FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.277.284
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Pozdrav,moze li se ikako kupiti fifa 13 key preko diners kreditne kartice?ako da,gdje?hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 13
simo97 kaže...

Kako sada stvari stoje ja cu igrati samo demo posto full igra nece jos izgleda {#}

Jadan ti.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

pozz! kako mogu istrčat iz živog zida i dal je moguče svađat se sa sucem kao što je pisalo u najavi?? hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.futhead.com/fifa/players/8461/#.UGmraU0QaqI

Nabavio sam ga za 300, sad neznam dal da ga prodam ili da ipak zadržim :D Futhed kaže cijena oko 8k a na marketu su samo dvojica i jeftiniji je 15k buy now 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Čisto da znate ona ponuda Battlefield 3+B2K i BC2+Vietnam i FIFA 12 još vrijedi :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo poceo sam i ja igrat Ultimate team i sad imam hrpu debila na okupu :D

Sta za pocetak? Rasprodat sve te broncane igrace i uzet druge broncane iz određene lige preko aukcija? Na pocetku sam mislija da moram kupit 1 paket, a zapravo su mi oni darovali, pa sam potrosija 400 coinsa bezveze.

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hoće li cijena keya za FIFU13 pasti za nekoliko mjeseci?

I je li netko prodaje key za FIFU12?

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 18:07 (Defa.psd).
15 godina
neaktivan
marek52 kaže...

pozz! kako mogu istrčat iz živog zida i dal je moguče svađat se sa sucem kao što je pisalo u najavi?? hvala

R2 i strelicu za naprijed i živi zid ti se pomiče. Kad te sudac skuži počne se svađat s tobom.

A ljudi koji igraju manual, na ovom forumu u mom potpisu se skupilo već 15-ak ljudi za turnire i lige sa semi postavkama svega osim through pasa i lob pasa koji su na manual. Nije čisti manual al je i dalje puno bolje i zahtjevnije neg asisted. Turnire počinjemo u nedjelju a ligu ćemo kad nas se skupi više.

balkan-gaming.net - NBA, PES i FIFA online
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 18:03 (eZo).
13 godina
neaktivan
eZo kaže...
marek52 kaže...

R2 i strelicu za naprijed i živi zid ti se pomiče. Kad te sudac skuži počne se svađat s tobom.

A ljudi koji igraju manual, na ovom forumu u mom potpisu se skupilo već 15-ak ljudi za turnire i lige sa semi postavkama svega osim through pasa i lob pasa koji su na manual. Nije čisti manual al je i dalje puno bolje i zahtjevnije neg asisted. Turnire počinjemo u nedjelju a ligu ćemo kad nas se skupi više.

haahahahahah prejako, i sta bude kad ti sudac shvati ?

Neka diskvalifikacija, nekome crveni :D ?

15 godina
axest kaže...

Sta za pocetak? Rasprodat sve te broncane igrace i uzet druge broncane iz određene lige preko aukcija? Na pocetku sam mislija da moram kupit 1 paket, a zapravo su mi oni darovali, pa sam potrosija 400 coinsa bezveze.

Probaj tako, nabavit igrače iz iste lige da nabiješ chemistry i počni igrat seasons.

Pas22 kaže...
eZo kaže...
marek52 kaže...

Mislim da te prvo samo upozori, a nakon toga možeš i žuti dobiti. Ovo svađanje vrijedi samo ako imaš kinect pa ga psuješ putem glasovnih naredbi, nije sad da na kontroleru imaš kombinaciju tipki kojom stjeraš suca u 3pm.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
axest kaže...

Probaj tako, nabavit igrače iz iste lige da nabiješ chemistry i počni igrat seasons.

Pas22 kaže...
eZo kaže...
marek52 kaže...

Mislim da te prvo samo upozori, a nakon toga možeš i žuti dobiti. Ovo svađanje vrijedi samo ako imaš kinect pa ga psuješ putem glasovnih naredbi, nije sad da na kontroleru imaš kombinaciju tipki kojom stjeraš suca u 3pm.

ahahahahahahaahha, ne mogu virovat da su i to stavili, nigdi nisan vidija to na netu..

i onda ljudi kazu pes, pa tamo ne mogu ni ljevo-desno micati zivi zid a ne unaprid :D

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Koja je shema sa ovim managerima u FUT-u? Po cem se oni razlikuju međusobno? Recimo npr, dobio sam u packovima rare Di Mattea i gold Jol-a, i osim sto mi je ocito da imaju razlicite formacije, jedan ima 3% na contracts i 0% team talk a drugi obrnuto. Al kaj opće predstavlja to contracts i team talk?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cofinho kaže...
simo97 kaže...

Kako sada stvari stoje ja cu igrati samo demo posto full igra nece jos izgleda {#}

Full igra je vani vec par dana.

Ali nema cracka. Jeste izasla za vas ali za nas koji nemamo para za original jos nema.

13 godina
neaktivan

E da, zna li se kad bi mogao bit crack vani ?

14 godina
neaktivan
simo97 kaže...
Cofinho kaže...
simo97 kaže...

Ali nema cracka. Jeste izasla za vas ali za nas koji nemamo para za original jos nema.

Igrao bi igru, ali ne bi platio. A za cigarete imaš ... zato idi na neki warez forum i tamo kukaj.

Hasta La Victoria Siempre
15 godina
neaktivan
simo97 kaže...
Cofinho kaže...
simo97 kaže...

Ako ne možeš dati 200 kn za igru koju toliko čekaš i za kojom tolikom vapiš onda ju ni ne zaslužuješ igrat. 

I nije istina da nemaš tih 200 kn, a imaš komp koji ju može pokretati?

15 godina
MBuda kaže...

Koja je shema sa ovim managerima u FUT-u? Po cem se oni razlikuju međusobno? Recimo npr, dobio sam u packovima rare Di Mattea i gold Jol-a, i osim sto mi je ocito da imaju razlicite formacije, jedan ima 3% na contracts i 0% team talk a drugi obrnuto. Al kaj opće predstavlja to contracts i team talk?

Oni sa contract bonusom su vredniji. Što više ih imaš to bolje. Contract bonus se zbraja do maksimalno 50%. Kad stavljaš igraču ugovor, zaračuna se i bonus od managera. Znači, ako kupiš ugovor koji daje 10, a imaš 50% contract bonusa, taj ugovor će dati 15 utakmica igraču. Trenutno, ako nemaš para, za Di Matea možeš dobiti dosta coinsa. Između 5-10k vjerojatno.

Team talk funkcionira na isti način, ali za moral. Pošto se moral kartice daleko rjeđe koriste i same po sebi nisu nešto pretjerano korisne, manageri samo sa tim bonusom su od malo koristi.

15 godina
neaktivan
Pa kolega, ne plaćaju svima starci hranu, ne peru svima starci odjeću, recimo možda dečko vozi pa nema za gorivo (mene duša zaboli kad čujem cijene). Možda ima mal džeparac pa ne može ju kupit, možda pak nema karticu, a možda mu treba za školovanje. Moraš gledati na stvari iz drugačijih perspektiva.
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
MBuda kaže...

Oni sa contract bonusom su vredniji. Što više ih imaš to bolje. Contract bonus se zbraja do maksimalno 50%. Kad stavljaš igraču ugovor, zaračuna se i bonus od managera. Znači, ako kupiš ugovor koji daje 10, a imaš 50% contract bonusa, taj ugovor će dati 15 utakmica igraču. Trenutno, ako nemaš para, za Di Matea možeš dobiti dosta coinsa. Između 5-10k vjerojatno.

Team talk funkcionira na isti način, ali za moral. Pošto se moral kartice daleko rjeđe koriste i same po sebi nisu nešto pretjerano korisne, manageri samo sa tim bonusom su od malo koristi.

Hvala na objašnjenju. Jedino nisam siguran da li sam dobro skužio ovo sa zbrajanjem, jel se zbraja od svih manager kartica koje imam u klubu ili samo od aktivne?

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja imam 15 godina, tek sam u srednjoj skoli (i to ne bas lakoj) tako da 200kn meni nije bas malo, a druga stvar, ja bih igru kupio, ali s obzirom na to da dnevno ne mogu vise od sat vremena provoditi na kompu upravo zbog skolskih obaveza 200 kn je previse da bi tako potrosio.

Ovako bi usao jednom tjednom kad mogu i bacio koju tekmu 30-40 min, i inace, i fifu 11 i fifu 12 sam kupio.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

Pozdrav,moze li se ikako kupiti fifa 13 key preko diners kreditne kartice?ako da,gdje?hvala unaprijed

bilo tko?

14 godina
neaktivan

Kupio sam key sinoć oko 10 i poslali su mi ga danas ujutro u 7:37 malo je bilo duže zbog nedjelje no svejedno nisam mogao ranije instalirat..

14 godina
FIFA 13

Nemogu se spojit na EAS FC i UT... faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak.. webapp radi, a do sad je i sve ostalo radilo :(

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13
Jel mi netko moze poslati linkove do jeftinih XBOX-ovih kontrolera, naravno orginal ne rabljeni. Mozete ovdje postati ili na poruke ili na email: redhillunited@net.hr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Nemogu se spojit na EAS FC i UT... faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak.. webapp radi, a do sad je i sve ostalo radilo :(

Isti problem i kod mene...Nemogu se spojit na EAS FC

15 godina
MBuda kaže...
Hexfire kaže...
MBuda kaže...

Hvala na objašnjenju. Jedino nisam siguran da li sam dobro skužio ovo sa zbrajanjem, jel se zbraja od svih manager kartica koje imam u klubu ili samo od aktivne?

Od svih naravno. Manageri imaju po 1, 2 ili 3% contract bonusa, nema ni jednog sa više. Ja npr, trenutno imam oko 15 managera što mi daje 26%.

15 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Pa kolega, ne plaćaju svima starci hranu, ne peru svima starci odjeću, recimo možda dečko vozi pa nema za gorivo (mene duša zaboli kad čujem cijene). Možda ima mal džeparac pa ne može ju kupit, možda pak nema karticu, a možda mu treba za školovanje. Moraš gledati na stvari iz drugačijih perspektiva.

Da, jer su video igre osnovna ljudska potrebština pa treba imati razumjevanja...

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Dobio zlatni paketic (za onih 12 zadataka), cak sam zadovoljan mogo bi dobit kojih 6-7k za dva igraca koji su na tradeu.

Inace ovo je moja ekipa (sad sam tek poceo zaradjivat, pa cu kupovat jos neke igrace i namjestat im ovu taktiku)

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#eTXLu7dunHwIz:pc

Daj mi recite jel postoji sansa da promjenim ime ekipe (ne squada vec prvo ime)

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 21:20 (CroChef).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

kako sam se zajebnul što nisam kupio ultimate edition,svaki tjedan jedan gold pack {#} a neš ti 40 kn razlike

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
EraserHead kaže...

kako sam se zajebnul što nisam kupio ultimate edition,svaki tjedan jedan gold pack {#} a neš ti 40 kn razlike

Ja nisam uzeo UE zato sto sam mislio odmah kupit jedno njih 10-20 a ne da cekam 6 mjeseci... na kraju zajeb -> iskljucili fifa pointse :( + sad mi uopce neradi ultimate team pa se samo zajebavam po web appu

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 21:25 (KiCo77).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice