FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.828
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
FIFA 13

poslao sam mail base-hostu, oni trenutno nemaju Ultimate Edtion, evo:

"Postovani,
igra je trenutno rasprodana kod dobavljaca tako da ne mogu obecati da ce biti do sutra ali cim igru dobijemo, odmah ce biti popust."

Znači osuđeni smo vjerojatno prvih par dana samo na obični key, nema ništa od UE, tako da vjerujem da ću si naručiti tu običnu verziju, ali bar znam za ubuduće gdje ne naručujem :)

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 21:14 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima previse novih ljudi, među njima i ja koji igraju FIFU i dajte otvorite tu novu temu sa nickovima. Nije mi jasno u cemu je problem, ovo je nova igra, treba sve na novo napravit. Kljucna rijec je nova :D Hoce li mozda forum past ako se otvori nova tema?

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
httpsmaniac kaže...
77loza kaže...

da li mi moze neko preporucit stranicu odakle da narucim cd key za fifu13 ultimate verziju,base-host ne radi,e-plati su rekli da im treba danas stic nova zaliha ali nista nejavljaju..

http://www.cdkeydeals.com/FIFA-Soccer-2013-EA-Origin-Key

hvala na linku :) evo sad sam narucio. 205 kn. najniza cijena koju sam do sad vidio.sada cekam da im se prebaci novac i da mi posalju key. sve jako jednostavno i nadam se da ce mi do pol noci doc key

17 godina
pajdek kaže...

može link od kud skiadte fifu nakon što sam dobio key

Pokreneš origin, upišeš key i nakon toga ti se na originu pojavi ikona fife te počneš skidati igru...

14 godina
antimadridista kaže...

poslao sam mail base-hostu, oni trenutno nemaju Ultimate Edtion, evo:

"Postovani,
igra je trenutno rasprodana kod dobavljaca tako da ne mogu obecati da ce biti do sutra ali cim igru dobijemo, odmah ce biti popust."

Znači osuđeni smo vjerojatno prvih par dana samo na obični key, nema ništa od UE, tako da vjerujem da ću si naručiti tu običnu verziju, ali bar znam za ubuduće gdje ne naručujem :)

Zašt ne uzmeš Ultimate Edition za 235kn kod Key4Game?? Ja ću sutra uzet kod njega...

14 godina
FIFA 13
245kn je UE

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Prvi problemi sa fifom 13. Žena se buni da sam poludio od toliko igranja{#} Bomba je ova fifa{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
RedHill kaže...
245kn je UE

sad je već 250kn {#} ja ne¸znam više ko tu koga je....!

14 godina
neaktivan

oovaj ako naprimjer naručim fifu 13 sa tih stranica preko origina dali ću moći brisati igru kad želim jer namjeravam stavljati face i te pizd*rije hvala

13 godina

Reci ti svojoj zeni ko sat sam ja svojoj curi:D ako oces da bude akcije u krevetu, nek suti i nek me pusti da igram sta ocu:) Falabogu ona ide spavat oko 11, p anek se grije sama u krevetu:D a ja cekam fifu 13 xd

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
David87 kaže...
RedHill kaže...
245kn je UE

sad je već 250kn {#} ja ne¸znam više ko tu koga je....!

Što manje primjeraka ostaje to veca cijena, logicno zar ne?

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Dobar sam ja njoj samo joj nije jasno koliko sam se uživio u igru{#} Ovih godina sam večinom kritizirao sve živo igrajući pes,al

sada stvarno uživam u fifi. Svako toliko se iznenadim nečim novim dok igram. Blago vama koji kad vam stiže igra večeras. Mislim da ću kupiti i za pc orginal. Ova igra to zaslužuje da je nagradim sa kupnjom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel budu neki popusti za keyeve nakon nekoliko mjeseci što igra izađe? Kako je bilo s fifom12?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 21:45 (Defa.psd).
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Reci ti svojoj zeni ko sat sam ja svojoj curi:D ako oces da bude akcije u krevetu, nek suti i nek me pusti da igram sta ocu:) Falabogu ona ide spavat oko 11, p anek se grije sama u krevetu:D a ja cekam fifu 13 xd

Ja svoju moram odraditi sad, ona kad zaspe ja idem u zivot valjda ce fifa se moci play od 12 hahaha

13 godina

Hahaha, jbga sta se mora se mora xd...hahaha...svi nestrpljivo iscekujemo polazak fife 13 xd...a ja cekam još uvijek fucking key...ko malo djete cekam xd...nakraju cu ga ja rodit xd

15 godina
neaktivan
alenka kaže...
TheDarkSide kaže...

Ja svoju moram odraditi sad, ona kad zaspe ja idem u zivot valjda ce fifa se moci play od 12 hahaha

ako serveri budu spremni, a ne down :)

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Hahaha, jbga sta se mora se mora xd...hahaha...svi nestrpljivo iscekujemo polazak fife 13 xd...a ja cekam još uvijek fucking key...ko malo djete cekam xd...nakraju cu ga ja rodit xd

Reko sam ti neboj se dacu ti ja key ako nedodje do 12h

14 godina
neaktivan
FIFA 13

na originu kada sam skinuo fifu 13 pise preloaded available 27 septembar u 3:00 pm u koliko je to sati po nasem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Ja još skidam svoju, igrat ću tek sutra. Nije mi tolika sila.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

na originu kada sam skinuo fifu 13 pise preloaded available 27 septembar u 3:00 pm u koliko je to sati po nasem

meni pise da je available 28 september 12AM

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

Pa po tvome vremenu je

14 godina
FIFA 13
Ja sam preloado

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

I dalje čekam, nema nikakvog odgovora od Eplatija. Ima li kakvih novosti s vaše strane?

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
dreammaker kaže...

I dalje čekam, nema nikakvog odgovora od Eplatija. Ima li kakvih novosti s vaše strane?

Nista, i ja sam mu poslao upit...da nije frajer otiso spavat? haha...

16 godina
neaktivan
FIFA 13

ovi sa eplati koda su otisli malo odmorit pa ce sutra nastavit. skoro cijeli dan mi otovren mail, cekam ko budala

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma kakvi...

13 godina

Pricaj mi o tome, nisam gasio mail od jucer navecer xd

16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

, ali bar znam za ubuduće gdje ne naručujem :)

Od kud budeš naručivao?

TheDark jel još nema ništa?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 23:24 (Praetorian1).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

ja sam toga sa eplati kontakirao neki dan i rekao mi je da ce cd key odmah dostaviti e sta je sa vasim kljucevima stvarno neznam.nisam uzimao kod njega kupio sam na cdkeyshere i dobio kljuc odmah za 1 minut.sve pohvale za ovaj sajt

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Može li itko iskopati broj mobitela od gospodina sa eplati? Možda je to jedini način za stupiti u kontakt s njim?

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice