FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.241
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
FIFA 12

nakon dugo vremena krenuo opet igrati fifu12 i sad sam nabavio neki malo stariji gamepad ali bitno da sluzi ...

ne mogu nikako namjestiti kontrole kako ja zelim...

jel mi neko moze poslati onaj butondatasetup iz mydocumentsa? (mislim da s tim ima veze) ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 2:17 (rebelsy).

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Impact engine rula {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

Umalo sam se zadavio od smijeha{#}

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel ima netko linkove za naše klubove, ja imam samo chants?

EDIT:

Mislio sam samo na Dinamo Zagreb i Hajduk Split :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.4.2012 21:53 (Wicked_Sick87).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Puno toga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Logigamer kaže...

Dobro je, ali ja bi Meirelesa obavezno stavio u sredinu. Lik ima izvrstan šut i dosta puta me s time izvuko {#}

Come to the dark side, we have cookies.
13 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

nakon dugo vremena krenuo opet igrati fifu12 i sad sam nabavio neki malo stariji gamepad ali bitno da sluzi ...

ne mogu nikako namjestiti kontrole kako ja zelim...

jel mi neko moze poslati onaj butondatasetup iz mydocumentsa? (mislim da s tim ima veze) ...

mogu ti ja poslati nije problem, samo moras mi dati mail ili ako moze ovdje preko pm

15 godina
neaktivan
httpsmaniac kaže...

mogu ti ja poslati nije problem, samo moras mi dati mail ili ako moze ovdje preko pm

hvala ali nasao sam tu u temi negdje oko 30 stranice ... ;)

13 godina
neaktivan
FIFA 12

evo i moga FUT-a, 

ovo je gold team, moram samo naci gold igrace za zamjene da mi ne stoje ovi bronzani tu i ovaj bronzani sto mi je u ekipi tu je samo privremeno jer mi je Muller ozljedjen, takodjer svaki od ovih igraca u prvom timu imaju vise od 7 contract, nekoliko njih po 15-20 i dva igraca po 34 na contract {#}

I naravno bronze team bez kojeg nista ovo ne bi bilo moguce {#}, odbrana mi je relativno brza, prosjek 65 pace. vezni red solidan a napad izvanredan, nisu brzi ali su zato imaju dobar udarac i tehniku(tipa messi, ronaldo {#}) , a ovaj englez razvaljuje, Curreton ja msm da se preziva. Ugl zelim cuti vase misljenje o mojem FUT-u. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 12

Danas zabio {#}

Stavio sam na YT zato što nemam mjesta na EASPORTS

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 22:06 (KiX777).

1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

pozz

imam Hama USB Gamepad "Black Force" kojem pise da podrzava 12 programabilnih tipki koje ja NIKAKO ne mogu programirati za određenu funkciju jer ta opcija nigdje ne postoji. sve je ok, jedino su zamijenjene tipke R1/R2 i L1/L2 koje nikako ne mogu unutar igre zamijeniti (zamijenim ih ali i dalje gamepad truli po istom).

EDIT: rijeseno! editirao sam "buttonDataSetup". zamijenio tipke i radi sad...

pozz

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 11:36 (Idealist).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Idealist kaže...

pozz

imam Hama USB Gamepad "Black Force" kojem pise da podrzava 12 programabilnih tipki koje ja NIKAKO ne mogu programirati za određenu funkciju jer ta opcija nigdje ne postoji. sve je ok, jedino su zamijenjene tipke R1/R2 i L1/L2 koje nikako ne mogu unutar igre zamijeniti (zamijenim ih ali i dalje gamepad truli po istom).

ja isti problem imao, zamjeni taj .ini i nekako je proradilo, par tipki je zamjenjeno...

ali ne mogu raditi nikakve finte, nista... ?!

15 godina

ja sam nasao drivere za gamepad. mislim da su onda finte proradile (nisam isprobavao prije, ali uglavnom, analog mora biti upaljen). prije drivera start i select su bile zamijenjene tipke. nakon instalacije drivera i dalje nisu tipke R1 i R2 i L1 i L2 bile na pravome mjestu niti ih se dalo unutar igre primijeniti. pogledao sam .ini file i vidio da podrzava gamepad. u control panelu sam vidio koja tipka je koja i u .ini file-u sam ih zamijenio. sad radi ko beba...

14 godina
neaktivan
FIFA 12

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Golčina, ja sam danas dao sličan s Belamijom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Golčina, ja sam danas dao sličan s Belamijom.

vecinom sreca,ali treba i srecu imati{#}

13 godina
neaktivan
FIFA 12

Dosta dugo igram Fifu 12 i vrhunska je igra. Imam Logitechov Xbox 360 gamepad, no zanima me koliko vas za vrijeme tekme koristi one driblinge i finte?

Ja sam pokušavao, no nikako ne uspjevam pohvatat te komboe. Ako izvedem nešto dobro onda je to puka slučajnost :-(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
white-wedding kaže...

Dosta dugo igram Fifu 12 i vrhunska je igra. Imam Logitechov Xbox 360 gamepad, no zanima me koliko vas za vrijeme tekme koristi one driblinge i finte?

Ja sam pokušavao, no nikako ne uspjevam pohvatat te komboe. Ako izvedem nešto dobro onda je to puka slučajnost :-(

Ja dosta često koristim finte i driblinge, pomažu puno.

Sad sam ispao u H2H seasons iz 3 divizije u 4, sad se moram pokušat vratit u 3 opet.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 23:08 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

evo zanima me u player mode kad se igra u fifi 12 dali te ostali kluboi kad su transferi mogu kupiti ili si uvjek u jednom i to je to i jeli se tvoj lik moze nekako unapredjivat ili samo ono na pocetku kad ga radis ??

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Koliko se sjećam fifa12 je izašla u devetom mjesecu.vjerojatno će i 13.ima li kakvih novosti ?

Kad su nam prošle godine dolazile vjesti za fifu 12?

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 0:12 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

FIFA 12 je izašla zadnji dan u 9.mjesecu a igra je bila najavljena već krajem ožujka zajedno sa svim novotarijama (impact engine,true injuries itd,). Ove godine je FIFA Street sve usporila i još nema ništa vijesti o novoj FIFI,nadam se da će ubrzo biti.

edit: bila je neka vijest (ili nagađanje) da će u novoj FIFI biti ubačeni neki elementi iz FIFE Street,ali pitanje je koliko ima istine u tome.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 1:20 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Pozdrav

Molim vas ako možete mi pomoć, naime kupio sam original fifu 12 kako bih mogao igrati online

Ako tko zna ,može mi reći korak po korak od instalacije igre do igranja online, ne kužim seu onaj Origin i to

Jedino šta sam napravio je da sam instalirao taj origin sa store.origin.com i to je to.
Pita me origin ID i password,to još nisam napravio ok, ali...šta sad da ubacim dvd of fife i instaliram ili?

Novi sam u svemu tome i ne kužim to baš,

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Koliko imate sati igranja Fife 12?

Ja imam preko 200 i još se ne mogu zasitit igre, predobra mi je i uz silne probleme s Online.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Gdje se to može viditi koliko imam sati?

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Nažalost nemožeš vidit na Originu, a ja sam mjerio s Xfierom.

Al vjerujem da će i Origin prikazivat koliko sati igramo igre. Samo treba čekat update za Origin, a kad će to bit neznam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

96

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

evo ljudi vec sam gore pitao ali niko se nije obazirao pa cu pitat opet igram fifu dosta i onda sam neko vrijeme prestao zato sto sam igrao League of Legends na LoL-u imam 700 i nesto sati ali sad sam se nekako zazelio fife i ponovno se vratio zanima me dali kad igras na svoga igraca jeli ti mogu dolazit ponude od drugih klubova ili si uvijek u jednom klubu dok ne postanes kao legenda?? 

0 0 hvala 0
14 godina
buterino kaže...

evo ljudi vec sam gore pitao ali niko se nije obazirao pa cu pitat opet igram fifu dosta i onda sam neko vrijeme prestao zato sto sam igrao League of Legends na LoL-u imam 700 i nesto sati ali sad sam se nekako zazelio fife i ponovno se vratio zanima me dali kad igras na svoga igraca jeli ti mogu dolazit ponude od drugih klubova ili si uvijek u jednom klubu dok ne postanes kao legenda?? 

Dolaze ti ponude ako si dobar. Logika, jel.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice