Prvo naša repka (i neke druge), sada Nou Camp... interesira me će što još biti izbačeno do izlaska igre... a mi budale im iz godine u godinu plačamo i podržavamo ih.oni svake godine naprave nekoliko poboljšanja i gluposti (poput izbacivanja momčadi, pada mi i na pamet ona totalna glupost gdje se u MP moglo koristiti samo golmana a ostale igrače je koristio komp na nekoj extra težini...(to je bilo na izlasku 12-ice)).
Stvarno sam ljubitelj serijala (igramo d '94) no misilim da ove godine ništa od virtualnog nogometa...Nadam se poboljšanju u 14 izdanju no sumnjam :(
Malo si ga pretjerao što se gameplaya tiče Fifa13 je daleko bolja od konkurencije(PES). Licence su također svjetlosnu godinu ispred PES-a, odnosno njihovog glavnog konkurenta. Istina izostanak Camp Noua je i mene šokirao, nije mi jasno kako nisu dobili licencu. Reprezentacije rijetko koristim i ne znače mi puno, a one najbitnije su uvijek tu, makar me čudi da nema hrvatske. Mislim da nije stvar novca jer ga developeri imaju, siguran sam da je problem drugačije prirode, ali opet neobjašnjiv.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!