http://www.fifa-infinity.com/fifa-infinity-news/new-official-patch-for-fifa-12/
Novi patch koji se automatski instalira prijavom na origin od jučer je dostupan V1.3
Novi patch koji se automatski instalira prijavom na origin od jučer je dostupan V1.3
Meni yebeni Origin opet kaže da je Fifa up to date i neskida mi taj patch. Pa yebemu mater prokletom Originu.
Može li se ikako eliminirati iritantni lag kad igram h2h? odigrao sam 10 utakmica i samo na jednoj nije lagalo...
Ja se samo nadam da ce sredit onaj bug vec jednom u UT-u.. jer jedini nacin da ja ne gubim DNF i dobijam ista coinsa je da se moj suparnik preda.. sto nije bas lako izvesti -.-''
A stvarno zelim igrat UT ali naravno.. EA je tu da me zezne, po obicaju
Kvaljarela je dosadan igrač. Matri i Vučinić su nerazje*ivi ;)
Osobno, mislim da Vučinić treba puno prilika da bi zabio, moguće je da se prilagođava još igri Juvea, ali Matri uredno zabija :)
Jao, kad se prije sjetim Udinessea, napad Iaquinta Di Natale i Quagliarela, što reći - moćno
Ni meni nema nikakav update, al izgleda da je izašo, sad u carer modu se mogu birat vremenski uvjeti i normalno ja ih ne mogu birat jer mi prokleti origin kaže da mi je igra up to date.
EDIT: za sve vas kojima Origin kaže da je igra up to date rješenje je sljedeće, obrišite igru i skinite ju ponovno. Je muka ali to je zasad jedino rješenje.
Meni yebeni Origin opet kaže da je Fifa up to date i neskida mi taj patch. Pa yebemu mater prokletom Originu.
Ja sam to riješio tako što sam deinstalirao cijelu igru i ponovo je instalirao i sada je snimljena igra s novom verzijom 1.3. Malo teži i duži način doći do najnovije verzije igre ali što se može....
Kaj je problem pročitati na linku kaj je sve dodano u novom patchu verzije 1.3 i provjeriti datum izdavanja istog? Jučer sam ga skinuo za PS3 a navečer i za PC tako što sam deinstalirao igru a ponovom instalacijom dobio sam i novi patch za PC verziju igre! Provjereno, u career modu sada mogu mijenjati vremenske uslove što znači da mi je instalirana zadnja verzija igre...
da ali onda ce mi se izbrisati UT jel tako?ako budem deinstalirao igru?a to mi se ne radi
I gde se to gleda koja mi je verzija igra?Hvala i voleo bi neko da mi odg na pitanje da li ce mi se izbrisati UT mislim na moj ako budem radio deinstalaciju?HVala
Slažem se, al kad je to jedino rješenje. Kako mrzim Origin (sad imam novu psovku jebo te Origin da te jebo).
Svaki put kad izađe novi patch moram skidat cijelu igru
bok svima
imam problem.naime kupio sam smartboxov joypad,i u pocetku mi nije radio desni analog i start,a sada odjednom ne radi nijedna kontrola,ali samo tijekom utakmice i arene,dok u menu radi.možete li pomoći.hvala
Ma meni bi skidalo 2 mb u sekindi i to mi nije problem vec Kako da sacuvam MOJ UT!
Zar se ne mogu nikako spremit ti podaci? Tj. jesi li siguran da se brišu? Jer oni su vezani uz e-mail... http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team Čudi me da automatski ne sinkronizira s weba kad se ponovno igrica instalira. Kad sam promijenio account na kompjuteru, izgubio sam normalne sejvove, ali su mi ultimate team i postavke gamepada ostali isti.
@Praetorian Imaš opciju u originu da ti zadrži setup i nakon što igru instaliraš. Namjesti si to i onda si miran, jedino što moraš je reinstalirat igricu, a to obaviš za par minuta :)
Na što misliš?
Za čuvanje setup fajla se ide pod settings i stavi kvačica na :"Keep game installers after games have been installed"
I dodatno se može uključit na originu cloud storage pa je sejv na sigurnom
Prodajem fifu12 key,90 kn za pc.
Na što misliš?
Za čuvanje setup fajla se ide pod settings i stavi kvačica na :"Keep game installers after games have been installed"
Čem uopće služi to keep game installers, baš sam sačuvao to i veliko je svega par KB tak da nevidim neku svrhu tog?
Na što misliš?
Čem uopće služi to keep game installers, baš sam sačuvao to i veliko je svega par KB tak da nevidim neku svrhu tog?
Jesi siguran gledaš na pravom mjestu? Ako si imao to uključeno kad si prvi put skinuo trebala bi ti instalaciju fife ostati na kompjuteru. Tj. sad kad izbrišeš fifu ne bi ju trebao ponovno skidat.
Neznam stvarno. Ne bi trebao pronaći baš fajl za instalaciju, ali bi ti moralo zauzimat prostor. I onda kad izbrišeš igru, ona u originu ostaje, dva puta klikneš i instalira se ponovno. Ako je netko pokušavao na taj način nek se javi :). (Znam da za simse funkcionira 100%, fifu nisam reinstalirao, a čitam po origin forumu za neke igrice ne funckionira kako treba)
Ma meni bi skidalo 2 mb u sekindi i to mi nije problem vec Kako da sacuvam MOJ UT!
Ostaje ti UT, ja sam reinstalirao par puta već i normalno imam UT.
komp mi je bio u banani 10 dana,crkla mi matična i morao sam instalirati Windowse kad sam dobio novu. I lijepo ja instaliram Origin i FIFU skinem ponovno i kad pokrenem igru,dođe mi do one početne slike na početku i izađe van. Dosad mi je sve radilo kako treba i nikad nisam imao problema sa igrom. Ima li još tko sličan problem?
komp mi je bio u banani 10 dana,crkla mi matična i morao sam instalirati Windowse kad sam dobio novu. I lijepo ja instaliram Origin i FIFU skinem ponovno i kad pokrenem igru,dođe mi do one početne slike na početku i izađe van. Dosad mi je sve radilo kako treba i nikad nisam imao problema sa igrom. Ima li još tko sličan problem?
Moj prijatelj ima sličan problem, samo što njemu ni ne uđe u igricu, tj. pokaže se neka sličica i izađe, već mjesec dana se s tim muči...