po sebi naziv ti sve govori dok recimo manandi ili slicnom golmanu hoces ali juce.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 13:25 (Red_Star_Forever).
15 godina
neaktivan

@Hexfireova recenzija

Slažem se u potpunosti s tobom. Igra je abnormalno brza na Ultimate Teamu, pogotovo kad je chemistry na 100 i svaki suparnički a i moj igrač ima pace prek 85. Lete ko zečevi. I through pas je isto tako prejak. Al malim naštimavanjem kontrola i postavljanjem game speeda na low igra postaje uživancija. Isto tak me živcira što ea nije omogućio da u custom lobijima sami namještamo kontrole za sve kak hoćemo već imamo tri opcije, od kojih u semi je through pas asisted.

balkan-gaming.net - NBA, PES i FIFA online
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 13:19 (eZo).
13 godina
neaktivan
pa to nije bilo ni u fifi 12 UT timu pa neznam sto bi bilo sada,meni igraci se ponasaju sasvim normlano,sta ti ocekujes kada mesi krene u sprintu da deluje sporo ili sta ne razumem,pa on na tv-u kada krene u punom ritmu kamera ne moze da ga isprati pa moraju da je udalje,ili recimo neymar kada krene u spinrtu da deluje da je spor a nije,malo mi to sve cudno al ajde.
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo mog teama iako igru nisam kupio, znaci sve novce dobio od tradea.
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#jYwzazT5nHxi5:pc

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 13:48 (Rayz00).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
strbi kaže...
Hexfire kaže...

Level 63 je zato što se level prenosi iz Fife 12. Što je meni osobno glupo.

15 godina
Praetorian1 kaže...

Donekle se slažem da je malo bezveze. Ali, jako mi je olakšalo sam početak u FUT-u, pa me ne smeta toliko. Također, 12 sam igrao praktički svaki dan prošle godine i uspio do lvl 63. Trebali bi malo povećati količinu xp-a koja se dobiva..

16 godina
Praetorian1 kaže...
strbi kaže...
Hexfire kaže...

Očito si nizak level pa ti je glupo. Da si puno truda uložio, tj puno sati igranja u 12icu kao što su neki od nas, onda bi cijenio to što ti se to na neki način sad isplatilo ;)

šumski put je bio ravan.
13 godina

Mah, tja sustav sa lLVIma i EXp-om je retardiran, koliko puda bi mi pukla konekcija, ili serveri nebi radili, i izgubio bi nas koliko EXP-a, tako da sam siguran da sam u dvanesci izgubio sigurno 10-15 lvl-a, a u trinesci vec jedan...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
16 godina
TheDarkSide kaže...

Mah, tja sustav sa lLVIma i EXp-om je retardiran, koliko puda bi mi pukla konekcija, ili serveri nebi radili, i izgubio bi nas koliko EXP-a, tako da sam siguran da sam u dvanesci izgubio sigurno 10-15 lvl-a, a u trinesci vec jedan...

Nije levele tako lako pumpati da ti razne diskonekcije oduzmu 10 - 15 levela. Btw bar ja znam kako je to kad ti pukne veza, cijelu Fifu 12 sam se borio sa konekcijom. {#}

šumski put je bio ravan.
14 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#hjnVdlUynHxne:pc

Zanemarite fitnes (kupio sam kartice ali ih jos nisam stavio).

Schweini je na aukciji, nadamo se nekim dobrim parama :D

0 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...

Evo sad nakon par dana konstantnog igranja, jedne malo realnije recenzije i posipanja pepelom zbog izjave da je ovo naprednija, ispoliranija i bolja FIFA 12.

P.S. Molim one koji igraju samo na manual, ili barem one koji bi rado počeli da mi se jave na pp ili preko origina da znam koga zvati za friendly tekme. 

Nisam igrao FUT, zbog nekih sitnica mi se neda pa neznam kakav je gameplay.

Što se tiče igre na manual, to je za mene jedini način kako bi se fifa trebala igrati. Nema u manualu akcija koje traju 2 sekunde, tj. ima ali su jako rijetke i na njih si ponosniji nego na gol.

Igram seasons online, tražim protivnike isključivo na manual i drago mi je da ih ima puno više nego u fifi 12.

Od frendova imam samo dreammakera koji igraju fifu i zajedno smo odigrali i fifu 12 a i ovu ćemo sve na manual i finese shot je VETO, i tako je jako zabavno.

Asisted način igranja mi je nepojmljiv. Ne kužim kak je nekome dobar osjećaj zabit gol koji je zabio komp umijesto tebe, dodat odličan pas koji nisi ti dodao itd. .

Teško je krenuti igrati na manual, frustrirajuće, ali kad se navikneš nema boljeg gameplaya od ovog.

Ima u seasonsu puno početnika na manual pa igraj i uživaj. 

Odigrat ćemo koji online friendlies, poslat ću ti na pp origin acc.

Čujemo se..

16 godina

@Hexfire - nemoj protiv dade jer si na*ebo {#}

šumski put je bio ravan.
13 godina
dreammaker kaže...
TheDarkSide kaže...

Nije levele tako lako pumpati da ti razne diskonekcije oduzmu 10 - 15 levela. Btw bar ja znam kako je to kad ti pukne veza, cijelu Fifu 12 sam se borio sa konekcijom. {#}

Ma sta nije, odigrao sam masu utakmica u FIFI 12 offline, karijer mode ili nesto, pobjeda je oko 300 bodova...tokom utakmice mi se desi diskonekt, zavrsim utakmicu, rekonektam se na ea sport servere, nigdje tih 300 bodova, izgubili se, i tako nek ti se desi 20-30 puta eto:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
16 godina

Kaj ne? :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 15:39 (DadoZG).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Neda mi se naravno čitat sve postove al sam naravno pročitao o ćem se radi,fifa 13 će ti po mom radit zato jer moj bratić vrti fifu 13 na puno slabijem sistemu(slabija konfiguracija),a ti imaš dosta jak komp za takvu igru,stoga... :)

Pohađam 21.gimnaziju(končar) iliti Elektrotehničku školu zagreb,smjer:tehničar za ele. strojeve s primjenjenim računalstvom :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Očito si nizak level pa ti je glupo. Da si puno truda uložio, tj puno sati igranja u 12icu kao što su neki od nas, onda bi cijenio to što ti se to na neki način sad isplatilo ;)

Ja sam level 53 u Fifi 13, prema tome nisam bio nizak level u Fifi 12 tako da... :)

Meni bi bilo zanimljivije dizat level s 0, a ne da sam već level 53 u Fifi 13, a nisam igru praktički ni zaigrao...

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ako mislim igrati UT kolika je razlika odnosno jel se isplati onda uzimati običnu verziju naspram skuplje ultimate team verzije(jesam li u startu i dugoročno u velikom hendikepu).

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 16:34 (Đapa club).

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13

Upravo sam kupio Kaku 4-1-2-1-2 za 2000 buy now {#}

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Jučer sam dobio igru za ps3 i ni sam neznam kakvi su prvi dojmovi, sve je ok novi potezi TD puno bolji grafika bolja ALI postoji nešto što nije dobro a to je brzina igre.mislim da im ova suluda brzina na slow nije trebala prebrza je i lopta i igrači i šutevi i sve ostalo red star je u pravu.Mislio sam da je taj problem riješen na pc-u putem patcha ali nije možda će se taj problem riješiti i na konzolama tim putem al zasada je ovo veliki propust i mislim da bi svi mi trebali više pisati o tome,a ne o nebitnim stvarima.

2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ma da sve oni to samo kopiraju Pes-ove i samo ih malo prepravljaju to i ja radom na gta

Antoni

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice