FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.774
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
odjavljen
FIFA 13

sam ti daj 
tak je isto jedan moj frend i onda je umro {#} 

http://revohd.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ako skinem tweaker hoce li brojevi dresova i ostalo bit poremeceno ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Pas22 kaže...

Ništa neće biti poremečeno osim postava ak se ne varam jer je RVP u Arsenalu onda , moraš uključiti skip intro kako bi ti radilo produženo vrijeme...

15 godina
zacko kaže...
Encyanix kaže...

Ovako znaci ovo je moj fix za one kojima su random tipke na gamepadu.. znaci npr desnom gljivicom ljevo igrac krene naprijed (vi neki vec znate o cemu se radi...) znaci ja sam se malo zahebavo s tim i evo uspio sam.. znaci sve sto trebate napraviti je prebaciti ovaj file u documents/fifa 13 demo, i to e to trebalo bi radit.. ak ipak nes hebe otvorite regedit i odite find "USB Gamepad" kad to nadjete klik na taj "file" i promjenite USB Gamepad u Logitech Cordless RumblePad 2 i onda bi sve trebalo raditi :D ako vam je nesto nejasno recite pa cemo to probat rijesit

Zašto me niko ne sluša??

http://code.google.com/p/x360ce/downloads/list

Skinite x360ce emulator i stavite ga u mapu FIFA 13. Pokrenite ga i on će automatski tražit postavke određenog gamepada po netu.

Ako ne nađe onda podesite sami...i to je to.

Jedino što u igri može biti zamijenjeno jesu tipke za šut i centaršut. 

Prilikom odabira strane pritisnite desni trigger RT jedanput (ne smije bit na classic gamepad stavljen)  !

I neće sigurno biti random tipaka ! Zašto komplicirate s nekim cfg-ovima ??

Sa x360ce sam probao i jednostavno mi onda nije radila desna gljivica.. tako da je za mene ovo najlakse rjesenje.. samo copy paste i to e to.

Jos nemam svoj potpis :(
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
zacko kaže...
Encyanix kaže...

Ovako znaci ovo je moj fix za one kojima su random tipke na gamepadu.. znaci npr desnom gljivicom ljevo igrac krene naprijed (vi neki vec znate o cemu se radi...) znaci ja sam se malo zahebavo s tim i evo uspio sam.. znaci sve sto trebate napraviti je prebaciti ovaj file u documents/fifa 13 demo, i to e to trebalo bi radit.. ak ipak nes hebe otvorite regedit i odite find "USB Gamepad" kad to nadjete klik na taj "file" i promjenite USB Gamepad u Logitech Cordless RumblePad 2 i onda bi sve trebalo raditi :D ako vam je nesto nejasno recite pa cemo to probat rijesit

Zašto me niko ne sluša??

Skinite x360ce emulator i stavite ga u mapu FIFA 13. Pokrenite ga i on će automatski tražit postavke određenog gamepada po netu.

Prilikom odabira strane pritisnite desni trigger RT jedanput (ne smije bit na classic gamepad stavljen)  !

Sa x360ce sam probao i jednostavno mi onda nije radila desna gljivica.. tako da je za mene ovo najlakse rjesenje.. samo copy paste i to e to.

Gle, jedini put kad mi se to dogodilo je bilo kad sam koristio PS2 gamepad spojen preko PS2toPC connectora.

Ako nije takav slučaj bio kod tebe, onda si u nečem pogriješio jer sam ja isprobal x360ce na već sigurno 10-tak gamepada, i  velim - samo na sonyevom mi se to desilo! 

13 godina
neaktivan
zacko kaže...
Pas22 kaže...

Ništa neće biti poremečeno osim postava ak se ne varam jer je RVP u Arsenalu onda , moraš uključiti skip intro kako bi ti radilo produženo vrijeme...

ok tnx :D

E i da, imam samo jednu jedinu zamjerku prema igri, sve je savrseno osim brzina igraca..

Pa ne moze jedan Vermaelen ili Diaby bit duplo brzi od Nasria ili Aguera..
Nevjerojatno je to kako me u nekim situacijama stignu a u pocetku zaostaju 6-7 metara..

14 godina
neaktivan
Pas22 kaže...
zacko kaže...
Pas22 kaže...

E i da, imam samo jednu jedinu zamjerku prema igri, sve je savrseno osim brzina igraca..

Nevjerojatno je to kako me u nekim situacijama stignu a u pocetku zaostaju 6-7 metara..

Kad su radili igru - odmah su napomenuli da pace više neće imat toliki utjecaj u igri. Pogledaj u stvarnost , jedan Pepe bez problema stigne većinu brzih napadača jer je visok i radi duge korake :D ( a usto i lud )

Opet je bolje nego da ga pretrčiš ko idiote :D

14 godina
neaktivan

Za crashanje za vrijeme penala/slobodnjaka ili kornera - kada sudac sudi nešto od navedenog, brže bolje stisnite esc - settings - conroller i postavite na keybord+mouse, izvedite taj udarac s tim postavkama i onda ponovno vratite na staro(keyboard only).

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo par mojih dojmova:

Fifa 13 je najbolja simulacija nogometa do sada koja je izišla na tržište. Jednostavno igra je presavršena, igrao sam i FIFU 12, ali 13 je ne usporedivo bolja. Puno su popravili inpact engine, kretanje igrača, fiziku lopte, te i uveli First touch koji mi se posebno sviđa, jer s njime igra izgleda još više realno. Što se grafike tiče, također nemam pritužbi, grafika je odlična, makar ja niti negledam toliko grafiku koliko mi je bitan gameplay. Također su popravili i suce, i više nema potezanja za dres kroz pola terena, čim stavim ruku na rame protivnika sudac svira, i ponekad daje žute kartone, za takve stvari. Znao sam da će FIFA 13 biti odlična, ali kada sam je zaigrao izgleda da sam dobio i više nego što sam mislio. Što više reći nego, vidimo se na terenu pi*deki {#}

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zacko kaže...
Pas22 kaže...
zacko kaže...
Pas22 kaže...

Kad su radili igru - odmah su napomenuli da pace više neće imat toliki utjecaj u igri. Pogledaj u stvarnost , jedan Pepe bez problema stigne većinu brzih napadača jer je visok i radi duge korake :D ( a usto i lud )

Opet je bolje nego da ga pretrčiš ko idiote :D

Pa da, kad malo bolje pogledam ok je i to, nije pretjerano izrazeno a i to sto kazes bolje to nego da me gledaju ko da letim..

15 godina
FIFA 13
nije mi jasno zašto proslave golova nikad ne uključuju više od 2 igrača? to mi nikako nije realno, iako mi se ideja da sam odlučuješ kako ćeš slaviti sviđa.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
zacko kaže...
Encyanix kaže...
zacko kaže...
Encyanix kaže...

Zašto me niko ne sluša??

Gle, jedini put kad mi se to dogodilo je bilo kad sam koristio PS2 gamepad spojen preko PS2toPC connectora.

Ako nije takav slučaj bio kod tebe, onda si u nečem pogriješio jer sam ja isprobal x360ce na već sigurno 10-tak gamepada, i  velim - samo na sonyevom mi se to desilo! 

E pa ja imam ps2 joystick :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 21:47 (Encyanix).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Pozdrav ja sam novi na ovom forumu !

Ova Fifa 13 mi se stvarno sviđa bolja je od 12-tke, 1st touch je doveo jednu novu dozu realizma otezao je igranje igraći su puno "nespretniji" pri primanju lopte al tu ce se isticati kvalitetniji igraci,... u obrani kad si pod pritiskom si priseiljen ispucavat loptu daleko naprijed ili u aut jer dodavati se u obrani s krampovima od 2m (Kompany, Subotic, Lescott... i tako ti) nije bas sigurno. 

Igro sam PES13 demo i stvarno je  propo nemaju nikakvih inovacija prelagan je za igrat a najvise me ubilo to kad sam vidio da s igracem mozes sprintat kolko hoces pa i cjelo poluvrijeme (bez obzira dal je stoper il napadac) , nije ni do koljena Fifi neznam kako ga jos neki mogu igrat pored Fife.

P.S.

Inače igram Fifu s grafickom starom oko 6 god. (8600gt) i radi mi sve na high (60fps), neznam kako neki imaju problema s novijim grafickim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

E vidiš da ja sve znam :D

Ja nisam uspio taj problem desne gljivice riješit jer mi ga ni win7 nije prepoznal dobro.

Al to je do konektora jer kad sam uzeo od frenda ( koji je imao org. sony pretvarač ) sve je radilo.

Ja imo nekog iz Chipoteke i nije funkcioniralo :)

0 0 hvala 0
15 godina
zacko kaže...

Ja nisam uspio taj problem desne gljivice riješit jer mi ga ni win7 nije prepoznal dobro.

Al to je do konektora jer kad sam uzeo od frenda ( koji je imao org. sony pretvarač ) sve je radilo.

I ja isto iz chipoteke haha

14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
zacko kaže...

I ja isto iz chipoteke haha

Nabaviš onog od sony-a ( ili bilo koji drugi ) ak ima gdje i radi 10000% :D

13 godina

Ili lijepo uzete xbox360 gamepad original za 230 koji se moze nac za 230 kn u zg-u cak...ja sam svoj kupio za 300 jer sam iz pule,a da sam uzimao iz zg, doslo bi me još 30-40 postarine tako da mi dođe skoro na isto.

Stavis, i sve super radi namješteno...jedno šta si ja izmjenim je cross i pucanje...znaci krug mi bude cross a kocka pucanje, dok je na default xboxu naopacke...) i to je to:)) super radi, gljivice od xbox su najbolje za fifu...

14 godina
neaktivan
TeškiPajzl kaže...
Đapa club kaže...
Arnold Layne kaže...

pa tko jos igra sa tipkovnicom ??? Nabavi gamepad

Ima stvarno puno ljudi koji su na tipkovnici. Naprimjer netko koga fifa uopce nezanima skine demo i bez kontrolera ide probati, a ono igra se crasha zbog gluposti. Na taj način se nemože privuči nove kupce, ali ih valjda boli ona stvar jer ionako će se igra dobro prodat.

EDIT: ma ustvari sam naivan namjerno su to napravili kako bi navukli ljude na kupnju kontrolera, takva greška nemože biti slucajna.

Nači taj crash (korner, slobodnjak) se događa SAMO zbog tipkovnice?

Da zbog toga, mislim da su to i potvrdili služebno od strane developera no to će biti ispravljeno do izlaska full igre. Neznam jeli se žalio itko na taj crash, a da igra sa kontrolerom.

17 godina
FIFA 13

jel netko jos dobio update za fifu 13 :D sad krenuo da igram kad origin izbacuje da ima update

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

ovi igrači koji su bili na EA Sports eventu su rekli kako je ona verzija koju su oni igrali još bolja od dema, da je igra malo sporija i da je ukupno gledajući bolja. Inače, ovo što mi imamo u demu je igra sa Gamescoma, malo stariji build koji je još unaprijeđen za finalnu igru.

btw. i ja sam sad napravio update dema, update ima 58 MB.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 22:58 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DangerousB kaže...

jel netko jos dobio update za fifu 13 :D sad krenuo da igram kad origin izbacuje da ima update

ja, treutno se skida... update ima 58 mb.. vidjet cemo sto su popravili:D

Anonymous is coming!
13 godina
neaktivan
pazi kada je ovo sto igramo extra po meni,sta ce onda to biti u finalnoj verziji ajoj...Mogu samo da cekam 28 i to je to.
15 godina
antimadridista kaže...
ovi igrači koji su bili na EA Sports eventu su rekli kako je ona verzija koju su oni igrali još bolja od dema, da je igra malo sporija i da je ukupno gledajući bolja. Inače, ovo što mi imamo u demu je igra sa Gamescoma, malo stariji build koji je još unaprijeđen za finalnu igru.

Super. Znači i taj, jedini dio dio koji me pomalo smetao, je riješen. Samo da ne krenu tweekat stvari previše pa im se dogodi ko Konamiju, odličan demo, a full smeće.

14 godina
FIFA 13

Evo updateom je riješen bug izbacivanja iz igre kod slobodnog udarca kad igrate sa tipkovnicom:))

Anonymous is coming!

2 0 hvala 0
15 godina
Kawabunga kaže...
DangerousB kaže...

ja, treutno se skida... update ima 58 mb.. vidjet cemo sto su popravili:D

Nadam se da su skroz ukinuli podršku za tipkovnicu i šit gamepade, pa da ne moram svaki dan čitati kak nekome ne radi desna gljiva na gamepadu iz kinder jaja.

13 godina
neaktivan
Kawabunga kaže...

Evo updateom je riješen bug izbacivanja iz igre kod slobodnog udarca kad igrate sa tipkovnicom:))

Jel Cazorla u Arsenalu? :)

13 godina
protjeran
lnova65 kaže...

evo malo sam njuskao po internetu i nasao najjeftinije key za fifu 13 i to kupovina na originu

UK Origin Store Price = £39.99 
India Origin Store Price = 999 Rupees (£11.56) 

1. The purchase is directly from the EA Store so it's quite safe 
2. The game is English Language and added to your Origin account for download upon release 
3. Your card is charged 1 day after the order is placed - might be a small transaction fee due to different currency 
4. You will receive an order confirmation email about 1 day after ordering 
5. The order info can be viewed any time from the Origin Store order history page 

Do the following and you should have no issues whatsoever 

1. Clear your cookies - specifically all Origin, EA and Store cookies 
2. Set the proxy and restart your browser 
3. Head to store.origin.com and it should take you to the India Store 
4. Find FIFA 13 and add it to your cart for 999 rupees 
5. Sign in using your EA Origin account 
6. Enter your real billing info - just pick the country as India though 
7. Enter your real card info and checkout 
8. The game will be available in Origin and you'll get a confirmation email about 24hrs later 

Proxy Setup 

1. Choose any Indian proxy from this list - http://spys.ru/free-proxy-list/IN/ 
2. In Chrome go settings > advanced settings > change proxy settings 
3. Click LAN settings in the pop up and check use proxy for LAN 
4. Enter the proxy address and port for the proxy you chose in step 1 
5. Click OK and the proxy is setup for India - make sure to uncheck after you're done 

Make sure your entering the correct numbers from column 1 on the proxy list, 
ignore the row number which comes first, just get the address and port number. 

Jel radi ovo jos?

The king is back!
14 godina
neaktivan
axest kaže...
Kawabunga kaže...

Jel Cazorla u Arsenalu? :)

Nije ;)

15 godina
Masterpiece kaže...

Jel radi ovo jos?

Ne, prošla baba s kolačima.

17 godina
DangerousB kaže...

Je, velik je 58 MB ali ne znam što je?  Nisam nigdje ništa pročitao glede nadogradnje..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice