FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.733
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
FIFA 12

evo maloprije mi se dogodilo da sam probao igrati H2H utakmicu i prije utakmice mi se pojavi poruka. "your online squads are corrupted,please delete your online squads and redownload it again". Našao sam na EA forumu da je i kod drugih to bio problem i da treba u Originu ići na Repair Install opciju. To sam napravio,i na kraju mi je pisalo da se skida najnoviji update,znači danas je vjerojatno izašao neki update,tako da vam preporučujem da idete na Repair Install na Originu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 14:42 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Pa stvarno neznam što više da radim...stvarno sam se razočarao u sve ovo i još uz to igra je dobila ocijenu 20,a po mom mišljenju na ovo sve nije zaslužila ni 1.Igra je izašla prije 4 mj i da još nisu mogli napraviti patch da to naprave...stvarno ne razumjem...jos uz to od kad su sa originom samo smo u još večim problemima...stvarno su za kur..!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 12
din021 kaže...

Pa stvarno neznam što više da radim...stvarno sam se razočarao u sve ovo i još uz to igra je dobila ocijenu 20,a po mom mišljenju na ovo sve nije zaslužila ni 1.Igra je izašla prije 4 mj i da još nisu mogli napraviti patch da to naprave...stvarno ne razumjem...jos uz to od kad su sa originom samo smo u još večim problemima...stvarno su za kur..!!!!!

za što ti točno treba patch? meni radi sve uredno,kao i većini.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FIFA 12

evo da se pohvalim malo :D

Moj PC  
8 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Predobro, neznam šta mi je bolje sama akcija ili gol.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 16:35 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
din021 kaže...

Cek nisi mi jasan, jel ti igras FIFA-u na konzoli ili na PC-u ? Jer Origin nema veze sa konzolama, Origin imas samo na PC-u. I ne nisi jedini s takvim problemom, EA pokusava rjesiti taj problem od kad je igra izasla, nedavno su rekli da su uspjeli smanjit broj ljudi s tim problemom na nekih 10-15%.

Evo ti i sluzbeni thread u vezi dc nakon zavrsetka utakmice na UT-u, ovo je thread za konzole za PC ti je u drugom podforumu.

13 godina
neaktivan
FIFA 12

radi se o konzoli...nisam znao da origin nema veze...sorry...vidio sam ja taj njihov forum,ali tu pise na koji način se jos moze riješiti problem ali meni to ne pomoza...zar je u redu da netko poput EA nemoze rijesiti taj problem dugih 4 mjeseca...sranje!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 19:15 (din021).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Kad hoću pokrenut FIFU izbaci mi ovo: The program cant start because d3dx9_41.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 19:56 (Zekat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Kad hoću pokrenut FIFU izbaci mi ovo:

stavi novi DirectX

Hasta La Victoria Siempre
15 godina
neaktivan
iggy81f kaže...
Zekat kaže...

Kad hoću pokrenut FIFU izbaci mi ovo:

stavi novi DirectX

Proradilo, yupiiii!

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 22:57 (Zekat).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Pozdrav ljudi. Kupio sam FIFU 12 novu u celofanu za playstation 3. Sve radi za 10! Ali onaj kod za online igranje nece da mi potvrdi ja upisem i kaze da ili nisam dobro upisao ili nije validan... Ne znam kako? Sta da radim? Kupio sam je radi online igranja :( Da li je moguce da mi je podvalio iako je FIFA bila zapakovana u onom celofanu ?

Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vjerojatno je podvalio ako si ovako od nekoga uzeo....moras kupiti samo novi kod za online igranje ne cijelu igru,tako sam cuo...nezz di to imas za kupiti
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
16 godina
neaktivan
FIFA 12

a ne mogu da vjerujem. kako je podvalio kad je igra u celofanu? ja fino prepisem kod sa onog papira i nece...e ne mogu da vjerujem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sta mislite jel ovo gol ili ne? 

e kada bi znali sta je sudija svirao znaci ja nisam verovao.

15 godina
Nokialino kaže...

Sta mislite jel ovo gol ili ne? 

e kada bi znali sta je sudija svirao znaci ja nisam verovao.

što je sudac sudio gol? {#}

14 godina
neaktivan

DA svirao gol je sam ga castio dobrom klopom a i dokaz je na samom kraju klipa gde pise da vodim tri jedan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.11.2011 0:34 (Nokialino).
15 godina
neaktivan
FIFA 12

Jel se isplate kupit oni gamepad-ovi za 100kn ili samo dolaze u obzir oni tipa XBOX kontroler i ostali za oko 350kn?

Neznam kako vi al na tipkovnici mi je užas igrat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Jel se isplate kupit oni gamepad-ovi za 100kn ili samo dolaze u obzir oni tipa XBOX kontroler i ostali za oko 350kn?

Neznam kako vi al na tipkovnici mi je užas igrat.

Ima ti jedna fora sa preimenovanje gamepada obicnog ovog usb u registryu gdje ga nazoves tako kako pise u fifi.....ima ti puno tutoriala na youtubeu a evo ti jedan....

Kiša piši po mojem piši ROFLMAO
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Neka mi neko preoporuci odlicnog defanzivca u Engleskoj premier ligi, do nekih 4-5000 coinsa.

Interesuje me, kakav je onaj Hangeland? Vidim da mu je heading jako los, ali ostalo je ok?!

Pa onda ovaj Vermaelen, King, Dawson, Samba, Lescot, Ager, Skrtel, Cahill, Huth, Ivanovic...itd. Koga vi preporucujete?

Hvala vam unapred!

0 0 hvala 0
17 godina
Zoki Mpek kaže...

Neka mi neko preoporuci odlicnog defanzivca u Engleskoj premier ligi, do nekih 4-5000 coinsa.

Interesuje me, kakav je onaj Hangeland? Vidim da mu je heading jako los, ali ostalo je ok?!

Pa onda ovaj Vermaelen, King, Dawson, Samba, Lescot, Ager, Skrtel, Cahill, Huth, Ivanovic...itd. Koga vi preporucujete?

Hvala vam unapred!

Meni su ti odlični u obrani bili Smalling, Dann (Blackburn Rovers) i Johnson (Wolverhampton). Bolje nisam ni trebao.

Come to the dark side, we have cookies.
15 godina
neaktivan
FIFA 12

FIFA 12 igrate na:

3 Tipkovnici
34 Gamepad
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 9:40 (Zekat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Uzmi turea i kompanija ili vermalena
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Imam problem kad igram fifu sve radi savršeno u 60 fps-a..No događa se to da na trenutke padne na 57-59 i laganini zatrza, a zna se i desit na 5 sekundi onaj micro stuttering(makar je uključena opcija za to). Uglavnom grafička je XFX HD 6870, a proc quad core 965 phenom II.. Prije mi je igra radila savršeno na nvidia 260gtx i amd-u 9550... pa mi ovo sada nikako nije jasno..

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 1:17 (Đapa club).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Daj nemoj me žderat da osjetiš frame drop sa 60 na 57...
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
14 godina
FIFA 12

Odmorio sam se od Fife 2 tjedna zbog Skyrima. Vratim se i nastavim H2H, u kojem nisam baš briljiro prije i sad rasturam, zadnjih 6 tekmi pobjeda, zabijam 3-4 gola iz 5-6 šansi. Dobro dođe malo se odmoriti, bolje akcije, veća inspiracija... uživancija.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nisam ni ja vjerovao dok to nisam doživio. Ima par igara koje mi rade 60 fps i kad padne na 59 osjeti se microsttuer, googlaj pa ćeš vidjet da taj problem postoji.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
15 godina
FIFA 12

evo načina kako lako možete zaraditi dosta novca u UT-u. Idite na Auction Search i tražite gold igrače iz Premier Lige do max. cijene 300 coinsa. Ponudite im tih 300 coinsa i ako prođe taj igrač je vaš,a ako ne prođe novac vam se vraća. Svi igrači koje uspijete kupiti za tih 300 coinsa,možete bez problema prodati za više. Znači odmah kada ga uspijete kupiti šaljete ga u Trade Pile i stavljate svoju cijenu,zavisno o kvaliteti igrača,npr. jučer sam uspio kupiti Ben Arfu za 300 coinsa,i stavio ga u trade Pile,početnu cijenu sam stavio 450 i Buy now price 700,i otišao je za 700 coinsa,znači čistih 400 coinsa profita (kupio ga za 300,a prodao za 700). Na ovaj način sam počeo zarađivati jučer kada sam imao oko 4 coinsa,a sada sam već na 2900 coinsa (bez igranja utakmica,samo prodaja). 

Ovaj način je još bolji za one koji igraju na konzolama,jer tamo puno više ljudi igra UT,i tržište igrača je veće.

Eto nadam se da sam vam pomogao da ostvarite malo profita,uvijek dobro dođe.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Znam da zvuči smiješno i nemoguće, ali drop je jako osjetan na momente. Neznam zakaj se to dešava ponekad, ali nisam jedini koji ima taj problem. Osjetili su ga i drugi barem po onome što tvrde na forumima(stranim).

16 godina
neaktivan
FIFA 12

pozdrav. prije par dana sam kupio fifu. Prije sam samo picio PES-a a evo ove godine predjoh na fifu. I zaista mi se svidja...

Napravio sam onaj kod da mi radi online, morao sam napraviti UK akaunt na PSN :)

I igrao sam koju tekmu online. ali sta vi to igrate UT? To i mene zanima, da kao na PES-u pocnem sa glupim igracima pa da trgujem kupujem igrace i da sa tim igracima igram online... jel to taj UT? i jel to ultimate team? :) 

Sry na ovim pitanjima tek sam poceo sa fifom :D

P.S. jel to kao Master liga na PESU?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 19:55 (stevan94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
stevan94 kaže...

pozdrav. prije par dana sam kupio fifu. Prije sam samo picio PES-a a evo ove godine predjoh na fifu. I zaista mi se svidja...

Napravio sam onaj kod da mi radi online, morao sam napraviti UK akaunt na PSN :)

I igrao sam koju tekmu online. ali sta vi to igrate UT? To i mene zanima, da kao na PES-u pocnem sa glupim igracima pa da trgujem kupujem igrace i da sa tim igracima igram online... jel to taj UT? i jel to ultimate team? :) 

Sry na ovim pitanjima tek sam poceo sa fifom :D

P.S. jel to kao Master liga na PESU?

Ultimate Team ti je online mode u igri u kojem na početku dobiješ malo slabije igrače pa poslije trguješ i kupuješ bolje,sa svakom utakmicom koju odigraš u UT-u dobivaš lovu s kojom kupuješ igrače,kupuješ ugovore kad isteknu i sve ostalo. Ma samo počni igrati,shvatiti ćeš sve s vremenom,predobar je UT.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice