FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.770
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ne znam je li i vama tako, ali ja nemam sve transfere sređene. Npr. Cazorla nije u Arsenalu, Rodwell u City-u itd.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 13
Hojs kaže...

Ne znam je li i vama tako, ali ja nemam sve transfere sređene. Npr. Cazorla nije u Arsenalu, Rodwell u City-u itd.

Imat ćeš za 2 tjedna.

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Hojs kaže...

Imat ćeš za 2 tjedna.

U to ne sumnjam.

15 godina
FIFA 13

hahaha ako je pes 2013 demo imam 10/10 ocijenu u BUGu onda onda nepostoji ta ocijena koja opisuje fifu 13

lnova65

12 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hojs kaže...

Igraj preko Origina, u igru ulazi kad si online , imaj uključen match day.

Na početku ti pregleda konekciju i spojen si online,onda imaš transfere i sve.Cazorla itd...

13 godina
protjeran
FIFA 13

Za koliko ste vi najjeftinije nasli fifu 13?

Ja sam nasao za manje od 40$ Ultimate verziju

The king is back!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

naruceno {#}

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/135018707

ovo morate vidit, jedna mrtva bombetina od jutros, protiv prijatelja

Som la gent blaugrana

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zacko kaže...
Hojs kaže...

Igraj preko Origina, u igru ulazi kad si online , imaj uključen match day.

Na početku ti pregleda konekciju i spojen si online,onda imaš transfere i sve.Cazorla itd...

Ja igram preko origina i sve, ali opet nemam, i ukljucen je match day

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Čitam malo po forumima i vidim kako ima puno ljudi kojima smeta first touch control .

To mogu tvrditi samo oni koji su loši u igri jer je to strašan napredak u odnosu na prošlu godinu. Pošto AI u obrani forsira duge paseve, logično je da jedan Vermaelen ili Kompany neće štopat loptu kao Ronaldo recimo.

Lopta mu malo pobjegne, a ja napet ko puška čekam s Tevezom baš taj trenutak :D .

Nakon dana igre usavršio sam obranu, više ne stojim striktno kraj igrača nego pratim mogućnost smjera bježanja lopte prilikom lošeg prvog dodira i trčim u tom smjeru .

Udarci su dobro odrađeni , jedino ih malo previše ulazi na prvu stativu.

Finesse zabijem tu i tam, al niti približno često kao u 12.

Impact engine je popravljen, strašno mi se sviđa sviranje faula prilikom zabijanja igrača u igrača kod cik-cak odigravanja , sviranje faula prilikom povlačenja te padanje na pod nakon toga :)

Vratar ima odlične animacije, driblinzi više manje isti.

Bitno je ne koristiti više RT toliko jer će se lopta od vas odbijat ko od stupa.

Jednostavno,igra je čisto savršenstvo za one koji igraju s mozgom :)

4 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13
Cazorle još nema u Arsenalu ni sa uključenim Match Day, ali su napisali na Twitteru da će to srediti kroz par dana.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Cazorle još nema u Arsenalu ni sa uključenim Match Day, ali su napisali na Twitteru da će to srediti kroz par dana.

Kod mene je Cazorla uredno u Arsenalu :) Bar je jučer tak bilo kad sam igro.

Moja greška - ipak ga nema...di sam ja to vidio -.-

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 12:03 (zacko).
13 godina
protjeran
FIFA 13

Za koliko ste vi najjeftinije nasli fifu 13?

Jel ima multiplayera u demo-u?

The king is back!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

najjeftinije   24$  nemoze se online...ali moze ono 2 igraca na jednom pc-u!

13 godina
protjeran
maidkoric kaže...

najjeftinije   24$  nemoze se online...ali moze ono 2 igraca na jednom pc-u!

Di je to 24$?

The king is back!
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ovaj put je manual puno bolje napravljen. U Fifi 12 nema šanse da sam mogao naciljat i pogodit gol, dok tu baš se da naciljat i pogodit. Ista je stvar i s pasovima, puno je preciznije.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
FIFA 13
@maidkoric - to ne postoji, ili je original ili nije, ne postoji ništa između.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
protjeran
FIFA 13

Da li ima tko zainteresiran da organiziram ligu za Fifa 13 tko bude imao original.? Već imam zakupljen hosting i domenu...Možete pogledat na www.fifa-onlineliga.com.hr

Izjasnite se.

1 0 hvala 0
16 godina
zacko kaže...

Čitam malo po forumima i vidim kako ima puno ljudi kojima smeta first touch control .

To mogu tvrditi samo oni koji su loši u igri jer je to strašan napredak u odnosu na prošlu godinu. Pošto AI u obrani forsira duge paseve, logično je da jedan Vermaelen ili Kompany neće štopat loptu kao Ronaldo recimo.

Lopta mu malo pobjegne, a ja napet ko puška čekam s Tevezom baš taj trenutak :D .

Nakon dana igre usavršio sam obranu, više ne stojim striktno kraj igrača nego pratim mogućnost smjera bježanja lopte prilikom lošeg prvog dodira i trčim u tom smjeru .

Impact engine je popravljen, strašno mi se sviđa sviranje faula prilikom zabijanja igrača u igrača kod cik-cak odigravanja , sviranje faula prilikom povlačenja te padanje na pod nakon toga :)

Bitno je ne koristiti više RT toliko jer će se lopta od vas odbijat ko od stupa.

pogledaj moj video koji sam uploada-o, vidjet ces suluda odbijanja od igraca. imam amd karticu i kada stavim fps na "no limit" takva odbijanja se ne događaju toliko cesto (prije cca 5-6 po tekmi, sad jednom u 5-6 tekmi)

13 godina
protjeran
FIFA 13

Trenutrno je stranica za Fifa 11

www.fifa-onlineliga.com.hr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Idealist kaže...
zacko kaže...

pogledaj moj video koji sam uploada-o, vidjet ces suluda odbijanja od igraca. imam amd karticu i kada stavim fps na "no limit" takva odbijanja se ne događaju toliko cesto (prije cca 5-6 po tekmi, sad jednom u 5-6 tekmi)

Pa ne odbijaju se niti kod mene toliko često, al pošto komp forsira visoke lopte normalno je da tu i tam zajebe. Ja sam presto koristit RT prilikom primanja lopte,al opet mi se dogodi da se lopta odbije npr. od Pirla itd. :)

Treba se naviknut, al opet...odličan novitet !

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Sve sam uradio kako je neko napisao sto se tice kontrola i toga da mi radi desni analog,radi ali nmg ni 1 fintu da izvedem kada pokusam igrac samo daje sebi prejak for ,zna li neko u cemu je problem.Hvala unapred.

0 0 hvala 0
17 godina
Idealist kaže...

Iz toga proizlazi da je kriva kartica a ne igra?

14 godina
neaktivan
yNk kaže...

Sve sam uradio kako je neko napisao sto se tice kontrola i toga da mi radi desni analog,radi ali nmg ni 1 fintu da izvedem kada pokusam igrac samo daje sebi prejak for ,zna li neko u cemu je problem.Hvala unapred.

Koristi x360ce , namjesti kontrole , ako ti neće automatski skinut postavke za gamepad s neta - namjesti ih sam.

Uđi u igru i probaj. Meni je radio bez problema , jedino postoji mogućnost da budu zamijenjeni šut i centaršut.

Onda ili to zamijeni u opcijama ili samo stisni jednom RT prilikom odabiranja strane ! Mora radit!

13 godina
neaktivan
Sve je to super,i first touch i sve to novo ali meni je najveci smor igrati protiv kompa,smara sa dodavanjem na legendary,vise volim online tj jedino sam to i igrao na fifi 12 najvise FUT,jer mi je nezanimljivo igrati protiv kompa,kada igram protiv nekog tu se vidi dal sam dobar ili ne.Ikreno se cudim kako na legendary dobijate tekme,svaka vam cast.
13 godina
odjavljen
FIFA 13

jedino je komentator dosadan {#} 

stalno prica o nekom igracu u rezervama koji hoce igrat cijelu utakmicu :S

http://revohd.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
Idealist kaže...

Iz toga proizlazi da je kriva kartica a ne igra?

pa kriva i je igra, ista stvar kao i microstuttering... a kaj oces da ti velim? jesi vidio video? jesi vidio odbijanja. svako malo se dese! i to ne meni nego kompu koji je na najtezoj razini. dok maknem limit, to se ne događa toliko cesto...

16 godina
yNk kaže...

Stisni L2+desna gljiva i onda ce radit finte

13 godina
neaktivan

Brate,jel bi mogao da te nesto zamolim da nekako stupimo u kontakt nzm da li je dozvoljeno da ovde ostavljdas skype ili fb ,nmg da se snadjem a pokusavam ovo da namestim 3 dana..Hvala unapred.

15 godina
Arnold Layne kaže...

jedino je komentator dosadan {#} 

stalno prica o nekom igracu u rezervama koji hoce igrat cijelu utakmicu :S

Pa tak je i u stvarnosti. Komentar melje bezveze bilo potrebe ili ne {#}. Nisam baš primijetio da se često ponavljaju, ali nisam baš ni obraćao pažnju. Možda je u demu manje dijaloga ubačeno.

U 12 su bili dosta raznovrsni komentari i daleko najbolji u ijednoj nogometnoj igri dosad. Oni dijelovi s zanimljivostima o klubovima koji igraju su bili posebno dobro osvježenje. Vjerujem, da će tako biti i sad.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice