FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.435
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Sad sam imao dobru tekmu online, Liverpool protiv Borusije D. Dobio sam 2:0. Zabili su Shelvey i Suarez.

Što više igram sve više uviđam da je ovo najbolji nogomet virtualni koji sam igrao. Svaka čast EA.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Hojs kakva je brzina kod tebe na xboxu

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Pozdrav, novi sam na ultimate teamu, može par savijeta za početak iganja, kako početi, kako na početku sastaviti dobru momčat, koje tip mečeva se najviše isplati igrati?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo prošlo je već dva dana vi vjerujem svi uživate u igri, a ja sam ladno ispušio i nije mi došao key sa eplati kojeg sam uredno platio i NITKO mi ne odgovara sa njihovog maila...

Zanima me gdje bi ih mogao najbolje izreklamirati?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ljudi meni igra crasha svaki put kad iden loadat Game data ,tj oni username,kaže autosave is on i crasha na desktop,tako moran svaki put radit novi profil kad ulazin u igru a i online mi isto crasha kad ga iden upalit...

Znali tko neki fix ?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Jel imas neki dokaz da si sve uredno platio i odakle?I dali si dobio neki informacijiu da su oni primili pare i da ocekujete codove?
16 godina
neaktivan
Zna li itko zašto mi je na H2H zasivljena ranked opcija kad tražim meč?
Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Jel imas neki dokaz da si sve uredno platio i odakle?I dali si dobio neki informacijiu da su oni primili pare i da ocekujete codove?

Imam naravno, ali evo prije nekoliko minuta mi je stigao kod, a nakon što su ga poslali su mi odgovorili na mail i rekli da su svi kodovi poslani i kao šta ja tražim!

haha budalaština, nikad više ovo.

ugl skida se fifa 13, vidimo se na terenima ;)

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Kad vidim kako pisete o igri dodje mi da ju kupim odmah :(

I zato da mogu online, a ipak je i prema EA teamu posteno da se uzme original jer su stvarno napravili odličan posao..

Steta sto nemam bas vremena za igru pa mi se original stvarno ne isplati :((

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Vidim da su vratili par starih pjesmi u FIFU 13 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pas22 kaže...

I zato da mogu online, a ipak je i prema EA teamu posteno da se uzme original jer su stvarno napravili odličan posao..

i ja sam takodjer uzeo original zbog online igranja ali je stvar isita kao i u fifi12.portovi su mi open koji trebaju biti ali ne pomaže puno.

od 30 tekmi on kaže da je našao protivnika i odma prekine u 20 slučajeva,8 slučajeva udje u igru i kad trebaš krenut te izbaci van pa moraš čekat dok on nešto determining i tek u možda dva puta odigraš tekmu s tim da je lag vrlo lako moguć.

znam i po pola sata čekat da zaigram a od 5 tekmi koje igram u tri ima laga da mislim da ću dobit epi napad. igram samo seasons

Stranice su trenutno nedostupne.
16 godina
FIFA 13

Ja se još hebeno ne mogu sign in-at, ea support kaze da je sve u redu, al kad nije i ne radi. kad upisem key u igri piše THE EA SERVERS ARE NOT AVAILABLE. nešto mi bloka, firewall sam iskuljcio, ruter podesio ne znam u cem je problem, hebeno sam sve probal vec stvarno gubim živca. i kad neki bezvezni key napamet upisem ne izbaci error WRONG KEY ili nesto nego isto THE EA SERVERS ARE NOT AVAILABLE.-.- 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

stigaooooo je key. ajmoooo sad skinut :D
dali su mi i key za witcher 2 zbog kasnjenja. Isprika prihvacena :)
ako netko zeli witcher 2 za male pare njegov je :D 

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Očito su i meni poslali key za mass effect 3 iz istih razloga?

16 godina
neaktivan
Radijator kaže...

vjerovatno, ajde posteno od njih

13 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...
Radijator kaže...

A šta ću s time...i dalje sam ljut što sam čekao dva dana :D

15 godina
neaktivan
FIFA 13

http://answers.ea.com/t5/FIFA-13/FIFA-13-Crashes-To-Desktop/td-p/62648

Iman ovi problem u 2. komentaru,zna li itko fix?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Radijator kaže...
d3stroy3r_cro kaže...
Radijator kaže...

A šta ću s time...i dalje sam ljut što sam čekao dva dana :D

Daj ga meni snaci cu se ja :D

16 godina
neaktivan
Pas22 kaže...

Ista stvar i ovdje... Znam da je neću igrati puno vremena, a opet tražim gdje je jeftinija, tražim reviewe i gameplay isječke po netu.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
13 godina
protjeran
FIFA 13

Cesto kad idem na seasons h2h match ostanem na ono load ekranu. Ona situacija kad prilikom ucitavanja igre mozes opucati koji put sa random igracem. I tako stoji po 30ak minuta, moram gasiti igru ako ne zelim cekati. Totalni debilizam. A nemogucnost provjere dresa kod protivnika da ne komentiram. Precesto zavrsimo sa istim bojama, pa onda ponovno radim quit jer tako nema smisla igrati. Cemu takve glupe greske? :(

0 0 hvala 0
13 godina
Praetorian1 kaže...

Sad sam imao dobru tekmu online, Liverpool protiv Borusije D. Dobio sam 2:0. Zabili su Shelvey i Suarez.

Što više igram sve više uviđam da je ovo najbolji nogomet virtualni koji sam igrao. Svaka čast EA.

Kakav je Liverpool za online? Jel se da lijepo igrati s njima od noge do noge?

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
Kill Frenzy kaže...
Pas22 kaže...

i ja sam takodjer uzeo original zbog online igranja ali je stvar isita kao i u fifi12.portovi su mi open koji trebaju biti ali ne pomaže puno.

od 30 tekmi on kaže da je našao protivnika i odma prekine u 20 slučajeva,8 slučajeva udje u igru i kad trebaš krenut te izbaci van pa moraš čekat dok on nešto determining i tek u možda dva puta odigraš tekmu s tim da je lag vrlo lako moguć.

znam i po pola sata čekat da zaigram a od 5 tekmi koje igram u tri ima laga da mislim da ću dobit epi napad. igram samo seasons

A koji je router u pitanju?

BTW: http://i1070.photobucket.com/albums/u496/IiIKiluaIiI/195d52f0.gif  {#}

13 godina

Kazete da su transferi u karijer modu nerealni? Nisu, logicki je da transferi između velikih rivala nece samo tako iči...ja se mucim prebacit falca iz at.madrida u real al neide...nudio sam čak 50M eura! Kupio sam Hummelsa i Vidica, Prodao kaku, diara...dao varanea, juanfrana i moratu na posudbu...

Dobio retardiranu ponudu za ikera...posto vrijedi samo 12M...a ima 89...juventus mi ponudio 18M, ja ih gledam i smijem se...em im ga necu dat ni za jedne pare, al da je EA stavio tako malu cijenu za ikera?? Uostalom, koj ce k juventusu iker ako imaju buffona?

Htio sam kupiti boatenga iz milana, al me man city pretekao, pa je tamo zavrsio za 28M...ja sam iso onda nudit man cityu 30m, al nece, kao tek je stigao nema šanse da ga daju, cekat cu sredinu sezone ili pocetak sljedece...boateng mi se više sviđa nego khedira da bude u tandemu sa xabi alonsom...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Skužio sam da kad je Chemistry veći u UT, lopta se manje odbija od igrača {#} Kad sam imo 30 Chemistry nemoguće je bilo igrat, sad imam 90 i sve ide bez problema, a i dalje imam Bronze igrače.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13
Meni je ove godine super odrađen career mode sa virtual pro. Nema više onoga da izabereš najveći klub i u trenu postaješ zvijezda i izbaciš Messija iz ekipe sa 65 OVR ratingom, sad te šalju na posudbu istog trena u neki manji klub, a i gameplay je puno bolji, suigrači su dosta pametniji, probajte svakako.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Pa prodas key...

15 godina
neaktivan
FIFA 13

igrao sam do sada cjelo vrijeme najnormalnije...sad mi se u 2 minute igra 3 puta crashala i to cim udem u H2H sesons i ocu izabrat klub..ima neko takav problem?

EIDT: i na originu mi pise kao neki cloud storage 36 of 100mb..i tako stoji..mozda zato nece..kako da to rjesim?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 14:56 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Jbm ti webapp -.-

SORRY!

Our servers are temporarily down while we work on making things better.

Please come back later. 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cofinho kaže...
Praetorian1 kaže...

Kakav je Liverpool za online? Jel se da lijepo igrati s njima od noge do noge?

Odlično se da igrat s Liverpoolom, ja sam se ugodno iznenadio. Možeš igrat dobro od noge do noge, imaš par brzih igrača pa i kontre padaju. Sve u svemu kad bi Liverpool tako igrao u RL bilo bi super:)

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 15:02 (Praetorian1).
13 godina
protjeran
FIFA 13

Hoće li tko igrati ligu.Imam većn napravljnu stranicu. Liga,kup,Liga prvaka.Europska liga,Europ Super cup, turnir.  ORIGIN ID mi je milaninjo1988. Svi zainteresirani javite se. Postoje i prijave za moderatore.

FBS administracija

www.fifa-onlineliga.com.hr

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice