- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jutros sam normalno igro fifu i dodjem sad na komp zeleci opet razvalit buraza, kad ono neki E0001 error, gledo sam malo na internetu al mi do sad nista nije pomoglo cak ni onaj swift shader 3.0 koji je vecini pomogo, dali znate kako je do toga doslo i kako se problem moze rijesiti
aha...a nisam to znao...kažem tek sam počeo fifu igrat prije mjesc ipol...tak da neznam još kako stoje stvari...al mogu reć stvarno super igra...dosad sam 10 god igro pes koji sam baš zbog realnosti igro ali su mi neke stvari išle na živce...tipa golman...al probo sam fifu i mogu reć da mi se sviđa jako...mega napredak u odnosu na ono što je nekad bila..nemože se uspoređivati....iako sam malo imo kod prialgođavanja poteškoća što se tiče samog terena,izgleda same igre,igrača,atmosfere i tako tog ostalog...kontrole sam si naredio kao u pesu da budu tak da se lakše priviknem...po dosadašnjoj procjeni mogu reći da je kompleksnija igra od pesa...detaljnija..ima više sitnica...više nudi..igrači puno više improviziraju u određenim situacijama...jako dobro odrađena igra..
jutros sam normalno igro fifu i dodjem sad na komp zeleci opet razvalit buraza, kad ono neki E0001 error, gledo sam malo na internetu al mi do sad nista nije pomoglo cak ni onaj swift shader 3.0 koji je vecini pomogo, dali znate kako je do toga doslo i kako se problem moze rijesiti
dajte pšomozite, skuzio sam da ako obrisem fifa 12 iz documentsa da mogu normalno igrat, al grafika mi je cudna i rezolucija mala(tj slka je uvecana) i skuzio sam da ako odem u fifaconfig i mijenjam postavke automatski nemogu igrat jer mi je u fifi 12 u my documents doda datoteka pod imenom fifasetup, i kad nju obrisem mogu normalno igrat, a dok je god ona tamo ja nemogu igrat.
dali netko zna u cemu je problem
sad sam nekako uspio pokrenut igru al nemogu promijenit rezoluciju, slika mi je prevelika, stavio ja na 800x600 ili na neku trecu, slika ostaje ista
Probaj pokrenut repair installation.
Ukucao ja lijepo key u Origin, skinuo igru, pokrenuo, kad ono - kita!
Igra se sruši nakon niti 15 sec. Samo stoji na onom početku di piše FIFA12. I to je to, ne daje nikakav erorr. Probao napraviti repair na Originu, ali ništa od tog, on kaže da nema problema.
Što da radim???
Origin live chat
Kvragu EA!!!!!!
Igram UT turnir, u polufinalu mi suparnik ima Messia, C. Ronalda, Sancheza, Kaku, Puyola, Pepea, Ikera, Marcela, Alvesa, Iniestu i Xavia. Krene tekma i ja si vec upisao poraz, i stvarno lik mi utrpa dva gola, prvi moze zahvalit impact enginu, a drugi je Ronaldo opalio sa 30m u stativu pa golmanu u leda i u gol, nakon tog gola kontroler je letia po prvi put u zid. Nista smirim se i nastavimo igrat, lik nema pojma niti zna iskoristit puni potencial svoje momcadi, nanizem ja nekoliko prilika i zabijen dva gola. Na poluvrijeme se ide sa rezultatom 2:2, u drugom poluvremenu ga silujem, nije mi presa centar prilika za prilikom ali neda se Iker! 89' minuta sam izlazim pred Ikera lobujem ga lopta ide lijepo u gol i bum prekid veze izbacilo nas...drugi put kontroler leti (cvrst je majku mu)!
Poslije pogledam Leaderboards, lik je prvi po jacini momcadi. Mislim da mu se ekipa zove PokerStyle a on Eko ili nesto. Koja momcad a lik veze nema, ima tog Ikera koji je uvjerljivo najbolji golman na igri jer brani nemoguce i to ga drzi na zivotu, nije mi jasno kako ima pozitivan score sa takvom igrom, koja se svodi na dodaj CR-u ili Leu i trci. Pa eto ako ikad budete igrali protiv njega nema straha los je :)
zadnjih nekoliko dana igram h2h seasons i komp mi se iz neobjašnjenog razloga dva puta izgasio usred utakmice :S
Komp je veoma jak pa mi nije jasno što se događa, nikakav error ne pokazuje samo se sruši
ima li tko kakvu pametnu ideju što se događa
zadnjih nekoliko dana igram h2h seasons i komp mi se iz neobjašnjenog razloga dva puta izgasio usred utakmice :S
Komp je veoma jak pa mi nije jasno što se događa, nikakav error ne pokazuje samo se sruši
ima li tko kakvu pametnu ideju što se događa
logično je da nije do igre,nego do kompa. Jeli ti se to događa i u drugim igrama ili samo u FIFI? Moguće je da ti se pregrijavaju komponente.
Origin live chat
Napravio reinstall, naravno da nije pomoglo...
Ovi na Live chatu nisu live, a ni ne vjerujem baš u njih, s obzirom na gluposti koje pišu vezano za BF3...
Ja sam preko livechata dobio novi fifa key s kojim su se rješili svi moji problemi vezani uz fifu osim onog da ne mogu igrati online friendlies jer nas u drugoj utakmici kicka van.
Ja više u igri ne vidim prijatelje, zapravo par dana ih vidim onda opet ne. Samo sebe vidim (statistike itd)?
7 liga u h2h :D
Hehe, ja sam ugrabio jednog za 700 i prodo za 3000. Drugog sam vukao po aukcijama za 3500, nitko ga nije htio. Po meni je 6000 malo previše, no možda budeš imo sreće pa naiđe netko i kupi ;)
Premalo ljudi igra Ultimate Team na PC-u, bas sam malo gleda na PS3/X360, cijene nekih igraca su nevjerovatne, dnevno po 300000-400000 aukcija dok na PC-u dosegnu jedva 50k. Bilo je cak govora da se spoje PC i X360 marketi ali nista od toga za ovu godinu. Uglavnom zasad je skupo igrat UT na PC-u.
pa da i meni bi to bilo logično, ali nemam nikakvih problema s drugim igrama, recimo black ops mi vrti sve na high, fifa 11, nfs, splinter cell sve radilo savršeno. Čak mi je i fifa sve do prije 2 dana radila odlično. kad bi ga ponovno upalio temperatura procesora je sasvim normalna, rad HDD isto, hladnjak čak nije ni blizu 100% zato mislim da je možda do fife nešto jer mi se to nikad ne događa u radu s drugim programima ili igrama. radi se o toshibi A665-145.
hvala, pokušam to. Je li se tebi ovaj problem javljao samo s fifom?
sorry zbog ne citiranja, ovo je za nokialina
me igram nista drugo,osim fife je sam se bavio sportom odnosno fudbalom profi i zbog povrede odlucio ipak da studiram jer od toga nema sigurnog hleba pa zbog toga jedino igram fudbal kao igricu a i ne privlace me druge igre.E meni se to desilo sinoc i malo pre ali ne u toku tekme vec kada se zavrsi tekma kada treba da izadjem on sam izbaci iz igre,a igram UT turnir.
Koliko ste osvojili turnira na UT za 1900?
0 | 5? |
---|---|
0 | 10? |
0 | 15? |
0 | 20? |
0 | Vise od 20? |
Koji napad ima juventus, Vučinić, Amauri, L. Toni, Del Piero, Iuaqinta....
Da ti pamet stane.
Vučinić i Matri u napadu, del piera se mjenja sa eliom na boku, ostatak kako je. toni i ekipa nisu dovoljno dobri kao ovi što sam naveo.
Zaboravio si Matrija i Quaglijarelu :)
Kvaljarela je dosadan igrač. Matri i Vučinić su nerazje*ivi ;)
Moze li mi itko dati keycode....Molim vas pomozite mi...Molim vasssss....Nisam valjda bezveze bacio sve te nocke od kojih sam kupio fifu????
KLADIM- SEDAN-ISIKU-PIOKEY.