- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo skida se napokon :)
ja isto imam problema sa svojim socijalnim joystickom,densa gljiva nula bodova,pa ako neko ima nekakvo rjesenja
opponent found...opponent found...opponent found...opponent found...
jel zna netko koji su portovi potrebni jer me spoji svaku 25 tekmu baš kao u fif 11 i fifi 12 
Ja sam otvorio sve portove i još uvijek je tako.
The EA Servers not available, please try again later. i tako već 2 sata. Firewall ne blokira, kad upisem key tako mi pise, key je ispravno napisan. -.-
FUT se cijeli dan neda igrati. Izbacuje van, brise record utakmica, na tržištu moram nekoliko puta stisnuti search...
U polufinalu kupa za 200 coins vodim 6:0, lik stisne pauzu i izađe a meni napišu da je pukla veza na mojoj strani...
Ne mogu vjerovati da ima kretena koji kupe igru prvi dan, odigraju do pete minute i onda ostave gamepad sa strane. Koja im je fora i dobiti bodove na takav način (ako ja odustanem)?! A i šta nisu mogli ubaciti u igru ako protivnik ne stisne ništa na gamepadu npr. 2 minute, da ga automatski izbaci i upiše poraz
Di u control panel? Offline mi manje trza nego prije nakon updejta i nakon sto sam ponovo instalira riva tuner, ali online zna zatrzat i to me malo zivcira. Sa strancima malo vise i mislija da je to samo zato jer su stranci, ali proba sam i sa prijateljom iz Hrvatske i isto zna trznit dok na FIFA-i 12 kad sam igra par dana sta mi je posudija password je bila super veza cak i sa strancima,a s Hrvatima ka offline. Napisa sam konfiguraciju i prije al mogu ponovit, Pentium dual core E6300 2.8GHZ, ATI Radeon Sapphire 4670 DD3 1GB, 3 GB RAM-a i igram na postavke ka i na 12ici, znaci 1280x1024, High, MSAA X4, lock to 60fps i iskljucene obe one postavke Vsync i Desktop Aero theme, a ukljucen D3DOverrider. Ne znam u cemu je problem...
Ukljući Vsync pa probaj
Ljudi, evo sad konkretno. Molim za pomoć oko konfiguracije gamepada socijalnog kaj nas dosta ima vjerujem. Desna gljiva mi ne šljaka uopće. Na dvanaestici je bio onaj fifa12config na kojem sam mogo buttone konfigurirat.
Ovdje nemrem ništa osim stavit na alternate al i tada bez desne gljivice, promjena igrača je L2 itd..
Ima li itko rješenje neko suvislo?
Možda ti neće biti popularno ali suvislo rješenje je logitech f510 ili xbox gamepad za win i nema nikakvih problema. Sve ostalo je maltretiranje...
Ja sam uzeo ovaj f510 i mogu samo reći, briljantno...
ja isto imam problema sa svojim socijalnim joystickom,densa gljiva nula bodova,pa ako neko ima nekakvo rjesenja
Dajte ljudi, ako itko zna pomozite.. Nemamo svi xbox kontroler.. :beer:
Ako netko hoće običnu verziju na http://www.cdkeydeals.com/ ima za 200kn. Može se platiti paypalom i kod se dobije čim se plati (bude odmah na stranici, nije potrebno čekati da ti netko pošalje tek kad se sjeti)
Na to sam prvo naletio, ali je Out Of Stock, barem tako pise :(
Pogledaj za sat-dva ponovno. I sinoć je bilo out of stock pa sam danas ujutro kupio :D
Evo mene tu izađe 32.29$ sa kuponom = 186kn, nije loše, dok bude na lageru uzimam odma 
Sad se baš ponadam da ću uzet, kad ono nema dosta para na kartici
pa eto ljudi, ko je zainteresiran nek uzme, kupon je: v2bra5aQ i ispada vam 32.29$
Ljudi, evo sad konkretno. Molim za pomoć oko konfiguracije gamepada socijalnog kaj nas dosta ima vjerujem. Desna gljiva mi ne šljaka uopće. Na dvanaestici je bio onaj fifa12config na kojem sam mogo buttone konfigurirat.
Ovdje nemrem ništa osim stavit na alternate al i tada bez desne gljivice, promjena igrača je L2 itd..
Ima li itko rješenje neko suvislo?
Možda ti neće biti popularno ali suvislo rješenje je logitech f510 ili xbox gamepad za win i nema nikakvih problema. Sve ostalo je maltretiranje...
Ja sam uzeo ovaj f510 i mogu samo reći, briljantno...
Svakako moram razmisliti o toj opciji, ali jbg, trebaju mi 2 komada za igranje. Ja i buraz španamo, zato sam i kupio.. Jednog bi sfinanciro, al 2 su mi onako, pol grafičke kartice. 
Ovaj ea je pretuzan s tim svojim serverima, tolke pare zarađuju na nama a nemreju solidne servere slozit. Ja vec 2 dana nemrem u UT uci.
A u ostalom, za te pare (vidim da u linksu f510 košta 320 kn), jeftinije prođem sa xbox kontrolerom koji je čudo. Opet sam mislio neki kontroler s ebaya uzet, al ne znam jel valjaju. Nitko ovdje valjda nema iskustva sa tim jeftinim replikama sa ebaya.
Ovi soundtrackovi fife su teski očaj, ono dno dna. Ponekad se zapitam odakle ih vade, jer ipak, na jednom mjestu toliko morbidnih pjesama rofl, treba im priznati to.
Ma uzmi Xboxov, odličan je, čvrst je i sjeda u ruci super, kad mi padne na pod više se bojim za pod nego za njega 
nazalost nisi jedini. ja sam im poslao mail u 14:00 i nista, debili
Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
Ja igram seasons online i sekira me što je zapamtilo level iz fife 12 i sad sam level 27 a ispao sam iz štosa i likovi me nabijaju ajme.bilo bi dobro kad bi se to moglo poništit
Ma brate nemam pojma sta cu, njima i optimizaciji i svemu. Proba sam sve moguce opcije i spao sam na to da igram na low i MSAA off i sad igra leti, cak i prebrzo ide. Sla sam i na ea forum problem i imaju neki ljudi isto tako, a imaju 3 puta jace kompjutere od mog. Mislim FIFA 12 je isla na high,a ova nije zahtjevnija + FIFA 13 demo kao podmazano, sve iste postavke, ali nece nego trzaka konstatno. Updejta sam i drivere, ali nista.
Ne znam sta da radim...kazu mi neki da je tako i FIFA 12 imala svakakvih problema da bi nakom mjesec dana sve rijesili, sad meni trenutno nista ne pomaze. Prvu utakmicu kad sam to na low isa letilo je i u online, islo stvarno prebrzo i to sa nekim strancem. Idem s ovim prijateljem iz Hrvatske s kojim mi je trzalo kad sam igra na high i opet isto i on ima slicnih problema i također ATI graficku. Toliko sam se veselija ovoj FIFA-i da na kraju nebi uziva zbog tog micro stutteringa ili sta je to vec, zivcira me.
Kako je Redstar reka zivile konzole, kupis CD, spojis na tv, ubacis unutra i igras bez ikakvih problema. Ma mislim PC je bolji za sve igre po grafici osim za FIFA-u s kojom uvijek nekih problema. Eto jedino je PES u tome bolji, sta se ne trebas s nicim zajebavat, nikakve vratolomije izvodit sa detaljima,dodatnim programima,grafickom i p materinom. Ima li jos nesto da se kontaktira EA?
Vidim da su Messiu povečali strenght, u FIFI 12 je bio premalen.
zasad mi se igra uopće ne sviđa.gol uopće nema nikakvu težinu.nekako mi je sve nezabavno.
A u ostalom, za te pare (vidim da u linksu f510 košta 320 kn), jeftinije prođem sa xbox kontrolerom koji je čudo. Opet sam mislio neki kontroler s ebaya uzet, al ne znam jel valjaju. Nitko ovdje valjda nema iskustva sa tim jeftinim replikama sa ebaya.
Evo šta sam ja napravio i radi mi desna gljiva, to sam još napravio za Fifu 12 bio:
Go to Start-> Run-> type regedit-> HKEY_CURRENT_USER->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> and there in some of the three folders you should find a file called OEMName->Right Click on it -> Modify.. ->Rename USB Gamepad to ” Logitech Cordless RumblePad 2 ”
ja ne znam zakaj se većina ljudi buni, meni je igra čisto super. jedini minus mi je MOŽDA malo preslabe lopte kod dodavanja. ostalo super kako treba biti :)) još da se uspijem sign up-ati, sad rjesavam to s EA...
Ej koje sve vi fileove imate u my documents fifi 13 ? Jer ja imam samo fifa setup ?
Što se tiće servera ja nemam ama baš nikakvih zamjerki, u ovih par utakmica što sam odigro sve besprijekorno, u par sekundi nađe protivnika, barem je tako kod mene na xbox verziji. Btw. velika glupost što nema h2h seasons...
Evo šta sam ja napravio i radi mi desna gljiva, to sam još napravio za Fifu 12 bio:
Go to Start-> Run-> type regedit-> HKEY_CURRENT_USER->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> and there in some of the three folders you should find a file called OEMName->Right Click on it -> Modify.. ->Rename USB Gamepad to ” Logitech Cordless RumblePad 2 ”
Arhiva :)
up
Ako niste znali jos danas u 5 ujutro je izaso patch od 200mb, pa si ga skinite, mozda vam nece doc obavjest, idite na igru i desnim Chech for Updates...meni je igra sporija nakon updatea i citao sam da je dosta njih pomoglo oko trzanja..