FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.953
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ovako, kuky bi beka, tako on kaže, ti možeš lm, cdm, može bit i cm, a može i drugog beka ili nešto u obrani :P

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Nadam se da ćete izdržat duže nego naša pro ekipa. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Hexfire kaže...

Nadam se da ćete izdržat duže nego naša pro ekipa. {#}

ma samo da bude zabava na ts-u {#}

14 godina
FIFA 12

Teško kad mene nema {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

Ako netko hoce igrat pro clubs s nama (Antiljano,logi,roko ja i jos jedan) nek posalje zahtjev ime kluba Cro Cop xD

Mogao bih i ja, samo ako bi mi mogao sacuvati mjesto za veznog jer sam narucio x360 gamepad pa nemogu igrat dok mi ne dodje. (na proslom joysticku se pokvario right stick...)
EDIT: Evo vidim u postu od rookice da je slobodan LM pa ako mozete tu poziciju meni ostavit :))))

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2012 12:23 (Rayz00).
14 godina
neaktivan

ma kažem ti nakon što sam sve instalirao instalirao sam ponovno fifu i 6 mjeseci je grafika bila super do prekjuče skinio si pes demo i odjednom fifa otišla kvragu

15 godina
neaktivan
FIFA 12

posaljite zahtjev pa cu vas prihvatit

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 12

Bok!

Gdje mogu dobiti fifa 12 online key besplatno i ako je to moguce??

A koliko otprilik ekosta?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

besplatno ne možeš, key košta otprilike stotinjak kuna jer brzo izlazi fifa 13, tako da rađe se strpi i pričekaj još mjesec dana pa kupi fifu 13 nego sad 12

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 12

Pa i to sam mislio....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Koji je ovaj Hex kralj ahhahaahhaah

Igramo pro clubs i čuješ odjedanput, požar!

Logi: ''Šta je bilo? Požar?''

Hex: ''Jebiga, vatrogasac sam :( ''

6 0 hvala 0
14 godina
rookica19 kaže...

Koji je ovaj Hex kralj ahhahaahhaah

Igramo pro clubs i čuješ odjedanput, požar!

Logi: ''Šta je bilo? Požar?''

Hex: ''Jebiga, vatrogasac sam :( ''

Šta ću. Kad sirena zaigra, sve ostalo pada u drugi plan.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

kako oni fut spajaju ekipe,evo vec 10 utakmica za redom mi dolaze ekipe sa in form ibrahimovicem (neki imaju crnog neki plavog),plavim silvom,plavim boncciem,plavim buffonom i tako dalje,a u mojoj ekipi najveci rating 82,i onda krene utakmica i ja povedem i moji se drze negdi do poluvremena,a onda sve sta onoi pucaju ulazi u gol i primim 4-5 golova u minut i po :/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

kako oni fut spajaju ekipe,evo vec 10 utakmica za redom mi dolaze ekipe sa in form ibrahimovicem (neki imaju crnog neki plavog),plavim silvom,plavim boncciem,plavim buffonom i tako dalje,a u mojoj ekipi najveci rating 82,i onda krene utakmica i ja povedem i moji se drze negdi do poluvremena,a onda sve sta onoi pucaju ulazi u gol i primim 4-5 golova u minut i po :/

cheateri, neki trainer boot il kakogod se zove, udju u turnir, i neznam dal si primijetio, u finalima featured turnira u ut,  nemozes nac protivnika koji igra, svi odustaju, a za svako odustajanje ti cheateri dobivaju nagradu turnira i dalje su u finalu, iritantno zato jer potrošim 20 contracta da bi odigrao utakmicu u finalu. 

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Jeste primjetili da se za skill moves mora prilagoditi rotacija desne gljive u odnosu kako je igrač okrenut.
Da li se to može isključiti nekako? 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
Logigamer kaže...

cheateri, neki trainer boot il kakogod se zove, udju u turnir, i neznam dal si primijetio, u finalima featured turnira u ut,  nemozes nac protivnika koji igra, svi odustaju, a za svako odustajanje ti cheateri dobivaju nagradu turnira i dalje su u finalu, iritantno zato jer potrošim 20 contracta da bi odigrao utakmicu u finalu. 

danas sam doso u finale i isusa ti i je*ne ruse... frajer je citer 100% nemoguce da 90 minuta trce isto, a moji se blesiraju, lopta duga ide moj sam krene naprijed 10 metara i vraca se nazad al ovaj je vec na 16 metara puca i gol, svaki sut je bio gol imao ih je 5 i bilo je 5 golova izgubio sam 5:1 mrzim fifu zbog tog sranja.

16 godina
neaktivan
FIFA 12

dali mi neko moze uplodati kontrole od pesa za joystick od ps2,da stavim na fifu..

HVALA!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 14:11 (CroatianRacer).
15 godina
neaktivan

sta petljas ti? http://www.mediafire.com/?8hq50jq5qo35566 , kaže frajer 225 kn key za fifu 13 LOL rađe dodam jos malo pa kupim DVD lol

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 2:05 (CroatianRacer).
13 godina
neaktivan
FIFA 12

za sve koji igrate featured turnire u ultimate team, izbjegavajte u finalima ekipe koje imaju badge od porta, genoe, malage i cini mi se benfice, ima ih još, ali za te neznam. Ekipe sa ovim badgevima su cheateri. pa da ne trošite bzvz contracte na njih. 

0 0 hvala 0
14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Pozdrav,

postoji možda itko da treba igrača za Pro mod??

Igram fifu dugo (ingame nick : creepzonja ) i jednostavno nemogu više igrat taj mod s random ljudima jer mi ubija volju za životom -.- 

Sad kad još imam vremena (prije početka faksa) bacio bi s nekom ekipicom ... 

Prije je COD bila glavna zabava, sad ipak FIFA preuzela :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 0:02 (zacko).

0 0 hvala 0
14 godina
zacko kaže...

Pozdrav,

Igram fifu dugo (ingame nick : creepzonja ) i jednostavno nemogu više igrat taj mod s random ljudima jer mi ubija volju za životom -.- 

Cro Cop se zove naš trenutni klub. Par ljudi s foruma igra. Ideš na join pro club ili slična opcija i pošalješ molbu pa će te dodat u klub. Ne igra se baš redovito i nismo niš bolji od random njubara {#}, al si dobrodošao. 

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
zacko kaže...

Pozdrav,

Cro Cop se zove naš trenutni klub. Par ljudi s foruma igra. Ideš na join pro club ili slična opcija i pošalješ molbu pa će te dodat u klub. Ne igra se baš redovito i nismo niš bolji od random njubara {#}, al si dobrodošao. 

Evo poslao sam...uopće nije važno kakav je skill team-a...samo da mogu očekivat kakvo dodavanje jer ovak kad random igram sretan sam ak dobim 2-3 lopte :D

Jel koristite TS ili šta za komunikaciju kad igrate ili ? Ja bi samo morao mic poštelat pošto igram na laptopu :D

I ovako...imam jedno pitanje ...

Događa mi se da igra odjedamput postane strašno spora...mislim na ingame...pokrenem igru recimo bez priključenog gamepada i sve se s*ebe...

I nisam dosad nalazio drugo rješenje osim reinstall...Ima ko sličan problem ili možda zna kako to riješit...

Hvala :P

Ak ima netko zainteresiran za kakvu tekmu navečer nek me doda na origin (id : creepzonja) .

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 14:08 (zacko).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ts koristimo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
Logigamer kaže...

kae purgeru arapski... ti si cheater

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Dođe mi da po*izdim od ovog FUT. Ne razumijem kak neko može imat ultra tim sa RVP,Naniem,Walcotom,Gerrardom,Kompanyem itd... i jedva jedvice dobije moj 63 Pro squad. Još me i pace abusa i dobije me 5-4 s golom u zadnjoj minuti.

Moj retard od vratara pogodio njegovog igrača u nogu i odbila se u gol -.-

0 0 hvala 0
14 godina
zacko kaže...

Dođe mi da po*izdim od ovog FUT. Ne razumijem kak neko može imat ultra tim sa RVP,Naniem,Walcotom,Gerrardom,Kompanyem itd... i jedva jedvice dobije moj 63 Pro squad. Još me i pace abusa i dobije me 5-4 s golom u zadnjoj minuti.

Moj retard od vratara pogodio njegovog igrača u nogu i odbila se u gol -.-

Moje iskustvo s FUT-om je u pravilu: što jača ekipa, to slabiji igrač. 

15 godina
neaktivan
FIFA 12

jedno pitanje...kako vi rjesavate problem sa viskom karti na futu kad kupite paket...onih 50 mjesta je meni premalo i uvjek kad uzmem paket moram se muciti 10 min da rasporedim karte...
u igri sam primjetio da dok ih sve ne spremis nema izlaza..ali sad gledam na netu ovamo ostanu u new item i mozes ih kasnije staviti na trade pile ili kad imas mjesta u consumables...
zanima me ako mi ostanu u new item i slucajno izidjem da li mi odu karte ili uvjek ostanu tu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Ljudi mogu i ja u tu vasu Cro Cop ekipu i ste se vec svi skupili??ako mogu samo mi recite koje su vam jos pozicije ostale slobodne i kad najcesce igrate??

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 17:02 (Pezer).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice