Mene su isto zaintrigirali ti paketi, ali pošto imam samo 26k trenutno neću trošit. Kad izađu napadači iz team of the year možda onda kupim. Javi kak je prošlo ak kupiš.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma nabijem im te pakete, otvorim sad onaj od 25 000, i najbolji igrač vrijedan oko 1000 coinsa... na kraju sam cijeli paket napravio quick sell za 2500, nisam htio ni tog gubavca prodavat za 1000...
gdje se moze naci samo orginal kljuc za te novce? 15/20 eura
Ja sam na BaseHostu kupio samo Key.
Kupio sam dva od 25 000 i dobio k....!!! Uzas, bacen novac!!! U prvom najbolji igrac Galas, dok u drugom Cisse
. Katastrofa!
Bolje da sam uzeo 7 paketa od po 7 000!
Jednostavno se ne isplati to, bez obzira što su tam stavili higher chance of quality players. Gallas je stvarno uber kvalitetan igrač :D. Teško da vrijedi prek 1000. Je da onaj mali glasić govori: "možda je baš u slijedećem paketu crni xavi", ali preteško je doći do coinsa da bi se samo tako razbacivao.
U zadnje vrijeme od 10 utakmica koje započnem, u 8 su oni kreteni sa timom od 10 chemistry koji prekinu prije nego tekma počne. Nemam živaca više za to jer su contracti sad preko 1000. Posvetit ću se opet malo H2H seasons, bar se manje nerviram.
Voleo bi kada bi to EA ispravila kada lik izadje da ides lsedece kolo a ne ovo,ili kada je u toku tekme nereseno i lik izadje kao da nisi ni igrao to kolo.Par puta mi se desilo da izjednacim i lik vidi da ce primiti jos jedan u 80 minutu on izadje iz igre i ja naravno opet igram polufinale ili finale svejedno....
thx
Voleo bi kada bi to EA ispravila kada lik izadje da ides lsedece kolo a ne ovo,ili kada je u toku tekme nereseno i lik izadje kao da nisi ni igrao to kolo.Par puta mi se desilo da izjednacim i lik vidi da ce primiti jos jedan u 80 minutu on izadje iz igre i ja naravno opet igram polufinale ili finale svejedno....
Ma dusa me boli za tih 50 000, veruj mi! To sam zaradio trgovinom, jer preko turnira nema vajde, sve su oni debili sa hemijom od 10! Uzas...
Da sam uzeo sedam paketa od po 7500, bilo bi odlicno, izvukao bih neki ugovor, formaciju i sl...
Sva sreca pa ima jos nekih 50 000, pa cu sa njima malo trgovati. Ne znam vise ni koga kupiti. Imam odlicnu Premier ekipu!
Golmani: Ceh, Reina
Odbrana: Ture, Kompani, Ferdinand, Luiz, Agger, Colocini (u formi) Esli Kol, Evra, Ricardson, Sagna
Sredina: Ture, Esien, Modric, Nasri, Bale, Young, Valencia, Gervinjo
Napad: Tevez, Tores, Bent, Hernandez
Stvarno nisam vise pametan sta da radim, dodje mi da sve stavim na aukciju i da krenem npr, sa Francuzima ili Brazilcima!
Sretno. Imaj na umu da su ti karte s 4-1-2-1-2 formacijom daleko najskuplje. Oko 12000 za jednu.
Moze li mi neko objasniti kako da podesim gamepad? Imam neki Intex Twin gamepad (isti kao gamepad od Playstation-a) i right stick mi uopste ne radi, a u PES-u sve super ide. Isao sam u Controls, podesio kontrole kako meni odgovara, ali nigdje nema podesavanja za right stick.
Moze li mi neko objasniti kako da podesim gamepad? Imam neki Intex Twin gamepad (isti kao gamepad od Playstation-a) i right stick mi uopste ne radi, a u PES-u sve super ide. Isao sam u Controls, podesio kontrole kako meni odgovara, ali nigdje nema podesavanja za right stick.
pogledaj ovaj video bice ti jasnije
na koji nacin vi radite fore, meni rijetko kad uspije, dali imate odredene koje cijelo vrijeme radite i koje dobro prolaze ili bezveze po gljivici pa kud puklo da poklo :D
na koji nacin vi radite fore, meni rijetko kad uspije, dali imate odredene koje cijelo vrijeme radite i koje dobro prolaze ili bezveze po gljivici pa kud puklo da poklo :D
od bezveznog pritiskanja nema ništa jer tako u 90% slučajeva izgubiš loptu. Moraš dobro naučiti fintu koju misliš često raditi i onda malo privikavanja i dođe to s vremenom.
od bezveznog pritiskanja nema ništa jer tako u 90% slučajeva izgubiš loptu. Moraš dobro naučiti fintu koju misliš često raditi i onda malo privikavanja i dođe to s vremenom.
imali neka lagana a da je uspjesna, i dali se kako moze namjestit da igram s "strelicama" a finte s gljivom da radim, jer imam malo povece prste pa mi lijeva ruka uvijek sklizne s gljive.
imali neka lagana a da je uspjesna, i dali se kako moze namjestit da igram s "strelicama" a finte s gljivom da radim, jer imam malo povece prste pa mi lijeva ruka uvijek sklizne s gljive.
e sad neznam kako je tebi namješteno,ali ja se krećem lijevom gljivicom,a desnom radim finte. Dosta lagana a efektna je Ronaldo chop,onaj lažnjak,trzaj kad prebaci loptu s desne na lijevo stranu ili obrnuto suprotnom nogom,sve ti je opisano kako i s čime se radi unutar Help opcije u igri. Najbolje ti je to vježbati dok si u Areni.
e sad neznam kako je tebi namješteno,ali ja se krećem lijevom gljivicom,a desnom radim finte. Dosta lagana a efektna je Ronaldo chop,onaj lažnjak,trzaj kad prebaci loptu s desne na lijevo stranu ili obrnuto suprotnom nogom,sve ti je opisano kako i s čime se radi unutar Help opcije u igri. Najbolje ti je to vježbati dok si u Areni.
meni je isto ko tebi namjestio, a htio bi zamijeniti lijevu gljivicu s tipkama, ako me razumijes, aha dobro budem pogledo pa vjezbo malo u areni :D jer kad igram protiv buraza on uzme barcu, i nemozes mu onog pikea i puyola proc da si isus
pogledaj ovaj video bice ti jasnije
Radi. Hvala puno!
ja trebam pomoc kako recimo kad igram ultimate team i kad gubim 1:0 60 minut trenutno igram na jagodicama da stisnem na lijeve tipke (lijevo desno gore dole)da mi mijenja nacin igre tj defanziva ofanziva ili posjed lopte da svaki put ne moram pauzirati pa ici na quick tactik .kako se to podesava nedavno mi je neko poslao buton config i kada sam ga prekopirao u moj game setings to mi se pojavilo
Ja sam sastavio onako solidnu španjolsku momčad 4 - 1 - 2 - 1 - 2 formacija:
Benzema, Higuain
Kaka
Pedro Jesus Navas
Mascherano
Marcelo, Raul Albiol, Pepe, Ramos
Valdez
Ovaj Pepe je stvarno predobar u obrani, dok bi Albiola u dogledno vrijeme zamjenio sa Piqueom (50ak tisuća bi me došao). Ramos i Marcelo su vrhunski i u obrani, a bome dosta sudjeluju u napadu, gotovo kao Wingeri. Bolji napadači od ovih bi me stvarno preskupo došli tako da njih ostavljam, a vezni red mi je dosta ujednačen dobar i brz (osim Kake)...
Ovih dana sam se nešto uživio u virtual Pro, al je dosta teško one achievmente otključati. Da li bi se moglo uz pomoć nekog save gamea dobiti već otključane achievmente?
Zakon mi je ovaj novi izazov gdje trebamo dat gol s Henryem. Evo moj gol.
Henry legenda!
Ja sam dao skoro pa identičan onome koji je on zabio, Arteta u for i Henry desnom u drugi kut :)
pozdrav, kada pokrenem fifu 12 javi mi nesto za origin i nemogu uopce uci u igricu. Sto da radim?
pozdrav, kada pokrenem fifu 12 javi mi nesto za origin i nemogu uopce uci u igricu. Sto da radim?
Instaliraj Origin
Kupi igru ...