FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.004.767
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 12

sta napravis onda hexfire kad ti se tako smrzne ekran? mislim znam kako izac iz igre ali kako opet igrat online turnire..

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 17:31 (chicharito14).
14 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Bolje obrati paznju na gold igrace,cene nekih igraca su drasticno pale i to posle adidas turnira pre toga neke igrace poput dinatale,nilmara,wlitona,doumbie nisi mogao da nadjes ispod 9000 sada vidim doumbiu za 2500 da ga kupis odmah znaci strasno,pa onda recimo lucia ili pepea nisi mogao da nadjes ispod 24000 sada vidim ima ga za 15000 ,onda celini kome cena nije silazila ispod 35000 sada ga ima za 27 000 a da kupis odmah 30 000,dok recimo nije mi jasno Aguero kosta 150 000 i to je minimum a nije bog zna sta i kosta duplo skuplji od Riberija koji je po meni mnogo ali mngo korisniji igrac i pravi je tenk,ili da ne zaboravim pata i riberija koji opet po meni tehnicki potkovaniji i kostaju pet jeftinije pre bi za te pare kupio tiago silvu koji je zaista stub odbrane kada imas njega pozadi kao da si stavio zid i nema prolaza i jos ako je luucio ili david luiz sa njim u prau samo moli boga da se protivnickom igracu prispava i padne mu koncetracija al tesko, tu ne pomaze ni aguero od ''150 000'' bas bi voleo neko da mi kaze sta je on bolji od na primer recimo Neymara koji opet pet puta jeftiniji.
MIslim da su malo oko ocena igraca za neke dali previsoke a za neke niske recimo Baloteli i De Foe, ovaj baloteli zmaj za njega,to je moje misljenje.

hmm..a kako cu odmah gold igrace, prvo nemam novaca jer sam tek krenuo (2 tekme odigro),a ako kupim 2-3 gold igraca necu moci na broncane i silver turnire, a za gold turnire cu biti preslab...koja drzava je najbolja, ocu reci u kojoj su drzavi dobri zlatni igraci, a jeftiniji od ostalih? brazil mozda

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
14 godina
FIFA 12
Teško je dati nekakav pametan savjet sad. Trenutno su sve cijene u rasulu i ne možeš biti siguran da ćeš zaradit na ičemu. Zasad ću se držat samo online single mečeva dok stvari ne dođu malo u normalu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12
e decki nisam u toku koji je sada patch
HRVATSKI LOCKERZ-REGISTRIRAJTE SE I ULOVITE MRAK STVARI ZA 1 KN http://www.pecalica.hr/users/add/3cc3a8170739df8f3d220d3e2fc0d02d

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Nedavno nabavih novu Fifu, pa bi mi bilo potrebno par savjeta oko Ultimate Teama;) Kako zarađivati coinse, igram dosad samo single online mečeve i usprkos pobjedama rijetko dobijem preko 700 coinsa... Zasad sam sastavio slabiju zlatnu momčad (8 zlatnih i nešto srebrenih i brončanih).

Btw. igrao sam danas protiv nekog lika sa srebrenom momčadi, pa me zanima, igrači su mu doslovni letjeli po terenu, razbio me ko beba zvečku? Kako je moguće da srebreni igrači budu tako brzi, ko da Pace imaju preko 90, al cijela momčad... I zar je Pace jedino što ljudi gledaju kod igrača?

Btw. pri kad pokušam ući u tournaments igra mi se zamrzne? Da li je to zato što u momčadi imam kombinaciju zlatnih srebrenih i brončanih igrača ili nešto drugo? I da li se turniri mogu igrati bilo kad ili imaju organizirani eventi u određeno vrijeme?

Hvala svima koji se potrude pomoći;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 21:40 (Volos).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Volos kaže...

Nedavno nabavih novu Fifu, pa bi mi bilo potrebno par savjeta oko Ultimate Teama;) Kako zarađivati coinse, igram dosad samo single online mečeve i usprkos pobjedama rijetko dobijem preko 700 coinsa... Zasad sam sastavio slabiju zlatnu momčad (8 zlatnih i nešto srebrenih i brončanih).

Btw. igrao sam danas protiv nekog lika sa srebrenom momčadi, pa me zanima, igrači su mu doslovni letjeli po terenu, razbio me ko beba zvečku? Kako je moguće da srebreni igrači budu tako brzi, ko da Pace imaju preko 90, al cijela momčad... I zar je Pace jedino što ljudi gledaju kod igrača?

Btw. pri kad pokušam ući u tournaments igra mi se zamrzne? Da li je to zato što u momčadi imam kombinaciju zlatnih srebrenih i brončanih igrača ili nešto drugo? I da li se turniri mogu igrati bilo kad ili imaju organizirani eventi u određeno vrijeme?

Hvala svima koji se potrude pomoći;)

U pocetku moras igrati samo singl meceve, i mozda po koji bronzani turnir, tako ces zaradjivati novicice, kojima ces kupovati one bronzane pakete od 400 novicica i to sve radi ugovora igraca. Budi strpljiv i kada god imas prilku kupi po nekog zlatnog igraca, mozes dovesti sada trenutno i i Agbonlahora za 900, 1000 coinsa, koji do pre par dana bio oko 6000 coinsa. Samo polako i strpljivo i bice ti ekipica odlicna kroz nedelju, dve...

To sto su tom liku igraci leteli po terenu, to ti je zbog hemije, obrati paznju na pozicije u ekipi, formacije, nacionalnost, liga, klub! Najbitnije ti je da igrac odgovara toj poziciji i formaciji koju forsiras, a pozeljno je da bar potrefis i zajednicku ligu. Tada se igraci bolje krecu, otvaraju, napadaju, brane, itd...

Ako imas jos neko pitanje, slobodno pitaj, ovo ti je najbolji forum za informisanje i pruzanje pomoci...{#}

14 godina
FIFA 12

Da se nadovežem.

Tournament trenutno nikome ne radi, opet nešto EA glumi. Kad rade, imaš određeni broj turnira koji su stalno otvoreni i specijalne koje otvore kak im puhne. Za svaki ima neki requirement koji trebaš ispuniti da bi upao. Varira od jednostavnih tipa: momčad s max 4 zvjezdice do kompliciranijih: npr. samo igrači iz Engleske lige u momčadi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 22:42 (Hexfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Hvala na odgovorima... do sad sam se opredjelio za spanjolske igrace, nisam pazio na ligu u kojoj igraju, da li je to problem? Imam dobru igru sa 4:4:2, al malo igraca igra s tom taktikom, pa sam mislio mozda kupiti koju kartu za prebacivanje igraca u 4:4:2 al skupe su te karte...

Btw. Sto znaci ono, npr. kod broncanih igraca, neki si ispisani srebrenim slovima i skuplji su a ovi drugi sa tamnim slovima, neovisno o overall statusu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

jel se isplati dat za onog jon taylora 15/17k coinsa? jedan od najboljih bronze igraca u igri i jedan od njih par koji ima 4 star skill isto tako ima i 91 pace?
odgovarajte sto brze zato sto je ostalo jos 15 minuta da ga dovedem :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 23:17 (chicharito14).

0 0 hvala 0
14 godina
Volos kaže...

Hvala na odgovorima... do sad sam se opredjelio za spanjolske igrace, nisam pazio na ligu u kojoj igraju, da li je to problem? Imam dobru igru sa 4:4:2, al malo igraca igra s tom taktikom, pa sam mislio mozda kupiti koju kartu za prebacivanje igraca u 4:4:2 al skupe su te karte...

Btw. Sto znaci ono, npr. kod broncanih igraca, neki si ispisani srebrenim slovima i skuplji su a ovi drugi sa tamnim slovima, neovisno o overall statusu?

Nije problem naravno, ali što viši ti je chemistry to bolje. 

Što se drugog pitanja tiče. Ovi koji svijetle su u pravilu bolji od ovih koji ne svijetle. Ne zamaraj se previše s tim, a ni s overallom. Gledaj pojedinačne statove.

17 godina
neaktivan
FIFA 12

Pa dobro zasto je ova Barclays PL toliko skupa ?! Niti jedan igrac koji mi treba nije ispod 10000. Za one koji su tek poceli sa UT-om, krenite na Ligue 1 momcad. Imate odlicne igrace za malo para u toj ligi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

nikad bolju utakmicu nisam odigrao u fifi a ovo je jos bilo i finale bronze cupa , savrseno.Normalni dio utakmice je zavrsio 4-4 kad sam zabio ovaj prvi gol u produzetku u 93 minuti mislio sam da je gotovo , a do kraja produzetaka je palo jos 5 golova :D

http://i.imgur.com/spQrZ.jpg 

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
JackD kaže...

Pa dobro zasto je ova Barclays PL toliko skupa ?! Niti jedan igrac koji mi treba nije ispod 10000. Za one koji su tek poceli sa UT-om, krenite na Ligue 1 momcad. Imate odlicne igrace za malo para u toj ligi.

E, preskupa je. Planiram rasprodati celu moju ekipu i krenuti ili sa Francuzima ili Brazilcima... a vec imam u Engleskoj: Kompanija, Turea, Balea, Younga, Nasrija, Gervinha, Valenciu, Esiena, Reinu, Harta... Znaci dobra ekipa, ali sam mecku rodio dok nisam zaradio taj novac, uzas!

Primetio sam da su i igraci u formaciji 4-1-2-1-2 preskupi, a ja tu formaciju i igram. Znaci, ppogresio sam se samo tako, em igram najskuplju ligu, em najskuplju formaciju!

Ne znam samo koju formaciju da igram, i da li da krenem sa Francuzima ili Brazilcima??? Razmisljam da cu celu moju ekipu rasprodati za nekih 300 000 - 350 000, mislim da cu moci odlicnu ekipicu napraviti, samo mi predlozite koju ligu???

Hvala!

14 godina
neaktivan
FIFA 12

ja cu krenuti sa brazilcima sa 4-4-2

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja od kada znam za za ISS pa sve do FIFe 12 igram formaciju 4-1-2-1-2,igrao sam i druge formacije ali nije to to,recimo imam modrica i esiena,gervinja i nania kod engleza i recimo krenem sa formacijom 4-4-2 nekako mi nnije to to da moric igra CM iako znam da mu je to i donekle jedna od pozicija vise mi je on za pleja kao u kosarci koji ce pored napadaca da razigrava i LM i RM dok esien je pravi CDM koji sve pokriva i plus jak i na lopti i ima dobar pas kao i sut i plus kada se branis modric i esien stoje ispred dva centralna beka i izmedju njih je praznina koju ispunjava protivnicki igrac i pravi veliki problem dok kod CDM pozicije tu je taj ESIEN koji to resava,to j moje misljenje sto sam uspeo da zapazim dok igram,i uvek prolazim preko ta dva igraca CMjer moj IGRAc CAM im pravi problem i ivek je iza njih i samim tim odvalci paznju gde se automatski LM I RM slobodni i imaju vise prostora u skoro svim slucajeivma tako radim i derem protivnika.

Zoki tesko da ce prodati za toliko novce igraceza toliko para jer su cene nekih dobrih igraca bas pale,recimo Esien je kostao kada sam ga ja uzeo u toj formaciji 4-1-2-1-2 38000 pa do 40 000 i ja sam ga na aukciji uzeo za 30 000 i lus imao srece jer nikog nije bilo da se nadmece za njega,sad on kosta pocetna 25000 a da ga kupis odmah 30 000,znaci strasno sta uradi ovaj adidas turnir.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 8:44 (Nokialino).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ma krenuti cu onda sa 4-1-2-1-2, samo jos neznam da krenem sa brazilcima ili nekim drugima? a kada idem na online single match ja imam broncane igrace i on mene spoji sa nekim frajerom koji ima gold i chemistry 100...i kako da ja onda pobijedim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo situacije s mojim golmanom koja mi se dogodila neki dan. totalno neocekivano,mislio sam da cu spusit gol, ali golman se potrudio {#}

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/107308866

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2011 9:53 (lollik91).
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ja igram na xboxu gdje ima jos vise igraca u ultimate teamu...sta je sa cijenama?? uzeo sam sada brazilca carlosa eduarda koji ima pace i dribling 86, passing 75 i sve ostalo super za samo 750 coinsa...odlican je, samo me brine kako cu mu produljivati ugovore...cijena gold paketa je 5000

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ugovore možeš kupovati u auction house. Na PC-u je jedan zlatni sa 28 utakmica oko 900 coinsa. Jednom kad kupiš dovoljno managera s contract bonusom tih 28 poraste na 42 i onda si više manje bez brige što se ugovora tiče.
14 godina
neaktivan
Zasto azevedo kosta preko 40 000 kada po meni taiwo je za njega zivotinja,ima sut,udarac glavom,brzina 93,odbrana 85,daje golove iz slobnjaka sa preko 30 metara i jak,samo mi kazite sta to ima azevedo pa je zato skup tolikoa i igraju na istim pozicijama.Starsno ....
16 godina

Po meni je suđenje u multiplayeru jako loše.Potpuno je drugačije nego ono u Sp.Npr.,igrao sam utakmicu malo prije.Protivnik u šesnaestercu,ja izbijem loptu klizećim startom u korner,protivnik niti ne padne,ja dobijem crveni i penal.WTF.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Po meni je suđenje u multiplayeru jako loše.Potpuno je drugačije nego ono u Sp.Npr.,igrao sam utakmicu malo prije.Protivnik u šesnaestercu,ja izbijem loptu klizećim startom u korner,protivnik niti ne padne,ja dobijem crveni i penal.WTF.

Bas i nisam primijetio da je sudenje nesto drugacije.Makar sam sp odigrao max 10 utakmica.

Fitness osobni trener - Više informacija na PM
17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Isto je sudenje u MP i u SP, samo je problem u impact enginu, sudci svasta sviraju jer impact engine poludi. Naviknes se brzo na to :P

14 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...
JackD kaže...

E, preskupa je. Planiram rasprodati celu moju ekipu i krenuti ili sa Francuzima ili Brazilcima... a vec imam u Engleskoj: Kompanija, Turea, Balea, Younga, Nasrija, Gervinha, Valenciu, Esiena, Reinu, Harta... Znaci dobra ekipa, ali sam mecku rodio dok nisam zaradio taj novac, uzas!

Primetio sam da su i igraci u formaciji 4-1-2-1-2 preskupi, a ja tu formaciju i igram. Znaci, ppogresio sam se samo tako, em igram najskuplju ligu, em najskuplju formaciju!

Ne znam samo koju formaciju da igram, i da li da krenem sa Francuzima ili Brazilcima??? Razmisljam da cu celu moju ekipu rasprodati za nekih 300 000 - 350 000, mislim da cu moci odlicnu ekipicu napraviti, samo mi predlozite koju ligu???

Hvala!

ja sam napravio francusku ligu iako ne mogu igrati s njima.. 4-2-2-2 i cini mi se da su super, bacia sam jednu partiju s njima ali necu vise od toga dok ne poprave onaj glupi bug oko toga da ne dobijem nista novcica.

uglavom, izvrsni su, da bi ti link od momcadi da vidis ali ne znam kako, preporucujem ti svakog od njih, obrana je fenomenalna bila, menez i gourcuff stvarno unistavaju suparnike, iako se vise oslanjam na meneza, remy i gameiro su jednostavno izvrsni, m'vila je klasa za sebe.. ostali su veoma solidni ali ono.. overall izvrsna momcad, mozes i zamijeniti vecinu njih, vidim da imas i novaca dosta, IF gamerio i mandanda/lloris bi bili jedini koje bi zamijenio da ja imam novaca

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.
17 godina
Nokialino kaže...
Zasto azevedo kosta preko 40 000 kada po meni taiwo je za njega zivotinja,ima sut,udarac glavom,brzina 93,odbrana 85,daje golove iz slobnjaka sa preko 30 metara i jak,samo mi kazite sta to ima azevedo pa je zato skup tolikoa i igraju na istim pozicijama.Starsno ....

Zato što je jedan od rijetkih srebrnih koji je brz, brazilac je (popularan izraz brasilver) i jedini LB koji ima 5*.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...
JackD kaže...

Hvala!

Nemoj brazilce im ih previse.

Moja preporuka su ti francuzi imas vrhunske igrace za malo para, ako ti eventualno u Ligue 1 nema dobrog igraca na odredenog poziciji imas par francuza u drugim ligama (tipa Benzema, Evra, Sanga itd. )

S tim parama mozes slozit vrhunsku momcad sa par IF-ova, IF Mandanda ili cak IF Tremoulinas.

Moja dva najskuplja igraca su Benzema i Hazard oboje su me kostali negdi oko 18000, a cijena im je sada pala.

Treca momcad koju gradim, samo Pato, Neymar, Ramires i Mata su me kostali oko 100000. A jos trebam uzet Essiena, Harta, Kompany, David Luiz, Walcotta...trebat ce mi vremena da skupim pare za njih, nevjerovatno koliko su skupi.

Ligue 1 Ligue 1
Barclays/Brazil u izradi Barclays/Brazil u izradi
16 godina
FIFA 12

FIFA je poluproizvod kakvog već dugo nisam imao priliku igrati.Igra se 90. minuta i vodim 4-3(online match) i onda piše error has occured i nisam dobio nikakve bodove.Nabijem EA na ku*ac s njihovim sranjem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
emerik kaže...

FIFA je poluproizvod kakvog već dugo nisam imao priliku igrati.Igra se 90. minuta i vodim 4-3(online match) i onda piše error has occured i nisam dobio nikakve bodove.Nabijem EA na ku*ac s njihovim sranjem.

Rageeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

Svakom se dogodi, ali da trebali bi malo popravit to sa bodovima, više mi se isplati igrat protiv pc-a jer dobivam više para.

Potpis
16 godina

Čuj ovo.Igram Head to Head Online Match protiv nekog lika,regularni dio i produžeci 1-1,pobijedim na penale i dobijem 0 XP.Koji qrac?

14 godina
neaktivan
Ako je to razlog sto ima pet zvezdica koja ama bas nista neznace onda nek ide u tri lepe sangarepe....

Onda aj ti meni objasni kako aguero kosta 150 000 kada nista nije bolji od Neymara cak sta vise ovaj em brzi,ima pet zvezdica i jak na lopti i ima dobar sut a aguero ima ustvari isto ko neymar stim sto ovaj nema pet zvezdica....A neymar kosta pet puta manje.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice