FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.653
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
FIFA 13

Sutra navečer izlazi FIFA 13 Ultimate Team Web App, hoćemo mi li mi koji smo preordali na eplati ili negdje drugdje a ne na Originu moći pristupiti tome sutra?

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
KiX777 kaže...

Sutra navečer izlazi FIFA 13 Ultimate Team Web App, hoćemo mi li mi koji smo preordali na eplati ili negdje drugdje a ne na Originu moći pristupiti tome sutra?

Ja se nadam da bi mogli :)) FIFA 12 imam original tako da ne vidim problem :)

14 godina
KiX777 kaže...

moći će svi koji su igrali ut između trećeg i devetog mjeseca i imaju security question

Som la gent blaugrana
13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...
KiX777 kaže...

moći će svi koji su igrali ut između trećeg i devetog mjeseca i imaju security question

Među tima sam xd...sad sam iso malo u PES temu podjebavat ih hahaha xd...sad kad krene opca navala " FIFU igraju djeca, PES je za ozbiljne ljude" hahaha

13 godina
neaktivan
jedan mi kaze da sam dete sto sam im rekao realno sta mislim o igrici,a to mi je bukvalno mislim na pes bila zabava zbog koje sam odustajao od skole i sta jos sve nisam radio,i onda pricaju kako ne mogu da docekaju datum izlaska igre,kako je super,ustavri sami sebe foliraju,kako je ove godine pes oduvao fifu,i sta jos necu da cujem od pesovaca.Ja niti sam fan pesa ni fife vec idem ka fudbalu koji je priblizniji onom koji gledamo svaki dan na tv-u.ogledaj molim te pokrete i dodavanje ronaldinja,dal to ima u pesu?naravno da nema,da li li pes ima robotske animacije?to je kod uvedeno jos od pesa 2011,da li u pesu postoje animacije igraca koje su slicne u pravom zivotu ?naravno da nema,Da li su dodavanja bolja u pesu nego barsina tikataka?naravno da su bolja bez greske,da li pes ima prirodniji tj u skladu sa kvalitetom igraca prijem,sut dodavanje,dribling i udarac glavom?naravno da to nema

Na sve ove odgovore fifa ima.Gledam sinoc slucajno na barsinom tv kanalu kompilaciju golova i driblinga ronaldinja i sve to sam radio u fifi 13.

Jedva cekam izlazak fife 13 28.9,pocinje nova sezona FUT-a,al ce to biti cepanje.

Moj nick je Don_Omar_11.
15 godina
FIFA 13
skupa igra i na base-hostu, pa za 50kn više se može kupiti box verzija...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jeste vidli vi koje je ocjene dobio PES 13? Pa to je suludo? nakraju kad FIFA dobi manje...prema onome kako su oni ocjenili PES za neke stvari koje je FIFA 11 vec imala, FIFA 13 treba imat cistih 10/10...

15 godina
TheDarkSide kaže...

Jeste vidli vi koje je ocjene dobio PES 13? Pa to je suludo? nakraju kad FIFA dobi manje...prema onome kako su oni ocjenili PES za neke stvari koje je FIFA 11 vec imala, FIFA 13 treba imat cistih 10/10...

ma koga briga za te ocjene? bitno mi je ono šta ja vidim na ekranu i to je to.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

daj link

13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

Ma ne patim ni ja za tim ocjenama, al tuzno je da danas potencijalni kupci bas te brojke gledaju...

Sad sam bezveze gledao metacritic koji inace nikad ne gledam...cisto ono da vidim kako su oni rangirali FIFU 12 i PES 12, i ispalo je ovako....FIFA 12 89/100  PES 12 77/100      FIFA 11 83/100  PES 11 73/100

To govori da su ipak recenzenti prepoznali kvalitetu...iako mi je bezveze da se vecina ljudi ravna po tim brojevima...al ajde, opet idu u korist FIFE...

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 20:14 (TheDarkSide).
16 godina
neaktivan
Najavili su do 30% popusta na popularnije igre na base hostu. Znači da bi se cijena Fife mogla spustiti ispod 200 kn, nadam se da će biti tako.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
16 godina
TheDarkSide kaže...
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

Ma ne patim ni ja za tim ocjenama, al tuzno je da danas potencijalni kupci bas te brojke gledaju...

Sad sam bezveze gledao metacritic koji inace nikad ne gledam...cisto ono da vidim kako su oni rangirali FIFU 12 i PES 12, i ispalo je ovako....FIFA 12 89/100  PES 12 77/100      FIFA 11 83/100  PES 11 73/100

To govori da su ipak recenzenti prepoznali kvalitetu...iako mi je bezveze da se vecina ljudi ravna po tim brojevima...al ajde, opet idu u korist FIFE...

Takvi potencijalni kupci vjeruju da postoji savrsena igra, vjeruju da postoje "AAA" naslove...

Sve je to budalastina, placene recenzije, marketing odnosno opcenito novac u pitanju... svi bi trebali zanemariti Metacritic i slicne te biti realni/objektivni i vidjeti sto je NAMA bolje, a da ne govorimo o tome da svi imamo razlicite ukuse. Ja u svojoj glavi vidim da je trenutno FIFA bolja odnosno nudi vise za iste novce....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 21:10 (lovac82).
16 godina
rookica19 kaže...

a ubi me sad, on govori HD PVR camera pa je to meni kamera :P

Gledao sam puno tih videa, ali nisam čuo kamera. Ako su to one tekme u EA studiju, onda možda govori o kameri koja njih snima u gornjem kutu.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Može li mi neko objasnit ukratko sta je to web aplikacija za Ultimate Team? Sta se tu radi? :)

A base host je poskupija zato sta sad placaju PDV, a prije nisu, zbog tog su i bili zatvoreni iako mi se cini da su digli cijene i vise od 25%...

13 godina
neaktivan
axest kaže...
KiX777 kaže...

Može li mi neko objasnit ukratko sta je to web aplikacija za Ultimate Team? Sta se tu radi? :)

A base host je poskupija zato sta sad placaju PDV, a prije nisu, zbog tog su i bili zatvoreni iako mi se cini da su digli cijene i vise od 25%...

Ultimate team su ti kao karte ( pokemnom, yu gi oh) ili sta vec...samo na ovim kartama nemas cudovista nego nogometase, lopte, stadione, menađere, ugovore za igrace, dodatke za igrace, poboljšanja za igrače i tako dalje.

Karte su ti rangirane u 3 skupine...broncane, srebrne i zlatne...znaci sto bolja boja znaci bolji igrac, ili sta vec je na njemu...cilj igre? Pa uglobalu gradis svoj "dream team" od igraca kojih zelis ( vecinom su svi zlatni). Pocinjes sa broncanim igracima koj su slabi 50-70 OVR statsi...i tako napreduješ...Kako do igrača? Pa mozes kupovat paketice koji sadrzae određeni broj igrača i ostalih stvari, ili mozes sa aukcije kupovat igrace...buy out opcijom ( znaci instantna kupovina ) ili se mozes natjecat sa drugima na aukciji ( tko da više njegovo )

Coinse zarađuješ tako da igrač singleplayer ili online utakmice, turnire, ili jednostavno prodaješ igrače koje imaš na marketu...To bi bilo to ukratko...nadam se da sam bio jasan...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Nisi treba ovako dugo pisat, ali i ja sam kriv jer nisam napomenio da znam sto je Ultimate team samo me zanima ova web aplikacija? što se preko nje (može) radi/t?

0 0 hvala 0
15 godina
axest kaže...

Nisi treba ovako dugo pisat, ali i ja sam kriv jer nisam napomenio da znam sto je Ultimate team samo me zanima ova web aplikacija? što se preko nje (može) radi/t?

web stranica Ultimate Teama, prijaviš se na svoj account i uređuješ ekipu, kupuješ i prodaješ igrače, ugovore i sve ostalo. Sve isto kao u UT unutar igre, samo što naravno ne možeš igrati utakmice.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 21:32 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

I zasto se to sutra otvara ako igra još nije izasla? Onako za probu ili ce te vec moc sastavljat momcad?

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Eo ovako.. odkad znam za fifu igram ju na tipkovnici... uz to iam jos par shity gamepada jer cesto igram s braticem... odlucio sam se prebacit na gamepad jer je ovo fakat vec presmijesno i uostalom bit ce mi puno lakse igrat UT online na gamepadu(kad se malo priviknem)...

Sad ovako gledam na forumu i netu ove gamepade... cuo sam da je ovaj Razer Onza jako nekvalitetan i da se fkt brzo "raspada"... zanima me samo koja je razlika izmedu ovih X360 gamepada:

http://www.cegdirect.com/store2/images/XBOX%20WIRELESS%20CONTROLLER%20FOR%20PC.jpg 

i

http://brain.pan.e-merchant.com/2/1/08969812/l_08969812.jpg

Naime negdje na forumu sam procito da su ovi bijelo-zeleno pakirani(dole) zapravo fake a da su pravi dobri gamepadi od Microsofta(gore) 

Pa jel zna neko koja je razlika i sta je s tim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
axest kaže...

I zasto se to sutra otvara ako igra još nije izasla? Onako za probu ili ce te vec moc sastavljat momcad?

sutra počinje zbog toga što će oni igrači koji su igrali UT u FIFI 12 dobiti gratis nekoliko paketića za otvoriti pa će već biti trgovine sa time dok ne izađe igra.

Odlična stvar, da bar na tome izgubimo vrijeme do igre :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 21:38 (antimadridista).
14 godina
neaktivan

Nisam za Ati graficku namjestio.
Probacu pa cu javiti.

15 godina
KiCo77 kaže...

Eo ovako.. odkad znam za fifu igram ju na tipkovnici... uz to iam jos par shity gamepada jer cesto igram s braticem... odlucio sam se prebacit na gamepad jer je ovo fakat vec presmijesno i uostalom bit ce mi puno lakse igrat UT online na gamepadu(kad se malo priviknem)...

Sad ovako gledam na forumu i netu ove gamepade... cuo sam da je ovaj Razer Onza jako nekvalitetan i da se fkt brzo "raspada"... zanima me samo koja je razlika izmedu ovih X360 gamepada:

http://www.cegdirect.com/store2/images/XBOX%20WIRELESS%20CONTROLLER%20FOR%20PC.jpg 

i

http://brain.pan.e-merchant.com/2/1/08969812/l_08969812.jpg

Naime negdje na forumu sam procito da su ovi bijelo-zeleno pakirani(dole) zapravo fake a da su pravi dobri gamepadi od Microsofta(gore) 

Pa jel zna neko koja je razlika i sta je s tim?

koliko vidim taj na prvoj slici je bežični gamepad, a ovaj ispod je žični valjda, a u svemu ostalom su isti. Što se tiče pakiranja i originala to nisam siguran, ali ako kupiš gamepad u Linksu ili nekom informatičkom dućanu kod nas, vjerujem da ti neće uvaliti kopiju, to se može dogoditi jedino ako kupuješ preko ebaya. Ja sam svoj kupio u Linksu prije skoro 2 godine i od tada radi bez greške, kao novi je, sigurno najbolji gamepad za PC.

14 godina
FIFA 13

sigurno najbolji gamepad za PC.

Kad smo vec kod najboljeg, jel zaigro neko fifu na razerovoj onzi? Misljenja? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KiCo77 kaže...

igrao sam ja. To ti je uglavnom isti gampad kao xbox-ov, samo što ima neke prednosti u dvije dodatne tipke, malo poboljšan d-pad i to je to.

Ne isplati se uzeti ako je dosta skuplji od standardnog xbox gamepada, ako je slična cijena onda već može.

14 godina
antimadridista kaže...
KiCo77 kaže...

igrao sam ja. To ti je uglavnom isti gampad kao xbox-ov, samo što ima neke prednosti u dvije dodatne tipke, malo poboljšan d-pad i to je to.

Ne isplati se uzeti ako je dosta skuplji od standardnog xbox gamepada, ako je slična cijena onda već može.

Mozda je 50-100kn skuplji, ovisi gdje cijene gledas i za onzu i za x360, al kad citam reviewove i vidim da su likovi po 3 puta slali nazad i dobivali novi i nakon toga odustali jednostavno jer bi im se svaki put sjebo nakon mjesec dana ipak nezelim riskirat... zato kad sam pitao htio sam vidjet ako ga neko od vas vec ima duze vrijeme bez takvih problema... svejedno hvala :D

16 godina
neaktivan
FIFA 13

mozete li mi objasnit kako to radi sa cd keyem. dakle ja kupim sa eplati, basehost... i kako ja skinem igru i iskoristim taj key. dakle mogu li ja opet skinut sa origina igru kao sto sam i ovaj demo i instalirat normalno. nemam iskustava sa cd keyevima {#}

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13
upišeš key u Originu i imaš igru na svom accountu, skidaš, brišeš i ponovno instaliraš kad te volja.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
FIFA 13

Sta ce sad bit s onima koji bi nastavili UT 12 nastavili igrat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Gadan je taj Razer, ne bih ga uzeo baš zbog onog "naslikanog" na desnom rukohvatu.

Nego, koji sve gamepadi imaju kretanje u 16 smijerova? Znamo da je klasika 8 smijerova i da i oni s 8 mogu uz mala pomicanja imati kretnje u 16, ali to je "softversko" pomicanje, a ne pravo "mehaničko", valjda se shvaća što se želi reći.

Znači, koji gamepadi imaju pravih pravcatih 16 smijerova?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Razer onza je kao poboljašana verzija original xbox360 gamepada...ja sam isao sa original, ipak microsoft je microsoft i gamepad zasad radi sve super 5, ne sklize se, gljive su super, svaki dodir ocita, znaci nema stucanja, ili da moras opet pritisnut...sve u svemu MUST BUY za svakog ozbiljnijeg igrača!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice