FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.875
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Pozz, zanima me da li itko ima problema sa iskakanjem onog izbornika za "set piece" u areni, meni stalno iskace i jednom je bio prestao kad sam skinuo najnoviji update al se pojavio ponovo, stvarno jako zivcira i non-stop iskace. Ne bih ovo pisao da je do mene, ali imam 5 frendova na originu koji imaju isti problem (ako netko jos nije skuzio, igra je org). Ako je netko imao slican problem i rijesio ga molio bih da se javi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Rayz00 kaže...

Pozz, zanima me da li itko ima problema sa iskakanjem onog izbornika za "set piece" u areni, meni stalno iskace i jednom je bio prestao kad sam skinuo najnoviji update al se pojavio ponovo, stvarno jako zivcira i non-stop iskace. Ne bih ovo pisao da je do mene, ali imam 5 frendova na originu koji imaju isti problem (ako netko jos nije skuzio, igra je org). Ako je netko imao slican problem i rijesio ga molio bih da se javi.

da

14 godina
neaktivan
FIFA 12

danas kupujem xbox live, pa se vracam UT i H2H :) ima li od vas netko tko igra na xboxu mozda?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

oprostite sto nisam naglasio ja sam ju skinuo sa interneta al ja bih shvatio da on izbaci nekakav eror ali ne on mene samo izbaci iz igrice i ne pokaze zasto nebi ja vas molio za pomoc da znam zasto ali posto neznam dosao sam ovdje na ovaj bug i potrazio pomoc pa ako mi mozete obijasnit hvala!!!!!!!!!!

MIJO ŠIPRAK
14 godina
neaktivan
PIVA kaže...

oprostite sto nisam naglasio ja sam ju skinuo sa interneta al ja bih shvatio da on izbaci nekakav eror ali ne on mene samo izbaci iz igrice i ne pokaze zasto nebi ja vas molio za pomoc da znam zasto ali posto neznam dosao sam ovdje na ovaj bug i potrazio pomoc pa ako mi mozete obijasnit hvala!!!!!!!!!!

ne podržavamo pirateriju!

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
PIVA kaže...

Kupiš original igru i vidi vraga, sve radi. Ako nemaš para, ne igraš. Uzmeš loptu i nabijaš po kući. Pazi na vaze.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

das 130 kn za key, skines prek origina i uzivas, vjerj mi..

evo moje poboljsane momcadi : http://www.24sata.hr/galerija/reporteri/pripreme-u-punom-jeku-saljite-nam-fotografije-iz-poznana-269239/571526 , ali i dalje me zanima zasto kad kupim za carola gold contract nemogu ga stavit nego samo silver :S

Sačuvaj me bože HR kulture i srpskog junaštva
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 11:57 (CroatianRacer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CroatianRacer kaže...

evo moje poboljsane momcadi : http://www.24sata.hr/galerija/reporteri/pripreme-u-punom-jeku-saljite-nam-fotografije-iz-poznana-269239/571526 , ali i dalje me zanima zasto kad kupim za carola gold contract nemogu ga stavit nego samo silver :S

Jeb*** kako realistična grafika {#}.

13 godina
neaktivan

Malo si faila link...

15 godina
Rayz00 kaže...

To ti se događa,nakon sto upalis Origin u igri barem jednom??
meni je tako samo kad izađem iz njega uprem F1 i nema problema vise ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 13:29 (Pezer).
15 godina
FIFA 12

Na Amazonu imate FIFU 12 za 10 dolara, pa tko još nije kupio igru, ovo je idealna prilika:

http://www.amazon.com/Electronic-Arts-40808A-Soccer-121/dp/B005OTGE8E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1339503333&sr=8-1&keywords=fifa+soccer+12+pc

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 14:53 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Hvala, uzeo :)

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac)
15 godina
antimadridista kaže...

molim vas ako  netko ima tko bi mi kupio to jer ja nemam racun na internetu, ja bi vam pare uplatio na tekuci racun pa vi samo to kupite umjesto mene.

hvala{#}

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
PIVA kaže...

Kupiš original igru i vidi vraga, sve radi. Ako nemaš para, ne igraš. Uzmeš loptu i nabijaš po kući. Pazi na vaze.

pa nije bas da sve radi al ok..

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
CroatianRacer kaže...

hahahaha a jesam glup hahahhah http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#ijK2nAq5bdIqP evo ga lol a sta s ovim gore goldom? kako za njega kupit ugovor :S

14 godina
CroatianRacer kaže...
Hexfire kaže...
CroatianRacer kaže...

hahahaha a jesam glup hahahhah http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#ijK2nAq5bdIqP evo ga lol a sta s ovim gore goldom? kako za njega kupit ugovor :S

Ne vidim zašto ne bi radilo. Jesi siguran da si kupio ugovor za igrača, a ne za trenera? To se meni par puta dogodilo kad sam tek počeo. Misliš da ugovora nema, a ustvari ga vidiš samo kad ideš produžit ugovor treneru.

A možda ne radi jer i sama igra zna koliko je Caroll loš, pa te želi poštediti gubljenja živaca :P.

13 godina

Htio bi uzet onaj DLC Euro 2012, a nebi zelio placat originu onu njihovu punu cijenu od 20 eura, pa dal se moze negdje jeftinije nabavit key preko nečega pa da aktiviram u Originu i da mi onda bude uz Fifu 12...

Hvala!

15 godina
TheDarkSide kaže...

Htio bi uzet onaj DLC Euro 2012, a nebi zelio placat originu onu njihovu punu cijenu od 20 eura, pa dal se moze negdje jeftinije nabavit key preko nečega pa da aktiviram u Originu i da mi onda bude uz Fifu 12...

Hvala!

koliko sam vidio, svugdje je DLC oko 20 eura, tako da je svejedno gdje da uzmeš.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FIFA 12
...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
CroatianRacer kaže...
Hexfire kaže...
CroatianRacer kaže...

Ne vidim zašto ne bi radilo. Jesi siguran da si kupio ugovor za igrača, a ne za trenera? To se meni par puta dogodilo kad sam tek počeo. Misliš da ugovora nema, a ustvari ga vidiš samo kad ideš produžit ugovor treneru.

A možda ne radi jer i sama igra zna koliko je Caroll loš, pa te želi poštediti gubljenja živaca :P.

nene nije menađerski nego je za igraca platim ga oko 450/500 i nikad kad odem applay consuable il kak vec, nema i kad sam na kompu u futu nemogu ni nac ugovor nego odem na web i tek tamo ga vidim u consuable i onda ga moram prodat jer nemogu produzit ugovor nikome s tim zlatnim sto sam kupio, a jucer sam kupio silver za igraca i sad mi ni to nece..... neznam sta se dogada :S

14 godina
neaktivan
FIFA 12

ovakav?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ljudi moji.. w. zaha je takav j***** kralj

ja mislim da bi on bio dovoljan da sam pobjedi cijelu zlatnu momcad od nekog tipa, mozda cak i ako je tip dobar, samo mu das loptu i gledas ga kako ide

lopta mu se ne moze odlijepiti od noge ni da os, a sut ce pogodit kad treba.. cista desetka

15 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

ovakav?

ne... dobro znam sta je menađerski a šta za igraca, danas sam na webu uspio stavit silver contract na igraca ali in game nije islo sinoc... a za gold contract za igraca nikako nisam uspio nikome stavit lol samo silver...

14 godina
StormHB kaže...

ja mislim da bi on bio dovoljan da sam pobjedi cijelu zlatnu momcad od nekog tipa

Čelnđ eksepted.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
StormHB kaže...

ja mislim da bi on bio dovoljan da sam pobjedi cijelu zlatnu momcad od nekog tipa

Čelnđ eksepted.

naajs.. koju ces formaciju igrat? 5-2-1-2? :P

14 godina
neaktivan
FIFA 12

zaha je neprecizan,prodem s njim 50 puta i sve leti barem 5m od gola (mozda ja neznam pucat,al recimo kad uzmem dembelea(bronze),westcarra,taylora ide barem u okvir)

0 0 hvala 0
14 godina
StormHB kaže...
Hexfire kaže...
StormHB kaže...

Čelnđ eksepted.

naajs.. koju ces formaciju igrat? 5-2-1-2? :P

Protiv tebe je svejedno, mogu i bez golmana igrat :P. Ili čak s Pletikosom na golu.

14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

zaha je neprecizan,prodem s njim 50 puta i sve leti barem 5m od gola (mozda ja neznam pucat,al recimo kad uzmem dembelea(bronze),westcarra,taylora ide barem u okvir)

ne znam stari.. meni svaki finesse skoro ude, osim kad ja bas falim pa preblizu golmanu pucam

15 godina
neaktivan
StormHB kaže...
Logigamer kaže...

ne znam stari.. meni svaki finesse skoro ude, osim kad ja bas falim pa preblizu golmanu pucam

a to je za mene pic*asto i nevolim to bi trebalo izbacit :S

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice