FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 2.003.521
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: FIFA 12
Brus Lee kaže...

Zbog toga sto se uvjek nadje neki mali idiot koji ne zna da postuje drugo i tudje misljenje,

pa se pocne busati u prsa i spominjati nekakve samare,

koje samare zasto,zato jer sam ja napisao sta meni licno smeta u nekoj igri,u ovom slucaju u FIFI.

Ja sam iznjeo neko svoje misljenje o nekim nedostatcima u FIFI

koji meni licno smetaju,a i ne samo u ovoj FIFI nego i u prijasnjim jer sam odigrao skoro svaku pa i PES tako isto,

od prvog do onoga iz 2008 koji mi se zgadio i vise ga ni ne pomisljam igrati.

I zbog toga se javi neki balavac koji bi meni kao palio samare haha,

dijete drago forumi su za rasprave ako nisi znao,a ako hoces da glumis junaka izadji i opali samar prvm covjeku kojeg vidis

pa da ti sva rebra polomi ta balava.

ako se ne varam,ti si prvi njega ovdje u temi njega nazvao glupanom. Rekao si svoje mišljenje,mi smo rekli da se ne slažemo i onda si ti počeo nas nazivati glupanima,malo se zapitaj prije nego nešto napišeš.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 19:32 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Brus Lee kaže...

Zbog toga sto se uvjek nadje neki mali idiot koji ne zna da postuje drugo i tudje misljenje,

pa se pocne busati u prsa i spominjati nekakve samare,

koje samare zasto,zato jer sam ja napisao sta meni licno smeta u nekoj igri,u ovom slucaju u FIFI.

Ja sam iznjeo neko svoje misljenje o nekim nedostatcima u FIFI

koji meni licno smetaju,a i ne samo u ovoj FIFI nego i u prijasnjim jer sam odigrao skoro svaku pa i PES tako isto,

od prvog do onoga iz 2008 koji mi se zgadio i vise ga ni ne pomisljam igrati.

I zbog toga se javi neki balavac koji bi meni kao palio samare haha,

dijete drago forumi su za rasprave ako nisi znao,a ako hoces da glumis junaka izadji i opali samar prvm covjeku kojeg vidis

pa da ti sva rebra polomi ta balava.

ako se ne varam,ti si prvi njega ovdje u temi njega nazvao glupanom. Rekao si svoje mišljenje,mi smo rekli da se ne slažemo i onda si ti počeo nas nazivati glupanima,malo se zapitaj prije nego nešto napišeš.

Ja sam napisao ono sto sam zelio da napisem a nisam napisao da bi se neko javio i govorio kako eto ja nemam pojma o necemu,

to je omalovazavanje bez ikakvog razloga,niko nije tu dosao da mu neko soli pamet

nego da podijeli svoja iskustva.

I ja bi mogao na stotine postova odgovoriti i nekoga omalovazavati i slit mu pamet,govoriti kako nema pojma o ovom ili onom

ali mi ne pada na pamet,ali kad me se za jezik povuce onda cu da i odgovorim po zasluzi,sta sam trebao da ga castim pivom zbog njegove nekulture.

15 godina
neaktivan
FIFA 12

ajde sad posolite moju pamet i recite mi sta da radim da dobijem novi update?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brus Lee kaže...
Praetorian1 kaže...

Brus Lee gdje je tvoj stric Bruce lee da ti opali par zidarskih da prestaneš pisat gluposti????

A ti si kao neki opasan frajercic pa bi i samare ljepio ha,pa evo izvoli retardu mali dat cu ti adresu i dodji ti i licno mi ga opali,

nemoj mi samo ovako junaka glumiti preko tastature,izvoli javi se dobit ces adresu pa da vidim ta tvoja muda klempo mali.

Neprljam ja ruke s takvima, imaš ti pravo na svoje mišljenje. Samo me nemaš pravo zvat "glupanom".

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Brus Lee kaže...
Praetorian1 kaže...

Brus Lee gdje je tvoj stric Bruce lee da ti opali par zidarskih da prestaneš pisat gluposti????

A ti si kao neki opasan frajercic pa bi i samare ljepio ha,pa evo izvoli retardu mali dat cu ti adresu i dodji ti i licno mi ga opali,

nemoj mi samo ovako junaka glumiti preko tastature,izvoli javi se dobit ces adresu pa da vidim ta tvoja muda klempo mali.

Neprljam ja ruke s takvima, imaš ti pravo na svoje mišljenje. Samo me nemaš pravo zvat "glupanom".

A ti imas pravo nekom govoriti sta zna a sta ne zna bez razloga,sta je to blazi nacin da nekom kazes da je " glupan ",

ustvari ne raspavlja mi se vise sa tobom dijete drago,ja imam sina tvojih godina

zato nemoj bogati "prljat " ruke sa mnom vise,jer ni ja ne zelim prljat svoje,

drugi put me zaobidzi sa svojim bahatim komentarima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 21:32 (Brus Lee).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

antisa7

Skini ponovno cijelu igru preko Origina, meni je pomoglo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 22:00 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako preko origina?...

16 godina
neaktivan
FIFA 12

Pa imaš na Originu ikonu od Fife 12 i ako ju imaš snimljenu obriši je, i onda će ti pisat ready to download i onda ju staviš skidat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ajde da i to probam....satrali su me s ovim update-om....

13 godina
neaktivan
FIFA 12

Imam jedno pitanje, ove kartice sto mogu da se kupe za trening, npr. HEADING+5, ili za modifikaciju pozicije igraca, tipa CM<CAM, ili odredjeni igrac da se prilagodi odredjenoj taktici i sl. E, sada, da li to vazi za samo jednu utakmicu ili kada se jednom dodeli neka od tih kartica igracu, to ostaje nonstop?!

Hvala unapred!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kartice da mu menjas formaciju i pozciciju ostaje za stalno .
14 godina
FIFA 12

Kako mrzim pederčine dok mi prekinu utakmicu i onda mi pribroji da sam izgubio {#}

Mislim ne razumijem u čem je fora ić igrat igru i onda svakih 40 sekundi opet stiskat pauzu i tako 3 puta i na kraju se veza prekine i još šta je najgore pripiše mi se da sam izgubio!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Meni piše da sam izgubio samo ako ja prekinem ili mene izbaci, ako protivnika izbaci ili ako prekine onda se meni piše pobjeda.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Praetorian1 kaže...

Meni piše da sam izgubio samo ako ja prekinem ili mene izbaci, ako protivnika izbaci ili ako prekine onda se meni piše pobjeda.

I meni nekad pokaže pobjedu dok prekine, al dok mi rade ovo što sam gore napisao da pauziraju igru, meni spiči da sam izgubio!

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Pa imaš na Originu ikonu od Fife 12 i ako ju imaš snimljenu obriši je, i onda će ti pisat ready to download i onda ju staviš skidat.

Hvala Praetorian 1....uspilo je...

16 godina
neaktivan
FIFA 12
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
izasao novi turnir za UT zove se Messi cup za 7000 samo spanska liga u prvih 11 i na klupi moras da imas iz spanske lige i traje samo tri dana.
15 godina
Nokialino kaže...
izasao novi turnir za UT zove se Messi cup za 7000 samo spanska liga u prvih 11 i na klupi moras da imas iz spanske lige i traje samo tri dana.

to je zbog toga što je EA Sports danas potpisao ugovor sa Messijem. Messiju je istekao ugovor sa KONAMI-jem i više neće biti zaštitno lice PES-a,nego FIFE. Prvo kreće sa FIFA Street,a trebao bi biti i glavno lice FIFE 13.

Od danas možete dobiti i Messija u gold packu,ali ne običnog,nego onoga u formi (crna karta). Sretno svima sa gold packovima.

http://fifasoccerblog.com/blog/fut-messi-cup/

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan

A koga bi drugog inace trebali da stave?koliko ja vidim opet Messi(juce pokazao da ne igraju cavi i ostali za mesija vec i obrnuto,ajoj sta je sa pasom kod gola cavija samo {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 0:30 (Nokialino).
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Malo mi je to glupo, ima puno vise boljih freestyle igraca od Messija koji su mogli biti lice FIFA streeta.

15 godina
FIFA 12
ne odnosi se to samo na FIFU Street,nego na sve FIFA igre u sljedećih nekoliko godina,a ovo za FIFU Street im je samo bila taktika da ga na brzinu preotmu da opet ne ode KONAMI-ju.
Nego,jeli netko dobio Messija u gold packu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sad sam hteo da vam kazem da sam od druga malo pre cuo da je od deset gold pakova nije dobio messia,cak nije dobio posteno jednog da kazes igraca koga je zadrzao,on je kupio jutros fifa poene za 50 eura i covek se iznervirao.
ja sam malo pre kio jedan gold paket i nista sve sami kreteni u ekipi,tako da mislim da je to trik da bi ljudi kupili sto pene fifine i plus zbog toga da se ispostuje ugovor sa mesijem,a i ja jos nisam naleteo na igraca u zadnje vreme ko ima Mesija u ekipi.
15 godina
Nokialino kaže...
Sad sam hteo da vam kazem da sam od druga malo pre cuo da je od deset gold pakova nije dobio messia,cak nije dobio posteno jednog da kazes igraca koga je zadrzao,on je kupio jutros fifa poene za 50 eura i covek se iznervirao.
ja sam malo pre kio jedan gold paket i nista sve sami kreteni u ekipi,tako da mislim da je to trik da bi ljudi kupili sto pene fifine i plus zbog toga da se ispostuje ugovor sa mesijem,a i ja jos nisam naleteo na igraca u zadnje vreme ko ima Mesija u ekipi.

nije to trik,stvarno se može dobiti Messija,vidio sam na ea forumu da ih je već dvojica dobilo,ali su jako male šanse da ga se dobije.

14 godina
neaktivan
Slazem se,mada ja cu za te pare sto potrosim uzalud na gold pack kupiti sasvim dobrog igraca,mozda cak i dva...Tako da necu vise bacati novcice da bi dobio mesija gde je procenat da se dobije u gold pack-u 0,5 %.
16 godina
neaktivan
FIFA 12

I ja mislim da je pametnije te novce uložit i kupit dva dobra igrača, jer šanse za dobit Messija su jako teške.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

poceo sam carrer mode i kreno menadera sa borusiom dortmund....zanima me ako cu biti dobar jel mogu dobiti poziv za izbornika reprezentacije ili neki bolji klub?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
strbi kaže...

poceo sam carrer mode i kreno menadera sa borusiom dortmund....zanima me ako cu biti dobar jel mogu dobiti poziv za izbornika reprezentacije ili neki bolji klub?

To i mene zanima ?

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

I ja mislim da je pametnije te novce uložit i kupit dva dobra igrača, jer šanse za dobit Messija su jako teške.

ja sam malo pre kupio hamsik za samo 1000 novcica ali formacija 4-1-2-1-2 CAM a vredi mnogo vise sa tom formacijom i posle gledao da sam imao srece prilikom kupovine i da necu naci njega za te pare opet,drugo abiati uzeo za 950,trecegledam sada da dovedem artetu iz arsenala za male pare a vredi najmanje 5000 za CAM u formaciji 4-1-2-1-2.Tako da nema teorije da opet dajem pare za gold paket da bi ''dobio'' Mesija a kamoli nekog igraca poput ovih sto sam skoro doveo sve neki invalidi.

Mislim da su to morali malo bolje radili sa gold pakovima mislim na EA ne sada sto ne mozes mesia dobiti nego pricam uglobalu za sve igrace poput mesija,pata,neymara,ibre itd...

14 godina
neaktivan
FIFA 12

s ovim videom stavljam . na i sto se tice snimanja offline igre.. a manje vise i igranja uopce..

sad samo kad bi oni napokon sredili UT pa da mogu to pocet igrati bilo bi izvrsno, ali posto im je tesko jednu stvar napravit (ovima u EA podrazumijeva se ) mislim da cu nastavit igrat H2H za sad..

u kojoj ste vi diviziji momci?

The Clippers will soon start alley ooping the inbound pass to B-Griff.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
StormHB kaže...

s ovim videom stavljam . na i sto se tice snimanja offline igre.. a manje vise i igranja uopce..

sad samo kad bi oni napokon sredili UT pa da mogu to pocet igrati bilo bi izvrsno, ali posto im je tesko jednu stvar napravit (ovima u EA podrazumijeva se ) mislim da cu nastavit igrat H2H za sad..

u kojoj ste vi diviziji momci?

ja sam u trecoj...meni radi normalno UT, al dobro ja sam na xboxu...molim te reci mi tajnu kako pucas slobodnjake :D golovi su ti strasni

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 10:05 (strbi).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice