FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.588
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
emerik kaže...

FIFA je poluproizvod kakvog već dugo nisam imao priliku igrati.Igra se 90. minuta i vodim 4-3(online match) i onda piše error has occured i nisam dobio nikakve bodove.Nabijem EA na ku*ac s njihovim sranjem.

znam kako ti je.. odigram utakmicu u UT, bilo offline, bilo online, dobijem 7-0 izgubim 7-0, sve isto mi je jer sto dobijem na kraju? 0 coinsa.. a uglavnom pobjedujem, da se razumijemo :/

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

sretan bozic ljudi! ;)

1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12
Sretan Božić!

Slažem se da je FIFA 12, bar kad pričamo o online igri poluproizvod. Toliku količinu frustracije već dugo nisam doživio. Ipak, bez obzira na to, igranje online mi je i uz sve te probleme toliko zarazno da bih već danas napravio preorder za FIFU 13.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Hexfire kaže...
Sretan Božić!

Slažem se da je FIFA 12, bar kad pričamo o online igri poluproizvod. Toliku količinu frustracije već dugo nisam doživio. Ipak, bez obzira na to, igranje online mi je i uz sve te probleme toliko zarazno da bih već danas napravio preorder za FIFU 13.

Sretan Božić svima!

slažem se,ideja za sve online modove u igri je odlična i igra je totalno zarazna,ali to ponekad kvare loši serveri. Valjda će to jednog dana poboljšati,nadam se već do FIFE 13,iako mislim da ću napraviti preorder bez obzira na sve.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Sretan Božić!

Više me iživciraju igrači nego pucanje veze. Čim vidim da u ekipi imamo više od 3 napadača znam da gubimo tekmu velikom razlikom. Igram CB i ne pada mi na pamet napadat jer takvih igrača ima i previše.

Ne znam kaj se vrti u glavama tim balavcima umišljenim, svi samo trče u napad i pokušavaju neke finte, tako se ne može do pobjede. Nakon jedne takve partije lud sam i moram izać iz igre.

Sretan Božić svima.

15 godina
FIFA 12

pozz

jel ima gdje kakav tunir u fifa12 ili ce skoro biti? 2 na 2, 1 na 1 - nebitno. zasto se pes-ovski uvijek rade iako je koma u zadnje vrijeme, a od fifa-e ni jedan?

pozz i sretan bozic

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Predobro mi je ovo kad komentator čestita Božić, svaka čast EA.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

da li postoji neki aktivan klub sa našim igračima i da li tražite nove članove? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Meni nije ovo jasno.Vodim protiv čovjeka 3-0 i piše Connection Lost,to je on izašao kad sam dao gol za 3-0 i nisam dobio bodove za pobjedu.Znači,ako gubim ,trebam samo izaći i protivnik neće dobiti bodove,lijepo.Nabijem EA na k.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

EA mi napokon priznaje kad napravim challenge onaj njihov.. neka mala nada se pojavljuje i za UT :P

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

wohohoooo ljudi prvi novcici uopce od utakmice.. nazalost samo 337 jer mi je DNF 0.5 i like je ragequita.. ali eto.. bar nesto ;)

ma popravili su k****.. ocito je to bilo za 1 game -.- da mi daju laznu nadu i potrose jos 2 contracta

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 14:24 (StormHB).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vijerujem kako je ovo već pitano no nikako da pronađem to. Zanima me gdje mogu pronaći fix za desni analog. Neradi mi nažalost -.-

13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Pa di ti je božićno duh, daj čovjeku jedan key kad već tak lijepo pita.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

sto napraviti da se pod "my fifa 12 -> fiends records" vidi i njihova statistika?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Idealist kaže...

sto napraviti da se pod "my fifa 12 -> fiends records" vidi i njihova statistika?

hvala

Mislim da ne možeš ništa napraviti  ... to je prije sve radilo OK ... ali problem je u Origin-u

Hasta La Victoria Siempre
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Ljudi pomoć,kako fifu 12 igrati multiplayer,dali moram imati orginalni cd od igre ili ne,da bi mogao igrati online ,inače lud sam za fifom

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Moraš imat original.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

hahahahahah {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sam si i mislio,ali malo prije sam pročita da treba imate neki key i da se može bez orginala a sad dali je to istina neznam

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Taj Key moraš kupit, ne moraš imat igru u kutiji s DVD-om ak si to mislio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Taj Key moraš kupit, ne moraš imat igru u kutiji s DVD-om ak si to mislio.

da to sam mislio,znaći trebam samo key kupiti,a tko ga ima i kako onda dalje kojim postupkom instalirati,molio bi nekog da mi pomogne

14 godina
neaktivan
ajoj sada sam malo gledao cene ovih igraca sto su bas jaki pa to nije normalno,Eto kosta samo 60 000 sa 70 ugovora u formaciji najskupljoj 4-1-2-1-2 a znam odlicno da sam ga hteo kupiti na dan kada se igrao el klasiko bio je 95 000 i plus 7 ugovora i i formacija 5-2-1-2 znaci strasno.

A sami ugovori su odjednom bas poskupeli,pre si mogao da nadjes ugovor za 8 utakmica za samo 200 coinsa sada ne mozes ispod 450,u cemu je caka????i sto se odjednom neki extra igraci tako jeftino prodaju zaista mi nije jasno,znaci sve ono sto si kupovao pre za dobre pare nemozes sada ih prodati za iste vec za duplo jeftinije.Onda se jedino isplati igrati samo turnir koji bude naleteo za dobre pare poput adidas turnira.Ovaj od 1900 mi vise nije zanimljiv dosao sam u situaciju da protivnik posle 30 min gde gubi tri nula izadje iz igre i tako u vise navrata osovojim turnir.vec mi nije to to kao u adidasu gde je bilo bas lepo igrati.....
16 godina
FIFA 12

Kad npr. u Areni vježbam s Ronaldom mogu raditi sve Skill Moves,ali kad idem igrati neki ekshibicijski match,vrlo rijetko napravi to što pritisnem.Je li tako kod vas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

imam neke zlatne i neke broncane u ultimate teamu...neznam kako da sada ovima produzim zlatnima ugovor...rade za 1500 coinsa kupim novog zlatnog za tu poziciju za sedam ugovora :D

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
emerik kaže...

Kad npr. u Areni vježbam s Ronaldom mogu raditi sve Skill Moves,ali kad idem igrati neki ekshibicijski match,vrlo rijetko napravi to što pritisnem.Je li tako kod vas?

moraš paziti kad radiš finte u utakmici,jer ti je teren postavljen drugačije nego kad si u Areni i gledaš prema golu,znači u Areni gledaš ravno prema golu,a na utakmici ti je gol desno ili lijevo od tebe. i onda ti npr. ona finta kad prebaciš loptu preko sebe u Areni ide da pritisneš desni analog dva puta prema dolje,pa onda gore,a na utakmici kad je npr.gol desno od tebe ide desni analog lijevo,pa dva puta desno. Nadam se da razumiješ što mislim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 14:21 (antimadridista).
16 godina
Kužim!!!Puno hvala.
14 godina
strbi kaže...

imam neke zlatne i neke broncane u ultimate teamu...neznam kako da sada ovima produzim zlatnima ugovor...rade za 1500 coinsa kupim novog zlatnog za tu poziciju za sedam ugovora :D

Ugovor za zlatnog igrača od 28 utakmica košta oko 900 coinsa. Pogledaj u AH.

14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
strbi kaže...

Ugovor za zlatnog igrača od 28 utakmica košta oko 900 coinsa. Pogledaj u AH.

di vi to gledate..na auction house i onda ima ono player, staff i to? neznam

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
13 godina
neaktivan

potreban ti je cd-key koji kosta,ali mozes da ga nabavis na foru za dzabe kao ja i pikas online :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice