FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.467
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
FIFA 12

da je moguce mijenjanje taktike ofanzive ili defanzive u igrici a da se ne pauzira igrica.ako to neko ima moze li mi negdje uploadati buton config da ga prekopiram kod sebe ili sta vec treba da uradim za to

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 22:22 (win4crazzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Svaka čast.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

imam jedan problem... znaci, izbacuje me na desktop za vrijeme igre... to ne bi bio problem da dok otvorim prozor od fife pise da sam odustao od tekme i automatski protivnik dobije 3 0... probao sam ponovno instalirat fifu, ponovo instalirat origin, izbrisat sve docse od settingsa i postava, ali svejedno se to pojavljuje, nema neki određeni period nakon kojeg me izbaci, nekad cak i ne izbaci uopce... ako ima neko ideju nek me slobodno doda na origin toni91cro

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
mirkossam kaže...

da je moguce mijenjanje taktike ofanzive ili defanzive u igrici a da se ne pauzira igrica.ako to neko ima moze li mi negdje uploadati buton config da ga prekopiram kod sebe ili sta vec treba da uradim za to

Imas quick tactics koje se mijenjaju pomocu d-pada.

http://www.fifaencyclopedia.com/fifa-12-dpad.php

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 13:48 (srdjan3).
14 godina
neaktivan
Zbog cega mi ne radi lepo fifa 12 na win 7 za razliku od xp?imam procesor e 7500 2.9,4 giga rama,graficku radeon hd5670 ddr5 1 gb?pa ako neko zna u cemu je fora molio bi da mi pomogne?hvala velika
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Neradi ti lepo, a kak točno jel šteka, jel ti uopće neće pokrenut?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toni91cro kaže...

imam jedan problem... znaci, izbacuje me na desktop za vrijeme igre... to ne bi bio problem da dok otvorim prozor od fife pise da sam odustao od tekme i automatski protivnik dobije 3 0... probao sam ponovno instalirat fifu, ponovo instalirat origin, izbrisat sve docse od settingsa i postava, ali svejedno se to pojavljuje, nema neki određeni period nakon kojeg me izbaci, nekad cak i ne izbaci uopce... ako ima neko ideju nek me slobodno doda na origin toni91cro

Meni se isto često znala minimizirat pa sam probao na drugom accountu i tamo radi bez problema :D. Probaj tako, možda će i kod tebe funkcionirat

14 godina
neaktivan
secka kada igram protiv kompa
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja sam imao isti problem s Fifom 11 na XP radila savršeno na 7 štekala ko luda, nažalost ništa nije pomagalo, morao sam imat xp.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 20:25 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
isti slucaj sa fifom 11,neznam sta tu win 7 pravi problem...
13 godina
neaktivan
Iggx kaže...
toni91cro kaže...

Meni se isto često znala minimizirat pa sam probao na drugom accountu i tamo radi bez problema :D. Probaj tako, možda će i kod tebe funkcionirat

kak mislis na drugom accountu? novi origin account ili?

13 godina
neaktivan
FIFA 12

upravo sam odigrao najbolju utakmicu u fifi ikad i osvojio onaj best of the rest turnir pogledajte samo koju je frajer ekipu slozio , jednostavno nevjerovatno http://i.imgur.com/vVV3Y.jpg , casillas , dani alves , ramos , tiago silva , alonso , fabregas i messi su mu bili in form , a ronaldo i rooney su ''samo obicni''.Cijelu utakmicu sam igralo ultra defensive i lagano na kontre :D http://i.imgur.com/0VoYn.jpg , evo za kraj i moj tim http://i.imgur.com/vBD5c.jpg

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

jučer igram h2h i tišina do 20minute i odjednom lik pojača ovu glazbu do daske i do kraja tekme cijelo vrijeme isto...nisam komentatora čuo, povede 1:0 iz nekog krumpira ,obrani mi 2 penala i namjerno neću prekinut ,trudim se preokrenut da mu se nasmijem,al nisam uspio :) 

nevjerojatno iritirajuće

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja bi od smjeha izgubio 10:0, al baš dobro zvuči pjesma, koji naglasak.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toni91cro kaže...
Iggx kaže...
toni91cro kaže...

kak mislis na drugom accountu? novi origin account ili?

Drugi windows account.

13 godina
neaktivan
FIFA 12

Kako iritiraju oni  online cupovi, ne mozes naci protivnika da odigras jednu normalnu tekmu, sve idiot do idiota sa hemijom 1!

Kako se to prekida, uopste mi nije jasno, resetuju modem ili?!

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12
Pozdrav ekipo.imam par pitanja za vas.naime mislim danas kupiti fifu pa me zanima sljedece:dali si isplati kupiti igra (mislim dali ima koga na multiplayeru).dali treba skinuti kakav patch i koliko je velik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Isplati se. Ima nekakav patch, al ne sjećam se koliki je. Origin ga automatski skine, ne trebaš se sam zezat s tim.

@Zoki

Zbog toga igram samo single match na fut-u. Pretpostavljam da samo alt-tab naprave, znam da te onda igra izbaci. Dogodilo mi se da mi isti lik tak prekine u razmaku od 20 sekundi, tak da ne vjerujem da uopće izađu iz igre.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 11:12 (Hexfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12
Nadam se da nije kao formula.kupim orginal kljuc a nemogu skidati patch,nikoga nema online,itd.daj mi reci imam na originu instaliran b3 a kljuc bi mi prodao jedan kolega sa foruma.e sad dal ja nogu taj kljuc staviti na svoj akaunt ili cu morati igrati preko njegovog?kako mogu zastiti kljuc (da recimo on mi ga proda a i on igra sa njim,dali je to moguce).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Trebalo bi biti sve ok. Nisam primijetio da moram sad duže čekat da me s nekim spoji nego tek kad je igra izašla. Ima tu i tam nerviranja zbog lošeg match making sustava, ali potencijalnih protivnika ne manjka. I tu s foruma nas dosta igra, lako se dogovorimo za tekmu.

Ne znam kak funkcionira prodaja ključa. Pretpostavljam da ne možeš aktivirati isti ključ na 2 računa, al sigurno će ti netko znati reći točnu informaciju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 11:52 (Hexfire).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Dal je moguce da ja jedini sam stavio Snidera CAM 4-1-2-1-2 sa 96 ugovora na prodaju,jer gledam kada stavim isto tu poziciju i formaciju pise mi da nema nikog jos sa tim....tj da sam ja jedini koga prodaje...
14 godina
FIFA 12
Pa ništa neobično, ponuda i potražnja se mijenjaju svakodnevno. Prošli tjedan npr. su bila 2 Eto'o-a na tržištu, a par dana poslije toga već ih je bilo desetak.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

pozz svima......skkinuo sam fifu s neta....skinuo sam origin.......sta jos mi je potrebno da igram online?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XfifafanX kaže...

pozz svima......skkinuo sam fifu s neta....skinuo sam origin.......sta jos mi je potrebno da igram online?

Jošsamo KEY za FIFA-u :p

Hasta La Victoria Siempre
15 godina
FIFA 12

Nisam dugo bio u ovoj temi. Samo da pitam, ima li kakav patch za FIFU i gdje ga skinuti? Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ima mnogo patcheva za fifu...ali nisu oficijalni...https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LxQwZgzfyKU pogledaj video

13 godina
neaktivan

hvala.....ali kako mogu dobiti taj key...imam neki key ali kako to aktiviratii??????

14 godina
FIFA 12
Ako imaš originalni key, pokreneš Origin, ideš na activate product ili kak već se zove opcija, ubaciš key, igra se skine i instalira.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Koga bi pre uzeli Marcio Azevedo ili Taiwo ili mozda pak Marcelo????
Barsa is the best team ever seen in my life
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice