FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.277.712
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
FIFA 13

Polako ali sigurno mi idete na onu stvar sa ponavljenjem pitanja što se dobije s Ultimate edition. Barem 10 puta je odgovoreno u zadnjih 5-6 stranica. Ako ste vi lijeni čitat ili 3 minute guglat, e pa onda sam i ja lijen ponavljat jedno te isto kao papagaj.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13

Svi vi koji ste zainteresirani za još bolje iskustvo i zabavu, prijavite se u online FBS ligu, putem linka. Zabava je zagarantirana, a i natjecateljskog duha ne nedostaje. Požurite i uzmite što prije dobre klubove, da preduhitrite protivnika. Sretno.

FBS Administracija

www.fifa-onlineliga.com.hr

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Mjenjate li user game customisation u offline modu kad igrate?

2 Da
5 Ne
Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 12:28 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 13
pajdek kaže...

Svi vi koji ste zainteresirani za još bolje iskustvo i zabavu, prijavite se u online FBS ligu, putem linka. Zabava je zagarantirana, a i natjecateljskog duha ne nedostaje. Požurite i uzmite što prije dobre klubove, da preduhitrite protivnika. Sretno.

FBS Administracija

Kad odlučite složiti manual ligu javite se. Ima nas sasvim dovoljno..

šumski put je bio ravan.
15 godina
dreammaker kaže...
pajdek kaže...

FBS Administracija

Kad odlučite složiti manual ligu javite se. Ima nas sasvim dovoljno..

Podržavam ovo, bar bih malo mogao vježbat manual. Ovako ne vidim neku veliku poantu te lige. 

13 godina
protjeran

Kako mislite manual..pojasnite malo..lako to promjenimo

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako je jadno složen ovaj Trade Offer...Možeš mijenjat samo s osobama na Friends listi.

Totalna pušiona,jer imam neke zlatne koje bi rado mijenjal a nemogu ih prodat...Grrrrrr

0 0 hvala 0
15 godina
pajdek kaže...

Kako mislite manual..pojasnite malo..lako to promjenimo

Da su sve kontrole postavljene na manualno. I dodavanje, i ubacivanje i pucanje. Problem s tim ti je pak što većina ljudi igra samo na assisted i treba strpljenja i vježbanja da se svlada manual.

13 godina
protjeran
FIFA 13

pa mogu stavit manual..

0 0 hvala 0
15 godina
ll2p kaže...

Kako je jadno složen ovaj Trade Offer...Možeš mijenjat samo s osobama na Friends listi.

Totalna pušiona,jer imam neke zlatne koje bi rado mijenjal a nemogu ih prodat...Grrrrrr

Odkud ti to?

Možeš ponuditi igrača kao trade bilo kome. Inače ne bi imalo ama baš nikakvog smisla.

@pajdek

Dogovori se s ljudima koji su se već prijavili pa ak su oni ok s tim, prijavit ću se. Ma ok je izaći ljudima u susret, samo kažem, osobno ne vidim smisla pridružit se. Ako bi se igralo na manual only onda bih ušao. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 13:18 (Hexfire).
13 godina
protjeran
FIFA 13

ja inače igram na manual..al sam pokušao ljudima izaći u susret

0 0 hvala 0
17 godina

Gdje je sad najjeftinije kupiti fifa 13 key?

BF3:crna_bandera
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
ll2p kaže...

Odkud ti to?

Možeš ponuditi igrača kao trade bilo kome. Inače ne bi imalo ama baš nikakvog smisla.

Da, ali jesi li probao ti ponudit igrača nekome u zamjenu? Meni to neda, pojavljuje mi se poruka da je trade offer dozvoljen samo među osobama na friends listi...

13 godina
neaktivan
pa koje igrace nudis?
15 godina
ll2p kaže...

Da, ali jesi li probao ti ponudit igrača nekome u zamjenu? Meni to neda, pojavljuje mi se poruka da je trade offer dozvoljen samo među osobama na friends listi...

Hmmm, daj mi sekundu pa ću provjerit. Na 12 se je moglo tako. Jedino što mi pada na pamet je da su isključili to radi gold spammera.

EDIT: Da, u pravu si. Nisam znao da su to promijeniti. Ovo što sam naveo mi je jedino logično objašnjenje za to. Ako te to išta tješi, trade offer je jako malo bio korišten i prije, barem u mom slučaju. Mala je šansa da ćeš mi ponuditi igrača koji mi baš treba. Radije uzmem pare, pa ga kupim sam u točno onoj formaciji i poziciji koju trebam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 13:23 (Hexfire).
13 godina
protjeran

Key4Game na facebooku

14 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
pa koje igrace nudis?

M'Villa u formaciji 4-2-2-2 i Di Maria u formaciji 4-5-1

Tražim Podolskog ili Ozila ili Hummelsa

14 godina
neaktivan
FIFA 13

jel moguće da se opet ne mogu igrat online frendlies ?!   

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 13:47 (Smece2).

3 0 hvala 0
15 godina

Svaka čast. Ovaj Reus izgleda savršeno bar po statsima. 

16 godina
Hexfire kaže...

Svaka čast. Ovaj Reus izgleda savršeno bar po statsima. 

Predobar je Reus... Vrijedi svakog coina....

13 godina
neaktivan

:P

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 14:32 (maidkoric).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Citam ove postove svaki Boziji sat,
crack ocekujemo i ja i moj brat.
Nikakvih vesti za njega nema,
ni da ce biti a ni da se sprema.
Za godinu nek' bude bar neka kazu,
umesto da cute ili da nas lazu.
Sve pobrisah da bi' igrao FIFU,
osta samo Winamp i da slusam Tifu.
Da djubrad 'oce pare, jasno se vidi,
cekajuci pirate i PES ce da mi se svidi.
Valjda cu ga docekati u ovome veku,
'ebem li vam sunce i vama i crack-u! LOL :)     

ovu pjesmicu nisam smilsio ja...al svaka cast onome ko jeste!

13 0 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Dali je moguće promjenit brzinu gameplaya ?

Pa zar nisi više puta ponosno rekao da te fifa niti mrtvog ne interesira?

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2012 14:41 (movie).
15 godina
FIFA 13

Je, baš su đubrad. Ulože milijune u razvoj igre, licence i promociju i onda imaju obraza da nam sve to ne daju besplatno. Pa kamo ide ovaj svijet...

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...

Je, baš su đubrad. Ulože milijune u razvoj igre, licence i promociju i onda imaju obraza da nam sve to ne daju besplatno. Pa kamo ide ovaj svijet...

Pa budu kad izadje FIFA online :D

13 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Gdje je sad najjeftinije kupiti fifa 13 key?

kako sam primjetio, ovdje je najjeftnije --  http://www.cdkeydeals.com/ea-origin-games/fifa-soccer-2013-ea-origin-key.html

tu sam ja kupio :)

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Inače sam igral Fifu 12 već od prije al onak s frendom bezveze. Sad sam si skinul Fifu 13 za xbox pa me zanima dal se mogu radit kakve fintice i s čim ? Jučer smo frend i ja igrali ali kad bi mu htel ukrasti loptu onda se samo zaletavamo u igrače, tak mi je malo bezveze. I još jedno pitanje, dal se može s xbox live-a skinut Dinamo i neki ostali klubovi?

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako sada stvari stoje ja cu igrati samo demo posto full igra nece jos izgleda {#}

0 2 hvala 0
13 godina
simo97 kaže...

Kako sada stvari stoje ja cu igrati samo demo posto full igra nece jos izgleda {#}

Full igra je vani vec par dana.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice