FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.002.738
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

pogodi ko je u obe zabija odlucujuci gol :P

al onaj u drugoj je bia tako super akcija eeej

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.
15 godina
FIFA 12

a sta to igrate??

evo dok mi se original skida,zanima me sta ja mogu sa onim Virtual pro(online) jel to samo neka vrsta BAL iz PES-a dakle samo offline ili to mogu s njim igrati i online??

0 0 hvala 0
15 godina
Pezer kaže...

a sta to igrate??

evo dok mi se original skida,zanima me sta ja mogu sa onim Virtual pro(online) jel to samo neka vrsta BAL iz PES-a dakle samo offline ili to mogu s njim igrati i online??

možeš igrati sa svojim Virtual igračem online u nekom klubu,i kontroliraš svog igrača,igrate protiv drugih klubova.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FIFA 12

Aa,premocno,*ebem ti tek 3 gige skinulo xD

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

dodi u nas klub,,, spradamo se i pobijedujemo! hahaahh

Nebo nam je granica!! i stvarno super akcija za onaj 2. gol... (bas se pitam od koga je sve pocelo... :D)

0 0 hvala 0
15 godina

ma moram jos ja poraditi na svojoj igri,s obzirom da ste dobri ne bi se uklopio xD nisam ja bas neki maher do ove godine sam igrao PES...

13 godina
FIFA 12

Možete li mi pojasniti kako da umetnem muziku u Fifu 12 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Pezer jesi ti onaj s cropesa?

ako jesi super da i ti mozes s nama igrat :)

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

1 0 hvala 0
15 godina

Jesam sa Cropesa :D ti si??

po imenu bi rekao Roky1950??

14 godina
neaktivan
StormHB kaže...

pogodi ko je u obe zabija odlucujuci gol :P

al onaj u drugoj je bia tako super akcija eeej

Ajde muči ja san utrpa 2 sa 30 m :D

i onda mi je izbacilo -.-

da pezer, taj sam :D

15 godina

hehhe,evo upravo mi zavrsilo sa instalcijom i time :D koju da si poziciju napravim za Virtual Pro,gdje vam fali igraca??

15 godina
FIFA 12

Ljudi,jedno pitanje...

Sad sam krenuo Ultimate team..I igram i jako mi stopa,eh sad PES6 ja igram sasvim normalno online bez ikakva laga ili stopanja,pa sam mislio da mi i inace nije nariktana grafika al onda krenem offline i tamo radi sve normalno,sad jel Fifa trazi jaci net nego inace ili sam to igrao protiv nekog koji ima slabiji net ili je udaljen dosta od mene,btw. vodio sam 2:0 i on otisao disconnect :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

najrađe cb ili neki bek, a ovo za ultimate team to varira od igraca do igraca, jedanput ide ko u offline a jedanput nemozes trcat

0 0 hvala 0
15 godina

cek mogu li ja to promijeniti nekako :S ja napravio zadnjeg veznog xD al dobro ball winner i to pa mogu odigrati solidno ako treba i stopera,eto rađe bi ja stopera jer sam to i u RL

Aha evo ga samo edit pro i stavim na stopper eto napravio sam se ko i u RL :D 190cm i 88kg

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 19:19 (Pezer).
15 godina
FIFA 12

Decki sad imam jos jedan problem jel se mogu ja nekako logirat na ea.com preko ovog sa origina ili CD-key iskoristiti,jer imam podatke dakle od frenda i to al nemam email,a ovamo moras sa emailom a ne usernameom se logira wtf?!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

sto se tima tice, igra li se danas nesto? ja sam gajbi celu noc, pa bi moglo da se opali nesto veceras...

A MOZDA bi bilo lepo da ugovorimo jednu prijateljsku sa drugom ekipom sa foruma, ako im ne smeta da igraju sa cheaterima, naravno :P

WHOAREYA?WHOAREYA?WHOAREYA?

0 0 hvala 0
14 godina

Mogli bi neku baciti danas;D i ja sam slobodan :D

Anonymous is coming!
15 godina

decki ja odigrao sad nekoliko kao stoper i ne pise vam se dobro mozda bi bilo dobro da netko od vas bolji to igra,ja sam u offline uvijek najjaci bio sa krilima pa cu si napraviti svog ''walcotta'' xD visina i tezina njegove :D ako nije problem,sad sam igrao neke utakmice i jednostavno nije to za mene u virtualnom nogometu isto ko sto nije krilo u stvarnom xD

sto se utakmice tice ja sam tu isto poslije 10 slobodan da se malo uvjezbam

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 20:20 (Pezer).
14 godina

@Pezer slozi nesto za lijevo krilo, ja igram desno;D ali ako ti nepase nigdje drugdje mogu ja promjeniti poziciju.

Anonymous is coming!
13 godina
neaktivan
FIFA 12

rookica je manager ekipe, a on je offline veceras, a i on je glavni i odgovorni, ja sam samo siroti placenik iz srbije koji igra hahaha :P  ne ozbiljno, veceras se ipak ne igra, kapiram sutra vece ili popodne...

WHOAREYA?WHOAREYA?WHOAREYA?

0 0 hvala 0
15 godina

to je odlicno ja i tako mislim biti desnjak na lijevom krilu,dakle Gervinho u Theovom tijelu hahaha

17 godina
FIFA 12

Ja bih igrao lijevo krilo ako može.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

a ja sam u fifi najjaci sa desnjakom lijevo i ljevakom desno,a posto je desno zauzeto ostaje mi lijevo,u obrani sam kriminalan,pa odigrao sam dvije tekme kao stoper i skrivio 5 golova

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 12

Nvm, bit ću LB

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 21:21 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo vjerojatno cemo sad ic igrat..

0 0 hvala 0
15 godina

mene na Originu dodajte:
TheFreshPrince11 nije bas u mom stilu al jbg kad ne mogu mijenjati xD 

13 godina
neaktivan
FIFA 12
Zna li neko kako da branim penale?neradi mi analog.....unapred hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pezer kaže...

mene na Originu dodajte:
TheFreshPrince11 nije bas u mom stilu al jbg kad ne mogu mijenjati xD 

http://www.origin.com/change-id

15 godina

a moze li se nekako email prebaciti,da ja kazem ovome prebaci acc na moj email...

Kako se zove klub da tamo na searchu nadem i udem??

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.2.2012 22:10 (Pezer).
14 godina
neaktivan
Pezer kaže...

a moze li se nekako email prebaciti,da ja kazem ovome prebaci acc na moj email...

Kako se zove klub da tamo na searchu nadem i udem??

FC Sophomores

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice