FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.828
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
MEni fraps pokazuje 145 ili 150,kada su izmene ili replay spusti se na 135 ili 140,jel to dobro?
17 godina
neaktivan
ja111 kaže...

nemogu vjerovat da se fifa okrenula parama i eksperimentu sto su stavili indiju umjesto hrvatske i to samo zbog populacije

A zašto bi stavili Hrvatsku ako ima jednu od najgorih liga na svijetu.

It takes a Bonjwa to recognize a Bonjour.
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Vi koji ste narucili s eplati jeste dobili key?

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13
Mislim da EA niti ne gleda piratsrvo pojedinih drzava niti tvoj razlog kakva je liga, jer onda ne bi ni Indija bila u FIFI, tako da se manite nelogicnih razloga zasto Hrvatska nije u FIFI jos!

0 0 hvala 0
15 godina
CroChef kaže...

dobit će key dan prije izlaska ili na dan izlaska igre.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
CroChef kaže...

Opet se ponavljam...a to sve jer ste neki ljeni citat stranice iza....

Keyeve cemo dobit mi koj smo uzeli preko eplati na dan izlaska igre...znaci 28.9...tad ce krenut podjela keyeva...

15 godina
neaktivan
FIFA 13

ljudeki samo da vam javim :) nasao sam neki stari kontroler za PC i spojio ga, i vidi cuda radi..fifa ga je isto odmah pronašla nisam morao nikakve postavke namještavati, i ono što je najbitnije NEMA crasha dok igram sa kontrolerom :)) neznate koliko sam sada happy..ništa, sad se čeka dolazak recievera da spojim pravi xbox 360 kontroler i naravno 28.9 jer je igra fenomenalna :)) huhuhuhu..niš ekipa odoh uživati u fifi..

P.S: kako uploadati gol na EA stranicu..imo sam par predobrih golova, ali poslje tekem kad odem highlights nemogu upload...

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ovo ce bit vjerovatno po peti put da se ponavljam...za sva skoro pitanja...imate i moje odgovore...samo citajte stranice prije...neznam sad tocan broj stranice...ali trazite malo..

13 godina
neaktivan
FIFA 13

igram ju na PS3, najveći rezultat mi je 6-1 protiv milana a ja sma bio man city :)

inače prva tekma mi je bila 3-0 za mene, drugu sam izgubio od BVB 2-1

igra je oke, slična je ko prošle godine, vjerojatno ću ju igrati na xboxu dok na PS3 kupujem PES radi MLO i jer je to PES :)

1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
CroChef kaže...

Opet se ponavljam...a to sve jer ste neki ljeni citat stranice iza....

Keyeve cemo dobit mi koj smo uzeli preko eplati na dan izlaska igre...znaci 28.9...tad ce krenut podjela keyeva...

Sad samo treba dočekat 28.9{#}

15 godina
FIFA 13

baš me zanima kolika će biti cijena Giovinca u UT-u ove godine, biti će dosta tražen igrač sigurno za one koji će graditi Serie A ekipu.

meni jedan od boljih igrača u demu i jedan od rijetkih 5-star skillera.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 23:17 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Red_Star_Forever kaže...
MEni fraps pokazuje 145 ili 150,kada su izmene ili replay spusti se na 135 ili 140,jel to dobro?

Normalno da je dobro... pa i previse ali takoder i nepotrebno ako nemas 3D monitor odnosno 120 Hz monitor jer ces imati screen tearing (googlaj ako ne znas sto je to) na 60 Hz monitoru s tolikim FPS-om tako da je onda "vsync i limit na 60 FPS majka" na 60 Hz monitoru.

Inace, ako vam kontroler ne radi onda si skinite Xinput simulator odnosno Xbox 360 kontroler emulator, barem je meni uvijek tako radilo prije (ne govorim o officialnom xbox kontroleru... on mi savrseno radi kao i sa fifom 12), vi koji imate PS3 kontroler koristite MotioninJoy program u slucaju da zelite igrati na racunalu (ima opcija za simulaciju Xbox 360 kontrolera). Kada smo vec kod kontrola, probao sam igrati cak i s misem/tipk, cak i nije lose.... u svakom slucaju bolje nego u FIFI 12 kada ste morali koristiti numpad tipke/brojeve za poteze/driblinge :S... u FIFI 13 se kotacic na misu koristi za driblinge i cijela navigacija kroz menije itd je prilagodena misevima kako treba, konacno FIFA koja ce biti dobra cak i onima koji nemaju kontrolere odnosno "mouse/keyb only userima" {#}

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 23:26 (lovac82).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Kliknem na ikonicu "fifaconfig" u folderu "fifasetup" unutar foldera "Game" i otvori se prozor FIFA13 sa menijem "Play", "Game Settings" i "Exit", podesim "Game Settings", kliknem na "Play" i ... ništa.

I tako stoji, ništa se ne dešava. Kad pokušam ponovo, kaže da je FIFA pokrenuta.

??

Može li biti problem što je instalirana prethodna verzija ili čak i FIFA11?

Ili nešto treće?

Već drugi dan ovo ne radi.

0 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...

baš me zanima kolika će biti cijena Giovinca u UT-u ove godine, biti će dosta tražen igrač sigurno za one koji će graditi Serie A ekipu.

meni jedan od boljih igrača u demu i jedan od rijetkih 5-star skillera.

htio sam to napisat, zvijer je u igri, pace, 5 star skiller, ne vidim šta mu fali, inače uspija san riješit problem svoj, skinija najnovije drivere za grafu i eto ga :D

Som la gent blaugrana
15 godina
neaktivan
FIFA 13

htio sam vas pitati oce li biti sta od onoga na base-hostu za 160kn ili da trazim negdje drugdje da kupim?

P.S: tko nije, neka me doda na origin: strbi21

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...

a ni dupli pas više nije tako jednostavno odigrat da izbaci kompletnu obranu.

Sad budem možda i mogo igrat protiv tebe {#}

13 godina
odjavljen
FIFA 13

sviđa mi se 

Fifa 12 mi nikak nije sjela 2 puta sam odusto od nje

obrana je sad puno bolja i igra se bas tecno i ugodno :)

http://revohd.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja sam odigrao jucer...protiv arsenala sa man cityem...dupli pas...nasri za silvu i silva lijepi for prema nasriju s kojim sam izbacio kompletnu obranu i isao sam na golmana i fines shot felšao oko golmana :))

13 godina
neaktivan
FIFA 13

tevez i aguero su zvijeri!!!

s tom dvojicom ubijaš sve ove ostale ekipe... samo me zanima onda klubovi poput reala ili barce kakvi će biti...

0 0 hvala 0
16 godina
drakula789 kaže...
moze li pomoc " imam ps2 sony joystick
i sad ne mogu u opce desni analog da koristim tj.ne mogu se bacati onda kao slaviti gol finte itd.
Pa ima li rijesenja"

Ista stvar kao i na onom problemu... Ovaj fix radi za SVE GAMPADOVE.... Znaci pogledaj stranicu nazad

13 godina

Ako je Man City ovakav...onda ce Real bit doslovno uber...Jedva cekam da sa Realom krenem rasturat xd

15 godina
TheDarkSide kaže...

Ako je Man City ovakav...onda ce Real bit doslovno uber...Jedva cekam da sa Realom krenem rasturat xd

Ma kakav real barca je najjaca
lnova65
13 godina
lnova65 kaže...
TheDarkSide kaže...

Ma kakav real barca je najjaca

Hahaha...FIFA 12 je bila overflooded sa Realom :) Barce nigdje na vidiku...

Uostalom nisam se dosao tu "raspravljat" tko je bolji...to se vidlo prosle godine, a i pocetak ove vec se vidi :))

16 godina
neaktivan
FIFA 13

ja isto cekam da odigram s barcom,nisam fan barcelone.No na fifi 12 sam obozavao igrat s njima.S njima se ljepo dalo slagat neke akcije.Uz njih sam jos volio odigrat sa borrusiom magladbach,oni isto igraju od noge do noge

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a jako ti zanimljivo krenit gazit s realom.. ajde kreni sa levanteom

13 godina
skala kaže...

Igrao sam ja sa Laziom, Levanteom, Rayom i tako dalje na legendary i protiv drugih igraca i nije bilo vecih problema...samo trebas naviknut da ako imas slabiji klub zaboravi na brzinu, nego slagat akcije kroz dodavanje...

16 godina
TheDarkSide kaže...
skala kaže...

Igrao sam ja sa Laziom, Levanteom, Rayom i tako dalje na legendary i protiv drugih igraca i nije bilo vecih problema...samo trebas naviknut da ako imas slabiji klub zaboravi na brzinu, nego slagat akcije kroz dodavanje...

Jos da igras na manual kontrolama.. 

šumski put je bio ravan.
13 godina
dreammaker kaže...
TheDarkSide kaže...
skala kaže...

Jos da igras na manual kontrolama.. 

Igram ja na manual i više nego šta ti mislis...:))

16 godina

Nekako ti ne vjerujem da na manual tučeš sa slabim klubovima Legendary razinu olako. To je samo moje mišljenje.. {#}

šumski put je bio ravan.
13 godina
dreammaker kaže...

Nekako ti ne vjerujem da na manual tučeš sa slabim klubovima Legendary razinu olako. To je samo moje mišljenje.. {#}

Tko je rekao da je lako? Na manual jedino i mozes igrat dobro sa manjim klubovima...jer na semi i asisted nikad ti nece dat for baš koj želiš, niti jačinu crossa koji zelis...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice