FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.774
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Koju konfiguraciju imas, windows i kolko fps-a imas kad igras?

15 godina
Nadimakk kaže...

Tipkovnica pobjeduje gamepad i nema se tu kaj raspravljat. Ja sam vam objasnio zasto je a tako a vi si mislite kaj hocete.

Da tvoja tipkovnica išta valja ne bi imao dublo k na kraju nicka.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Nadimakk kaže...

Tipkovnica pobjeduje gamepad i nema se tu kaj raspravljat. Ja sam vam objasnio zasto je a tako a vi si mislite kaj hocete.

Da tvoja tipkovnica išta valja ne bi imao dublo k na kraju nicka.

Ajde Nadimakk prestani trollat i izazivat daljnju raspravu jer nema smisla!

Ti igraj na svoju uber mega svemirsko kvalitetnu tipkovnicu dok ćemo mi ostali koristiti gamepad.

Kraj rasprave!

15 godina
FIFA 13

poslao sam mail base-hostu u vezi početka rada stranice i FIFA 13 keyeva i odgovorili su mi:

"Poštovani,
zasigurno sa radom krećemo sljedeći tjedan i imati ćemo FIFA 13 CD keyeve u ponudi.
Lijep pozdrav, Mario"

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 21:48 (antimadridista).
Moj PC  
7 0 hvala 2
13 godina

I ti si Nadimakk još jedan troler? Ajde ovi sta dođu pa kazu "FIFA je smeče....PES je bolji" na njih smo navikli, oni i dalje se ionako nemogu pomirit sa istinom...al da netko je uvrijeren i pokusava uvjerit druge da je tipkovnica bolja od gamepada...mislim stvarno...

Samo jedno cu reci....TRUE 360 control...imas li to na tipkovnici? da se mozes micat u manjim pomacima? znaci pola od diagonalnog...imas li to? nemas, ljevo, desno, gore, dole i diagonalno imas. Ti mozes rec da je to sicnica...al to je sitnica koja znaci gol u FIFI...

Rasprava ti nema nista konstruktivno u sebi, tako da tu "tezu" da je tipkovnica bolja od gamepada samo ti za sebe drzi. Ti onda kad kupis, ili ako imas xbox, ps3 ili neku konzolu, sta ti onda ne pitas da samo za tebe naprave "malu" tipkovnicu dok igras igrice na nekoj konzoli. Sretno :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 21:57 (TheDarkSide).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

poslao sam mail base-hostu u vezi početka rada stranice i FIFA 13 keyeva i odgovorili su mi:

"Poštovani,
zasigurno sa radom krećemo sljedeći tjedan i imati ćemo FIFA 13 CD keyeve u ponudi.
Lijep pozdrav, Mario"

Super :) čekam, i odmah preordam

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Samo jedno offtopic pitanje jer vas ode ima puno sta igrate pa eto..

Zna li se kad izlazi demo NBA 2k13 i oce li bit za PC ?
Sorry na totalnom offu, al ne znam di da pitam kad temu nba 2k13 malo ko cita..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pas22 kaže...

http://2ksports.com/games/nba2k13

Ima da za PC...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Dali ce biti kakav patch za demo, za vise klubova ili tako nesto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

"Poštovani,
Lijep pozdrav, Mario"

Hoće li isporučiti keyeve na dan izlaska igre ili prije? Ultimate team kreće u akciju 18. i koliko sam shvatio svaki dan se može dobiti mali bonus od coinova, mini packova i sl.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
TheDarkSide kaže...
Pas22 kaže...

Ima da za PC...

a kda ce demo?

lnova65
15 godina
FIFA 13

ovom liku koji je napisao ovaj članak treba dodijeliti Nobelovu nagradu za glupost.
pazite 4 razloga zašto će PES "pobijediti" FIFU ove godine:

4. It’s new
3. Player movement (!!)
2. Ball physics (!!)
1. Graphics

http://whatculture.com/gaming/fifa-13-vs-pes-2013-4-reasons-why-pes-2013-will-win-the-war.php

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 22:14 (antimadridista).
Moj PC  
9 1 hvala 0
13 godina
lnova65 kaže...
TheDarkSide kaže...
Pas22 kaže...

Ima da za PC...

a kda ce demo?

Citao sam sad, odprilike 2 tjedna prije izlaska igre...neki kazu iduci tjedan da demo izlazi...nesto slicno kao FIFA prakticiraju, demo 2-3 tjedna prije izlaska igre...

14 godina
antimadridista kaže...

ovom liku koji je napisao ovaj članak treba dodijeliti Nobelovu nagradu za glupost.

4. It’s new
3. Player movement (!!)
2. Ball physics (!!)
1. Graphics

http://whatculture.com/gaming/fifa-13-vs-pes-2013-4-reasons-why-pes-2013-will-win-the-war.php

Sve tako lijepo najavljeno od Konamija, a onda sve padne u vodu. Isti scenarij i ove godine, a tko zna mozda i iznenadi PES :D

13 godina
antimadridista kaže...

4. It’s new
3. Player movement (!!)
2. Ball physics (!!)
1. Graphics

Hahaha, stvarno bi trebali stavit nobelovu za to, siguran sam da bi bio među prvim kandidatima...mislim stvarno "Its new" hahahahaha...player movement...hahahaha još veči fail...fizika lopte....hahahaha...grafika...mozda, veliko mozda :)))

15 godina
antimadridista kaže...

4. It’s new
3. Player movement (!!)
2. Ball physics (!!)
1. Graphics

hahahah a najjace mi je ono sa tactical defendingom kao frajer prica da je to nesto novo i revolucionarno {#}

lnova65
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

4. It’s new
3. Player movement (!!)
2. Ball physics (!!)
1. Graphics

Upravo sam to čitao :D

It's new - bogme nema neke prevelike promjene u odnosu na 2012,bar ne da sam ja primijetio

Ball movement - isuse bože,lopta ide 276512437 km/h kad ju udariš :S

Ball psyhics - šut ide nevjerovatno velikom brzinom , igrači se okreću ko roboti prilikom dodavanja :S

Graphics - tu nema rasprave , PES grafika je puno bolja!

Ovi zagriženi PES fanboysi su nevjerovatni, ne priznaju poraz već treću godinu zaredom :P

13 godina

Meni je najsmješnije iz texta gore, i komentara ispod texta sta ljudi pišu...da je PES puno tezi od FIFE...ja gledam, i nevjerujem, kojom logikom? Ja sam bio igrao malo PES12, cisto eto da probam, naravno prije toga sam rokao FIFU 12...i dođem na PES i zabijam ko lud, još na onoj kao tezini Superstar ( moze se kupit u shopu za one GP bodove )

Nakon sta sam se navikao na legendary od FIFE 12, meni je PES-ov superstar ko FIFI-n professional...obrana PES-a je katastrofa...igrao sam i nevjerujem koliko igraci na Superstar pustaju mi prostora, tako nesto nema ni na Professional od FIFE...

17 godina
antimadridista kaže...

4. It’s new
3. Player movement (!!)
2. Ball physics (!!)
1. Graphics

A gle, kad ti plate pišeš i ne razmišljaš kaj pišeš.  Bitno je da se svidi onome tko te je platio...  Uglavnom, čitam po netu komentare i ima ih dosta koji daju plus pesu jer je ove godine više napravio od fife?  Pa normalno da izgleda da su više napravili kad prošle godine nisu krca valjali. FIFA je prošle godine bila sjajna, ove godine je samo trebalo unaprijediti prošlogodišnje inovacije i dodati još koju i zaokružiti cjelinu. Što su očekivali da će fifa revolucionarno napraviti? Možda da igrači trče na rukama a zabijaju guzicom? Stvarno ne kužim neke ljude? Dobiješ dobro izbalansiran proizvod koji jednostavno izgleda dobro, realno, izazovno, tjera te da igraš i igraš i svaki put otkriješ nešto novo. Jednostavno ove godine ne osjećam nikakvo ograničenje u igri. U pesu sve pada u vodu kad se sjetim onog skakavca na golu.  NIje mi jasno da u 2012 god mogu tako loše animirati i napraviti golmana koji apsolutno nema veze s golmanskim poslom niti sliči golmanu u stvarnom svijetu. Samo pogledajte kako baca loptu rukom? Je li to normalno za igru koja želi biti najbolja? Gledam golmana u fifi.  Naprosto sam oduševljen kako je animiran i koje su mu mogučnosti. Izlazi na centar, boksa jednom rukom, s dvije ruke, preko igrača, prekrasne povaljke, krati čošak, siječe loptu, ono, nema golmanske intervencije koju on ne može napraviti a da ste je vidjeli u stvarnom nogometu.  To je posao. Potom igrači, kako fluidni, kako pokretni, svaki udarac ima smisao i osjetim ga. Pucam punom, pucam vanjskom, pucam unutarnjom stranom kopačke, špic.  Svi udarci imaju smisao i podliježu zakonima fizike u datom trenutku za razliku od pesa u kojem su svi udarci isti i kontra zakona fizike. Lopta, imaš osjećaj da je prava.  Nije balon koji lebdi zrakom. FIFA je jedna dobro isplirana cjelina koja ima dobar temelj i široku bazu korisnika te nema prepreke s obzirom na popularnost i prihode koje ostvaruje da i u budučnosti ne opravda sva očekivanja zajednice.  No dobro, nema smisla ponavljati se i prepirati. Činjenica je da ima ljudi koji vole pes, činjenica je da ima puno više ljudi koji vole fifu.  Mislim da nema razaočaranog ljubitelja fife nakon odigranih desetak utakmica ovog demoa.... Ja sam zadovoljan, mi smo zadovoljni, zadovoljni su i oni. Koga je briga što je bolje... svatko igra svoje i svi uživamo... dobro, neke plaćenje seronje moraju nešto i pisati kako bi opravdali honorar, no to je već neka druga priča...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 22:52 (movie).
13 godina
neaktivan

Ok, hvala :)

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ovi PES fanovi su čudni, bude vijest na fejsu "FIFA neće imate Hrvatsku reprezentaciju" "FIFA neće imati Camp Nou" i odma komentari "FIFA je sranje", "Još jedan razlog da ne igram FIFU". Nemaju mi Bundesligu, niti licence za neke klubove i oni idu s*at po FIFI koja nije uspjela dobit dvije licence, koje možda i dobije, ima vremena još.

Moj PC  
8 1 hvala 0
15 godina
crystal6 kaže...
antimadridista kaže...

"Poštovani,
Lijep pozdrav, Mario"

Hoće li isporučiti keyeve na dan izlaska igre ili prije? Ultimate team kreće u akciju 18. i koliko sam shvatio svaki dan se može dobiti mali bonus od coinova, mini packova i sl.

Mislim da samo kod direktnog preordera s Origina odmah dobiješ key. Sve ovo ostalo će stići na dan ili dan prije službenog izlaska.

15 godina
FIFA 13

eo jos jedan gol, ovaj puta iz kruga centra :D

igrano protiv buraza, upload opet nije radio

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Bome imaš sreće. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo što sam im ja napiso :D

Hello to all!

This is intended to the author!

So your basicaly saying that you will play PES ( or give advantage to PES ) just because they have new things to offer ?

For example. , they’ve put in tactical defending which is now present 2 years in a row in FIFA. I tried both demos.

Pes authors tried to copy FIFA even in dribiling moves which are done quite similar.Strange!?

I just don’t know what did you expected from this years FIFA.

It’s a well compounded game which only needed some improvement that were implented this year! + the first touch control !

PES player movements are quite funny comparing to FIFA’s. The ball (when I shoot) always goes quite fast,which is not realistic.For example,when I only tap the shooting button,the ball moves just for a bit at extremly slow speed.Thats more real,I think. Ball control is now perfect at FIFA,shitty player – ball bounces from him like he’s a standing tree or somethin’ :) PES graphics is much better, they put more time into creating faces and stuff.Cool things!

There’s just no comparison between these 2 games. Last 3 years, FIFA wins !

4 0 hvala 0
15 godina
zacko kaže...

Evo što sam im ja napiso :D

Hello to all!

This is intended to the author!

So your basicaly saying that you will play PES ( or give advantage to PES ) just because they have new things to offer ?

For example. , they’ve put in tactical defending which is now present 2 years in a row in FIFA. I tried both demos.

Pes authors tried to copy FIFA even in dribiling moves which are done quite similar.Strange!?

I just don’t know what did you expected from this years FIFA.

It’s a well compounded game which only needed some improvement that were implented this year! + the first touch control !

PES player movements are quite funny comparing to FIFA’s. The ball (when I shoot) always goes quite fast,which is not realistic.For example,when I only tap the shooting button,the ball moves just for a bit at extremly slow speed.Thats more real,I think. Ball control is now perfect at FIFA,shitty player – ball bounces from him like he’s a standing tree or somethin’ :) PES graphics is much better, they put more time into creating faces and stuff.Cool things!

There’s just no comparison between these 2 games. Last 3 years, FIFA wins !

lijepo sroceno

lnova65
15 godina
neaktivan
Ma nije do toga, igrao sam normalno sve do zadnjeg patcha i sad imam 2FPSa...
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

4. It’s new
3. Player movement (!!)
2. Ball physics (!!)
1. Graphics

Ma to su se ovi zabunili zapravo je obratno trebalo bit. To jest 4 razloga zašto će Fifa pobijediti Pes.

15 godina
Hexfire kaže...

Bome imaš sreće. 

malo, al ima i znanja {#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
neaktivan
FIFA 13

sta ste napali momka sto igra na tastaturi ko da igra bez dugmeta za pas

igrao sam online na dzoju dok ga nisam polomio sad igram na tastaturi i ne osecam se uopste limitirano i sta ti ja znam da od nekog izgubim sto nemam dzoj ili slicno, ne mogu da se radi finte i da se da for,ali moze se i bez toga opusteno igrati i pobedjivati

svako koristi ono sto mu vise odgovara,al me je skroz debilno kad neko kaze da onaj ko igra na tastauri taj ne zna sta je fudbal i slicno

sto se tica kontrola decko je u pravu mnogo je lakse kretati se na tastaturi nego na digitalnom tipkama na dzoju a kamoli na analogu

to 360 stpeni i te gluposti to vise ujebe coveka nego sto koriste donese,ja nikad nisam znao na tom analogu da igram, a i lakse mi je da idem samo na tastaturi da idem samo pravo nego na analogu da odrzavas pravac

1 5 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice