FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.993.434
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
antimadridista kaže...
ajdin99 kaže...

Koja igra ce bolje ic na slabiji racunar (koja je vise zahtjevna,PES ili FIFA) ?

Znam da je off ali ja sa dvoumim koja ce mi bolje ic,PES09 ili FIFA 09 :S

FIFU 09 nemoj niti pokušavati igrati,katastrofa igra. Sve do FIFE 11 je bilo katastrofa. Ako već trebaš birati između PES-a 09 ili FIFE 09 onda uzmi PES.

jel da je ne igram zbog moje konfe ili stvarno NEVALJA ? xD

dobro je da vec instaliram PES9 :)

hvala.

Siempre Madridista !
15 godina
ajdin99 kaže...

hvala.

ne zbog tvoje konfe,igra stvarno nevalja. Sve do FIFE 11 je FIFA bila miljama iza PES-a. Tako da između PES-a 09 i FIFE 09,svakako uzmi PES.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ajdin99 kaže...

hvala.

ne zbog tvoje konfe,igra stvarno nevalja. Sve do FIFE 11 je FIFA bila miljama iza PES-a. Tako da između PES-a 09 i FIFE 09,svakako uzmi PES.

a ocel mi dobro ic ? xD

Siempre Madridista !
14 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

a ocel mi dobro ic ? xD

Neće baš najbolje.

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
14 godina
FIFA 12

Najbolje da nasnimiš PES 6.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ili četvorku :)

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
13 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
Hexfire kaže...

Ili četvorku :)

četvorku ? {#} sta ce mi ona ? bolji je PES09 1109473'294723'497834'50239 puta

ja sam pokreco PES09 sa 256 mb rama,256 mb nvidia geforce 6200 grafickom i 2.0 proc-om p4 :DDD

Siempre Madridista !
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Četvorka mi je uz šesticu najbolja u serijalu, al {#} smo

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja se prepao,ja mislio vi govorite cetvorku zato sto mi nece moc :o 

sad smo jos vise {#} {#}

Siempre Madridista !
15 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
FIFA 12

IGRAM CARRERU sa barcom

kak da pozovem igrača tello u momčad

jer piše da je u klubu a nigde ga nema

0 0 hvala 0
17 godina
IvanKovacic kaže...

IGRAM CARRERU sa barcom

Kao prvo, igraš Career Mode. Ako nemaš squad update, Tello ti je u Barceloni B i morat ćeš ga dovesti kao bilo kojeg drugog igrača. Dakle, kupovinom. Zato što je igra ograničena, ne možeš ga samo pozvati kao što to u stvarnosti ide.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan
IvanKovacic kaže...

IGRAM CARRERU sa barcom

Trebo si skinut prije kretanja karijere squad update pa bi ga imao.

13 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo imate ovde turnir u FIFI pa se prijavite ako ocete

http://www.pes-serbia.com/threads/23611-FIFA12-*Best-Serbian-Player*-Online-Turnir-Volume-1-PRIJAVE-i-PRAVILA

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Koji je najnoviji patch za PC ako uopće ima jedan? I jel može link?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

I oprostite na double postu, ali zašto mi Real Madrid svaki put kad igram s njim ima samo šest igrača na terenu?

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Jer je Barca platila da im isključe ostalih pet.

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Koji je najnoviji patch za PC ako uopće ima jedan? I jel može link?

Sam Origin skida patcheve a za to treba imat original.

13 godina
neaktivan
FIFA 12

bok

može mala pomoć, nov sam u svemu tome, obožavam fifu igrat s frendovim, i sad me zanima za igrat fifu online.

Ja igram piratsku fifu na kompu, znam da ne mogu online sa piratsko, ali zašto mi kad probam ići online kaže connection faild,kad je komp uvijek spojen na net preko wirlesa?

Je to samo radi piratke igre ili?

Kakva je procedura kad bih kupio original fifu, je problematično to instalirat?

I je li komplicirano kad se igra online, ima puno tih namještanja i tih gluposti dok dođeš i odigraš s nekim tekmu?

kako to funkcionira?

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
x man 001 kaže...

bok

može mala pomoć, nov sam u svemu tome, obožavam fifu igrat s frendovim, i sad me zanima za igrat fifu online.

Ja igram piratsku fifu na kompu, znam da ne mogu online sa piratsko, ali zašto mi kad probam ići online kaže connection faild,kad je komp uvijek spojen na net preko wirlesa?

Je to samo radi piratke igre ili?

Kakva je procedura kad bih kupio original fifu, je problematično to instalirat?

I je li komplicirano kad se igra online, ima puno tih namještanja i tih gluposti dok dođeš i odigraš s nekim tekmu?

kako to funkcionira?

hvala

da,to ti piše zato što imaš piratsku igru.

za igrati online kupiš igru,skinešOrigin i kad dobiješ taj original key,unutar Origina ga aktiviraš pod Settings-pa Reedem Product key. Nakon toga samo skineš igru sa Origina.

nije komplicirano i nema puno namještanja,odmah igraš.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 1:23 (antimadridista).
15 godina
neaktivan

Zašto uopće pokušavaš igrati online na piratskoj verziji igre??? Da, vjerojatno ti zbog tog izbacuje error.

Instalirat ćeš ju jednako jednostavno kao i ovu koju sad imaš. Na originu upišeš kod i instaliraš igru za par minuta. Kakvih namještanja? Odabereš klub i deri :) (h2h).

Ako hoćeš igrat sa svojim igračem onda ćeš imati nešto posla, ali generalno gledajući sve je jednostavno. Meni jedino kad hoću igrat online nekad potraje i do minutu dvije dok prestane izbacivat i pronađe protivnika, ali kad se jednom utakmica počne sve radi.

13 godina
neaktivan
Iggx kaže...

Zašto uopće pokušavaš igrati online na piratskoj verziji igre??? Da, vjerojatno ti zbog tog izbacuje error.

Instalirat ćeš ju jednako jednostavno kao i ovu koju sad imaš. Na originu upišeš kod i instaliraš igru za par minuta. Kakvih namještanja? Odabereš klub i deri :) (h2h).

Ako hoćeš igrat sa svojim igračem onda ćeš imati nešto posla, ali generalno gledajući sve je jednostavno. Meni jedino kad hoću igrat online nekad potraje i do minutu dvije dok prestane izbacivat i pronađe protivnika, ali kad se jednom utakmica počne sve radi.

ma ne pokušavam, znam da se ne može,ali onako bzvz sam probao da vidim kud vodi.

znači ja kupim original igru  , instaliram je je i onda?Šta je taj Origin?

Pretpostavljam moraš biti spojen na net, preko wirelesa ili kako god već?

Postoje neki turniri s nagradam pretpostavljam?

14 godina
x man 001 kaže...

ma ne pokušavam, znam da se ne može,ali onako bzvz sam probao da vidim kud vodi.

Origin ti je EA-ov sustav za digitalnu distribuciju igara. Isto kao i Steam, ak znaš što je to. Uglavnom, imaš aplikaciju u kojoj su ti izlistane sve igre koje si kupio od EA-a, preko iste možeš kupiti druge igre, preko nje pokrećeš sve igre i automatski ti se nadograde kad izađe patch (meni najdraži dio).

Ako kupuješ digitalnu verziju, preko maila dobiš ključ koji onda uneseš u Origin i on ti doda igru u popis tvojih igara. Igru downloadaš, instaliraš i možeš igrat. Za igranje online, naravno da moraš biti spojen na net. Svejedno kak, naravno. Za offline igru ne treba.

Imaš tzv H2H turnir gdje krećeš u desetoj ligi i pokušavaš doći do prve. U svakoj "sezoni", tj. seriji utakmica igraš ih 10 komada. Trebaš skupiti određeni broj bodova za ostanak u trenutnoj ligi ili za napredak u slijedeću. Nekih posebnih nagrada nema. Imaš i FUT turnire, što je kombinacija trading card gamea i nogometa. Čudno zvuči na prvu, ali jako je zarazno i zabavno, bez obzira na razne loše poteze od strane EA-a.

13 godina
neaktivan
FIFA 12

Upravo sam nabavio Fifu 12 i da sad ne čitam cijelu temu, je li netko pisao o tome kako natjerati gamepad da radi kako treba. Inače ja imam thrustmuster dual trigger 3in1

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AceRimmer2012 kaže...

Upravo sam nabavio Fifu 12 i da sad ne čitam cijelu temu, je li netko pisao o tome kako natjerati gamepad da radi kako treba. Inače ja imam thrustmuster dual trigger 3in1

xinput

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
x man 001 kaže...

Origin ti je EA-ov sustav za digitalnu distribuciju igara. Isto kao i Steam, ak znaš što je to. Uglavnom, imaš aplikaciju u kojoj su ti izlistane sve igre koje si kupio od EA-a, preko iste možeš kupiti druge igre, preko nje pokrećeš sve igre i automatski ti se nadograde kad izađe patch (meni najdraži dio).

Ako kupuješ digitalnu verziju, preko maila dobiš ključ koji onda uneseš u Origin i on ti doda igru u popis tvojih igara. Igru downloadaš, instaliraš i možeš igrat. Za igranje online, naravno da moraš biti spojen na net. Svejedno kak, naravno. Za offline igru ne treba.

Imaš tzv H2H turnir gdje krećeš u desetoj ligi i pokušavaš doći do prve. U svakoj "sezoni", tj. seriji utakmica igraš ih 10 komada. Trebaš skupiti određeni broj bodova za ostanak u trenutnoj ligi ili za napredak u slijedeću. Nekih posebnih nagrada nema. Imaš i FUT turnire, što je kombinacija trading card gamea i nogometa. Čudno zvuči na prvu, ali jako je zarazno i zabavno, bez obzira na razne loše poteze od strane EA-a.

a recimo, ima nešto tipa ja uđem online i igram sa nekim ko je isto online prijateljski utekmu, on izabere klub, ja izaberem i igramo???

namjeravam kupit original igru pa me zanima da li mi se uopće isplati igrati to online tj. je li jako dobro.Jer meni je recimo super kad se ekipa kod mene skupi i bacimo turnir.

14 godina
FIFA 12

Preko Origina dodas ljude na friend listu i onda unutar igre imas friendly match. A ovo da li se isplati ti ovisi od osobe do osobe. Meni i uz sve probleme koje ponekad ima online igra (pucanje konekcije, predugo traženje protivnika) nije žao ni lipe za ovu igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

I meni veza puca ko luda, al svjedeno mi nije žao što sam kupio igru. 

Stim da mi puca najviše kad igram firend online utakmice, drugi online modovi toliko i ne.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.4.2012 12:36 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 12
ee kak se radi tema
14 godina
FIFA 12

Uđeš u neki podforum i u gornjem desnom uglu ti piše: pokreni novu temu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice