FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.996.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
FIFA 12

pozdrav

imam problem u FIFI 12

jučer kada sam ušao u exibition match svim igračima su se promijenila imena

koji god klub ili repku odaberem sva imena su izmjenjena,slike igrača drugačije, jedino komentar izgovara prava imena

što da radim?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

upravo sam odirao najbolju utakmicu u fifi do sada , jednostavno sam ubio frajera 

http://i.imgur.com/LzqvC.jpg

a evo i mog sastava , ovaj ljevi u napadu ima 91 pace a ova druga dva 85 :D

http://i.imgur.com/apgYi.jpg

2 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 12
chicharito14 kaže...

upravo sam odirao najbolju utakmicu u fifi do sada , jednostavno sam ubio frajera 

http://i.imgur.com/LzqvC.jpg

a evo i mog sastava , ovaj ljevi u napadu ima 91 pace a ova druga dva 85 :D

http://i.imgur.com/apgYi.jpg

Kako si primio taj jedan gol?? hehe

Come to the dark side, we have cookies.
13 godina
neaktivan
FIFA 12

dok sam palio cigaru  {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Da li vredi davati 70 000 za Teveza a pritom Imam Benta,Balotelia,Cicarita,Agbonlahora sto se tice engleza....?
15 godina
neaktivan
FIFA 12

nevjerojatno

igram ultimate team, online protiv frajera sa 11 zlatnih kartica

ja imam 3 srebrne i 8 brončanih

vodim ga 4-0 poluvrijeme i on izađe :(

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

jel moguce imat 100 chemistry bez managera? imam dosta dobre igrace i svima je sve zeleno ali chemistry ne ide preko 94...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Max chem po igracu je 9, 11 * 9 = 99. Treba ti manager za 100 chem.
15 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Da li vredi davati 70 000 za Teveza a pritom Imam Benta,Balotelia,Cicarita,Agbonlahora sto se tice engleza....?

Po meni osobno ne uz ove igrače koje imaš.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Molim vas za pomoć.

Danas sam nabavio kopiju FIFA-e i instalirao ju. Nakon što sam prebacio crack sa DVD-a u Program files probao sam pokrenuti igru ali stalno dobijam obavijest: "Origin is not installed, and is required to play your game. Please reinstall Origin."

Što mi je dalje činiti?

0 1 hvala 0
16 godina
Dajte napišite svoje nickove na Originu da vas mogu dodati.
AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
13 godina
neaktivan
Uspio sam riješiti problem.
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Nisam igrao fifu 12 možda 1 mjesec zato jer sam bio noob u obrani... ako sam pobjedio pobjedio sam većinom sa 3:2 il 4:3, tako sam se živcirao na tu obranu za ne vjerovati i odustao igrati... E onda je izasao patch pa je trebalo cjelu igru ponovno skidati{#}... kada mi je to skinulu nisam otvorio fifu do danas ujutro{#}.. .Kad ono IZNENAĐENJE{#} odigram par utakmica i ni jednu ne izgubim ili pobjeda ili remi,,, pa jel to moguće da su sa onim patchom duplo popravili sistem obrane ????? nemogu vjerovati što sam propustio zadnjih mjesec dana {#}.. Mislim da ću sutra morati cjeli dan igrati tu fifu koliko je zabavnija. {#} 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2011 2:45 (alen177).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Meni je sistem odbrane isti od onog dana kada sam kupio fifu.
16 godina
alen177 kaže...

Nisam igrao fifu 12 možda 1 mjesec zato jer sam bio noob u obrani... ako sam pobjedio pobjedio sam većinom sa 3:2 il 4:3, tako sam se živcirao na tu obranu za ne vjerovati i odustao igrati... E onda je izasao patch pa je trebalo cjelu igru ponovno skidati{#}... kada mi je to skinulu nisam otvorio fifu do danas ujutro{#}.. .Kad ono IZNENAĐENJE{#} odigram par utakmica i ni jednu ne izgubim ili pobjeda ili remi,,, pa jel to moguće da su sa onim patchom duplo popravili sistem obrane ????? nemogu vjerovati što sam propustio zadnjih mjesec dana {#}.. Mislim da ću sutra morati cjeli dan igrati tu fifu koliko je zabavnija. {#} 

kakav peč? nisam primjetio da se išta skidalo proteklih dana!

15 godina
emerik kaže...
Dajte napišite svoje nickove na Originu da vas mogu dodati.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-12-nickovi-se-ekipa-lakse-skupi/118098.aspx

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Je l izvukao neko nesto u onim Premium Gold paketima, vidim da su sada po 5.000 coinsa! Da li vredi davati novice za to???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ma onaj jedini patch koji smo imal prilike skinuti prije možda mjesec dana... po meni je promjenio cjelu igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nokialino kaže...
Meni je sistem odbrane isti od onog dana kada sam kupio fifu.

Sustav se nije mijenjao, ali su patchem malo izbalansirali igru. Do onda su napadači prolazili kroz obrambene bez problema, sad je teže pa je time i igra daleko zabavnija i manje frustrira.

13 godina
neaktivan

jel ima neko link od tog patcha..?.ako ima nek stavi..

MARIO POSAVAC
15 godina
benzy kaže...

jel ima neko link od tog patcha..?.ako ima nek stavi..

ako imaš original igru onda skineš sa Origina,a ako nemaš original,nemaš ni patcha.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FIFA 12

jel neko zna jel ovaj patch šta popravlja u igri..?   http://www.fifa-patch.com/2011/12/fifa-12-gameplay-evolution-4-0-beta-2.html

MARIO POSAVAC

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
benzy kaže...

jel neko zna jel ovaj patch šta popravlja u igri..?   http://www.fifa-patch.com/2011/12/fifa-12-gameplay-evolution-4-0-beta-2.html

pa pise ti sto popravlja, to je mod 

Dirt 3 -> Dino Bzik
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Dobra večer ekipa, imam problem s fifom koji još nisam vidio nigdje. Inače igra je super ali mi se tokom igre zatamnjuje ekran, uvijek se dešava negdje kad sam na sredini terena, niš drastično ali smeta, ima još neko s tim problemom i imate možda ideju kako to ispraviti? Pozdrav svima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Na koji način misliš zatamnjuje? Pojasni malo što točno se događa. Ovak na prvu, možda je do drivera od grafičke, stavi neku drugu verziju.

14 godina
neaktivan

Sta kazete jedan od timova ?Recimo ovaj cu sutra igrati finale za 1900 coinsa???I kazi te ako imate neku ideju koga da izbacim a koga da ubacim ili kupim???Hvala

moj tim moj tim
13 godina
neaktivan
FIFA 12

zasto opet ne rade turniri na ultimate teamu? mogu igrat single match i sve ali kad zelim odigrat neki turnir uvjek mi se smrzne ekran ali muzika se i dalje cuje , jel tako i vama?

1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 12

Meni isto tak. Svako malo nešto ne radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

skola gotova :D idemo se okrenuti fifi ultimate team i H2H ;) tek cu poceti sa ultimate teamom, koje igrace mi prvo preporucate da kupim?? da kupujem igrace po redu, prvo broncane pa srebrne i tek onda zlatne ili da kupujem jeftinije zlatne?? na sto obracati paznju kod kupovine na pace?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bolje obrati paznju na gold igrace,cene nekih igraca su drasticno pale i to posle adidas turnira pre toga neke igrace poput dinatale,nilmara,wlitona,doumbie nisi mogao da nadjes ispod 9000 sada vidim doumbiu za 2500 da ga kupis odmah znaci strasno,pa onda recimo lucia ili pepea nisi mogao da nadjes ispod 24000 sada vidim ima ga za 15000 ,onda celini kome cena nije silazila ispod 35000 sada ga ima za 27 000 a da kupis odmah 30 000,dok recimo nije mi jasno Aguero kosta 150 000 i to je minimum a nije bog zna sta i kosta duplo skuplji od Riberija koji je po meni mnogo ali mngo korisniji igrac i pravi je tenk,ili da ne zaboravim pata i riberija koji opet po meni tehnicki potkovaniji i kostaju pet jeftinije pre bi za te pare kupio tiago silvu koji je zaista stub odbrane kada imas njega pozadi kao da si stavio zid i nema prolaza i jos ako je luucio ili david luiz sa njim u prau samo moli boga da se protivnickom igracu prispava i padne mu koncetracija al tesko, tu ne pomaze ni aguero od ''150 000'' bas bi voleo neko da mi kaze sta je on bolji od na primer recimo Neymara koji opet pet puta jeftiniji.
MIslim da su malo oko ocena igraca za neke dali previsoke a za neke niske recimo Baloteli i De Foe, ovaj baloteli zmaj za njega,to je moje misljenje.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice