FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.004
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: FIFA 12

eto poslao sam zahtjev za potpis :D

15 godina
FIFA 12

kako da ovom svom dignem brzinu??

xD skuzio sam sut golovima,snagu u naguravanju itd. al kako brzinu da dignem

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pezer kaže...

kako da ovom svom dignem brzinu??

xD skuzio sam sut golovima,snagu u naguravanju itd. al kako brzinu da dignem

gledaj po accomplishmentima sta se trazi tj, koji zadaci daju acceleration i top speed, to je, ja mislim u sekciji physical.

EDIT naravno, ocene za brzinu direktno zavise i od fizickih dimenzija igraca, znaci sa likom od 196 ne mozes da bas sprintas kao aaron lennon..

WHOAREYA?WHOAREYA?WHOAREYA?
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 23:25 (lex69).
15 godina

da to sam vidio da kad stavim najnizeg da sam brz ko strijela,al to mi glupo,igrat cu krilo tako da ce visina biti negdje na nekih 173-175...

15 godina
FIFA 12

Kad cemo odigrati neku utakmicu??

Samo se nadam da ste timski igraci xD ovamo u pro ranked matches kakvih debila ima majko mila,od onih koji ne bi dodali ni za zivu glavu do onih golmana koji driblaju itd. xD igram sad i covjeku lopta svaki put na glavu on nece da skoci da ne bi nekom dodao,ajde dobro al onda ja mu dodam i otvaram se sam on dribla petoricu itd. izgubim volju za onakvom igrom...

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 0:05 (Pezer).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pezer kaže...

Samo se nadam da ste timski igraci xD ovamo u pro ranked matches kakvih debila ima majko mila,od onih koji ne bi dodali ni za zivu glavu do onih golmana koji driblaju itd. xD igram sad i covjeku lopta svaki put na glavu on nece da skoci da ne bi nekom dodao,ajde dobro al onda ja mu dodam i otvaram se sam on dribla petoricu itd. izgubim volju za onakvom igrom...

momci super igraju zajedno stvarno, men je kul skroz, igra se timski, ok svakoga povuce momenat da sutne nerezonski, da proba nesto atraktivno, ali to je normalno jbg :) desi se da se sjebe stvar, meni danas nikako nije bio dan, ali ono, zezanje je dobro, tim je na skajpu za vreme meca (svi osim mene doduse), tako da za to nema sta da brines. a sto se tice pro ranked meceva, sve kapiram .. :/

15 godina

ma kuzim i ja da se malo dribla i proba solirat,probam i sam al ono nije normalno prakticki kad dobijes loptu gledas kojem ces dodat pa da znas da ce ti je vratit itd. a moram igrati samo eto da poboljsam igraca jer sam i ovako neki prosjek jos s ovakvim debilom od igraca xD..a sto je jos gore nezz ni kako sta treba raditi pise treba driblati ja sam nekoliko puta probao dribling i cak i uspijem al ono ne prizna pa nezz sta se pod kojim misli itd. xD

15 godina
FIFA 12

ima li koji klub da treba igraca. igram sve osim golmana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lex69 kaže...
Pezer kaže...

momci super igraju zajedno stvarno, men je kul skroz, igra se timski, ok svakoga povuce momenat da sutne nerezonski, da proba nesto atraktivno, ali to je normalno jbg :) desi se da se sjebe stvar, meni danas nikako nije bio dan, ali ono, zezanje je dobro, tim je na skajpu za vreme meca (svi osim mene doduse), tako da za to nema sta da brines. a sto se tice pro ranked meceva, sve kapiram .. :/

taj momenat posebno povuče mene i storma HAHAHAHAHHAHAH

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 11:27 (rookica19).
14 godina
neaktivan

ma sto ja!? ne lazi!!

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.
14 godina
StormHB kaže...

ma sto ja!? ne lazi!!

Storm nikad neide sam, on je timski raspolozen.... Ocemo veceras opet?;D

Anonymous is coming!
15 godina

ajmo veceras, samo recite u koliko sati...

14 godina
neaktivan
FIFA 12

Fala bogu pa mene nikad ne povuce :P  (Ta sebiocna žudnja da fulam gol :D)

Inace sto kazete na ovo

--------------------Nemamo  golmana---------------------------

---Chrystal----Nekodobar----Neko dobar-----Nekodobar--

----------------------------Lekic------------------------------------

--------------Rookica----------------storm-----------------------

---------------------------FACA(Ja)--------------------------------

----------------Pezer-------------HEX-----------------------------

I sve dobivamo!!!!!! samo nam fali ovih DOBRIH :P

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja sam na orginu: 3MaldiniCapitano

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 17:50 (striker0708).

2 0 hvala 0
15 godina

Uhuhuh,meni pase da igram spicu, to strikeru!!! :D 

A ovo za obranu se slazem ako budu igrali losiji nece na dobro,ja sam probao igrati stopera pa i beka i prelosam sam,cak i na golmanu se nezz snaci...u napadu sam cak i najbolji napravio sam nekakvog Freddy Adua by Pezer hahah ne igram lose al treba ga razvit jos

14 godina
neaktivan
FIFA 12

ej Pezer Vec sam ti smislija nick kako cemo te zvati... hahahahahahhaah

Isto pocijne na"PE" a zavrsava na "ER" :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 15:49 (striker0708).

1 0 hvala 0
15 godina

a u sredini D {#} ahhaha

moze kako hoces :D inace promijenio sam Origin ID sad sam Pezer_Gunner

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 15:58 (Pezer).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

arsenalov decko....

hahah ja san rossonero :D

4-0 najbolja milanova utakmica u zadnjih 4 godine 

BOATENG!!!!

0 0 hvala 0
15 godina

haha,ondje arsenal sam sebe pobijedio :P al znas sta taj me poraz nimalo ne dira jer se nadam da ce zbog njega Wenger poceti raditi neke promjene koje su odavno potrebne :D

al lako to bitno je da Rossonero i Gunner dobro surađuju u Fifi hahaha

15 godina
FIFA 12

ej,jeste vi radili igraca preko igrice ili ovamo preko ovog ea sports creation centra??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ovisi ako oces sebe napravti onda radi priko creation centra  uslikaj se iz profila i facu i onda napravis pomocu toga svoju facu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
striker0708 kaže...

Fala bogu pa mene nikad ne povuce :P   (Ta sebiocna žudnja da fulam gol :D)

Inace sto kazete na ovo

--------------------Nemamo   golmana---------------------------

---Chrystal----Nekodobar----Neko dobar-----Nekodobar--

-------------------------Neko dobar-------------------------------

--------------Rookica----------------storm-----------------------

---------------------------FACA(Ja)--------------------------------

----------------Pezer-------------HEX-----------------------------

I sve dobivamo!!!!!! samo nam fali ovih DOBRIH :P

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja sam na orginu: 3MaldiniCapitano

Ako još tražite, ja igram CB (81 rating) ali nemam mikrofon.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

ma svi hrvati dobrodosli... nisam menader ali mislim da rokica dijeli moje misljenje..{#} 

pa nije mikrofon tesko nabaviti... milim ako mores nabavi  bice ti zanimljivije...

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Zaboravili ste Lekica staviti kao CDM, a on nam je najbolji igrač. 

Igra se danas navećer? Doći ću oko 9 negdje, možda malo prije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Par pitanja u vezi sa nasim glorifikalnim klubom FC Sophomores:

-jel se neko bavio onim klupskim achievmentima? vidim u club history da smo kao dobili neke levele i cuda, ali sam samo primetio da je stadion veci?

-koji je tacno fazon sa ligom? kaze da za 5 dana krece sezona, tj 1. marta, daj da se malo raspitamo koji je fazon, postoji li nesto bitno u vezi sa tim da li si odmah poceo da igras prvog dana sezone ili upao na pola kao mi..

-sto se taktike tice, ovo sto ste stavili najlepse izgleda, znaci jedan poluspic kao CAM, dva napred, dvojica po krilu, s tim da krila treba da dizu brzinu i crossing na max i da se otvaraju, u fazonu da uvek imas kome da das pas na stranu, ja igram standardnu poziciju, potpuno mi odgovara, ali sam juce izvalio da ne mogu da igram dobro i dogovaram seks SMSom :D ( sa zenskom osobom, btw :D )

EDIT NAJBITNIJA STVAR! ne znam ocene krilnog beka, ovde gde je Crystal, ali ta pozicija je najteza za staminu, znaci ti trcis napred nazad ceo mec, kada je presing, ubacujes se iza krila, ali svaki put moras nazad, malo je zajebano ako se igrac umara...mislim, to je neko moje iskustvo, mozda moze da pomogne..

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 18:00 (lex69).

0 0 hvala 0
15 godina

pa eto ostaju jos golman i stoper i bek...

btw. meni je komp u kuci(prakticki dnevni boravak) tako da necu koristit mikrofon i to, mislit ce moji da sam poludio xD

inace moj Freddy Adu je solidan sad je rating na nekih 75,dovoljno sma brz,agilnost sam dobro digao,sut je solidan,skill movesi su maxani,jos cu malo raditi na njemu...a jedno pitanje game slideri,ako skinem neke s neta,ili ako sam sebi promijenim dakle nebitno je jel mi to ostaje i za online ili se automatski vracaju na default?

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 18:02 (Pezer).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ja cu danas doci malo kasnije oko 10(Kad Milan-Djubrentus Završi)...

Aj vidimo se ljudi 

pederu sto ima veze da ti je u dnevnom boravku... meni je u hodniku...  mislili su i moji da sam poludija ali ce se navikniti :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 18:56 (striker0708).

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

Hahaha..

btw. evo ja sam na jednom forumu rekao da nam treba igrac za ove tri pozicije pa da se jave i javio se jedan,poslao sam mu sad PM da se javi ovdje za jednu od ove tri pozicije sad cemo vidjet jel hoce :D

btw. do nase prve tekme ja cu ovog svog bas lijepo razvit :D evo ide na bolje al sam brate i ovako prespor kad idem u pro ranked utakmice,ne mogu sprintat ni s jednim ,to mi je najveci problem pa moram ovaj acc i speed dizat hitno

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 19:21 (Pezer).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

mogu ja bit full back ako trebate...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
StormHB kaže...

ma sto ja!? ne lazi!!

HAHAHAHAHHAHAHAHAH ludane

daj aj stavi neku drugu kosu ona bode u oči :D

14 godina
neaktivan
lex69 kaže...

Par pitanja u vezi sa nasim glorifikalnim klubom FC Sophomores:

-jel se neko bavio onim klupskim achievmentima? vidim u club history da smo kao dobili neke levele i cuda, ali sam samo primetio da je stadion veci?

-koji je tacno fazon sa ligom? kaze da za 5 dana krece sezona, tj 1. marta, daj da se malo raspitamo koji je fazon, postoji li nesto bitno u vezi sa tim da li si odmah poceo da igras prvog dana sezone ili upao na pola kao mi..

-sto se taktike tice, ovo sto ste stavili najlepse izgleda, znaci jedan poluspic kao CAM, dva napred, dvojica po krilu, s tim da krila treba da dizu brzinu i crossing na max i da se otvaraju, u fazonu da uvek imas kome da das pas na stranu, ja igram standardnu poziciju, potpuno mi odgovara, ali sam juce izvalio da ne mogu da igram dobro i dogovaram seks SMSom :D ( sa zenskom osobom, btw :D )

EDIT NAJBITNIJA STVAR! ne znam ocene krilnog beka, ovde gde je Crystal, ali ta pozicija je najteza za staminu, znaci ti trcis napred nazad ceo mec, kada je presing, ubacujes se iza krila, ali svaki put moras nazad, malo je zajebano ako se igrac umara...mislim, to je neko moje iskustvo, mozda moze da pomogne..

Dobili smo i jednu zvjezdicu :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice