FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.228
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Pes2011_gamer kaže...

Kupio si cd key ili box verziju?

key

14 godina
neaktivan

ja bi se prijavio kao vas igrac !?

14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
Pes2011_gamer kaže...

Kupio si cd key ili box verziju?

key

Regaj se na Origin, tamo upiši key i skini igru.

We Are Anonymous We Are Legion We Do Not Forgive We Do Not Forget
14 godina
neaktivan
leomx3 kaže...

ja bi se prijavio kao vas igrac !?

U nas klub na PC?

13 godina
neaktivan
FIFA 12

jel igra ko fifu na ps3 ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Trebas im obnovit ugovore ides na trade pile i kupis ugovor. Ja ti preporucujem da si napravis broncani tim kao na slici dolje jeftinije ti je obnavljat ugovore itd.

15 godina
FIFA 12

skuzio sam da treba ugovor kupit al jbg kad nemam coinsa da kupim xD,btw. sta cu sa bronacinim timom ne mogu nikog pobijedit xD

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Dosta je teško počet FUT ak nisi prije igrao jer treba pazit na dosta stvari. Meni se dogodila slična situacija pa sam morao prodat neke zlatne igrače kako bih mogao kupiti brončane i mogao nastaviti. 

Dobro je na početku uložit u managere koji ti povečavaju broj ugovora koje dobiješ od kartice. Dugoročno se jako isplati. Ako se ne uspiješ nikak izvući iz te situacije, javi mi se na origin. Imam par zlatnih igrača koje ne koristim pa ti ih mogu dati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

decki par pitanja

igram fifu 12,dosada sam bio na pesovima uvijek,ali fifa 12 je stvarno dobra,vidi se da su si dali truda developeri.

igram na PC-u

igra mi jeprebrza za moj ukus,nije ko u pes 12,i to bi trebalo bitikao realno onda??????

igraci seokrecu na mjestu ko ludi,nemogu uhvatiti protivnickog napadaca neki put,znam moram doci do njega i onda u pravom trenutku stisnuti kocku da mu uzmeloptu ,na gamepadu.

ali svejednoprebrza je igra.

game speedmi je na normal

i one cpu speed stvari u opcijama mi je sve na 50(tak je po default)

trbali su napraviti gameplay malo sporiji ko u pes 12 npr.

moze parnatuknica kak inace vi igrate.

koji game speed,dali stavitepaseve namanual ili nesto dr

tak i za pucanje,koje kamere koristite itd....

kak se inace igra na turnirima.

pes npr svi igraju na wide kameri i raspolozenje igraca je na zeleno,npr meni zeleni i onome protiv koga igram takodjer na zeleno.

tak inace svi igraju pes na turnirima

~^iGoR~
15 godina

kao prvo trebas igrati tactical defending jer ako se krenes samo prema njima i onda kocku lagano te izbace ;) a drugo imas ti opcije gameplaya slow,normal i fast samo promijeni...

EDIT: Hex a nemam ja nijednog zlatnog igraca osim Aroune Konea kojeg sam kupio za nekih 1000 coinsa jer mi je trebao napadac da mogu igrati utakmicu xD,a problem je sto sad nemam ni koga prodati da zaradim i kupim nesto drugo,jer najjaci igrac osim Konea mi ima rating 69

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 13:05 (Pezer).
14 godina
FIFA 12

Javi mi se onda na Origin kad me vidiš pa ću ti dat par igrača.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Ej ljudi,sad sam odigrao tri solidne utakmice na poziciji stopera u Pro Ranked utakmicama u kojima mi je partner isto covjek bio :D i puno je drugacije igrati,sad nezz koliko je to uvjerljivo u takvim utakmicama,al reko posto i storm i maldini igraju puno bolje napad od mene,da probam ja stopera sa blackx nekoliko utakmica pa da vidim jel me ovo zavaralo ili nisam tako los xD..

btw. ono sto smo spominjali ispocetka mogli bi mi neku postavu igrati sa krilima,ako mi ne upali CB da igram krilo?? meni je tamo najveca ocjena kad izaberem da sam krilo,a isto onako solidno sam igrao u nekoliko pro ranked utakmica,al posto nemamo visoke napadace mozemo igrati sa desnjakom lijevo i ljevakom desno tako da se i ubacujemo iz drugog plana al i da razvlacimo igru na krila...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

napravio sam svog virtual pro igraca i sve...i onda sam slucajno otisao u meniu pod virtual pro i skinuo game face...i sta faca igraca kao moja kako sam napravio, ali je boja koze nekakva plava, strasno...i sada me zanima mogu li u opcijama ponovno napraviti neku default facu ili moram od pocetka novog virtual pro igraca..jer je ovako stvarno ruzan, koda da ga je neko prebio pa je plav, a i faca uopce nije ko moja u stvarnosti...

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nemores... ali kad budes radija facu ... i budes namista one slidere.. moras smanjiti blue color..  i tako podesavas,... 

15 godina
FIFA 12

Sta je s onom utakmicom sto je dogovarana s drugom ekipom s foruma,oce li se igrati,da isprobam svoje stoperske mogucnosti xD??

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.2.2012 20:01 (Pezer).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

izbrisi klub i kreni ispocetka

i radi chemisty to je najbitnije

Hvala im na svemu, slobodni smo ljudi.
15 godina

aha,ok nisam znao za ugovore uopce ja krenuo igrati s onim debilima koje sam dobio xD i vidim skupim si para za neki silver pack(najlosiji) aj reko idem kupiti mozda dođe neki brzi igrac i onda mi se pojavi to s ugovorima i to masovno cim su ti dosli petorici sam morao produziti,a onda nakon te jos 5-6 igraca i vise nisam imao s cim xD

14 godina
neaktivan
Pezer kaže...

aha,ok nisam znao za ugovore uopce ja krenuo igrati s onim debilima koje sam dobio xD i vidim skupim si para za neki silver pack(najlosiji) aj reko idem kupiti mozda dođe neki brzi igrac i onda mi se pojavi to s ugovorima i to masovno cim su ti dosli petorici sam morao produziti,a onda nakon te jos 5-6 igraca i vise nisam imao s cim xD

ja nakon svake utakmice kupim na aukciji nekog solidnog GOLD igraca,tako da kad njima istekne uvjek imam nekog,mozes naci dosta jeftine brze igrace npr.muniain,pablo,affelay........

15 godina

a dobro slabo sam ja imao i za njih para,nego sam imao ekipu bez iti jednog ''brzeg'' igraca a to ne mora biti Muniain koji vjerojtno ima preko 85 te potrebne skilove nego mi glavno i najbolje krilo od 190cm i pace mu je 60 ccc. I onda sam odlucio cim prije naci nekako pa sam uzeo taj silver pack i doslo je nekoliko dobrih igraca i jedno krilo al to s*ebalo me to s ugovorima..

A cek vi onda kad istekne ugovor prodajete igraca ili kako??Jer ko ce svakom produzit ugovor xD

15 godina
FIFA 12

Sorry na DP..Kako da krenem ponovno??

Jel to preko EA sports stranice ili??

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Ljudi jel zna netko rjesenje i jel se vama događa..Prvo mi cesto javlja gresku sa EA serverima,a onda mi cesto samo se ugasi igrica,ne kuzim do cega je jbte piratska verzija mi radila ko podmazana bez ikakvih gresaka a original ima probleme nezz zasto idem sad sad edit pro uradim visinu i to ono se samo od sebe ugasi,vratim se opet nazad uradim to sto sam mislio prihvati mi sve odem u pro ranked utakmicu i tamo u onoj areni drzi me duze nego inace i samo se opet ugasi igria,to mi se događalo od prvog dana al ne ovako cesto ko jucer i danas

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

to se i meni nekad događa ,ne kontam u čem je problem i neće mi se u zadnje vrijeme na servere uopće spojit po par sati.

15 godina
FIFA 12

A nezz i meni tak oi te servere kao spojen sam al neka je greska gore mogu igrati utakmice al gore pise EAFC Error ili tako nesto,al to me i ne dira koliko ovi crash dumpovi

0 0 hvala 0
14 godina
Pezer kaže...

a dobro slabo sam ja imao i za njih para,nego sam imao ekipu bez iti jednog ''brzeg'' igraca a to ne mora biti Muniain koji vjerojtno ima preko 85 te potrebne skilove nego mi glavno i najbolje krilo od 190cm i pace mu je 60 ccc. I onda sam odlucio cim prije naci nekako pa sam uzeo taj silver pack i doslo je nekoliko dobrih igraca i jedno krilo al to s*ebalo me to s ugovorima..

A cek vi onda kad istekne ugovor prodajete igraca ili kako??Jer ko ce svakom produzit ugovor xD

Nemoj kombinirat igrače različitog ranga, npr. bronze i gold igrače. Moj savjet je da radiš jednu solidnu bronze ekipu, kad imaš chemistry na 100 i bronze ekipa igra odlično, a stavlja te protiv bronze igrača jer imaš manje zvjezdica. Ja imam jednu gold ekipu i jednu bronze, obje na 100 chemistry, a gušt mi je igrat i sa jednima i drugima. Uglavnom chemistry ti je najbitniji, ako njega nemaš (a nije problem doći do stotke), teško ćeš pobjeđivati...

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 17:55 (Volos).
15 godina

al kako da krenem ponovno???

Gdje mogu resetirati klub ili tako nesto??

Sta mi sad to sve vrijedi kad ne mogu krenuti nista

13 godina
neaktivan

idi na help u onom ultimate team menu-u i tamo ti pise delete club.

A sto se tice toga izbacivanja iz igre neznam, ja igram na ps3.

Hvala im na svemu, slobodni smo ljudi.
13 godina
neaktivan
FIFA 12

napokon je EA napravio nesta protiv cheatera u ultimate teamu obrisali su bronze cup u silver regionals cupu odsad mogu igrat samo silver igraci a u advanced cupu smao gold igraci , nece vise bit one djece koji trollaju cjele dane sa bronze igracima i zaradjuju pare.Jedino mi je zao sto su maknili bronze cup zato sto obozavam igrat sa engleskim bronze igracima ali sta je tu je , napokon da je EA napravio nesta dobro odkad je izasla fifa.I samo jos jedno pitanje oce na kraju bit fifa street za pc ili moram kupovat xbox?

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Ajde napokon mogu igrat Advanced kup bez/s manje nerviranja. Tnx na informaciji. Pošto FIFA Street dosad nije izlazila za PC ne vjerujem da će izaći sad. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

dali kod vas kad igrate na pola utakmice izbaci server do cega je problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Koliko ljudi igra FIFA 2012 na PC. Jel se isplati uzet radi tog "online-a"

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice