poslao sam mail base-hostu, oni trenutno nemaju Ultimate Edtion, evo:
"Postovani,
igra je trenutno rasprodana kod dobavljaca tako da ne mogu obecati da ce biti do sutra ali cim igru dobijemo, odmah ce biti popust."
Znači osuđeni smo vjerojatno prvih par dana samo na obični key, nema ništa od UE, tako da vjerujem da ću si naručiti tu običnu verziju, ali bar znam za ubuduće gdje ne naručujem :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima previse novih ljudi, među njima i ja koji igraju FIFU i dajte otvorite tu novu temu sa nickovima. Nije mi jasno u cemu je problem, ovo je nova igra, treba sve na novo napravit. Kljucna rijec je nova :D Hoce li mozda forum past ako se otvori nova tema?
da li mi moze neko preporucit stranicu odakle da narucim cd key za fifu13 ultimate verziju,base-host ne radi,e-plati su rekli da im treba danas stic nova zaliha ali nista nejavljaju..
hvala na linku :) evo sad sam narucio. 205 kn. najniza cijena koju sam do sad vidio.sada cekam da im se prebaci novac i da mi posalju key. sve jako jednostavno i nadam se da ce mi do pol noci doc key
može link od kud skiadte fifu nakon što sam dobio key
Pokreneš origin, upišeš key i nakon toga ti se na originu pojavi ikona fife te počneš skidati igru...
poslao sam mail base-hostu, oni trenutno nemaju Ultimate Edtion, evo:
"Postovani,
igra je trenutno rasprodana kod dobavljaca tako da ne mogu obecati da ce biti do sutra ali cim igru dobijemo, odmah ce biti popust."
Znači osuđeni smo vjerojatno prvih par dana samo na obični key, nema ništa od UE, tako da vjerujem da ću si naručiti tu običnu verziju, ali bar znam za ubuduće gdje ne naručujem :)
Zašt ne uzmeš Ultimate Edition za 235kn kod Key4Game?? Ja ću sutra uzet kod njega...
Prvi problemi sa fifom 13. Žena se buni da sam poludio od toliko igranja
Bomba je ova fifa
sad je već 250kn
ja ne¸znam više ko tu koga je....!
oovaj ako naprimjer naručim fifu 13 sa tih stranica preko origina dali ću moći brisati igru kad želim jer namjeravam stavljati face i te pizd*rije hvala
Reci ti svojoj zeni ko sat sam ja svojoj curi:D ako oces da bude akcije u krevetu, nek suti i nek me pusti da igram sta ocu:) Falabogu ona ide spavat oko 11, p anek se grije sama u krevetu:D a ja cekam fifu 13 xd
sad je već 250kn
ja ne¸znam više ko tu koga je....!
Što manje primjeraka ostaje to veca cijena, logicno zar ne?
Dobar sam ja njoj samo joj nije jasno koliko sam se uživio u igru
Ovih godina sam večinom kritizirao sve živo igrajući pes,al
sada stvarno uživam u fifi. Svako toliko se iznenadim nečim novim dok igram. Blago vama koji kad vam stiže igra večeras. Mislim da ću kupiti i za pc orginal. Ova igra to zaslužuje da je nagradim sa kupnjom.
Jel budu neki popusti za keyeve nakon nekoliko mjeseci što igra izađe? Kako je bilo s fifom12?
Reci ti svojoj zeni ko sat sam ja svojoj curi:D ako oces da bude akcije u krevetu, nek suti i nek me pusti da igram sta ocu:) Falabogu ona ide spavat oko 11, p anek se grije sama u krevetu:D a ja cekam fifu 13 xd
Ja svoju moram odraditi sad, ona kad zaspe ja idem u zivot valjda ce fifa se moci play od 12 hahaha
Hahaha, jbga sta se mora se mora xd...hahaha...svi nestrpljivo iscekujemo polazak fife 13 xd...a ja cekam još uvijek fucking key...ko malo djete cekam xd...nakraju cu ga ja rodit xd
Ja svoju moram odraditi sad, ona kad zaspe ja idem u zivot valjda ce fifa se moci play od 12 hahaha
ako serveri budu spremni, a ne down :)
Hahaha, jbga sta se mora se mora xd...hahaha...svi nestrpljivo iscekujemo polazak fife 13 xd...a ja cekam još uvijek fucking key...ko malo djete cekam xd...nakraju cu ga ja rodit xd
Reko sam ti neboj se dacu ti ja key ako nedodje do 12h
na originu kada sam skinuo fifu 13 pise preloaded available 27 septembar u 3:00 pm u koliko je to sati po nasem
Ja još skidam svoju, igrat ću tek sutra. Nije mi tolika sila.
na originu kada sam skinuo fifu 13 pise preloaded available 27 septembar u 3:00 pm u koliko je to sati po nasem
meni pise da je available 28 september 12AM
Pa po tvome vremenu je
I dalje čekam, nema nikakvog odgovora od Eplatija. Ima li kakvih novosti s vaše strane?
I dalje čekam, nema nikakvog odgovora od Eplatija. Ima li kakvih novosti s vaše strane?
Nista, i ja sam mu poslao upit...da nije frajer otiso spavat? haha...
ovi sa eplati koda su otisli malo odmorit pa ce sutra nastavit. skoro cijeli dan mi otovren mail, cekam ko budala
Ma kakvi...
Pricaj mi o tome, nisam gasio mail od jucer navecer xd
, ali bar znam za ubuduće gdje ne naručujem :)
Od kud budeš naručivao?
TheDark jel još nema ništa?
ja sam toga sa eplati kontakirao neki dan i rekao mi je da ce cd key odmah dostaviti e sta je sa vasim kljucevima stvarno neznam.nisam uzimao kod njega kupio sam na cdkeyshere i dobio kljuc odmah za 1 minut.sve pohvale za ovaj sajt
Može li itko iskopati broj mobitela od gospodina sa eplati? Možda je to jedini način za stupiti u kontakt s njim?