FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.894
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
Re: FIFA 13
Red_Star_Forever kaže...
Da li zna neko koliko su kostali fifa points i kako su se oni placali pored paypal-a???hvala

takodjer to i mene zanima posto nisam igrao 12

EDIT: FIFA 13 IS AVAILABLE FOR PRELOAD!!!!

lnova65
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 19:03 (lnova65).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Je li netko kupovao preko Amazona? Vidim da je 40$, a isporučuju 25. po američkom vremenu. Nije mi jasno ovo što piše direct download jel se to misli da ću dobiti key za origin ili ću skidati sa njihovog servera?

0 0 hvala 0
14 godina
lnova65 kaže...
Red_Star_Forever kaže...
Da li zna neko koliko su kostali fifa points i kako su se oni placali pored paypal-a???hvala

šta je preload?

Som la gent blaugrana
15 godina
rookica19 kaže...

šta je preload?

skines igru prije izlaska tako da u ponoc kada igra izadje je mozes odma igrat {#}

lnova65
14 godina
FIFA 13
Kada skines vecinu igre prije izlaska i onda na dan izlaska skines jos neke fileove i igras. Barem mislim :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Znaći li to da nam uskoro dolazi i gusarska verzija

14 godina
neaktivan

Pirati počinju brusiti mačeve.  {#}

13 godina

evo je :D

13 godina
neaktivan

Gusarska verzija je skoro tjedan dana vec kod RELOADEDA i kompanije. Sa alpha crackom koji nece ni doc u javnost igram kick off i još neke stvari vec 2 dana...U javnost ocekujem da ce gusarska verzija sa finalnim crackom doc najranije 25 koliko sam cuo iz "Izvora"....to je to koliko smijem reči...

Svi koj imate nedoumicu dal uzet FIFU 13, vjeruj te mi, još je dodatno poboljšana od Demoa. Postavio bi SS-ove ili napravio kakav snimak al nezelim dizat previse prašine, i ovo je vec previše da na forumu pišem javno da vec igram full verziju. The Scene se potrudila ovaj put( oni koji znaju o cemu pricam bit ce sretni ) :)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
16 godina
neaktivan
FIFA 13

je li ovo na g2play-u ultimate verzija fife? nikako da se odlucim gdje narucit

http://www.g2play.net/store/FIFA-Soccer-2013-EA-Origin-Key.html

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 21:19 (d3stroy3r_cro).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

je li ovo na g2play-u ultimate verzija fife? nikako da se odlucim gdje narucit

http://www.g2play.net/store/FIFA-Soccer-2013-EA-Origin-Key.html

Bilo bi najpametnije da ih pitaš, ili uzmes na eplati...255 kn ultimate verzija...

14 godina
FIFA 13
Ili pricekas Base Host ili ti ja kazem gdje kupiti

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Prihvacam pitanja vezana za FIFU 13, ali me NEMOJTE pitat za crack, di ga nabavit, dal cu vam ga poslat, da vas spojim sa izvorima i tako to. Isto tako, nemojte me pitat za rejtinge igraca, jer mi se neda svakom posebno pisat brojeve za njegovog miljenika.

Sta se tice modrica, ima 86 i u realu je, za razliku od PES-a di uopce finalna verzija nema transfere kakvi su u pravom svijetu.

13 godina
neaktivan
a sta sa onima koji neznaju o cemu pricas da budu ne sretni (salim se malo)danas sam nesto dobre volje).Iskreno danas sam se smejao sa pesom,pa ono je tuga,fifu 13 necu vise igrati da je se malo pozelim,kada bude izasla i ja dobio kodovo za original.

Ono ljudi ja ne znam dal sam ja lud ili ne znam nista o fudbal al to je nemoguce.Kako neko moze da nazove pes simulacijom fudbala.Sve zakone prirode i fizike su zapostavili u fudbalu koje postoje.Nije mi namera sada da vredjam pes i slicno al zaista meni je cilj da kada igram simulaciju na djostiku osetim da igram fudbal da sam prisutan i da uzivam u tome,i da osetim da je stvarno sve vise realniji i blizi realnom fudbalu.A to nazalost nema u pes-u al zato ima fifa 13,a pre toga fifa 12 i fifa 11.

Ja samo kada vidim golmana kako baca rukom loptu igracu,zaista smesno i tuzno,isto tako i za suteve,(hahahaha to sut ma daj zezate me),dribling(ovo je ipak u pitanju neki vic.................
13 godina
neaktivan
FIFA 13

A daj TheDarkSide, bas sam tija pitat koliki je rating Anti Vukusicu i koliki mu je speed i acc (očekujem bar 80 to bi bilo realno,al se bojim da su nasi igraci podcjenjeni) , ka i Anasu Sharbiniju (Al Ittihad) :D

I kako napravit preload na originu za FIFA-u?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 21:34 (axest).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
axest kaže...

A daj TheDarkSide, bas sam tija pitat koliki je rating Anti Vukusicu i koliki mu je speed i acc (očekujem bar 80 to bi bilo realno,al se bojim da su nasi igraci podcjenjeni) , ka i Anasu Sharbiniju (Al Ittihad) :D

I kako napravit preload na originu za FIFA-u?

Za preload moras imat vec upisanu igru u origin( znaci product key)

14 godina
FIFA 13
Preload mozes jedino napraviti ako si kupio igru preko Origina!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Kad ce ovaj basehost, valjda ce do bozica otvoriti. Rekli prosli tjedan, pa sad ovaj a ja bi narucio to cudo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
G1g1 kaže...

Kad ce ovaj basehost, valjda ce do bozica otvoriti. Rekli prosli tjedan, pa sad ovaj a ja bi narucio to cudo.

Koliko sam cuo i znam, basehost bi mogao biti cak i malo skuplji od eplati.....tko zna mozda i budu tu negdje...ja sam svoju fifu 13 uzeo za 225 kuna..

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Tak sam i ja. I drago mi je da nisam čekao Base Host, to natezanje s njihovom stranicom nije vrijedno živaca, sve i da je jeftinije. Nikak da srede stranicu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Tak sam i ja. I drago mi je da nisam čekao Base Host, to natezanje s njihovom stranicom nije vrijedno živaca, sve i da je jeftinije. Nikak da srede stranicu...

Jbga, jedino je rekao da nam nece dat prije 28, valjda da nebi dobili banove od EA-a...al nema veze:))

14 godina
FIFA 13

PRE-ORDER

FIFA 13 / FIFA 13 Ultimate - Origin

Cijena: 210 / 235kn

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ma ja cu ju otuda http://mysteam.net/store/index.php?route=product/product&product_id=134&tracking=4ed25fd6aab65 narucit sutra pa nek bude na basehostu i 150kn jer su stvarno pretjerali s tom stranicom

A jel bi mogel imat problema ak igru aktiviram 26.9 jer oni salju key tad

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
G1g1 kaže...

Ma ja cu ju otuda http://mysteam.net/store/index.php?route=product/product&product_id=134&tracking=4ed25fd6aab65 narucit sutra pa nek bude na basehostu i 150kn jer su stvarno pretjerali s tom stranicom

A jel bi mogel imat problema ak igru aktiviram 26.9 jer oni salju key tad

Citao sam negdje, da postoji veliki rizik ako aktiviramo product key a u europi smo prije 28, da bi mogli sjevat banovi ( neovisno dal je u originu stavljeno USA ili nesto drugo) pa sad neznam. I ako dobite key ranije od nas koji smo preko eplati, dal se isplati kockat sa banom. Ili se strpit 2 dana( makar aktivirat poslje ponoc 28.9) Znam da treba skinut 7 giga i nešto, al jbga rađe izgubit malo vremena nego permanent ban:)

16 godina
neaktivan
FIFA 13

A i to kaj kazes

A imam i nedjelju i subotu

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 22:48 (G1g1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

možete aktivirati key odmah ako ga imate, ali vam nije dostupna opcija za pokrenuti igru prije 28. ja sam napravio preorder preko origina pa imam opciju za preload i skida se igra vec, samo pise da je unreleased, available 28 september

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

možete aktivirati key odmah ako ga imate, ali vam nije dostupna opcija za pokrenuti igru prije 28. ja sam napravio preorder preko origina pa imam opciju za preload i skida se igra vec, samo pise da je unreleased, available 28 september

Jesi citao, da EA bas prati tko je kad upisao key, jer teorecki, nemozes imat key prije 28.9, ni u box izdanju, ni digitalno, znaci ostaju ovi sta prodaju keyeve, i tu onda EA gleda.

13 godina
TheDarkSide kaže...
BoobZ kaže...

Jesi citao, da EA bas prati tko je kad upisao key, jer teorecki, nemozes imat key prije 28.9, ni u box izdanju, ni digitalno, znaci ostaju ovi sta prodaju keyeve, i tu onda EA gleda.

ja sam od njih (EA) dobio key danas i opciju za preload, nema mi logike to...

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
TheDarkSide kaže...
BoobZ kaže...

ja sam od njih (EA) dobio key danas i opciju za preload, nema mi logike to...

Znaju u opticaju za keyeve, koji su di namjenjeni...kako znaju koj je key ruski a koji europski, o tome ti pricam.

15 godina
FIFA 13
ma ne opterećuju se oni s time, ja sam već sa nekoliko igara tako napravio, između ostalog i sa FIFA 12 i nikad problema, masu ljudi to radi i nigdje nikad nisam vidio da su ih bannali ili makli igru sa accounta. Ja upisujem key kad ga dobijem, pa bilo to 25. ili zadnjeg dana u mjesecu :)
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice