FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.250
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: FIFA 12

Finess shotovi su overpowered...ako se nauci u pravo vrijeme sa pravom jacinom udarat ih, svaka lopta ulazi...sta je nerealno...odnosno, zar su oni zapravo laksi od obicnih udaraca? Nebi rekao...još gore ako imate igrace koji mogu lijepo zavrtat i pucat...ja sam sa Di Mariom, CR-om i još nekim igracima uspio zabijat golove finess udarcima sa preko 20 metara i to Ikeru...

15 godina
FIFA 12
Nisu overpowered kad se igra sa Manual postavkama, bar meni nisu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
antimadridista kaže...
Nisu overpowered kad se igra sa Manual postavkama, bar meni nisu.

Manual je prica za sebe, pak to je druga krajnost...

Automatski i Manual nema neku ravnotezu, nego se brzo upostavi "jako lako-jako tesko"...

16 godina

Owerpowered su i na manual. Problem je u golmanima kod tih šuteva, nebitno na kakvim postavkama kontrolera igrate.. jednostavno golmani nisu u stanju obraniti takve šuteve. 

šumski put je bio ravan.
15 godina
dreammaker kaže...

Owerpowered su i na manual. Problem je u golmanima kod tih šuteva, nebitno na kakvim postavkama kontrolera igrate.. jednostavno golmani nisu u stanju obraniti takve šuteve. 

da, ali je na manual teže naciljati kut, ako pogodiš kut onda je vjerojatno gol, ali je dosta teže pogoditi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 8:41 (antimadridista).
15 godina
FIFA 12

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#hLy47f1mbdJcD

Evo i moje FUT ekipe(uz veliku pomoc hexa {#} )

Dakle nije to ni klasicna bronze,silver ni gold ekipa nego mjesavina :D

Dakle ekipa je druge engleske lige,mislio sam cak i napraviti samo bronze ekipu,al odlucio sam se onda da golman bude gold,ali posto nije islo u napadu dodao sam napadacki dvojac jos(prije je kupljen Tuncay al Beckford ubija xD )

I u obranu sam doveo ovog khumala jer sa Smithom sam stalno dobijao kartone...

Chemistry 100,pocele su i pobjede i ja zadovoljan,razmisljam da krenem skupljati brazilske igrace pa takvu ekipu napraviti al nezz jos,zasad s ovima ide dobro :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 14:42 (Pezer).

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Moj fut tim već duže ovako stoji kako je sad pošto baš ni nemam instaliranu fifu.

Ovo nije potpuni tim jer mi je cassano povrijeđen pa je u rezervi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#cNELDGKWbdJcZ

Evo Hrvatske, nemam baš neku ideju kak je poboljšati. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

IF Jelavić. {#} I ljubičasti Mandža.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 15:07 (sinister_axe).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

pozdrav svima, mozete li mi preporuciti sta da trejdam na FUT za neki profit 1k-5k po danu posto trenutno ne igram samo sam na web app...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

lb cale,if jela i mandza i ola

14 godina
neaktivan
FIFA 12

zna netko kako ejesit firewall na barem moderate?

0 0 hvala 0
14 godina
Logigamer kaže...
Hexfire kaže...

lb cale,if jela i mandza i ola

Ne pronalazi mi Čalea u AH tak da s toga niš. IF em su smeće, em su preskupi. 

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

kolkiko dugo si je slago i koliko te koštalo?

Sačuvaj me bože HR kulture i srpskog junaštva
14 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...
Hexfire kaže...

kolkiko dugo si je slago i koliko te koštalo?

ne znam koliko mu je tribalo ali mogu ti reci da je pocetnih 11 za 25450 kupia, klupu za 1550 sto ti je ukupno 27000

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.
14 godina
FIFA 12

Tu negdje. Za 30000 ću kupit svih 18, tj. koliko ih god ima u igri. Modrić je najskuplji, oko 10000, a ostali su ispod 3000. 

Imam sad bid na Čalu pa ću vidjet s njim, iako ni Pranjić nije loš. Fali mi pravi defanzivni vezni i možda koji brži napadač, ali ostalo je ok. 4-1-2-1-2 igram trenutno i da se s njima igrat. Baš sam dobio nekog lika sa duplo jačom premier league momčadi 2:1. Je da moram igrat na kontre, ali šta ću.

E, da li ima nacionalnost trenera veze sa povećanjem chemistry? Sa Bilićem koji ima formaciju 4-3-1-2 imam 84 chemistry, a sa Spalettijem koji ima ovu koju igram, 83. Nije mi jasno kak s Bilićem dobim 11 chemistry više. Bug ili činjenica da je Hrvat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Tu negdje. Za 30000 ću kupit svih 18, tj. koliko ih god ima u igri. Modrić je najskuplji, oko 10000, a ostali su ispod 3000. 

Imam sad bid na Čalu pa ću vidjet s njim, iako ni Pranjić nije loš. Fali mi pravi defanzivni vezni i možda koji brži napadač, ali ostalo je ok. 4-1-2-1-2 igram trenutno i da se s njima igrat. Baš sam dobio nekog lika sa duplo jačom premier league momčadi 2:1. Je da moram igrat na kontre, ali šta ću.

E, da li ima nacionalnost trenera veze sa povećanjem chemistry? Sa Bilićem koji ima formaciju 4-3-1-2 imam 84 chemistry, a sa Spalettijem koji ima ovu koju igram, 83. Nije mi jasno kak s Bilićem dobim 11 chemistry više. Bug ili činjenica da je Hrvat?

karlo, karlo.. manager za svakog igraca svoje nacionalnosti daje 1 kemije dodatne tako da.. 11 hrvata = 11 kemije, a ovaj ti vjerojatno ima zelenu formaciju pa 10.. ugl prvi dio recenice ---^

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 15:16 (StormHB).
14 godina
StormHB kaže...

karlo, karlo.. manager za svakog igraca svoje nacionalnosti daje 1 kemije dodatne tako da.. 11 hrvata = 11 kemije, a ovaj ti vjerojatno ima zelenu formaciju pa 10.. ugl prvi dio recenice ---^

{#} Storm zna nešto, što ja ne znam.

Tnx, nisam to prije primijetio. Sad mi je jasno zašto je onaj jedan brazilski trener tako skup. Znači Bilić mi može nabit čak 21 chem, fino fino.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
StormHB kaže...

{#} Storm zna nešto, što ja ne znam.

Tnx, nisam to prije primijetio. Sad mi je jasno zašto je onaj jedan brazilski trener tako skup. Znači Bilić mi može nabit čak 21 chem, fino fino.

dogada se, dogada se..

i da moze, ali ja mrzim koristiti managere, volim nabaviti sve kako triba i da svi imaju 9 medusobno = 99

ne cini mi se bas da igraju nesto bolje ako im manager daje tu kemiju, ali ako medusobno imaju visu to bas skuzim..

zato mi i je izazov radit hybride :D

15 godina
FIFA 12
kako mi se gadi ova kiša u igri. Zašto se lopta onako debilno ponaša na kiši, i to na svakom terenu isto? igraš na Nou Campu, Bernabeu, San Siru i uvijek lopta staje u lokvama kao da igram na terenu 3. Uzbekistanske lige.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

namjeravam napravit Serie A momcad i to se isprsiti malo.. i mislim se izmedu 4-1-2-1-2 i 4-4-2.. volia bi ovu prvu al je skupa ka k****, igraci od 5k u toj kostaju po 30k a i kartica je skupa, ali mi 4-4-2 ne pase bas zato sto bi volia da sneijder sam stoji iza napadaca, a da je vidal vise iza i pomaze obrani.. sto vi mislite? koju formaciju izabrati?

14 godina
StormHB kaže...

namjeravam napravit Serie A momcad i to se isprsiti malo.. i mislim se izmedu 4-1-2-1-2 i 4-4-2.. volia bi ovu prvu al je skupa ka k****, igraci od 5k u toj kostaju po 30k a i kartica je skupa, ali mi 4-4-2 ne pase bas zato sto bi volia da sneijder sam stoji iza napadaca, a da je vidal vise iza i pomaze obrani.. sto vi mislite? koju formaciju izabrati?

4-3-1-2

14 godina
neaktivan
StormHB kaže...

4-4-2

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
StormHB kaže...

4-3-1-2

mozda cak i to, da.. tia sam lavezzija ili eliu imat al cak mi se cini da je to najpametnije :P hvala ^^

16 godina
StormHB kaže...

4-3-1-2

mozda cak i to, da.. tia sam lavezzija ili eliu imat al cak mi se cini da je to najpametnije :P hvala ^^

Evo pogledaj gore moju momčad koju sam složio igram baš tu taktiku isto sam išao na serie a igrače jer mi nekako najviše paše.

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
StormHB kaže...

4-3-1-2

Evo pogledaj gore moju momčad koju sam složio igram baš tu taktiku isto sam išao na serie a igrače jer mi nekako najviše paše.

ne znam je li do mene, ali nece mi otvara.. ugl vec imam ideju za sve pa ono

15 godina
neaktivan
FIFA 12

moze li mi neko brzo reci da li je sigurno kupiti (tj.ima li netko iskustva ) sa ovom stranicom http://www.cjs-cdkeys.com/cart.php
mislio sam kupiti fifu12 ,ali nisam siguran da li jes sigurno :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Sigurno je nebrini.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

IF Hondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

u 4-3-3 :(

13 godina
neaktivan
_DuX_91 kaže...

moze li mi neko brzo reci da li je sigurno kupiti (tj.ima li netko iskustva ) sa ovom stranicom http://www.cjs-cdkeys.com/cart.php
mislio sam kupiti fifu12 ,ali nisam siguran da li jes sigurno :(

Imaš na Amazonu FIFU 12 za 9,99$.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice