FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.725
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: FIFA 12
Nabijem taj glupi Origin.
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
FIFA 12
Pitanje u vezi FUT-a.

Kupio sam gold pack malo prije i dobijem Benzemu. Mislim si već, ajd bar će biti koja tisuća, ali skužim da ima 88 pace i 87 shoot. Nije mi bilo jasno od kud, al sam išao malo gledat i skužio da takve state ima in form verzija. Al moja je karta žuta, ko i svaki drugi Benzema. Gledao sam malo po searchu i vidio i Aguera koji je isto žut, ali su stati opet sa crne karte.

E sad, da li će odsad svaki Benzema npr. biti tako dobar ili je ovo samo nekakav grafički bug pa ne pokazuje crnu kartu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel još kome ne radi Origin?

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Praetorian1 kaže...

Jel još kome ne radi Origin?

Meni -.-

Nisam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo kaže EA da radi na problemu: https://twitter.com/origin_EA

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Evo prije par dana izbrisao klub i krenuo ponovno radim brazilce sada 5-3-2 :D

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 22:48 (rookica19).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel ti igraš na PC, meni nije takav meni u FUT-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Jel ti igraš na PC, meni nije takav meni u FUT-u?

to je slika sa Web FUT-a.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Da, web FUT je :)

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

0 0 hvala 1
16 godina
Re: Fifa 12
Hoce biti neki patch da se napravi update transfera.
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
15 godina
emerik kaže...
Hoce biti neki patch da se napravi update transfera.

čitao sam da bi ubrzo trebao veliki patch izaći nakon što je završio ovaj period transfera i svega ostalog.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
mogu li igrat' Fifu 12' na ovoj konfi :

Intel Core 2 Duo E6550 2*2.33 ghZ

2 GB ddr 2 RAM 1333 mhz

HDD: 80 GB SATA

Nvidia geforce GT220 1 GB ddr3 (128 bit)
ako mogu na kojim postavkama i rezi ??
22 DA
0 NE
kolko god tresli,zadnja kap ide u gaće ;)
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Pozdrav...može li mi netko reći šta da pritisnem da se bacim sa golmanom kad branim penal?? {#}

0 0 hvala 0
14 godina
fornax9 kaže...

Pozdrav...može li mi netko reći šta da pritisnem da se bacim sa golmanom kad branim penal?? {#}

Na gamepadu desni analog, a na tipkovnici onaj numericki dio (2,4,6,8) na tipkovnici desno.

Nisam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
14 godina
neaktivan
FIFA 12

jedno sicusno pitanjce: kad ulazite u UT na PCu, da li vas pita zelite li skinuti zadnji update? i jeste li mozda prije par dana prihvatili, te vam je na kraju doslo nesto tipa da su vam squadsi editani ili nesto slicno, nisam siguran vise, a onda su vam se svima imena izmijenjala u offline modeovima, osim u onima koji su vam vec bili saveani?

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Drugari, posto nisam bio na forumu neko vreme, a slabo sam se bavio igrom, samo da pitam igra li neko i dalje virtual pro? u medjuvremenu sam poceo da igram pro ranked meceve za sada, posto pridruzivanje klubu u kojem nemas kontakta ni sa kim nema nikakav smisao, i iskreno, glava me vise boli od pacijenata u tim mecevima koji trce u krdu ka lopti kao gomila osnovaca od po 7 godina starosti...tako da, ako je neko organizovao ekipu do sada, vise sam nego voljan da se pridruzim, da igramo ligu kao ljudi, moj igrac je pozicija CAM - CM, ovrl 84 - 80, i dalje radim na accomplishmentima, pa ako ima ljudi koji imaju klub, ostavite poruku, dok ne dobijem nervni napad od onih ludaka na pro ranked matchu :/

"Dressed in red, white and black, We don't give a damn about no one else." ORIGIN ID: PavleLekic

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Ljudi, imam pitanje u vezi FIFE-e

Kad igram exibhition i razne ostale modove u igri,kada pritisnem gumb za pucanje,jacina udarca se ne moze napuniti do kraja nego manje od pola,najvise..

Kiša piši po mojem piši ROFLMAO

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Evo zabijem 2 prekrasna gola, prvi s 30 metara u raslje i drugi su bile skarice ibre, a onda mi pi*da izađe van -.-

0 0 hvala 0
14 godina
Kawabunga kaže...

Evo zabijem 2 prekrasna gola, prvi s 30 metara u raslje i drugi su bile skarice ibre, a onda mi pi*da izađe van -.-

Već sam se presto živcirat oko toga... jučer ulazim u igru protiv lika sa Ronaldom, Messijem, Iniestom, Casillasom, Xabi alonsom (crna kartica), i najboljom španjolskom obranom... povedem ga 2:0 u prvih 15 minuta i naravno, lik izađe...

A baš sam se veselio kako ću proć protiv tako dobre momčadi;)

Dok sam neki dan izgubio partiju protiv jako dobre silver ekipe, a bio se ponadao da ću ga razbit, hehe;) al je maestralno odigro...

16 godina
FIFA 12

Virtual pro je jako zabavno igrati kada se ljepo igra, iako je to slučajnost jer večinom sam u timu s likovima koji se stave na poziciju CB i onda stoje naprijed. Najgore je kad vodim loptu ili netko od mojih i onda se neki drugi iz našeg tima namjerno zabija u njega i ometa ga samo kako bi mu ukrao loptu, a nakraju ni jedan ne uspije jer dođe protivnik i ume si loptu.

U ovim modu sam vidio najviše idiota koji igraju od bilo koje druge igre.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Može li se ikako staviti kontrole od FIFA 11 u ovu igru. Tamo sam s običnim dodavanjem u obrani normalno oduzimao loptu, a s pucanjem uklizavao, dok ovdje u FIFA 12 s pucanjem normalno oduzimam loptu, a s dodavanjem po zraku uklizavam. Ovo me užasno iritira, jer imam iza sebe milijun sati FIFA 11 i ne mogu se sad čarobnim štapićem prešaltati na novi (debilni) raspored, pa sam s professional morao težinu smanjiti na amateur.

HELP!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Man kaže...

Može li se ikako staviti kontrole od FIFA 11 u ovu igru. Tamo sam s običnim dodavanjem u obrani normalno oduzimao loptu, a s pucanjem uklizavao, dok ovdje u FIFA 12 s pucanjem normalno oduzimam loptu, a s dodavanjem po zraku uklizavam. Ovo me užasno iritira, jer imam iza sebe milijun sati FIFA 11 i ne mogu se sad čarobnim štapićem prešaltati na novi (debilni) raspored, pa sam s professional morao težinu smanjiti na amateur.

HELP!

Zar je toliko tesko otici u Settingse i nastimati kontrole kako ti pase? Ne kontam fakat...

You better run, you better take cover!
14 godina
FIFA 12
Možda te muči sustav branjenja. Promijeni iz Tactical defending u stari dosadni način. Imaš negdje u game settings opciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Super je ovaj novi način branjenja. Sam se treba naviknut. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

dajte molim vas ne razumijem zasto mi steka igrica sad sam dobio novu graficku sapphire 4730 512 mb gddr5,imam 3gb rama procesor dual core 2.6 ghz i igrica mi steka na low i 800*600 rezolucija

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12
FIFA i ATI se baš ne vole. Probaj uključit ATI micro stuttering opciju u game setting, isprobaj neke starije drivere. Meni npr. FIFA dobro radi samo sa 11.9 driverima, sa bilo kojim drugim se osjeti zastajkivanje. Proguglaj malo ak niš od toga ne pomogne. Dosta ljudi ima taj problem.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

evo nabavio sam key da igram online jer mi je protiv kompa predosadno, ali bolje da nisam jer poludim dok kreteni izađu, a drugo pa ja jos nisam hrvata susreo, sta je fifa 12 tolko stara da igra pokoj švabo ili francuz, dodam vas na originu, svi offline wtf?????????? pa jel igrate ili ne?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

upravo sam prvi kup osvojia u head to head ^^ finale ful zanimljivo bilo da bi nakon produzetaka 5-3 dobia :P

arsenal <3

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.

0 0 hvala 0
16 godina
crvenakapa kaže...

evo nabavio sam key da igram online jer mi je protiv kompa predosadno, ali bolje da nisam jer poludim dok kreteni izađu, a drugo pa ja jos nisam hrvata susreo, sta je fifa 12 tolko stara da igra pokoj švabo ili francuz, dodam vas na originu, svi offline wtf?????????? pa jel igrate ili ne?

dodaj me na origin, ja i frend igramo skoro svaki dan.

SolidSnakeCRO3

Isto vrijedi i za ostale, tko želi igrat nek me doda.

16 godina

Tko odavde igra na potpunom manualu? Javite mi se u PM please.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice