FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.005.122
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
FIFA 12
Čestitam. Trebao je biti i penal za tebe da nije gol pao. Osobno rijetko kad imam takve sreće, obično sam na strani koja primi tak gol.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Pozdrav, nov sam u fifi i zanima me kako kad igram online da uhvatim record od gola?:)

Nisam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Moraš pričekat da ti završi utakmica i onda tam imaš golove pa si sejvaš, iako rijetko kad igraš online "doživiš" kraj utakmice.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 19:56 (Praetorian1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 12

Igram Head2Head meceve, vec sam 5-6 sezona treca liga, nikako proc u drugu.
Imam dva pitanja.

Postoji li mogucnost spremanja taktike i formacije u online modu? Neda mi se prije svake utakmice slagat ekipu, a nigdje nisam nasao opciju za to. Ne mislim da offline slaganje ekipe, nego kad idem online igrat.

Kako se zastitit od velikih laggera, tj kako izbjec da u h2h mecu igram sa debilima iz koreje. Par puta sam znao povesti u trecoj minuti, fraer se disconecta, a meni se ne pripise pobjeda. Kako to?

1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

@Praetorian

Da, hrpa lijepih golova mi je "propala" zbog toga.

@Jax

Nemreš niš nego se nadat da će sredit online igru i uvest nekakve sankcije za likove koji stalno diskonektaju. Do onda se samo možeš nadat da ćeš dobiti normalnog protivnika. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 20:07 (Hexfire).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

imas foru protiv lagera,da ako prekines mec u prvih minuta,mec se ne racuna,mada to mnogi ljudi koriste da ako prime go u prvih pet minuta,odmah izadju

a ovi ljudi sto se zale na disoknekciju,jel vama ljudi izajdu i ne pise vam se pobeda,ne razumem?

meni se isto desava da izadju,al mi uvek racuna pobedu

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
Jax kaže...

Postoji li mogucnost spremanja taktike i formacije u online modu? Neda mi se prije svake utakmice slagat ekipu, a nigdje nisam nasao opciju za to. Ne mislim da offline slaganje ekipe, nego kad idem online igrat.

Kako se zastitit od velikih laggera, tj kako izbjec da u h2h mecu igram sa debilima iz koreje. Par puta sam znao povesti u trecoj minuti, fraer se disconecta, a meni se ne pripise pobjeda. Kako to?

to za taktiku i mene muči,uvijek prije tekme moram postave ponovno pravit...ja nekad namjerno neću zabit gol u prvih 5 minuta,nego se dodajem dok ne prođe 5 minuta i onda nastavim  :)

13 godina
neaktivan
emerik kaže...

Došao si do 2. divizije.Svaka čast.

ostala mi jedna tekma ,a imao sam 17 bodova (18 treba za dalje)  i prvo poluvrijeme x ,on se ispromašivao i onda uvedem gomisa i 75´ 1:0 i u 90´ 2:0 ..još sam mislio da će prekinut nakon onakvog gola da ne mogu snimit,al neki pošteni dečko.

13 godina
neaktivan
FIFA 12

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/111602551   znači 94. minuta 3:2 vodim ,korner..ostalo je povijest..to je znak da je dosta za danas 

2 0 hvala 0
14 godina
fikus kaže...

imas foru protiv lagera,da ako prekines mec u prvih minuta,mec se ne racuna,mada to mnogi ljudi koriste da ako prime go u prvih pet minuta,odmah izadju

a ovi ljudi sto se zale na disoknekciju,jel vama ljudi izajdu i ne pise vam se pobeda,ne razumem?

Par puta mi je bilo dosta sumnjivo. Na primjer, dam liku gol za 3:0 u 30 minuti i dok moji slave, dođe connection lost. I kad izađem upiše mi poraz. Znam da je moguće da je baš meni u tom trenu pukla veza, ali nervira me jer nisam siguran šta je točno bilo.

16 godina
v3cos kaže...

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/111510906  pogledajte gol za potvrdu pobjede i plasiranje u 2 ligu u h2h :))) 

ja sam slican zabio s torresom, samo sto sam isao lobovati s 20 m, lupi od precku, ode gore, padne i u gol

13 godina
neaktivan
FIFA 12

eo ušo u prvu ligu nakon 56 sezona {#} 

5 0 hvala 0
14 godina
fikus kaže...

Meni smanjilo DNF par puta zato što sam izašao u prvih 5 minuta. Evo baš danas, uđem u FUT, protiv lika i brutalan lagg ima, ostanem do 4 minute da vidim hoće se smirit, i pošto se ne smiri izađem. Kad tamo smanjilo mi DNF na 1x? Inače igram samo FUT trenutno i baš guštam, rijetko kad mi netko izađe, a pazim da ne ulazim u igru s likovima što imaju chemistry ispod 30.

Btw. prije par dana imam nekih 8000 coinsa, i ajde pošto sam već sastavio solidnu ekipu nemam za što štedit i kupim gold pack za 7500, kad tamo Iker Casillas;) Prodo ga za 130 000 i kupio Piquea za 70 000;) Ostatak mislio na Davida Villu, al kad sam vidio da jedino gdje ga mogu postaviti LW ili LM, odustao...

15 godina
FIFA 12

Može li mi tko dati link za gamepad fix reinstalirao sam igru i ne mogu da podesim joystick

dejanceeeeeeeeee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

jel neko zna u čemu je problem..znači ja i lega ne možemo odigrat običnu prijateljsku tekmu online,stalno nas izbacuje,piše da je konekcija izgubljena kao itd...u čemu je problem?

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Bugovit multiplayer. Meni u pravilu uopće ne rade Friendlies.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

kakvo smeće od igrice i programa. ne igram onaj UT inače,jučer odigram jednu tekmu i izbaci mi neš da sam izgubio kao konekciju i ne piše mi se rezultat ni ništa i moram komplet izać iz igre i ponovo uć jer mi se ne može spojit inače na EA servers,jel to inače tako u tom UT ili? 

0 3 hvala 0
14 godina
FIFA 12
Naravno da nije stalno tak. Dogodi se da pukne veze. Ko što sam reko, multiplayer je bugovit i iritantan. Šteta jer je igra jako zabavna i zarazna.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Naravno da nije stalno tak. Dogodi se da pukne veze. Ko što sam reko, multiplayer je bugovit i iritantan. Šteta jer je igra jako zabavna i zarazna.

ma nisam ja ništa reko protiv igre,nego sam mislio reć da su to mogli i bolje napravit,baš zato što jedino to igram mi smeta..prvi put igram online pa mi je zato možda čudno,ne znam kak je bilo u prošlim fifama.

14 godina
FIFA 12
Prodajem Modrića, Kompanya i crnog Etheringtona, svi 4-1-2-1-2. Cijena, prava sitnica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Za kolko prodajes najjeftinijeg? :D

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12
Kompany za 17000.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Ako imate kakve zlatne igrače iz talijanske lige za prodati po jeftinoj cijeni javite. btw...trbaju imati formaciju 4-3-1-2 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Imam jedno pitanje,novi sam tj. noob.

Mogu li igrat online ako napravim account na originu..i prijavim se sa njim u igrici  btw: nije origigigi

Kiša piši po mojem piši ROFLMAO

0 0 hvala 0
14 godina

Nemozes, mora biti origigi:D

Nisam se prestao igrati jer sam ostario, već sam ostario jer sam se prestao igrati
14 godina
neaktivan
FIFA 12

OK,hvala :D

Kiša piši po mojem piši ROFLMAO

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Gol na FUT od prije neki dan :) http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/111992679

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

zna netko neki dobar link sa povoljnim fifa 12 cd keyevima i da je netko uzimao od tamo??? :D

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...

zna netko neki dobar link sa povoljnim fifa 12 cd keyevima i da je netko uzimao od tamo??? :D

imas na http://cdkeyshere.com i na http://www.cjs-cdkeys.com ja sam kupovao i na jednom i drugom na prvom linku su mi odmah dali cd key a na drugom linku sam cekao 1 dan pa izaberi.

14 godina
neaktivan
FIFA 12

zna li neko sto se nemoze igrati ultimate team u cemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice