FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.280.111
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

Ma jebes ti sat koliko j etrenutno, odi pod vremenske zone, i stavi -12, tamo zadnji koj ti dođe:) Ma ionako prve dane ni nebi igrao online protiv drugih nego karijer mode i FUT malo, a kasnije bi krenuo online rokat :)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
FIFA 13
lol, kakve veze ima vrijeme na Originu sa vašim satom na kompu?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Pa kako kad te to dođe opet na isto? Evo npr. stavija sam -12 International Date Line West i tu je sad 9:25 ujutro 26.9. Na originu mi pise da sad igra izlazi 27.9 u 10 ujutro, ali svejedno moras cekat 25 h jer ne mozes ponovo promijenit vremensku zonu, a da ti ostane taj datum izlaska :D

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa promjeniš na tom satu, stavis origin na US, i uzmes proxy...ili umjesto windows sata, u biosu promjeniš datum. Ja neznam kako vama ne fukcionira, a ja sam tako pceo FIFU 12 prije igrat i sve je normalno funkcioniralo...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Pa ne trebas uopce onda mijenjat sat nego uzmes proxy i to je to. Ja sam reka da tako necu, cekat cu sutra do ponoci ili do 1 dokle bude.

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

NEMOGU VJEROVAT FIFA 13 JE NESTO NAJJACE STA SAM IKAD IGRAO

jizz in my pants

lnova65

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
axest kaže...

Pa ne trebas uopce onda mijenjat sat nego uzmes proxy i to je to. Ja sam reka da tako necu, cekat cu sutra do ponoci ili do 1 dokle bude.

Ma ja za svaki slucaj i to napravit:) nije na odmet a 5 sec posla :)

14 godina
neaktivan
FIFA 13

kakva je razlika izmedju fifa 13 ultimate edition i obične fife?

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

evo jednog medju prvim golovima u fifi 13

http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/136691958

lnova65

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Zašto nemogu pokrenut FUT web app, a imam Fifu na originu i logiran sam preko origin acca u ea?

0 0 hvala 0
15 godina
Malie kaže...

Zašto nemogu pokrenut FUT web app, a imam Fifu na originu i logiran sam preko origin acca u ea?

jesi igrao UT u FIFA 12? Ako nisi, onda ne možeš na web app dok ne izađe igra i dok ne napraviš Ultiamte Team unutar igre. Samo oni koji su igrali UT u FIFA 12 mogu se prijaviti na web app prije nego izađe igra.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
FIFA 13
Eplati još nije poslao key..
šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A znam, onda ce mozda ujutro negdje...oko 8-9 ..odnosno tokom dana...tko zna mozda stignu i nocas kasnije xd...

16 godina

Eto do 6 i pol ujutro ništa nije stiglo. Mislim da je vrijeme za spavanje pa se nadam da će oko podneva stići da mogu preload obaviti..

šumski put je bio ravan.
15 godina
FIFA 13

Ionako neću do sutra stići za ozbiljno igrati pa mi je svejedno kad stigne.

Super je kad netko stavi karticu na AH bez informiranja o cijeni. Upravo kupim managera za 300 i za 30 sekundi ga prodam za 1300.

EDIT:

Evo maloprije kupim bronze Španjolca sa 89 pace za 300 coinsa buyout. Dan je baš fino počeo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 9:33 (Hexfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ionako neću do sutra stići za ozbiljno igrati pa mi je svejedno kad stigne.

Super je kad netko stavi karticu na AH bez informiranja o cijeni. Upravo kupim managera za 300 i za 30 sekundi ga prodam za 1300.

EDIT:

Evo maloprije kupim bronze Španjolca sa 89 pace za 300 coinsa buyout. Dan je baš fino počeo.

Ja u principu tako uvijek i počinjem UT. Odem na auction, stavim bronze, buy max now je 300 i pretrazivanje engleza, njemaca, španjolaca i francuza, nađe se često dobar igrač za 200, 300. sad kupio dvojicu za 500, očekujem oko 1k za njih. pa kupim igrače za 1k prodam za 2k i tako dalje i tako dalje :D uvijek se da igrat i tradeat na ut.

17 godina
FIFA 13

Skoro podne i još uvijek ništa od ključa?  Izgleda da nas eplati neće tako skoro otključati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Čini mi se kako nećemo ni dobiti ključeve, isto kao prošle godine na basehost-u.

Na key4game su jućer dobili UE keyeve.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 11:23 (KiX777).

0 0 hvala 0
17 godina
KiX777 kaže...

Čini mi se kako nećemo ni dobiti ključeve, isto kao prošle godine na basehost-u.

Ja sam prošle godine uredno dobio dan ranije ključ na basehostu

16 godina
moderator
FIFA 13

Na g2play vam je FIFA 13 245kn sljedećih 24h.

Dobit ćete key u roku od 10min i odmah možete krenuti preloadat igru.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
KiX777 kaže...

Ja sam prošle godine uredno dobio dan ranije ključ na basehostu

Ne mislim na fifu nego na one komplikacije kasnije kad su uplatiti novce i dan danas ih nisu dobili nazad.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
pirat kaže...

Više manje svi ovdje koji se dopisuju su uplatiti ključeve kod eplati i sad jedino što nam preostaje je čekanje...nema smisla dva puta uplačivati za istu igru...

14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Bit će tamo i jeftinije nakon tjedan dana od izlaska, najbolja stranica za kupnju. Naravno oni koji nemogu čekati i ovako je odlična ponuda.

Crosimracing-James Hunt
16 godina
FIFA 13

eto, uzeo cd key na KEY 4 GAME, 245 kn, ultimate edition, 15 min nakon uplate dobio key :)

ISPRAVAK: aktivirao sam igru, tamo gore na redeem product code, i kako da sada preloadam ? nema nigdje te opcije ;O

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 11:56 (Reedy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...

Više manje svi ovdje koji se dopisuju su uplatiti ključeve kod eplati i sad jedino što nam preostaje je čekanje...nema smisla dva puta uplačivati za istu igru...

Znači opet pušite spiku domaćih šarlatana i uplaćujete unaprijed?

Niste ništa naučili od dosadašnjih iskustava? :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
neaktivan

Ljudi dobio sam mail od origina.

Citiram:

Here is your 24 EA SPORTS FIFA 13 ultimate team gold packs code: ****-****-****-****

Origin

1. To begin, launch the Origin client.  Origin will be automatically installed when you install FIFA 13

2. Click the “Origin” menu item in the top-left corner of the client.

3. Select the “Redeem Product Code” option from the drop down menu.

4. Enter your pre-order code to redeem your game content.

Jel to znači da smijem ukucat key i pokrenut igru bez da dobijem ban?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 12:02 (Lepi_Borko).
17 godina
neaktivan
Naravno.
Smio si i prije, ovi što su dobili ben su imali neke kijeve s upitnim porijeklom.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
Danny_HR kaže...

Znači opet pušite spiku domaćih šarlatana i uplaćujete unaprijed?

Niste ništa naučili od dosadašnjih iskustava? :)

Dosadašnja iskustva su mi izuzetno pozitivna pa nisam imao razloga mijenjati mišljenje ili sumnjati u bilo što....

16 godina
FIFA 13

ima li kakvih naznaka kad se otvara taj base host?! tj. oče li se uopće danas otvarat ili da tražim FIFU negdje drugdje?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Naravno.
Smio si i prije, ovi što su dobili ben su imali neke kijeve s upitnim porijeklom.

Evo ukuco sam key, al igra mi je još zamagljena jbg. Piše da sam uspješno ukuco key za FIFA13 FUT

EDIT: ahaa, tek u ponoć će biti otvorena igra.. sad mi je jasno. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 12:16 (Lepi_Borko).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice