FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.564
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
16 godina
Re: FIFA 13
Hexfire kaže...
RedHill kaže...
Sto cu dobiti ako pre-ordam Ultimate Edition igre?

Dobiješ 24 gold packa za FUT, po jedan tjedno. Ako ne igraš taj mod, nemaš koristi od preordera.

a što je taj ultimate team ? preko online kreiraš svoju ekipu i igraš ? tako nešto ? i šta gore čitam da neće to moći igrat " novi " igrači nego samo oni od fife 12 ? nemam fifu original, ali mi se jako sviđa i volio bih je kupit, al ne znam dali mi se isplati

16 godina

Upravo tako, a evo i slike koja lijepo pokazuje da je obrambeni igrač vratio tu loptu te zato offsidea nema.

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 18:21 (dreammaker).
15 godina
Reedy kaže...
Hexfire kaže...
RedHill kaže...
Sto cu dobiti ako pre-ordam Ultimate Edition igre?

Dobiješ 24 gold packa za FUT, po jedan tjedno. Ako ne igraš taj mod, nemaš koristi od preordera.

a što je taj ultimate team ? preko online kreiraš svoju ekipu i igraš ? tako nešto ? i šta gore čitam da neće to moći igrat " novi " igrači nego samo oni od fife 12 ? nemam fifu original, ali mi se jako sviđa i volio bih je kupit, al ne znam dali mi se isplati

upravo to, to je mod unutar igre gdje sastavljaš svoju ekipu, kupuješ igrače, ugovore za igrače i još dosta toga, prezarazan mod. Ovo sa novim igračima, to važi samo za web aplikaciju Ultimate Teama koja će se otvoriti za nekoliko dana, ali kad izađe cijela igra, moći ćeš normalno igrati Ultimate Team unutar igre i napraviti svoju ekipu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 18:26 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Daj mi recite jel tesko skupljat novcice za paketice?

Bojim se da nebi cijelo vrijeme igrao s broncanom igracima.

0 0 hvala 0
15 godina
CroChef kaže...

Daj mi recite jel tesko skupljat novcice za paketice?

Bojim se da nebi cijelo vrijeme igrao s broncanom igracima.

paketiće se uopće ne isplati kupovati jer u njima većinom dobiješ loše igrače, a skupi su. Bolje ti je kupovati preko aukcija.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Reedy kaže...

To ti je kombinacija trading card gamea i nogometa. Kupuješ kartice igrača iz aukcijske kuće ili putem paketa za novce koje dobiješ igranjem i osvajanjem turnira. Teško je ovak objasniti što to točno je, najbolje je isprobati. Meni je to zvučalo bezvezno dok nisam zaigrao u 12ici. Mod je uz podosta nedostataka, jako jako zarazan i možda i najbolje od svega online što FIFA može ponuditi.

Svatko tko kupi original igru, može igrati FUT. Jedino će oni koji su igrali prošle godine moći pristupiti web aplikaciji prije drugih i tak steći malu prednost. Dobit ćemo nešto sitno para.

Ovak, tu u temi su rekli da se s verzijom sa eplati.com dobiju ti bonusi iako sam osobno skeptičan pošto su prošle godine to dobili ljudi koji su naručili direktno preko Origina. Ako se stvarno dobije, onda se po meni isplati dati 20-30 kuna više samo radi toga. 

dreammaker kaže...

Upravo tako, a evo i slike koja lijepo pokazuje da je obrambeni igrač vratio tu loptu te zato offsidea nema.

U stvarnosti je po meni ovo offside jer nije imao kontrolu nad loptom. Bio je skok na loptu koja se više manje nekontrolirano odbila do igrača u zaleđu, koji koristi nedozvoljenu situaciju da zabije pogodak. (tj. iskoristio bi je da tko god je igrao zna zabiti s pola metra)

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Konacno sam uhvatio vremena isprobati FIFA 13 DEMO...sto reci...sve bajno i krasno, u toj mjeri da sam upalio automobil i otisao banku sebi upltiti jedan primjerak (preko "eplati").

Jedino sto se kod mene javlja feeling, da sam gol, sto se tice dimenzija, nije pogodjen onako kao u stvarnosti ...kao da mi je manji (i visina i duzina).

Tako je bilo i u FIFA 12, sto mi je narusavalo pozitivan sveukupni dojam...za razliku od pes, gdje je gol po meni savrseno pogodjen...pa me zanima da li je jos koga kopkala ista stvar ili sam ja jedini.

Lijep pozzz svima i kao sto netko rece, vidimo se na terenu luuuuzzzzeri (od 28.) {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KODAK17 kaže...

Konacno sam uhvatio vremena isprobati FIFA 13 DEMO...sto reci...sve bajno i krasno, u toj mjeri da sam upalio automobil i otisao banku sebi upltiti jedan primjerak (preko "eplati").

Jedino sto se kod mene javlja feeling, da sam gol, sto se tice dimenzija, nije pogodjen onako kao u stvarnosti ...kao da mi je manji (i visina i duzina).

Tako je bilo i u FIFA 12, sto mi je narusavalo pozitivan sveukupni dojam...za razliku od pes, gdje je gol po meni savrseno pogodjen...pa me zanima da li je jos koga kopkala ista stvar ili sam ja jedini.

Lijep pozzz svima i kao sto netko rece, vidimo se na terenu luuuuzzzzeri (od 28.) {#}

Baš sam mjerio s ravnalom prije par dana i meni izgleda čist ok.

Ajd javi se poslije 28-og pa ćemo vidjeti tko je luzer {#}.

13 godina
neaktivan

Meni trza ko luda.

15 godina
ATIRade kaže...

Meni trza ko luda.

Jer koristiš ATIRade.

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Sto se tice trzanja, imao sam taj problem. U settingsu sam ukljucio Lock to 60 FPS, a i sto tako, nakon sto pokrenem demo pomocu ikonice na desktopu, prije nego na onom Autorun meniju kliknem na Play, iskljucim origin prozor. Evo igram vec drugi dan bez problema i sa maksimalnom fluidnoscu na 1600x900 uz sve na fullu. Radi se o laptopu Inspiron N5110.

0 0 hvala 0
15 godina
Zoki Mpek kaže...

Upravo se to meni deslio! Svi igraci Arsenala su mi na levoj strani terena, i to veci deo utakmice!

Igraju neku lijevu taktiku. {#}

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
15 godina
FIFA 13
evo jedna vijest: "Classic" dresovi koji se otključaju u EASFC Catalogu se neće moći koristiti u Ultimate Teamu. Evo i nekoliko slika "Classic" dresova.
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
FIFA 13

još jedno pitanje, zašto mi se updedaju igrači i njihovi ratingi SVAKI PUT kad iznova idem u igru ? Match day uključen i ok, nek se onda to mjenja dnevno/tjedno ukoliko je potrebno i u stvarnosti tako, a ne svaki put kad idem u igru su postavljeni drugacije...

EDIT: I sad odjednom opet u Arsenalo Van Persie, Song... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 18:56 (Reedy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Vidim da je Fifa 13 sad na Eplati poskupila, mi koji smo naručili prije imali smo sreće :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Vidim da je Fifa 13 sad na Eplati poskupila, mi koji smo naručili prije imali smo sreće :)

Upravo to me odvuklo da prvo kupim F1 2012, pa tek onda fifu13.

14 godina
Praetorian1 kaže...

a šta s menom, ja sam naručio otkad ali još nisam uplatio, jel ja plaćam staru ili novu cijenu?

Som la gent blaugrana
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja mislim da ti po staroj cijeni plaćaš, ali najbolje pitaj Eplati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

jesam, čekam odgovor, u narudžbi još stoji stara cijena...

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

jesam, čekam odgovor, u narudžbi još stoji stara cijena...

Placas ono sta ti stoji na naruđbi...ja sam svoje vec uplatio, tako da meni ide cjena od 225,25 kn

17 godina
KODAK17 kaže...

Nećeš vjerovati, o tome razmišljam već dva tri dana. Osim gola ne štima mi niti peterac.  Mijenjam kamere da vidim da nije zbog njih ali opet isto. Definitivno u omjerima nisu gol i peterac

16 godina
neaktivan

Može mi netko reći što dobijem preorderom?

Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 19:29 (Tomislav95).
17 godina
Tomislav95 kaže...

Može mi netko reći što dobijem preorderom?

16 godina
KODAK17 kaže...

25. valjda, kad vec imamo PC verziju iskoristimo je :D

13 godina
neaktivan
Smece2 kaže...
KODAK17 kaže...

25. valjda, kad vec imamo PC verziju iskoristimo je :D

Đabe ti 25, jer onaj tko uzima preko eplati dobiva 28 rano ujutro, znaci 28.9.2012   00:00-01:00

16 godina
neaktivan
Pričekat ću još malo, možda bude negdje jeftinije nego na eplati, volio bi igrat FUT, čini se super.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
13 godina
neaktivan
movie kaže...
KODAK17 kaže...

Nećeš vjerovati, o tome razmišljam već dva tri dana. Osim gola ne štima mi niti peterac.  Mijenjam kamere da vidim da nije zbog njih ali opet isto. Definitivno u omjerima nisu gol i peterac

Drago mi je da je još netko skužio...ali upravo zbog  tog omjera gola sa svim ostalim, meni fali osjecaj kao da gledam tekmu na tv...stvarno sam se nadao da ce se to promjeniti u FIFA 13...ali

sve je ostalo isto...šteta, ali meni se zbog tog omjera gola javlja neki umjetan... plastican... ili kako vec hocete feeling.  

Mozda je nekome smijesno, mozda sam se krivo izrazio...uglavnom nešto meni tu fali...

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2012 19:57 (KODAK17).
13 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...
movie kaže...
KODAK17 kaže...

Drago mi je da je još netko skužio...ali upravo zbog  tog omjera gola sa svim ostalim, meni fali osjecaj kao da gledam tekmu na tv...stvarno sam se nadao da ce se to promjeniti u FIFA 13...ali sve je ostalo isto...šteta, ali meni stvarno nedostaje taj osjecaj sto se tice dimenzija gola u stvarnosti (barem kada gledam tekmu na tv).

Mozda je nekome smijesno, mozda sam se krivo izrazio...uglavnom nešto meni tu fali...

Da ti nije radi takve kamere iskrivljena percepcija gola, pa mislis da je manji? Mozda tome pridonose i sjene, koje ti mozda zato gol cine manjim nego sta je...probaj kod replaya sa kamerama koje gledaju iz ociju igraca tako rec ( tako rec te visine ) gledat prema golu pa onda vidi dal če ti se i dalje cinit da je gol manji, ili je to sve mozda u vojoj glavi, mozda si zabrijao malo hehe xd

13 godina
neaktivan

Da ti nije radi takve kamere iskrivljena percepcija gola, pa mislis da je manji? Mozda tome pridonose i sjene, koje ti mozda zato gol cine manjim nego sta je...probaj kod replaya sa kamerama koje gledaju iz ociju igraca tako rec ( tako rec te visine ) gledat prema golu pa onda vidi dal če ti se i dalje cinit da je gol manji, ili je to sve mozda u vojoj glavi, mozda si zabrijao malo hehe xd

Pokusavao sam prilikom replay-a analizirati...ali sve jedno, za mene taj gol nije pogodjen onako kako bi trebao biti...i to je jedino sto me za sada smeta i sprijecava da kazem cista desetka. Kladio bi se da je jos ljudi skuzilo istu stvar ali jednostavno nitko nije obracao paznju jer je milijon drugih stvari dobro odradjeno i karssi ovaj virtualni nogomet...šteta zbog tog vrazijeg omjera gola koji daje taj umjetan feeling...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ne znam jeste li spomenuli prije, ali Nou Campa neće biti u finalnoj verziji FIFE, nažalost :/ Veliki sam fan Barcelone i sada ova vijest, katastrofa :(

0 8 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice