FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.747
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
FIFA 13
Naravno da možeš.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel mi možeš reći kako, ovo mi je prva original Fifa, sve mi je novo.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Sad mi malo manje trzucka offline, ponovo sam sve instalira sa riva tunerom. A demo skoro nikako, niti malo nije trznija. Definitivno je igra brza sta meni opcenito ne odgovara i realnije je kad je sporije, ono za FIFA 12 je bilo idealno, a di je sad DarkSide koji je govorija da je igra sporija nego demo na onoj njegovoj verziji jer to nije slucaj.

Ne znam zasto mi uopce iti malo trza i to me pomalo muci. Igram sve na high 1280x1024 High MSAA X4 lock to fps 60 i one obe su iskljucene + D3DOverrider.Komp imam Pentium dual core E6300 2.8GHZ, ATI Radeon Sapphire 4670 DD3 1GB i 3GB RAM-a, to bi trebalo bit dovoljno. Uostalom na iste postavke sam pokreca FIFA-u 12 i FIFA-u 13 Demo i sve je radilo normalno.

Proba sam i jednu utakmicu online H2H Season i osta sam 1:1, ja Arsenal protiv Tottenhama. Povea sam 1:0, Gervinho strijelac i onda u drugom pol. mi svira toliko glupi penal da nisam moga virovat. Znaci, uzmem mu loptu cisto i iznesem je van iz 16m sa Artetom i nista ne diram osim smjera i nesto se Mertesacker valjda zabija u nekog njegovog i svira mi penal...glupost. Veza je bila solidna, malo je trzalo, sad ne znam jel to do interneta i veze ili do tog sto mi i offline malcice zna trznit...moguce je da su i serveri preoptereceni. Zadnjih 5 min prvog poluvremena igra je bila skroz usporena, doslovno ko slow motion, nisam zna sta je. I kad je zavrsilo pol. negdi 45-60 sek je bila ona snimka kako igraci idu u svlacionicu sve usporeno i nisam moga maknit ni nista. Do kraja utakmice je bilo ok, kao i do te 40. min

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Samo da spomenem ukoliko možda nekom zatreba info:
Kupio sam oko ~23h Fifa 13 UE, platio paypalom. Za sat vremna poslali mail poradi provjere, da im pošaljem scan osobne radi frauda. Za 2minute mi je stigao key i evo skida se. Jošš 4 sata. Taman se naspavam za cijeli dan fifanja.

Ima tema sa Origin ID-evima, pa ako se niste zapisali, ajmo igrati :)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13

Moj pocetni dojam: jako lose :(

Odigrao sam 7 utakmica, i sad odoh u krpe. Mislim da rezultati sve govore:

7:1, 7:1, 5:2, 1:3, 1:1, 3:2, 3:0

Previse golova, previse rupa u obranama opcenito. I prebrza igra. No ajde, mozda jos nisam uigrao obranu, kao ni moji protivnici.

Ali da je igra prebrza - je. I to poprilicno brza. Ukoliko ne spuste speed, ne vidim smisla igrati online uopce, jer ovako igraci lete po terenu.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Big minus al very big minus za brzinu igre posto ovde neko laze da je igrao pre nas full fifu al boli me uvo.jednostavno to ne volim,bolje cuti.Trzanje koliko hoces i to na 120 fraps trza tako da sve price padaju u vodu oko toga da je u pitanju graficka jer bi mi to radilo cele godine na fifi 12,a i sada na fifa 13 demo,sve su greske i nedostatke otklonili i popravili nesto na bolje ali su usrali sa trzanjem i brzinom.

UT mode nesto najbolje sto su uradili,plus mi se svidja i sezona u njemu,tu skidam kapu alal vera.I oni skilovi treninga sve sve je extra ali su usrali sa trzanjem i opet ko papagaj BRZINOM.

Da li je moguce da mi na ovoj grafi trza a ona je hd 5670 1gb ddr5,4 gb rama i duo 2 core e 7500 2.9 ghz znaci KATASTROFALNA OPTIMIZACIJA ZA PC IGRACE.Nemoj neko da je rekao pc bolji od konzole ocito taj se grdno prevario jer njima sve sljaka perfektno nema kod njih uinstaliraj ov iskljuci ono ma idi bre.

Sada zavidim igracima konzole al stavrno.Uzivajte!
16 godina
FIFA 13

Brzina mi je taman, kao i u fifi 12.

A što se tiče ovih rezultata od kolege 2 posta iznad, na kojoj težini igraš?

Meni je igra jako dobra, jako.

Sve što nije valjalo u 12 su popravili i igra izgleda jako realno i zabavno.

2 2 hvala 0
16 godina

U potpunosti se slažem s Dadom. Igrali smo večeras nekoliko utakmica (key sa EPLATI mi je stigao oko 1 ujutro na mail) i imam same riječi hvale za ovu igru. Vi što se žalite na brzinu igre, pada mi na pamet da možda igrate na assisted a tada stvarno izgleda prebrzo. Bar je tako sa Fifom 12 bio slučaj. Stavite na manual, promašite sto zicera i nakon toga uživajte u pravim čarima Fife. 

Živjeli!

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Već je pola 5? Zadnji put kad sam pogledao na sat bilo je 2.
Kreirao Game Face, svojeg Pro-a, odigrao par tekmi 11v11, čista smijurija, pogotovo kad se zabije gol :D
Meni je igra maaalčice prebrza, valjda će to ispraviti.
Ostatak još nisam isprobao, samo FUT malo.
Nije mi žao što sam ju kupio, iako nisam neki nogometni fan. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja nekuzim u cemu je problem? Brzini? pa igrajte na manual pa vam brzina i nece smetat...i da...igrao sam full verziju fife, al dali je bila baš ova finalna verzija to sumljam, e to mogu i ja potvrdit da nije, ovo je brze od onog sta sam ja igrao u "full"...

Nisam lagao i nemam razloga lagat, al uglavnom to je bilo pa proslo..FIFA 13 je dosla, i obradovala svih.

Laksa je od dvaneske radi Attacking AI, meni je stvarno super, igra za 10! od animacija, do pucanja do svega, veliki pomak napram dvaneske!

BTW dobio sam key od eplati oko 1...i prosljedio ga covjeku koji je meni dao key prije :))

Vidim govorite da vam full fifa 13 steka, a meni suprotno, meni odjednom netreba ni rivatuner ni d3doverrider...nakon 3 godine, ovo je prva fifa da mi ne steka, full verzija...a demo fife 13 mi je stekao...

To vam govori koliko je ova igra ustvari "Lutrija" nekom sve stima, nekom nista ne stima, nekom polovicno...i tako u krug...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 5:35 (TheDarkSide).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja sam dobio KEY(eplati)...Jutros vidio oko 6:30 kada sam se spremao na posao...

Vidimo se na terenu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Meni je eplati poslao key sinoć u 1.27

Let's roll

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Upravo je bio update od 200 mb!

Ti ako hoces da igras fudbal brzi gonzales onda super.totalna suportnost u odnosu na demo,cak je brza od fife 12,koju sam igrao non stop tokom cele godine,tako da meni price ovo je ok brzina ne pije vodu isto tako i za seckanje i slicno!
14 godina
neaktivan
FIFA 13

I moji keyevi sa eplati su stigli :) Sve je u redu!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13
Sve utakmice koje sam spomenuo su online.protiv kompa nisam igrao vec preko 10 godina. Niti planiram. Ukoliko netko zeli bacit koju popodne ili veceras, moj nick je na temi o nickovima.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Takodjer dosao key oko 1h

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Sinoc narucio,sad dobio key od key4game :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dajte mi recite, je li tko igrao s Barcom, kako izgledaju dresovi, kakva je situacija sto se tice Nou Campa? Hvala
14 godina
Diavol kaže...

Kolko si platio? Ja sam htio za 235kn i sve dogovorim i odma mi dignu cijenu  na 250kn {#}

Osvanula je FIFA 13 i na Indijskom Originu, košta 160KN, samo sam bezuspješno obavio transakciju {#}

Mislim da su riješili onaj propust koji je bio prije...

15 godina
FIFA 13

Kako točno se skupljaju ovi pointsi za katalog?

Fora stvar uglavnom, kupio sam si coin boost za FUT te povećanje consumable i trade pile-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Evo baš mi se skida fifa 13 UE, pa me zanima kako ću dobiti 24 gold packa ?

SeBo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Kojom brzinom se to vama skida/skidalo?meni 180 kpbs,neće do noći završit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pavone kaže...

Kojom brzinom se to vama skida/skidalo?meni 180 kpbs,neće do noći završit

meni se skidalo punom brzinom mog interneta od 1mb/s...što donosi novi update?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
neaktivan
Sta je sa aplikacijom FUT znaci skoro svaki drugi put mi kaze OOPpp itd,uzas zivi,tako isto i u samoj igri,lose odradjen posao koje unistavaju sve ostale stvari koje su ucinile da ovaj fudbal bude najbolji ali ga ovi minusi to sputavaju.

Moja ocena je 6/10!!!!

P.S.Vise nikada necu kupiti fifu za pc,bolje mi je da ne igram na ovaj nacin nego da se zivciram i strepim da li ce biti sve ok.Pre bi dao za polovnu konzolu oko 150 eura nego da treniram zivce!!!P.M koliko me EA sada iznervirala daje to nenormalno.
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

U potpunosti se slažem s Dadom. Igrali smo večeras nekoliko utakmica (key sa EPLATI mi je stigao oko 1 ujutro na mail) i imam same riječi hvale za ovu igru. Vi što se žalite na brzinu igre, pada mi na pamet da možda igrate na assisted a tada stvarno izgleda prebrzo. Bar je tako sa Fifom 12 bio slučaj. Stavite na manual, promašite sto zicera i nakon toga uživajte u pravim čarima Fife. 

Živjeli!

igram sve, al bas sve na manual. sve je isto kao sa dema i odlicno odradjeno. cak su i first touch malo ublazili.

svejedno je, manual ili asisted, amater ili legendary, igra pici ko luda i necu ju upalit dok ne dodje neki fix. ovako brzo se ne moze igrat.

za momka gore sa rezultatima, ne znam kako 7:q i to, al vjerujem da ne  igra na manual

16 godina
neaktivan
David87 kaže...
Diavol kaže...

Kolko si platio? Ja sam htio za 235kn i sve dogovorim i odma mi dignu cijenu  na 250kn {#}

Osvanula je FIFA 13 i na Indijskom Originu, košta 160KN, samo sam bezuspješno obavio transakciju {#}

Mislim da su riješili onaj propust koji je bio prije...

Uzeo sam obicnu verziju za 210 kn :)

15 godina
Red_Star_Forever kaže...
Sta je sa aplikacijom FUT znaci skoro svaki drugi put mi kaze OOPpp itd,uzas zivi,tako isto i u samoj igri,lose odradjen posao koje unistavaju sve ostale stvari koje su ucinile da ovaj fudbal bude najbolji ali ga ovi minusi to sputavaju.

Moja ocena je 6/10!!!!

P.S.Vise nikada necu kupiti fifu za pc,bolje mi je da ne igram na ovaj nacin nego da se zivciram i strepim da li ce biti sve ok.Pre bi dao za polovnu konzolu oko 150 eura nego da treniram zivce!!!P.M koliko me EA sada iznervirala daje to nenormalno.

Web app FUT-a je nestabilan prilično, ali u samoj igri meni sve radi savršeno. Jedino mi je malo čudno što su povećali sučelje, al naviknut ću se.

Uglavnom, zasad je sve super. Odigrao sam par prijateljskih tekmi i jednu natjecateljsku u FUT-u. Meni ovo ne izgleda prebrzo baš zbog first toucha. U 12 sam mogao daleko brže odigrati akciju.

17 godina
Red_Star_Forever kaže...
Big minus al very big minus za brzinu igre posto ovde neko laze da je igrao pre nas full fifu al boli me uvo.jednostavno to ne volim,bolje cuti.Trzanje koliko hoces i to na 120 fraps trza tako da sve price padaju u vodu oko toga da je u pitanju graficka jer bi mi to radilo cele godine na fifi 12,a i sada na fifa 13 demo,sve su greske i nedostatke otklonili i popravili nesto na bolje ali su usrali sa trzanjem i brzinom.

UT mode nesto najbolje sto su uradili,plus mi se svidja i sezona u njemu,tu skidam kapu alal vera.I oni skilovi treninga sve sve je extra ali su usrali sa trzanjem i opet ko papagaj BRZINOM.

Da li je moguce da mi na ovoj grafi trza a ona je hd 5670 1gb ddr5,4 gb rama i duo 2 core e 7500 2.9 ghz znaci KATASTROFALNA OPTIMIZACIJA ZA PC IGRACE.Nemoj neko da je rekao pc bolji od konzole ocito taj se grdno prevario jer njima sve sljaka perfektno nema kod njih uinstaliraj ov iskljuci ono ma idi bre.

Sada zavidim igracima konzole al stavrno.Uzivajte!

Prije puno godina odustao sam od ati kartica upravo zbog ovakvih stvari. Meni na 1920x1200 sve na max AA4x igra niti jednom ne trzne. Ide kao metak. Isto tako nisam primjetio da je igra brzi gonzales kako većina priča? Igra je brza koliko je brza bila i fifa12. Ja ne vidim neku razliku? Ali stvarno ne vidim. Jedina zamjerka koju imam je da na nekim travnjacima imam osjećaj kako igrači nisu u kontaktu s podlogom. No to je stara boljka svih nogometa.

No interesantno je kako je na nekim travnjacima interakcija odlična a na nekim u najmanju ruku problematična. Da napomenem, igrao sam samo offline par tekmi.  Čisto da vidim na što igra sliči... ja zadovoljan

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Uh ne mogu dočekati večer da ubacim Fifu u xbox :D. Sad mi je drago što nisam uzo PC verziju kad vidim da imate puno problema i bugova.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne razumijem odgovore tipa "prebacite si na manual pa vam ne bude prebrzo".

Puno nas je odigrao par tekmi, i već u prvih par minuta je puno nas primjetilo da je igra prebrza. Svi mi volimo fifa serijal pa je valjda u redu da uz sve moguće pohvale napišemo i neku kritiku bez da nas netko poklopi bezveze. Igram na najvećoj težini (trudim se igrat) i sve na manual i potpuno stoji kada kažem da je igra zbog brzine neigriva jer ubija sve ono realno što sam vidio u demu.

A sada da prijeđem na drugu stvar, thedarkside, napisao si onaj opsežan guide za Ultimate team - mod sam vidio prvi put na xboxu i douševio sam se.

Napravio sam si tim online u onom creation centru,, sejvao ga i tako to.

Krenem upalit mod i kreće mi sav onaj tutorial (koji sam poslušao i vidio kako stvari funkcioniraju) ali nigdje nema opcije da importam svoj team, ili da sam igdje vidio chemistry od svoje ekipe..

Fakat ne znam kaj sam ja radio 2 ćuke sinoć prije izlaska igre.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice